Találatok a következő kifejezésre: A héten haza a barátom a (11 db)

Távkapcsolat vagy szakítás? 3 hónapra jöttem ki Németországba dolgozni. Már az első héten összejöttünk a barátommal.2 hét múlva haza kell mennem, mert be kell fejeznem az iskolát.1 évem van még hátra, utána kiköltözök végleg.

Szeretem ?t, nem akarom itthagyni, de sajnos muszáj. Mi tév? legyek? Távkapcsolat vagy váljuk el úgy, mint két barát? Vagy 1 év távkapcsolat kibírható? Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...

Nekem ez nem szenvedés, hanem megoldás. Te meg inkább legyél hálás azért, hogy láthatod a barátodat és ne szóld le mások kapcsolatát, azért, mert az távkapcsolat... Majd ha egyszer bele kerülsz ebbe a helyzetbe, remélem nem leszel olyan érzelemszegény, hogy végett vess a kapcsolatodnak...
Te meg egy majom és pedig azért, mert nem vagy képes elfogadni azt, hogy én máshogy gondolom mint te. Lehetne itt errõl vitatkozni, szenvedjen mindenki ahogy csak akar, én pedig élvezem, hogy bármikor láthatom a szerelmemet.
Távkapcsolat nem kapcsolat. Akik abban élnek fogalmuk sincs a dolgokról. Az igazi kapcsolatban mindig számíthatsz a párodra, akár naponta is tudtuk találkozni, együtt aludni, közös programokat szervezni.
Most ez nem tudom mennyit segit. Szinten Nemetorszag-Magyarorszag inga, csak nekem meg 4 evem van itt. :S Szerintem 1 ev az semmi, en fel se tettem volna ezt a kerdest, ha igazan szeretem a baratom, mi meg 4 evvel is probalkozunk, egy ev az nem kerdes..De ezt nem sertesnek szantam. Ez attol fugg mennyire eros a kapcsolat, illetve a jellem.
Kedves utolsó válaszoló. Nyolc hónapja vagyok együtt a barátommal és csak azért, mert õ el megy egyetemre, nem fogunk szakítani, hiszen nagyon szeretjük egymást. Szerintem egy távkapcsolat megerõsíti a kapcsolatot, hiszen próbára teszi a felek bizalmát, kitartását, szerelmét. És, ha te úgy gondolod, hogy távkapcsolat nem kapcsolat, akkor nos azt kell mondjam elég buta vagy.
Köztünk 4-500km volt. Másfél éven át körülbelül 3x találkoztunk, de akkor huzamosabb idõkre, hetekre. Végül nem a távolság miatt lett vége. Szóval szerintem simán megoldható.
Nálunk Pécs Ráckeve távolság van. Õ idén megy egyetemre. Aztán kocsi nálkül elég nehéz és költséges lesz találkozni, de majd megoldjuk. :)
Egy év az semmi. De tényleg, ha szeretitek egymást, az simán kibírható, és gondold el, ez próbaként is szolgálhatna, hogy mennyire erõs a szerelmetek. :) Utána meg diplomával a kezedben nekivághatsz a nagyvilágnak. Amúgy Én 3 éve élek távkapcsolatban Dánia ill. Magyarország és nekünk mûködik. :) :) :)
2. Koszonjuk, igyekszunk. :)
Ha õ az igazi, egy év nem sok idõ. ;) :) Elsõ: Nektek meg kitartás! :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Megpróbáltuk a távkapcsolatot, és 3 hét múlva költözök ki hozzá. :)

Vasárnap jön haza a barátom, három hét nyaralás után. Szeretnék valami olyat, amivel hazavárhatom. Vacsi nem igazán jöhet szóba, ezen kívül valamit tudnék neki?

Megyek elé a reptérre, de kb. két óra, míg hazaérünk. Utána nála alszom, és szeretném meglepni valami kreatívval, nem feltétlenül tárgyi dologgal. Szerintetek mi lehetne jó?

Legjobb válasz: Lehetõségek tárháza végtelen, kérdés, hogy õ miket szeret csinálni. 3 hét után nagy valószínûséggel van egy elsõdleges dolog, amit biztosan szeretne. :)

Lehetõségek tárháza végtelen, kérdés, hogy õ miket szeret csinálni. 3 hét után nagy valószínûséggel van egy elsõdleges dolog, amit biztosan szeretne. :)
A kérdező hozzászólása: igen, van :) de gondoltam, hogy megfûszerezhetnénk egy kicsit :)
A beöltözõs móka jó lehet. Amikor hazaér, várd házon kívül, hogy bemenjen a lakásba és pár perc elteltével csöngess be, azután pedig lepd meg :) 21F
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, de ez azért nem jó, mert megyek elé a reptérre :)

Hány hét után vihetem haza a barátomat?

Nem sokára 3 hete hogy együtt vagyunk együtt,és felmerült bennem az a gondolat hogy bemutatom a szüleimnek. Már ő is mondogatta hogy szívesen bemutatkozna nekik,de én bizonytalan vagyok. Nem volt sok párkapcsolatom, ez a 2.az előző 2 hónapig tartott de eszem ágába se volt őt hazavinni,mert olyan volt amilyen. Anya szerintem nem ellenkezne de apa már más tészta :D Szerintetek,kiakadnának ha bejelenteném hogy szeretném bemutatni őt ? Én 16/L ő pedig 17/F

Legjobb válasz: Az apukák dolga halálra szivatni a pasijelölteket :D amúgy meg vidd haza nyugodtan, ha úgy gondolod! :)

Az apukák dolga halálra szivatni a pasijelölteket :D amúgy meg vidd haza nyugodtan, ha úgy gondolod! :)
Szerintem elõször beszéljétek meg hogy hazaviszed, elõször anyukáddal, utána majd 2-en együtt beadagoljátok apudnak. Nem lesz baj amúgy, nem fognak kiakadni.
Mondjuk az én apum is mindig cukkolt engem meg tesómat is a srácokkal, hogy kandúrnak hívta a hátuk mögött õket, meg amikor az ex-barátom eljött májusfát állítani este apum ijesztgette, szóval ennyi jár neki, de úgyis normális lesz vele.
Hát, mi fél év után mutatkoztunk be egymás családjának, addig mindig csak meséltünk a másikról otthon. :) Persze, elõbb is nyugodtan be lehet mutatni a párodat, nem kell ezt fél évig húzni. :D


Szilvásbuktát, mert azt szeretem.
vagy ha van sok pálinkafátok Pálinkát:)
Kizárt dolog, mert nem tudom!
Rosszalkodjatok.
denevéreset
egész nap sexelnék vele
Hát ha egy csajjal 2 hétig egedül lennék a lakásomban biztos hogy végigdugnám a szobákat és a berendezést is egy székkel legalább 6 póz jut az eszembe. Na akkor számoljunk: asztal, fürdõkád, zuhanyzó, fotel, ...
Pisi, kaki sex
hát ha én 2hétig egyedül lennék a barátommal a házban....végigdugnám a házat :D:P
hát igen. szexen kívül.. társasozhattok, bújócskázhattok, filmet nézhettek, festhettek rajzolhattok, takaríthattok, fõzhettek... :D de ki is mozdulhattok. majd írjátok meg, hogy végül mit csináltatok két hétig
Egy forró éjszaka :)
széttárt lábak.
vmi újat :)
A kérdező hozzászólása: valami értelmes válaszra gondoltam a forro éjszaka meglesz azon felül valamit
Hát. én bár csak 16éves fiú vagyok. És nem tudom saját lakásotok, vagy kolesz vagy albérlet. De legszívesebben. Ha belépnék az ajtón. finom vaniliás gyerták égnének. Valami hangulat világítás. szóvel egy villanykörtét lefestenél piros színûre és kicserélnéd az egyik lámpába. ismerõsõktõl, barátoktól kérnél vizipipát, és pipázgatnátok. vennél hozzá finom két almás dohányt. fõznék valamit, és a hangulatos világításban, illatok között. vizipipázva ennénk. Betennék valamilyen szép zenét..nem lassút de szépet. Például egy ilyet: http://www.youtube.com/watch?v=N4N9gCObwHo És utána már jöhet a forró éjszaka. Csak istenemre kívánom, hogy én is kapjak egyszer ilyet a pasimtól :) Igen, nem írtam rosszul pasimtól :)
UI: Ha vízipipáztok mindenképp tegyél hozzá szõlõt :D Vagy jó finom sós popcornt :D Én úgy szeretem a legjobban.
Utolsó sráchoz. Minden meleg ennyire odaadó a saját partnere iránt?:$ Mert akkor nem elitélni kell titeket, hanem valamilyen szinten irigykedhetünk is...Sõt továbbmegyek, tanulhatunk is tõletek ilyen téren. Mármint lelki-testi gondoskodás. Mert ha Manóm így fogadna én nem tudom mit csinálnék:$. Tanulásra visszatérve, vannak gondjaink országszerte: Gondolok itt Például családon belüli erõszakra, meg egyéb családon belüli gondok. Válások tömkelege, kihasználások. Én hiszek az örök szerelemben és csak Manóval tudom ezt elképzelni:) Én ha Manóm távol lenne két hétig, és várnám, legalább egy csokor virág:D Tehát amit a pasid szeret igazán:) Egy meghitt vacsora, kényeztetés, közös fürdés. Ha szereti az extrém dolgokat akkor légy te a Domina, erotikus masszázs. F/23.
22:10-es vagyok. Nem értem, miért kéne tõlünk tanulni.Ugyan olyan ember vagyok mint bárki más. :) Mondjuk, nem hiszem, hogy sok osztálytársam figyelgetné a tõzsdét..meg jobban lenne képbe az adórendszer változásosokról mint a szüleim. Bár mondjuk nem mindegyik meleg ilyen..minden ember más és ez igaz a melegekre is :D De sajnos kicsit kudarcba dõlt az életem..miután a sok csaj körülrajongott..és hogy milyen jó lesz nekem. mert szeretnek, meg helyesvagyok meg így meg úgy...Mert rádöbbenni hogy valami nemstimm.Nem volt kellemes..Aztán jöttek a próbálkozások..Nem is egy lánnyal smároltam..jártam..de nem mûködött..aztán most..így kicsit megváltozott az életem.Nem merek a lányok felé közeledni barátilag. Mert félek belém szeretnek.Mert hogy lelkileg olyan közel áluk hozzájuk..szóval kicsit nehézügy. de majd csak megbirkózok vele :) Amúgy honnan a fenébõl lyukadtam ki erre a témára? -.-" A kérdezõ nagyon fog neki örülni xDDD
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! és mikor végigolvastam a válaszod akkor nem értettem hogy a végére irtad hogy igen a " barátomnak". mert annyira jol leirtad a dolgokat és tényleg igaza van a másik válaszolonak hogy lehetne tanulni, de tõled biztosan:D A másik meg nem baj hogy leirtad az "életed" megértelek:D Sok sikert az életben és hidd el kialakulnak majd a dolgok

Mi történt ezen a héten (máj.23-27) a Barátok közt háza táján?

Fontosabb események? Videót nem tudok megnyitni, szóval csak szöveget kérnék. Köszi:)

Párotok egy héten hányszor jár el a haverokkal/ barátokkal? És milyen állapotban kerül haza? Ti hogyan reagáltok?

Legjobb válasz: Magyarán a kérdés úgy szól: "A párom hetente többször jár el a haverjaival szórakozni és minõsíthetetlen állapotban ér haza, amivel már nem tudok mit kezdeni. Nálatok is ilyen a helyzet?" Legalábbis én így értelmeztem. A kérdésre válaszolva: az én párom ritkán jár el, 2 hetente nagyjából, mert nem egy eljárós típus, inkább együtt szeretünk elmászkálni, ha már arról van szó. Ha beülnek valahová a barátaival, akkor általában elég kész állapotban ér haza, de legalább szerelmesre issza magát, és jön haza bújni. Én úgy reagálok, hogy megölelgetem, megitatok vele annyi vizet, amennyit bír (másnaposság ellen), aztán ágyba dugom és másnap jól kinevetjük. :)

Magyarán a kérdés úgy szól: "A párom hetente többször jár el a haverjaival szórakozni és minõsíthetetlen állapotban ér haza, amivel már nem tudok mit kezdeni. Nálatok is ilyen a helyzet?" Legalábbis én így értelmeztem. A kérdésre válaszolva: az én párom ritkán jár el, 2 hetente nagyjából, mert nem egy eljárós típus, inkább együtt szeretünk elmászkálni, ha már arról van szó. Ha beülnek valahová a barátaival, akkor általában elég kész állapotban ér haza, de legalább szerelmesre issza magát, és jön haza bújni. Én úgy reagálok, hogy megölelgetem, megitatok vele annyi vizet, amennyit bír (másnaposság ellen), aztán ágyba dugom és másnap jól kinevetjük. :)
Szinte soha, és én se. Ivászat mindig csak addig, hogy azért még ne rúgjunk be. És mi is leginkább együtt megyünk mindenhova.
A pasim inkább pinceszerezni jár el haverokkal azt is ritkán inkább együtt megyünkj bálozni de azt is ritkán! És általába kialudva jön haza hajnalba!!!
Kedvesemmel én is mindig együtt járok el ahova csak tudok, s minél többet. Egyedül nem szeretek, haverjaim mind bírják, s fordítva. Néha berúgunk együtt, de akkor is csak nagyon enyhén.
Az én férjem, hétvégi eljárásokkal kezdte, aztán hétközben is párszor, aztán minden nap! Volt, hogy árokba borult, tárva-nyitva hagyta a lakásajtót, úgy feküdt le stb. stb. Reagálás?: aztán jól el is váltunk!!!
Hetente-kéthetente járok el, éjfél után nem sokkal általában otthon vagyok, és úgy megyek haza, hogy nem kell segítség a lefekvéshez. Másnap korán kelek, és vezetek, a többit ki lehet számolni :)
Hetente kártya a haverokkal kb 10-11-ig. _Nincs piálás. Havonta-kéthavonta egyszer nagyobb buli. Mondjuk, volt, hogy a kertben aludtam, mert nem találtam a kulcslyukat, de ez ritka :) ))
vidd haza.
Nagyon-nagyon nehezet kérdeztél, kedves Kérdezõ. Megfogtál minket, nem tudjuk. Új kérdést.
Állítsd be a telód akkorra amikor el kell indulnod és indulj is el :D
A kérdező hozzászólása: Jó vágom én is hülyének nézném az embert ha ilyet kérdezne de amikor vele vagyok mintha megszünne a külvilág teljesen kikapcsolok csak arra tudok gondolni hogy örökké a karjaimban foghassam.....
A vidd haza tenyleg jo ötlet. A szülök is jobban szimpatizalnak az olyan sracokkal aki jar "udvarolni" a csajhoz, mint hogy a lanykajuk maszkaljon pasizni. Az is jö tanacs h allitsd be a telodat amikorra indulnod kell. Legyel szigoru es tenyleg indulj. Vagy induljatok eggyütt es kiserjen el valameddig. En amikor az elsö pasimmal jartam, soha nem kestem el hazulrol, mindig ram szolt hogy indulnunk kell. (Volt olyan h futottunk a buszhoz.) Tudta ha rendszert csinalunk a kesesböl akkor többet nem engednek el minket sehova. Az utana következö pasim ezt nem akarta megerteni. Ö ugy gondolta megeri az a plusz 3-4 ora akkor is ha utana nem lat egy hetig. Egyszerüen nem tisztelt es önzö volt. Kerd meg hogy Ö is figyeljen az idöre. Ha tenyleg szeret akkor hosszutavon is jot akar. 23L
Ha van olyan fotó, amelyen együtt vagytok, nyomtasd ki, keretezd be.
Elottem valasozlo, pont ugyanezt akartam irni:) tehat kedves kerdezo, szerintem is jo otlet egy kozos foto bekeretezese.

2 hétig nem találkoztam a barátommal! Vasárnap jon haza. Mivel tudnám meglepni mint szex terén mint ajándék terén?

Legjobb válasz: hát, mivel vasárnap éjjel jön a mikulás én krampuszlánynak öltözöm, piros bugyi-melltartó+csipke hálóing, szarvak, tûsarkú. valami hasonló?:) elõtte (vagy inkább utána?:D) fõzz valami vacsit. ez így bõven jó.

hát, mivel vasárnap éjjel jön a mikulás én krampuszlánynak öltözöm, piros bugyi-melltartó+csipke hálóing, szarvak, tûsarkú. valami hasonló?:) elõtte (vagy inkább utána?:D) fõzz valami vacsit. ez így bõven jó.
+ 1 üveg finom vörösbor, vagy pezsgõ!
Elsõ válaszoló irigylem a barátodat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!