Találatok a következő kifejezésre: A héten letten, még volt (6 db)

A héten influenzás letten, még volt 2 db fogamzásgátlóm (belara, amit egyébként 4. hónapja szedek) amikor elkezdtem antibiotikumot szedni. A tabi és az antibiotikum között mindkét nap hagytam 5-6 órát, igy lehet még belőle vmi gond?

Legjobb válasz: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.

A kérdező hozzászólása: Azt viszont elfelejtettem leírni, hogy csüt.ön elfogyott a tabim, az antibiotikumot még szedem, de csak pénteken feküdtem le a barátommal, elõzõ napokban nem.
Szerintem nem lehet belõle gond, fõleg úgy, hogy hagytál 5-6 órát.
Ne izgulj, nem lehet baj, fõleg ha betartottad az idõket! Én is így voltam egyszer, nem lett semmi bajom!

Lehet 8 hetes terhes vagyok.2 hete nagyon erős szédülésem volt egész nap hánytam. Pár napig még szédültem aztán elmúlt. De a héten megint rosszul lettem. Ez terhesség miatt lehet?

Legjobb válasz: Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.

Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.
Mi az hogy lehet? Most vagy terhes vagy vagy sem. Teszt vagy valami?
Miért csak lehet????
tesztelj, es nodoki!! en 8 hetesen mar ketszer voltam nodokinal! elsore csak azt vizsgalta, hogy méhen beluli e a terhesség aztan a 8-9. heten mar tobbmindent meg ultrahangos képek is készultek mar akkor rakszuresen voltal? és 8. hét utan mar vedonohoz is el kene menni, mert a nogyogyasz, abba fog irni, es a korhaz is kerni fogja, anelkul nem kapsz tamogatast.
Csinálj tesztet!!! Ha most elmész dokihoz, õ is azzal kezd, de egyébként azt hiszem már kézzel is tapintani tudja! Menj el!

Múlt héten volt pém, rá 2-3napig hasszúrkám volt, ami elmúlt, most meg iszonyatosan feszül, oldalt fáj a mellem, sőt nagyobb is lett. Lehet babás lettem?

Jósló tesztként használhatom az ovu tesztet reggeli vizeletb?l? Ha igen mikortól érdemes?

Legjobb válasz: Várj még egy hetet, és csinálj terhességi tesztet.

Várj még egy hetet, és csinálj terhességi tesztet.

Lehetséges, hogy terhes vagyok? Fél éve szedek fogamzásgátlót, eddig teljesen rendben volt minden.1-2 hete meg vannak duzzadva a melleim, nagyobbak lettek, viszketnek és érzékenyek.

Menstruációmnak tegnap kellett volna megjönnie, mindig csütörtök délután jön meg, amióta elkezdtem a tablettát. Szóval a mellérzékenység nem a menstruáció miatt van, már jóval hamarabb jelentkeztek a tünetek. Eddig sosem késett a menstruációm. Rendesen szedtem a tablettákat, nem hagytam ki egyet sem.

Legjobb válasz: Elõfordulhat de nem hiszem h attól késne. Lehet délutánra meg is jön de ha már kimarad a vérzésed vegyél egy tesztet és hnap reggel csináld meg elsõ pisibõl. Abból okosabb leszel :)

Elõfordulhat de nem hiszem h attól késne. Lehet délutánra meg is jön de ha már kimarad a vérzésed vegyél egy tesztet és hnap reggel csináld meg elsõ pisibõl. Abból okosabb leszel :)
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket!Mi nem látunk beléd!Csinálj egy tesztet és ha 2 csíkos akkor terhes vagy.Ennyi!

14 napja késik a mensim 1 éve kb. Már késett 1 hónapot is, de akkor nem lettem terhes, folyásom 1 hete jelentkezett, ilyen állagú még sosem volt. Vajon ez már lehet baba?

Legjobb válasz: Próbáltad már a TERHESSÉGI TESZT-et? Praktikus!!! Esetleg a nõgyógyászt. Õ nem csak tippelget

Próbáltad már a TERHESSÉGI TESZT-et? Praktikus!!! Esetleg a nõgyógyászt. Õ nem csak tippelget
Ha terhes vagy, akkor azt a tetsz már rég kimutatja. Vagy menj dokihoz, õ is megtudja mondani, hogy baba vagy valami más.
Szia! Szerintem lehet baba, most lehet, hogy amiatt maradt ki a mensid! A folyás terhesség alatt sokféle lehet, ez mindenkinél más! Ha szokatlan, akkor az is lehet a terhesség jele. Szerintem vegyél egy tesztet, ilyen idõben már mindegyik kimutatja, ha baba van. Aztán, ha pozitív, menj el a nõgyógyászhoz. Õ már 100%-ra látni fogja az ultrahangon! Sok sikert!

Pont egy hete jöttmeg amensim és miközbe megvolt lefeküdtem a barátommal és ma márcksa párcsepp volt viszont szurkált a hasam? Mikor tudom meg leghamarabb hogy trhes lettem e vagy nem?

Legjobb válasz: A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )

A következõ mensi elmaradásakor. Védekeztetek? A szúrkálás nem jelent semmit (akár pszichés is lehet :) )
A kérdező hozzászólása: nem védekezünk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!