Találatok a következő kifejezésre: A héten meg (6009 db)

8 hetes kismama vagyok, a munkám miatt szeretnék táppénzre menni. A háziorvos fel tud venni táppénzre, vagy a nőgyógyász vesz fel? Elég rosszul vagyok, a héten még dolgoztam, de a főnököm szerint is mennem kéne, mert veszélyes anyagokkal dolgozok.

Annyi mindent olvastam erről,és nem tudom. Valahol a háziorvost írták,valahol a nődokit. Ha esetleg város szerint is más,Győri kismamik is tudnának írni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Én nem Gyõri vagyok, így a válaszom nem feltétlenül mérvadó. Nekem a háziorvos azt mondta, õ csak akkor tud 9-es kóddal kiírni ha a nõgyógyászom ad egy papírt, miszerint kéri a háziorvost, hogy tartson tartósan táppénzen. Ideig óráig kitud írni a háziorvos is ha rendes, de veszélyeztetett terhesnek (én úgy tudom) csak a nõgyógyász utasítására írhat ki a háziorvos tartósan táppénzre. Én 8. héttõl vagy táppénzen, most 30 hetes vagyok. A nõgyógyászom minden alkalommal meg írja, hogy veszélyeztetett terhesnek számítok , és havonta egyszer ezt elviszem a háziorvosnak õ pedig adja a táppénzes papírt amit viszek be a munkahelyre. Én is fõleg azért hagytam abba a munkát, mert sokat emeltem, óvódában dolgoztam és még nem voltam bárányhimlõs és járvány jött az óviba, éjszaka is kellett dolgoznom, és 6-8 hét között picit véreztem.

Én nem Gyõri vagyok, így a válaszom nem feltétlenül mérvadó. Nekem a háziorvos azt mondta, õ csak akkor tud 9-es kóddal kiírni ha a nõgyógyászom ad egy papírt, miszerint kéri a háziorvost, hogy tartson tartósan táppénzen. Ideig óráig kitud írni a háziorvos is ha rendes, de veszélyeztetett terhesnek (én úgy tudom) csak a nõgyógyász utasítására írhat ki a háziorvos tartósan táppénzre. Én 8. héttõl vagy táppénzen, most 30 hetes vagyok. A nõgyógyászom minden alkalommal meg írja, hogy veszélyeztetett terhesnek számítok , és havonta egyszer ezt elviszem a háziorvosnak õ pedig adja a táppénzes papírt amit viszek be a munkahelyre. Én is fõleg azért hagytam abba a munkát, mert sokat emeltem, óvódában dolgoztam és még nem voltam bárányhimlõs és járvány jött az óviba, éjszaka is kellett dolgoznom, és 6-8 hét között picit véreztem.
Én most írattam ki magam 3 hete. Elsõ babámmal nekem is a nõgyógyászom adott egy javaslatot, amit elvittem a háziorvosomhoz, és õ írt ki táppénzre. De most második babámmal (hogy jól jöjjenek ki a dátumok a munkámmal kapcsolatban) elõbb gyorsan elmentem a háziorvosomhoz, kiírattam magam táppénzre és mondtam a dokinak, hogy 1 hét múlva megyek csak a nõgyógyászomhoz és majd csak akkor tudok szakorvosi javaslatot hozni tõle. Így is minden gond nélkül kiírt. Amúgy a tb tanácsadóm azt mondta (mert én is féltem tõle, hogy így nem írnak majd ki, hogy nincs nõgyógyásztól javaslatom), hogy a háziorvos is kiírhat 1 hónapig javaslat nélkül. Szerintem nyugodtan vetetsd magad táppénzre, aztán mikor amúgy is mész a nõgyógyászodhoz, akkor kérsz tõle egy javaslatot, amit beviszel a házi dokidnak.
OFF Éjszaka??? Óvodában??.
Szia! Én Gyõrbe járok dokihoz. Nekem azt mondták - és én így is csináltam - hogy az orvosom, akihez magánrendelésre járok , és a háziorvos sem adhat ki ilyen papírt. Ezért a terhesgondozóba mentem (most a Szent Imre úton van, a rendelõintézetben), hogy állományba kérjem magam, ill. kéthetente/havonta kell kérni ugyanott TB-s "kutyanyelvet". Én a könyvelõmhöz viszem, mert õstermelõ vagyok, gondolom neked a munkahelyedre kell vinni. Én meglepõdtem egyébként, hogy folyamatosan meg kell ezt újítani, de hát ez van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, ma megyek dokihoz, és elintézem.
Engem a háziorvos írt ki, de a nõgyógyász adott javaslatot minden hónapban. Úgy tudom, hogy kismama esetén ez a megoldás.
Az intézmény 3-22 éves korig látja el a gyermekek fiatal felnõtteket. Papír szerint 3 külön intézmény vagyunk 3-8 óvoda , 8-18 iskola, 18-22 (24) éves korig szakiskola, valójában egy hatalmas épületen belül minimálisan elkülönítve egymástól mûködünk. Valamint az állami gondozott gyermekek is ellátunk, de õk fizikálisan is egy másik épületben vannak, de velük is egy kerten osztozunk, tehát velük is egybe tekinteném magunkat. Én az óvisokkal vagyok.
Halmozottan fogyatékos gyermekek bentlakásos intézménye. (gyermekotthon) A gyermekek nagy része hétfõtõl péntekig, de aki nagyon messze lakik az 2 hétig hétfõtõl péntekig bent alszik az intézményben. (óvodában) Az ország minden pontjáról érkeznek hozzánk gyermekek, akit a szülõk nem tudnak haza vinni minden nap, vagy mert messze laknak, vagy mert anyagi okok miatt, vagy mert nincsenek is szüleik azok mind mind bent vannak éjszaka és hétvégén is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A nõgyógyász tolt ki egy szakorvosi javaslatot táppénzre es a háziorvos ír ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen, nekem is úgy kellett, hogy elmentem a terhesgondozóba, és ott adott a doki táppénzest, és kéthetente kell mennem érte.A háziorvoshoz nem is kell mennem. Tegnap hívtam fel õket fél 8kor, és mondták, hogy 8ra menjek be nyugodtan.Ezek szerint minden városban máshogy van. Köszönöm. Szép napot nektek.

37. hétbe léptem. Múlt héten az NST legmagasabb értéke 40, ezen a héten meg már 65 volt. Jelent ez a nagyon közel jövőben bármit?

Legjobb válasz: Szia! Ezek gyenge méhösszehúzódások,ami teljesen normális. Ha az érdekel,hogy a szülés közeledtét jelzi-e,azt orvos tudná megmondani a méhszáj állapotából,a baba elhelyezkedésébõl,stb... De már nem kell sokat várnod a kisbabádra:))) Nekem a fiam 1 napot késett csak,õ spontán indult,a lánykám viszont már majdnem tullépte a 42 hetet,volt is vele probléma,sajna császáros lett,õ nem akart elõbújni. Remélem akit most várok kislányt,õ gyors és természetes lefolyású szülés lesz:))) Minden jót neked,könnyû szülést,jó egészséget.

Szia! Ezek gyenge méhösszehúzódások, ami teljesen normális. Ha az érdekel, hogy a szülés közeledtét jelzi-e, azt orvos tudná megmondani a méhszáj állapotából, a baba elhelyezkedésébõl, stb... De már nem kell sokat várnod a kisbabádra:) )) Nekem a fiam 1 napot késett csak, õ spontán indult, a lánykám viszont már majdnem tullépte a 42 hetet, volt is vele probléma, sajna császáros lett, õ nem akart elõbújni. Remélem akit most várok kislányt, õ gyors és természetes lefolyású szülés lesz:) )) Minden jót neked, könnyû szülést, jó egészséget.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod, neked is hasonló szépeket kívánok. És nagyon szorítok, hogy most bújós kedvû lánykád legyen :)

Hogy csókoljam meg a pasim? Õ nagyon gyáva és nekem már nagyon csókhiányom van még ezen a héten meg szeretném csókolni de nemtom h hogy? Az a baj h ő ezen a héten hetes és nem tom megölelni meg megcsókolni mert gyáva. Szerintetek hogy csókoljam meg?

Legjobb válasz: én sulin kivül ajánlom a turbékolást nézz mélyen a szemébe ha eléggé ismer tudja hogy mire vágysz de ez attól függ hogy milyen a kapcsolatotok egymással ami milyen erõs ^^

én sulin kivül ajánlom a turbékolást nézz mélyen a szemébe ha eléggé ismer tudja hogy mire vágysz de ez attól függ hogy milyen a kapcsolatotok egymással ami milyen erõs ^^
mennyi idõs vagy?
"õ ezen a héten hetes" Szerinted? 14 alattiak, általánosba járnak...
nálunk a középiskolában is van hetes...
A kérdező hozzászólása: szeritetek egy 12 év alatti lánynak korai lenne csókolózni?
Igen, korai. Olyan kis éretlen vagy, gondolkodásban is, gondolom testileg is... minek még csókolózni? Mi az, hogy "csókhiány"? Fogjátok egymás kezét, és kész!
Szerintem a csók még bele fér, ha nem egy 10 évvel öregebb palival csinálod....A gyávák nem csókolóznak, nem kapják meg a királylányt, és nem lesz az övék a jó nõ .Szóval ha nincs vér a pucájában, akkor nem is érdemes erõltetni.
A kérdező hozzászólása: jó 10 éves vok, de testileg már nagyon érett , nem soká már melltartót meg ilyeneket kell használnom

Egyutt voltam a bnommel, nem vedekeztunk, de en meg az elovaladek elott abbahagytam a dolgot. Ez 3 napja volt, es elvileg neki ezen a heten meg kellene jonnie, de o azt mondja h nem erzi azt, h meg fog neki jonni. Mit tehetunk?

Legjobb válasz: kivárjátok a menzeszt,nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!

kivárjátok a menzeszt, nincs mese. De egyébként kicsi a valószínûsége annak hogy a mensi hetén teherbe esik a bnõd, mivel már megvolt a peteérés. Máskor ne játszatok ilyet!
Mindenképpen védekezzetek legközelebb! Azért is késhet ám mert fiatal korban még nem rendszeres, tehát ez elõfordul egyébként is, valamint a stressz is okozhatja, azaz izgul hogy nem fog megjönni, és emiatt nem jön meg neki, ördögi kör. A lényeg hogy nyugi kicsi az esély a terhességre, ha mégsem jön meg a menszi belátható idõn belül, akkor vegyetek tesztet, hátha az megnyugtatja. (rossman, dm vagy tesco, cora, nem muszály patikában)
A kérdező hozzászólása: Mindketten tudjuk, h keshet, csak most nagyon parazok.
ennyi idõ után még egy esetleges terhesség miatt meg kellene jönnie, az csak a következõ mensit befolyásolja majd.szal sztem ez valami mástól van, de attól még lehet baj.
Szerintem várjatok addig a napig amíg meg kellene jönni és még utána egy pár napot mert lehet h a stressz miatt fog késni neki!!!!! De ha túlságosan sokat késik és még nem vagytok túl idõsek beszéljétek meg a szüleitekkel vagy mennyetek el egy orvoshoz, amíg nem lecc túl kéésõ!!!!!!
hat semmit megvarjatok mig megjon ha nem az gaz

Szerintetek "gáz" ha ezen a héten még hosszú gatyába megyek iskolába?

Már nagyon meleg van tudom de nem szeretnék rövid gatyába iskolába menni. Ti megnéznétek?

Legjobb válasz: Dehooogy. En is abba megyek:) Meg szandiba,meg trikoba

Dehooogy. En is abba megyek:) Meg szandiba, meg trikoba
Nálunk a többség (jó nagy többség) még hosszúnadrágban jár. Miért lenne gáz? Nálunk elvileg nem is szabadna rövidben jönni, de ezt nem nézi senki, szóval vannak páran, akik rövidben járnak, de tényleg nagyon kevesen. Én egyébként furcsán is érezném magam rövidnadrágban az iskolában. Szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy az idõk folyamán hányszor történt meg velem ilyen.
Én rövidbe megyek.:D Ilyen melegben zavar a hosszú..bár amúgy sem szeretem a farmert pl. Nekem így otthonosabb lazább.
Lányom sem vesz fel rövidnadrágot. Szerintem õ is hosszúban megy végig a héten:)
én is hosszúnadrágban megyek. 17L
Ruha esetleg? De szerintem nem gáz, sokan járnak még hosszú nadrágban.
Én is abba megyek, meg trikóba, és szerintem megpróbálkozom egy nagyon nagyon vékony kardigánnal, ami ilyen lenge, cipõnek balerina. Én csak simán nem szeretek hosszúnadrágba és rövid ujjúba iskolába járni. Igazából sehova nem szeretek, de azért máshova nyilván nem így megyek.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a térdig érõ nadrágokat így az nincs is egy se :(
Akkor ne sortba menj, hanem térdig érõbe. Az azért mégse olyan meleg, nem sülsz meg, és nem is néznek meg. Ha csak a combodon van tetoválás, akk jó az.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam, hogy más is lesz még hosszúba :)
Dehogy. Én se szeretek, pont ezért megyek hosszú farmerbe. Ezt a négy napot már csak kibírom.
A kérdező hozzászólása: Tudom :( Az a baj, hogy mindkét combom végig van tetoválva és nem olyan a középsuli ahol a tanárok ezt "jó szemmel néznék"
Nem gáz, de holnap 36 fok lesz, szóval szerintem meg fogsz sülni.
én is mindig hosszúba jártam, csak két-három kezdtem rövidnadrágot hordani, nem különösen érdekel mások véleménye... úgy öltözködök, ahogy nekem tetszik, meg más is abban jár, amiben szeretne, nem különösen érdekel... mondjuk, ha egy csaj feszülõs miniruhában megy, azt azért megnézem :D

Kissé meg vagyok fázva de a héten még csak 1x edzettem, valószínű már többször nem is nagyon fogok, de mit tehetek, hogy minél előbb meggyógyuljak?

Lázam még eddig hál'isten nem volt, de igazából tegnap estére-ma reggelre kapott el a dolog, egyelőre csak tüsszögök néha meg picit köhögök meg a hangom taknyos és elkap a fáradtság. 2-3 nap alatt ki szoktam ilyet pihenni általában, csak most a környezetemben mindenki ugyanilyen úgyhogy attól tartok, hogy tovább fog húzódni, pedig nem örülnék neki egyáltalán.

Legjobb válasz: Este lefekvés elõtt meleg citromos te, aszpirin. Egyél sok-sok gyümölcsöt, vagy C-vitamint, igyál sok folyadékot, és aludj lehetõség szerint minél többet!

Este lefekvés elõtt meleg citromos te, aszpirin. Egyél sok-sok gyümölcsöt, vagy C-vitamint, igyál sok folyadékot, és aludj lehetõség szerint minél többet!
De ennek mi a f. köze van a testépítéshez?

Tennétek fel képet a pocakotokról? (És alá a hét meg a nem

Legjobb válasz: 21. hét, fiú, 3. terhesség. http://kepfeltoltes.hu/view/120606/862940392012-06-06_08.09... És a tied?

21. hét, fiú, 3. terhesség. http://kepfeltoltes.hu/view/120606/862940392012-06-06_08.09... És a tied?
A kérdező hozzászólása: :-)
7es vagyok: hogy tetszik a kép?:) te hol tartasz?teszel fel te is?
A kérdező hozzászólása: Nekem nagyon tetszik a pocakod alakja. Én még nagyon az elején vagyok de ha gondolod akkor másfél 2 hónap múlva teszek fel képet. Most pontosan hány hétnél jársz??
persze tegyél fel! én most 21 hetes, majd pénteken kezdem a 22.-et. és te?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan megmondani majd csak akkor ha elmegyek az orvoshoz. De vagy 4hetes vagyok. Atól felek hogy tegnap nehezet emeltem és hogy nehogy legyen valami baj. Ha lesz még képed akkor nyugodtan felrakhatod megnézem!!! Van olyan képed ahol meg kicsi a hasad???
hát csak olyan ami teljes alakos és ezek személyes képek, ezeket nem tudom feltenni. amikor pozitivat teszteltél akkor már 4-5 hetes voltál kb. ha nehezet emeltél de se vérzés, se más tünet nem jelentkezett akkor nem valószínû hogy bármi baj lenne.
A kérdező hozzászólása: Semmi vérzés nem volt még ugyhogy remélem hogy minden rendben lessz.
nem, nem lesz semmi gond akkor, ne aggódj!
Már csak volt! :-) 22 hósak a fiúk.
A kérdező hozzászólása: köszi!! Szép nagy a pocakod :-) jó egészséget nektek.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó!!! Sajnos nem tudom megnézni a képeket mert nem jó a link. Nem raknád fel mégegyszer. Köszi
A kérdező hozzászólása: Még nem látszik.
A kérdező hozzászólása: Mármint még neken nem látszik.
A kérdező hozzászólása: Mármint még nekem nem látszik.
http://kepfeltoltes.hu/view/120607/3907176364_www.kepfeltolt.. 27 hetes pocak, harmadik baba, kislány :) 27hkm
Szia! Ez betöltött 21ik héten: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120527/2012-05-27_14.05.07_w.. Ez a 22ik végén: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120607/fdvdsacsd_www.kepfelt.. Elsõ baba :) Kisfiú....most vagyunk 23hetesek.
lemaradt hogy fiúk.
A kérdező hozzászólása: Megprobálok nem aggódni!!!! :-)

Megállt a fejlődésben a picim, 6 hetesen, nincs szívhang sem. A diagnózis: Missed abortion. Még ezen a héten meg akarják csinálni. Van esetleg valami halvány remény, hogy mégis él, és beindul a szíve, vagy már e reménykedjek? Hasonló tapasztalat?

Legjobb válasz: Tapasztalat nincs,csak megértés:) Másfél év próbálkozs után végre összejött a baba,úgy örültünk! Aztán a hét elején egyszer csak spontán elment ..:( Nagyon sajnálom,ami veletek történt,de nem szabad feladni! A remény mindig él!Sok sikert a késõbbiekben!:)

Tapasztalat nincs, csak megértés:) Másfél év próbálkozs után végre összejött a baba, úgy örültünk! Aztán a hét elején egyszer csak spontán elment ..:( Nagyon sajnálom, ami veletek történt, de nem szabad feladni! A remény mindig él!Sok sikert a késõbbiekben!:)
Hat szerintem azert ha tobbet nem nezne meg azert ne hagyd annyiban, mert 6 hetesen nem mindig van meg szivhang, ha szabalyos a petezsak meg egy kicst kellene varni.Mast nem mondott csak ennyit?
Szia!Nekem pénteken lesz a mûtétem.9 hetes voltam, 6 hetesen elment, 1 hete vette észre az orvos.Beküldött a kórházba hétfõn a nagy uh.gépre.ott 2 orvos is megnézett.Sajnos reménytelen.Missed ab.most már szeretnék minnél elöbb túlleni rajta, mert addíg nem tudok tovább lépni, míg érzem a terhes tüneteket, és tudom, ott van bennt.Elhatároztam, a következõkben:nem figyelem a hõmérõt, nem akarok görcsösen gyereket, csinálok egy tisztító kúrát, picit lefogyok, és edzeni fogok. Sok szerencsét, és, ha negatív a dolog, mi hamarabbi túllépést.Én azért meggyászolom, ezt ajánlom neked is, aztán az élet megy tovább.A párod nagyon sokat segíthet, mint nekem is.
Szia!Nézettesd meg magad egy másik orvossal is UH-n!Több szem többet lát!Sose lehet tudni! Sok szerencsét!
Én 9 hetesen jártam hasonlóképp.A dokim azt mondta, hogy másnap menjek vissza, mert bár nagyon pici az esély, de egy vizsgálatból nem jelenti ki 100%-osan és elõfordult már az is, hogy másnap minden rendben volt. Hát senkinek sem kívánom azt az egy napot!! Sajnos a pici esély nem az enyém volt, 2 nap múlva mûtöttek. Õszintén kívánom, hogy te szerencsésebb legyél!
A kérdező hozzászólása: Ma elmentem egy másik kórházba, megnézett egy másik orvos, és biztosan kijelentette, hogy nem él már a magzat, sõt, fel is szívódott az a 3mm-es kis embrió, ami volt. :( Úgyhogy már alig várom, hogy túllegyek a mûtéten, és mihamarabb jöjjön egy másik baba, aki majd mérhetetlenül boldoggá tesz.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy nem volt olyan szerencséd, mint nekem!Kivánom, hogy mielõbb felépülj, hogy hamarosan anyai örömök elé nézhess!
Szia! 13.15-ös válaszoló vagyok!Elõször nem találta a babát, pedig a tesztem + volt!Felment a vérnyomásom, pecsételõ vérzésem lett!Azt mondták menjek vissza 1 hét múlva, megnézik mi van!Visszamentem, akkor voltam a 8.hétben.Betalockot kaptam a vérnyomásra!Azt mondták, nincs szivhang!Akkor utánnajártam, terhességben ezt a gyógyszert nem is lehet szedni, mert fejlõdési rendellenességet okoz, ezt egy gyõri prof.mondta, mert neki telefonáltam és kérdeztem meg, mi van.Még jó, hogy nem vettem be, csak felet.Aztán 1 hét múlva megint UH, ott azt mondták, hogy van szivhang, de nagyon gyenge!Mostmár 15 éves a lányom.Kicsinek szivzöreje volt, kontrollra hordtuk Gyõrbe, de 3éves korára kinõtte.Szerencsém volt, mert nem hagytam magam!Remélem neked is lesz ilyen szerencséd, legalábbis ezt kivánom!
Mindenképpen nézesd meg magad még egyszer!!!Találkoztam múltkor egy hölggyel a kórházban aki ugyanígy volt 6 hetesen, és neki végül kiderült, hogy él a baba! Nem akarok hiú ábrándokat ébreszteni, hiszen ez borzasztó dolog, de szerintem elõtte még egyszer nézzék meg!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: Nagyon sajnálom, hoyg így történt! Én szerencsére nem vérzek, és nem is görcsölök, de mégis elveszik. :( Az én tanácsom az, hogy ne görcsölj rá a következõ babára, mert akkor nem fog jönni továbbra sem. Igyál málnalevél, palástfû teát, és a barátod pedig egyen lícium gyümölcsöt, nekünk az segített! (sokkal több lett a párom spermája, és egészségesebb lett tõle). Ezt bioboltban, vagy herbáriában veheted meg, nem egy nagy összeg, mégis sokat segít! Kitartás, jönni fog, meglátod! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszolónak: Igen, elmegyek még egy másik orvoshoz, de az én orvosom azt mondta, hoyg minél többet várunk, annál nagyobb az esélye, hogy késõbb csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem eshetek teherbe.Ugyanakkor minden vágyam ez a Pici, hoyg éljen, és egészségesen fejlõdjön, de sajnos már egy ideje nem fejlõdik. Annyit tehetek, hoyg elmegyek holnap egy másik orvoshoz. Neked milyen problémák adódtak? A tiéd sem nõtt?
szia! Én a saját magam bõrén tapasztaltakat tudom veled megosztani! Tavaj nyár elején tudtuk meg a pasimmal, hogy szülõk leszünk! Aztán a felhõtlen boldogságunk nem tarthatott sokáig, mert a 11. héten mikor mentünk orvoshoz, hogy görcsölök, azt mondta az orvos hogy sajnos baj van. Megnézte a babámat ultrahangon, és közölte, hogy nincsen szivhang! Minden csodáa vágytam, és minden álmom az volt hogy megmaradjon kettõnk szerelmének gyümölcse, de még aznap este elkezdtem vérezni és iszonyatosan gõrcsölni. Olyan volt mint amikor meginditották a szülésemet 2-3 percenként görcsöltem, és dölt belõlem a vér! Mire beértél a korházba, azt mondta az orvos, hogy kilökõdött, nem lát semmit, de ilyen egészségügyi kaparást kell csinálnia! Még akkor éjjel megtörtént! Hála égnek nem voltak az orvosok lekezelõek, mert nem igy akartam, nekem minden álmom ez a Baba volt, de az élet közbe szólt. Eltelt azóta 10 hónap, és valamiért nem esek teherbe! Már nem tudom míg csináljak, hova és kihez forduljak!? Neked kitartást, és sok szerencsét kivánok a továbbiakhoz!
Szia! Végül is te tudod mit csinálsz, de én elmennék egy másik dokihoz, nem hagynám annyiban a dolgot!Nekem a 2.babánál voltak gondjaim és csak a 9.héten látszott a szivverése!Ezt is egy másik UH-s gépen vették csak észre!Ennyit errõl, a döntés a te kezedben van! Sok szerencsét!
Utolsó válaszoló vagyok! Bíznod kell!!Tudom, hogy nehéz és, hogy reménytelennek látszik a dolog, de nem szabad feladnod!!!!Nézesd meg magad 1 másik orvossal!!!Én drukkolok neked nagyon!!
A kérdező hozzászólása: Úristen! Ez tényleg csoda! De jó Neked! Nagyon örülök hogy veled ez történt, de én már nem tudok bízni sajnos. Azt sem gondoltam volna soha, hogy ilyen történik velem, és mégis... Az én petezsákom szabályos, az embrió is benne van, de hiába, mert semmit nem nõtt 1hét alatt, és már a szikhólyag sem látszik. :( Most vagyok 7 hét 4 napos. Szóval...
Sajnos elhalt az embrió. Sajnos minél hamarabb túl kell esni rajta. Sajnálom. Esetleg a megnyugtatás végett menj el másik orvoshoz, de nem hiszem, hogy egy ilyen diagnózist nem pontosan állítanak fel. Szorítok, hogy minél hamarabb újra sikerüljön és rendben legyen minden.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és sajnálom a babátokat, borzasztó érzés, tudom!
Szorítok Neked én is! Minden jót kívánok! Épülj fel hamar, és meglátod hamar jön az új csoda és minden rendben lesz.

Van egy lakás, melyen hitel van. Kb.80. 000 Ft elmaradás van hiteltörlesztésben, melyet ezen a héten fognak kiegyenlíteni. Mennyi idő után mondja fel a bank a hitelt? Ez a hét még beleférhet a kiegyenlítésbe? Vagy a bank már gyorsabb lesz?

Legjobb válasz: Általában 3 hónap a felmondás ideje, de én a helyedben - biztos, ami biztos- szólnék nekik hogy mikorra várható az elmaradás kiegyenlítése.

Általában 3 hónap a felmondás ideje, de én a helyedben - biztos, ami biztos- szólnék nekik hogy mikorra várható az elmaradás kiegyenlítése.
szerinted honnan tudjuk, hogy mikor kellett volna befizetni a részleteket, ez egy részlet-e vagy több havival el vagytok maradva? Egyébként minimálbért 3 hónapja meghaladó tartozással felmondhatnak
Nem az elmaradás összege számít hanem az idõtartama. Ha pár hetet vagy 1 hónapot csúszol annak valoszínû lesz büntetõkamat vagy más következménye(más ezt biztos jobban tudja) de nem árvereznek ha erre gondolsz. Amúgy is felszólítást kéne kapnod stb ami ha nem volt még akkor valoszínû nem csúsztál túl sokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hasznosak. 2 hónap elmaradás van, sajna.
utolsónál a pont. Kérj türelmi idõt, és nem lesz nagyobb gond. ha nem egyeztetsz velük, lehet, hogy addigra KHR listára tesznek, ami egyenlítés után is passzívon lesz. Ez egy évig megnehezítené a hitelfelvételt.
Valóban. Mindig az a legjobb ha idejében szólsz a banknak és egyezkedsz velük. Akkor nem ér meglepetés és valoszínûbb hogy õk is pozitívan állnak hozzád! Ne felejtsd hogy nekik az elárverezés sok macera. A céljuk hogy törleszd a hiteledet így vagy úgy. Ezen a nyomott piacon õk se szívesen árvereznek. Pláne ha valahogy azért törlesztesz...
Sztem inkább illik felhivni õket.. vagymi..
A kérdező hozzászólása: Nem szeretném zavarni, ezért inkább sms-t írok, de nem tudom, hogy illik-e, ha találkozunk holnap vagy azután.
Ha nem írsz nekik, legfeljebb nem idegesíted fel õket a kismilliomodik üdvözléssel. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!