Találatok a következő kifejezésre: A héten letten, (129 db)

Múlt héten megettem egy körtét és rá 15 percre nagyon hányingerem lett, és ma is. Lehetséges hogy a körtétől lettem rosszul?

Van valami összefüggés? Más ételekt?l még nem éreztem hogy rosszul lettem volna, bár szokott hányingerem lenni, de nem evés után. 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehetséges. Én is egy csomó gyümölcstõl rosszul lettem az elején. Pl cseresznye, eper, ananász... Pedig mindet imádom. Az elején elõfordul, majd elmúlik ez is hamarosan. Boldog babavárást. 29 hetes kismama

Lehetséges. Én is egy csomó gyümölcstõl rosszul lettem az elején. Pl cseresznye, eper, ananász... Pedig mindet imádom. Az elején elõfordul, majd elmúlik ez is hamarosan. Boldog babavárást. 29 hetes kismama
Szia Lehet persze. Nekem a paprika és az uborka tett be , azóta sem bírom megenni...még ránézni sem. De találj minden napra valami gyümit meg zöldséget, az a legjobba babódnak.
Igen. nekem az alma pkoz ilyesmit. boldog babavárást!

Ha pont azon a héten fogant, amikor alkoholizáltunk, "zöldeztünk" rengeteget veszekedtünk, bõgtem szinte napi szinten, az éhségtõl nem egyszer rosszul lettem és erre egy hétre pont olyan antibiotikumot szedtem, ami kimondottan magzatkárosító?

persze pont mindez után már minden normális volt, józan életmód, nyugodt lelkivilág, normális étkezés, a stressz mondjuk nem maradt el, de szóval ekkor nem is voltunk együtt. Kérdem én. egészséges lesz ez a baba? jelenleg persze sem vérvizsgálat, sem ultrahang nem mutat semmi rosszat, dehát akkor is...

Legjobb válasz: Az antibiotikum ilyen korai szakaszban nem oszt, nem szoroz. Ha DNS szinten károsodott esetleg, akkor úgyis elmegy a terhesség az elsõ három hónapban. De valószínûbb, hogy nem okozott semmit. Akkor még nem volt magzat, csak szedercsíra, a te szervezetedtõl teljesen elkülönülve.

Az antibiotikum ilyen korai szakaszban nem oszt, nem szoroz. Ha DNS szinten károsodott esetleg, akkor úgyis elmegy a terhesség az elsõ három hónapban. De valószínûbb, hogy nem okozott semmit. Akkor még nem volt magzat, csak szedercsíra, a te szervezetedtõl teljesen elkülönülve.
A kérdező hozzászólása: hát akkor te sem voltál egyszerû :) kezdek tényleg megnyugodni valahol, mert ugye az egész környezetem viszont az - az elõre megtervezzük, méregtelenítõ kúrákkal egybekötött, céltudatos racionális gyermekvállaló nálad is, nálam is bízzunk akkor a legjobbakban!
Hû hát hol is kezdjem én gyógyszert szedtem terhes lettem mellette, sõt a párom akkor éppen elég ittas állapotban volt mikor fogant a lányom én napi 2 doboz cigit szívtam pont ezért hagyott el az exem, mert nem bírta volna elviselni ha beteg lesz a gyerekünk, õ azt akarta vetessem el Hála égnek, Isten meghallgatta az imáim, és egészséges 3 és fél éves kislányom van De, hozzá kell tegyem, hogy bármely életszakaszban elõjöhet valami betegség, tehát ha egészségesen születik sem garantált hogy késõbb nem lesz baja Az enyém hiperaktivitás jeleit mutatja, de majd késõbbiekben derül ki hogy tényleg hiperaktív-e, fõleg ha majd iskolás lesz
A kérdező hozzászólása: mivel 13. hetes vagyok, akkor hát DNS károsodás nyugodt szívvel kizárható?
A kérdező hozzászólása: #2 a kislányhoz gratulálok! mikortól lehet megállapítani, hogy kisfiú, vagy kislány?
A petesejtkészlet már magzati korban kialakul a nõknél, csak csendben megvárja az ivarérett kort, mire elkezd kiválni a petefészekbõl és megtermékenyíthetõvé válik. Tehát már magzati korodban megvolt az a petesejt, amibõl most lett az embrió. A párod spermája más kérdés, az kvázi frissen termelõdik, theát ott nagyobb az életmód miatti DNS károsodás lehetõsége.
A kérdező hozzászólása: nektek is köszönet mindenesetre örültem volna, ha épp a nagy szerelmes, minden gyönyörû idõszakban fogant volna
A kérdező hozzászólása: szedercsíra...:) ezek a szavak.. köszi a megnyugtató választ csak belegondolva ilyen petesejtbõl meg hímivarsejtbõl valami...nekem olyan netzesen hanzik :(
Ha most már egészségesen élsz, akkor nagy valószínûséggel nem lesz gond. Egy 4D UH-ra azért elmennék a helyedben. Magzatkárosító terratogén antibiotikum nem létezik. A magas láz viszont magzatkárosító lehet, okozhat velõcsõzáródási rendellenességet. Az elsõ pár hétben még az alkohol, meg éhezés nem olyan nagy probléma, mert közvetlen kapcsolat nincs köztetek, értem ezalatt a véráram kapcsolatát. Kb. a 21. napon indul meg az anyai és magzati véráram közötti tápanyagcsere. A méhlepény pedig végleges formáját a 14-16 héten éri el.
az elsõ hat héten a mindent vagy semmit érvényesül, így szokták mondani a dokik... Amúgy én abban a két hétben éltem majdnem így(gyógyszert nem szedtem, errõl az orvost kérdezd meg), és van egy egészséges 2, 5 éves kislányom.
Igen, bízzunk benne! Minden jót kívánok nektek!:)

A héten derült ki h kismama lettem, 4, 5 napja alig élek olyan fáradt vagyok és meg is vagyok fázva, ez a fáradtság meddig normális? Kb 1 hónapos a baba

Legjobb válasz: Hááát, azt nem tudom, hogy meddig normális, de én már 3 hete érzem ezt és elég borzasztó, pláne, hogy már társult mellé egy kis émelygés és hányinger. :( Nem egyszerû az eleje, de megéri! Kitartás!!! :) 7+3hkm

Hááát, azt nem tudom, hogy meddig normális, de én már 3 hete érzem ezt és elég borzasztó, pláne, hogy már társult mellé egy kis émelygés és hányinger. :( Nem egyszerû az eleje, de megéri! Kitartás!!! :) 7+3hkm
Az elsõ trimeszter (elsõ 3 hónap) a legnehezebb. Onnantól már inkább csak jó dolgok jönnek. Kitartás!
Én is így kezdtem.Állandóan fáradt voltam, alig éltem. Nekem a 13.hétig volt így, aztán jobb lett. :D 34+6 hkm
Az elsõ trimeszterben teljesen normális, akár a 18-dik hétig is. Én most a másodikat várom, és teljesen kész vagyok: arcüreg gyulladás, állandó hányás, -3 kg, vérvétel, és persze mindemellett a nagyobbik, aki egy sajtkukac, egész napos figyelmet kíván. Az immunrendszerem teljesen padlón van és persze éjszaka sem tudok rendesen aludni. Ennél rosszabb csak az utolsó hónap lesz, amikor sehogy sem jó semmi. Szóval örülj, ha még csak most jön az elsõ baba... Kitartást kívánok és jó babázást.

Lehet 8 hetes terhes vagyok.2 hete nagyon erős szédülésem volt egész nap hánytam. Pár napig még szédültem aztán elmúlt. De a héten megint rosszul lettem. Ez terhesség miatt lehet?

Legjobb válasz: Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.

Mi az hogy lehet 8 hetes terhes vagy? Miért, nem tudod biztosan? Nem csináltál legalább tesztet, vagy nem voltál dokinál? A hányás lehet terhesség miatt a szédülést nem tudom.
Mi az hogy lehet? Most vagy terhes vagy vagy sem. Teszt vagy valami?
Miért csak lehet????
tesztelj, es nodoki!! en 8 hetesen mar ketszer voltam nodokinal! elsore csak azt vizsgalta, hogy méhen beluli e a terhesség aztan a 8-9. heten mar tobbmindent meg ultrahangos képek is készultek mar akkor rakszuresen voltal? és 8. hét utan mar vedonohoz is el kene menni, mert a nogyogyasz, abba fog irni, es a korhaz is kerni fogja, anelkul nem kapsz tamogatast.
Csinálj tesztet!!! Ha most elmész dokihoz, õ is azzal kezd, de egyébként azt hiszem már kézzel is tapintani tudja! Menj el!

Hogyan lehet visszaállítani olyan képeket, melyek a laptopomról lettek törölve néhány hete?

Legjobb válasz: néhány hete....kicsi az esély, mert azóta már lehet hogy felülirta, de probáld meg a Recuva-t http://www.piriform.com/recuva (válaszd a Mélyvizsgálat opciót) http://techline.hu/szubjektiv/20090923_file_recovery.aspx

néhány hete....kicsi az esély, mert azóta már lehet hogy felülirta, de probáld meg a Recuva-t http://www.piriform.com/recuva (válaszd a Mélyvizsgálat opciót) http://techline.hu/szubjektiv/20090923_file_recovery.aspx
Ugyanezt a kérdést pár sorral lejjebb már megkérdezték. Nem valóstínû hogy terhes vagy!
Bár kicsi az esélye, de a fogigátló mellett is teherbe lehet esni! De ha csak a héten kéne megjönnie akkor nincs okod félelemre! számold ki hány napos a ciklusod, abból vonjál le 14 napot, ha akkor, ill. elõtte és utána együtt voltatok a pároddal akkor van esélyed terhességre, de, mint mondtam ennek elég kicsi a valószínûsége!
szia ez a f.gátló mellékhatása nálam legalább is
Szia!Nekem is voltak hasonló tüneteim a fogamzásgátló szedésekor-migrénes fejfájás a menses elõtt, émelygés- a nõgyógyászom szünetet javasolt a szedésben, vagy másik antibabyre való áttérést.

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

Legjobb válasz: Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)

Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Elsõ voltam..
2-es vagyok. Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nõ :)
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
2-es vagyok. Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dõlhet el hogy mi hogy lesz :) Gyõrben fogok szülni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és õ azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Õ már 700g-ot mért.

Missed ab műtét után kb 6 héttel lettem ismét terhes, tegnap és ma reggel pozitív lett a teszt, az lehetséges, hogy még az előző terhességet mutatja?

Vagy tényleg terhes lennék ismét, akkor viszont nem túl korai mit gondoltok, meg fog maradni? Elvileg 3 hónapot kellett volna várni :(. (Már van egy 22 hós gyerk?cöm.)

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem az elõzõt mutatja, szerintem újra babás lettél. Kérdezd meg az orvost, hátha gyógyszeres támogatás kell ilyenkor. Jó egészséget!!!

Biztos, hogy nem az elõzõt mutatja, szerintem újra babás lettél. Kérdezd meg az orvost, hátha gyógyszeres támogatás kell ilyenkor. Jó egészséget!!!
Persze, hogy lepontoz, ha a rohadt szárza tényeket közlöd és azok a tények nem rózseszín felhõben úsznak. Itt látszik a válaszolók felelõsségérzete... Engem is lehúztak, mert leírtam, hogy nem viccbõl mondja a doki a 3 hónapot. Épp múlthéten volt itt egy anyuka, aki 1 hónappal a missed után újra teherbe esett, s a baba nem tudott megtapadni a még sérült felületen. S újjabb missed. De semmi gond, ennyi erõvel egy cipésztõl is meg lehet kérdezni mikor mit lehet meg mit nem. Ha az orvosra sem hallgatsz, akkor nem mindegy? De mint írtam: legyen szerencséje! Hiszen senkinek nem kívánom, én is átestem rajat. S a 3. hónap után amint lehetett egybõl sikerült megint összehozni a picit. Most 16 hetes vagyok. Ennyi! Azt lehet ezt is lepontozni!
Amikor nekem missed ab-om volt, akkor kérdeztem az orvost, hogy mennyit várjunk, azt mondta ha már nem nem vérzek, akkor próbálkozhatunk. 5 hét múlva + lett a teszt, meg sem jött a vérzésem. Egy országosan elismert 65 éves orvos mondta
AZ elõzõt már nem mutathatja. A 3 hónapot nem viccbõl mondja az orvos. De legyen szerencséd!
Engem is lepontozott valaki... 4es voltam
4-es vagyok, azért írtam, hogy ha megjött azóta, akkor jó eséllyel indulsz, mert sajnos én is így jártam, de nekem nem jött meg a mûtét után.. Ebbõl kifolyólag még nem tisztultam ki teljesen, és az elsõ ultrahangon is lyukacsos laza szerkezetû volt a méhnyálkahártyám.. terhesen Sajnos engem másnap mentõ vitt kórházba mert elöntött a vér.. Sok jó példát hallottam és olvastam ilyen esetekrõl, és lehet hogy te is szerencsés vagy, de minél elõbb fordulj dokihoz...
elsõ vagyok, kösz a lepontozást
4es vagyok én egyáltalán nem voltam száraz... leírtam késõbb az egész történetemet...
szerintem nem lesz baja, bár nem értem, ha 3 hónapot várni kell, hogy kerül oda az a gyerek:)
Megjött azóta? Fontos lehet!!! Ha még nem akkor az a rosszabbik eset, ha már legalább 1x megjött a mûtét óta akkor szerintem nem lesz gond!
A kérdező hozzászólása: köszönjük :)
Na és azért lettem lepontozva mert ugyanazt mondtam mint a doki??? hát gratulálok a sok hozzá nem értõnek...2x estem át mindezen, valószínûleg nem a levegõbe beszélek... 4es voltam.. És nagyon sok szerencsét és jó egészséget kívánok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, mindkét utolsó válaszolónak! Voltam este orvosnál, nagyon rendes volt... Pozitívan állt a dologhoz, de azért újra elmondta, hogy bármi lehet. De azt is mondta, az derék dolog, hogy már menstruáltam a missed ab óta rendesen. Az uh-n nem nem láttunk még semmit, csak egy jó vastag nyálkahártyát, azt mondta szerinte biztos terhes vagyok, és megnéz másfél hét múlva újra, hogy jó helyen van-e. Reméljük.
Ne is gondolj arra, hogy elmegy a baba! Biztos rendben lesz minden! Egy korábbi válaszoló (15-ös)
Nem, amit leszûrtem az az, hogy hiába orvos, gõze nincs alapdolgokról sem. Fölösleges olyan nagyon tiszteletben tartani az adott orvos véleményét, mert másik orvos mást mond, harmadik harmadik félét. Amiben Ti meggyõzõdtök, azt tegyétek! Boldog babavárást kívánok.:)
A kérdező hozzászólása: köszi utolsó! És a végén akkor azt szûrted le, hogy hiába emelgeted a másfél évest, mégis oké minden? Nekem is emelgetnem kell a gyerkõcöt és õ már nagyon nehéz. Hát akkor mást rajta kívül nem fogok emelni. De úgy vagyok vele, hogy ha most megint elmegy a baba és amiatt mert nem vártunk, akkor tényleg csak magamra vethetek, én tehetek róla, vállalom a következményeket.
A nevét rosszul írtam, elnézést: Czeizel.
Kedves Kérdezõ! Nekem missed ab. után 3 héttel fogant a baba, azóta lassan meg is születik :) Viszont szedtem Utrogestant és nagyon sokat pihentem, nem emeltem, amit nem volt muszáj. Persze másfél éves gyerek mellett kb. lehetetlen, de még így sem volt gond. A várakozási idõrõl annyit mondanék, hogy az egyik orvos fél évet mond, másik 3 hónapot, olvastam már olyat is, hogy elég 2. Viszont annak idején egy cikk fogott meg, ami arról szólt, hogy nem bizonyított, hogy a várakozás szükséges, sõt, aki vetélés után fél évig újra babás lesz, erõsebb lesz a terhessége. Ezt is orvosok írták. Nincs egységes álláspont még az orvosok között sem. Én két orvostól kérdeztem, hogy az emelés árthat-e terhesen, egyik (fõorvos) azt mondta és Ceizel is azt mondja, hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz, a másik orvos azt mondta, tilos emelnem. Ebbõl én leszûrtem valamit...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Csak most értem haza a gép elé, csak most tudtam elolvasni, én nem pontoztam le senkit, de mindjárt mindenkit felpontozok :) Annyi, hogy igen, megjött már azóta egyszer. A mûtét után kb 10 napig volt meg, majd rá 33. napra újra menstruáltam, kb 6 napot, ahogy szoktam, semmi extra nem volt, normális. Utána viszont igen, volt alkalom, hogy nem védekeztünk, és tudom, hogy butaság volt, és baj is lehet, csak akkor az volt bennem, hogy nem hinném, hogy összejön, hiszen az elsõ és a második (ami elvetélt) terhességemnél is több mint fél évig próbálkoztunk mire összejött. A missed ab mûtét oka egyébként az volt, hogy a kb.9.heti uh-n nem volt szívhang, és egy fejletlen embriót láttunk csak, már nem ott kellett volna tartania a terhességnek. De nem véreztem, befektetett a doki 3 nappal késõbb. De amúgy a terhesség jó helyen tapadt, petezsák, szikhólyag ép, stb. Pont pár hete voltam újra a dokinál kontrollon, és elmeséltem neki, hogy volt hogy nem védekeztünk, õ is leszúrt, hogy ezt nem szabadott volna, de én mondtam neki, hogy nagyon csodálkoznék ha bármi lenne, mert nekem baromi nehezen sikerül teherbe esni... erre tessék... De azt mondta az orvosom akkor, hogy ha mégis valami van, akkor hívjam, és megtámogatjuk gyógyszerrel. Ma este megyek a rendelésre, hát asszem nem teszem majd zsebre amit kapok.
Valószínûleg tényleg terhes vagy, és valószínûleg minden rendben lesz! Viszont veszélyeztetett terhesnek számítasz, így gyorsan fel kell keresned a dokidat! Sok boldogságot a babához!
Szerintem ez több mindentõl függ.A mûtét után megújul a nyálkahártya (ezért van az e.ü.küret is)segíti a megtapadást.Szóval maga a mûtét miatt nem feltétlenül kell várni.Van orvos aki javasol 3 hónap kihagyást, van aki félévet, és van olyan is aki "csak" a mûtét utáni 6 hét szexmentességet(ez is orvosfüggõ) Persze számít hogy miért volt a vetélés, de gond nélkül kihordható attól a baba.A te személyes kórtörténeted pedig az orvosod ismeri, inkább õt kérdezd!
Ja és a "várakozási idõ" attól is függ, hogy mennyi idõs terhesen volt a mûtét.
Ha a mûtét után megjött egyszer, akkor nem lesz gond. Én is pont 6 hétre lettem terhes missed ab után (óvszerrel védekeztünk). Nem volt semmi gond, csak én paráztam mindenen. Ha nem jött meg még a mûtét óta akkor az már bajosabb lehet.
Nekem is volt 10 hetesen missed ab mûtétem. Nekem az orvosom 3 hó pihit javasolt, mi kivártuk, nem kockáztattunk!3 hó után elsõre összejött!Nekem a dokim azt mondta, 1 hónap minimum kell h regenerálódjon a méh és visszamenjen az eredeti méretére, stb. Én egy vérzést mindenképp megvártam volna, de, én nagyon paráztam így mi a 3 hót kivártuk!Sok sikert kívánok, remélem minden oké lesz veletek!
kérdezõ azóta h vagy? h alakulnak a dolgok?

160cm vagyok és pár hete lettem 14 éves. Nem vagyok túl alacsony a koromhoz képest?

Szerintetek lehetek felnott koromban 168 centi?

Legjobb válasz: A korodhoz képest talán magas is vagy. Még fogsz nõni, szóval nyugi.

A korodhoz képest talán magas is vagy. Még fogsz nõni, szóval nyugi.
Szerintem ez normális. Az én osztálytársaim 6. osztályban voltak kb. 145 centik. Nem baj, hogy alacsony vagy. :)
Az én 20 éves barátnõm 156 cm. Nyugi. Jó a méreted. Annyi, amennyi kell, hogy legyen!
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam... köszi a válaszokat:) )
megbánta? vissza akarta magát könyörögni? megbocsájtottál? sírt? honnan tudtad meg?
Vágj neki vissza ;) 15 éves kis szaros és megcsal egy 17 évest ? :S Ne hagyd magad! Biztos nem szerett igazán.. Sajnállak :(
hát nálam a csók is halálos bûn szóval megértelek, fõleg hogy nagyon szeretem a barátomat és ha ilyet tenne belehalnék. szerintem próbáld meg elfelejteni. nehéz lesz, de sikerülni fog és úgyis mindjárt itt a tavasz/nyár kitûnõ idõszak új szerelmek kialakulására;)
de mit értesz megcsalás alatt?? le is feküdt a gyerekkel??
ha nem részletezed egy kicsit nem tudunk segíteni..
Oh istenem de sajnálom. :( Mit jelent az hogy megcsalt?
1csók 1 év alatt megbocsájtható lenne szerintem, hévbõl is történhetett volna.. Na de egész este..Szóval nem kapta el a fejét 10mp után, hogy hát nekem barátom van...Én ezt nem bocsájtanám meg a barátomnak.. L
Nincs jobb dolgod, mint a gép elõtt ülni? Mi lenne ha megbeszélnéd vele?
Akármikor képes voltál megalázkodni érte?! Na, várj! Ez így már nem egyenrangú kapcsolat! Felejtsd el! Jön egy másik, aki komoly!
Borzalmas érzés a szerelmi csalódással keveredett féltékenység, az tutkó!Javaslom dobd a kislányt(mert még az), idõvel túl fogsz lépni ezen!17 éves, fiatal srác vagy, egy hajszállal érettebb hölgyre kéne szemet vetned , mondjuk veled egykorúra!Minden jót!
Ha 1 évig együtt voltatok, és szerettétek egymást, akkor azért csalt meg mert egyszerûen kiszeretett belõled, ennyi
Mi az hogy sírtál? Meg milyen megalázkodás? Nem azért, de egy normális férfiember nem alázkodik meg és nem sír semmiféle nõ/lány után, van még milló másik.
menj el csajozni, vágj vissza, hadd tudja meg õ is mien érzés!!! hülye p'csa
Sokat kell még tanulnod... Senki nem kérte, hogy tegyél meg mindent és alázkodj meg. Magadtól csináltad. Szeretni csak önzetlenül lehet, utólag felhánytorgatni nem lehet, amit tettél érte. Ha szívesen tetted, örül, hogy megtehetted. Ha nem szívesen tetted, akkor meg magadra vess, nem kényszerített senki. És még egy: ne úgy szeresd a lányt, ahogy azt hiszed, hogy jó neki, hanem ahogy õ mondja, hogy jó neki.
Szerintem egy ev utan ezen nincs mit megbocsajtani!! Egy 15 lany ;)
Zed kösz az egyett értést:) örülök h van még ilyen férfi a világon Na láttod kérdezõ író! Így kell az ilyen pasiból van kevés ne legyél LÚZER menyj el sportolnmi de keményen vagy tanulj sokat h most cisnálsz egy nagyon jó bizonyítványt menyj el a haverokkal vagy ezt mind egyszerre egy nó se ér meg annyit h megalázkodj elõtte hajrá ui.:lelkesítõnek pedig hallgasd meg a kárpátiától a csatadalt 17/F
Szakitottatok mar? :| Mert egy egy eves kapcsolat nem ezt erdemli :| nekem is egy eves kapcsolatom van es ha megcsalna kiraknam a szuret...valoszinu hogy nagyon de nagyon megviselne...de...:|...el kell fogadni...Ne gondolj ra gondolj bele hogy mennyire hulye volt es hogy kihasznalt, es mennyire nem szerethetett teged ha neki eleg volt egy kis bulis kaland hogy felboritson egy egy eves kapcsolatot...nem? Sajnalom, hogy igy kellett vegzodnie...en sem szeretnek a helyedben lenni...nem tudom mi lenne velem ha megcsalna vagy ilyesmi :|....De fel a fejjel ne hagyd magad letiproni...gondolj arra hogy te egy sokkal jobb lanyt erdemelsz mind ez a lany....es keress idovel egy hozzad illot....megbizhatot...es aki onzetlenul szeret...Egy olyat akinek te meg az egesz kapcsolatotok fontosabb neki mind egy kis kaland :|
Zed jól beszél! nehéz dolog, de fel a fejjel!
Bár az elõzõ válaszoló nagyrészt lefedte a kérdést, de azért leírom én is. Jól figyelj, töröld le könnyed, taknyod, mert ez fontos. Az egészet, fiam, még mielõtt bárkit hibáztatnál, Te b*sztad el. Ugyanis te egy férfi vagy, legalábbis annak kéne lenned. Aki azért van egy nõvel, mert az boldoggá teszi, ezért érezteti ezzel a nõvel, hogy hálás neki, szereti, DE azt is, hogy ha kihasználja, õ maga fog lelépni. Te barátom, nem férfi voltál, hanem egy szolga. És a szolgának se tartása, se becsülete. Mindent megtettél érte? Megalázkodtál? Az élet nem egy tündérmese, ahol ezért a királylány örök szerelmet ad. Hanem a rideg valóság, ahol emiatt bizony rádunt a csaj, mert semmi kihívás nincs benned. Lehet, hogy akivel megcsalt, egy b*lfasz, de kihívás van benne. Ne sírj, örülj. Ez egy k*rva fontos lecke, és neked most 17 évesen lehetõséged van megtanulni. A másik meg, hogy 15 éves. 15!!! Csoda, ha tudja, mi a szerelem fogalma, mit vártál, hogy életed végéig leköti magát melléd? A tini korszak nem errõl szól, hanem arról, hogy tapasztalatokat szerzel, hogy késõbb ne b*ssz el olyanokat, mint az elsõ bekezdésben taglaltak. Úgyhogy, kapard össze magad, várd ki, még helyrejön a lelked, és örülj, mert a következõ barátnõdnél már okosabb leszel. Majd elb*szol valami mást, persze, de nem gond, emiatt leszel a végén teljes értékû férfi. Úgyhogy, neki lehet állni gerincet növeszteni. Üdv: Zed
A kérdező hozzászólása: Az a baj elég mélyen magamba zuhantam és semmihez és semmihez nincs kedvem ..csak õ jár a fejemben.. segítsetek =/
néha közös hangsúlyra kell jutni a nõvel de azért tutadni kell vele h te vagy a férfi:) szal légy határozott tanulj a hibádból papucs voltál megalázkodtál elõtte?miért megölted vkijét vagy mi?szerintem nem volt rá okod?és a következõ kapcsoladod adok kapok elven müködjön egyszerûen ki lettél használva tanulj ebbõl ne engedd vissza ha megy hozzád könyörögni csak beszélges vele de ne is enged vissza ha férfi vagy akkor nem engeded vissza legyen meg a férfi benned.Különben is õ 15 éves? mit vársz el tõle?elõtted az élet lesz még 20 csajod mire meglesz az igazi ezért kár szomorkodnod hidd el én jobban kilettem használva és nem csak egy csókról meg szexrõl volt szó sokkal több persze azért nem voltam papucs meg sejtettem csak nem akartam észrevenni.MÁr megbánta amit tett de akkor se engedem vissza mert van bennem ennyi tartás
A kérdező hozzászólása: Smárolás egész este! és szerintem ez 1 év után bõven elég! Nem kívánom senkinek ezt az érzést!
A kérdező hozzászólása: Nem õ sírt! Én sírok és tudom, hogy szégyen, de ez van! Mindent megtettem érte! Akármikor képes voltam megalázkodni érte! És most ezt kapom vissza cserébe!
könnyûvérû

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!