Találatok a következő kifejezésre: A héten haza a (159 db)

Angliában dolgozok ezen a héten haza látogattam a szüleimhez. Akikkel el szerettem volna menni 2 hétre Szingapúrba és Japánba. Az út ki van fizetve 3 személyre, de édesapám lebetegedett és édesanyám nélküle nem akar jönni?

Itthon nincsenek nagyon barátaim, mert 7 éve kint vagyok. Hol tudnék útitársat keresni? Természetesen nem kérek cserébe semmit, max a társaságot.

Legjobb válasz: letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.

letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.
Angol barátaid nincsenek? Szerintem megérné nekik leutazni ide, ha cserébe mehetnének veled Ázsiába. Esetleg régi osztálytársak? Nem hinném, hogy itt lenne a legjobb ötlet keresgélni...
valóban, másodiknak igaza lehet. most ha így hirtelen azt mondanád, hogy csak jöjjön veled valaki, mennék én is :D de azért más pénzén nem utazgatnék(ha így értetted :D)
Hallgass a másodikra, jót mond :) Itt hidd el, rengeteg ember - köztük én is - kapásból mondaná, hogy megy, de más (fõleg egy idegen) pénzébõl elég ciki helyzet tud lenni. De nem baj, majd 1 év múlva úgyis megyek végre ki tanulni ;) De jó utat!! ^^
[link]
[link] De ha rákeresel, hogy túrós pogácsa rengeteg receptet találsz. Én jobban szeretem mint a tortákat. Könnyû lesz a tészta és isteni :)
A kérdező hozzászólása: Az a torta valami fantasztikus lehet! De meg meggondolom, valami egyszerubbre gondoltam! De koszonom a tippet! A pogit mi is nagyon szeretjuk, de szulinapra a torta jobb lenne szerintem... De koszonom!!
[link] Isteni! Maga a tokeletes torta! Es hiperegyszeru!:)

A jogosítvány érvényességi idejét, mikor kell meghoszabitani? Most vettem észre, hogy két hete lejárt. A házi orvos kell menni, vagy az önkormányzathoz?

Legjobb válasz: Elõször a házi orvoshoz kell menned. Õ ad egy orvosi igazolást amivel az okmányirodába kell menned. Az okmányiroda 2 héten belül kiküldi a jogsidat.

Elõször a házi orvoshoz kell menned. Õ ad egy orvosi igazolást amivel az okmányirodába kell menned. Az okmányiroda 2 héten belül kiküldi a jogsidat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Az nem baj, hogy két hete lejárt?
Szerintem nem, de ne használd!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Attól félek, hogy a hosszabítás is pénzbe kerül és még meg is büntetnek amiért két héttel a lejárat után intézem!
Igen, pénzbe kerül a hosszabbítás, egyrészt az orvosnak kell fizetni 6000 forint körüli összeget, aztán az okmányirodában 4000 forintot az új jogsiért. De ennek semmi köze ahhoz, hogy 2 hete lejárt. Akkor is ezek az összegek lennének, ha nem járt volna le. Ha 10 év múlva akarod meghosszabbítani, annak sincs semmi akadálya. A szabály mindössze az, hogy érvénytelen jogsival nem szabad vezetni, abból simán lehet büntetés.


36. hétben lévő kismamik nektek van már jóslófájásotok, tejszivárgás, vagy egyéb jel? Hogy vagytok? Még egy kérdés ti milyen ruhába, és mibe hozzátok haza a babát?

én nagyon keményedek, és ha többet mocorgok a hasam alja szurkál, a baba még sokat mozog szerencsére. azért remélem kihúzom a kiírt napig.

Legjobb válasz: szia én 35/36 hetes vagyok és rettenetesen fáj a derekam már 3 napja,gondolom a súlytól meg a bébi is rajta fekszik vmi idegen,remélem azért nem igy kell eltöltenem ezt a pár hetet.Jóslóim egyszer voltak elég durvák de azóta nem éreztem.amugy köszi jól vagyunk bébi eleven még mindig.:) az idõtõl függ majd hogy miben hozom haza,fel vagyok készülve vékonyabb és vastagabb ruhával is,táska már bepakolva...Boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.üdv

szia én 35/36 hetes vagyok és rettenetesen fáj a derekam már 3 napja, gondolom a súlytól meg a bébi is rajta fekszik vmi idegen, remélem azért nem igy kell eltöltenem ezt a pár hetet.Jóslóim egyszer voltak elég durvák de azóta nem éreztem.amugy köszi jól vagyunk bébi eleven még mindig.:) az idõtõl függ majd hogy miben hozom haza, fel vagyok készülve vékonyabb és vastagabb ruhával is, táska már bepakolva...Boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.üdv
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat! jó babavárást, és könnyû szülést mindenkinek! ja, és kitartás nemsokára a kezünkben leshetnek a pocilakók!
Elsõ válaszoló vagyok.Nekünk inkább 62-es ruháink vannak, talán 1-2 56-os is van, de szerencsére a másik kettõ gyermekemnél sem volt gond a méret mert az egész kicsi ruhák kb 2 hétig voltak jók a többinek az újját pedig addig felhajtottuk mig hosszú volt de hamar belenõttek.Az egyik válaszoló irta hogy semmi jósló fájása nincsen, neki üzenem, hogy ne keseredj el , nekem az elõzzõ két terhességemnél semmi jósló fájásom nem volt, legalábbis nem tûnt fel, sõõt mindkét gyerekemnél mikor megindultak a fájások utánna "meggondolták" magukat a csöpségek :( aztán egy fél nap múlva indultak újra el a fájásaim.Mindenkinél másként alakul, lehet hogy neked elõbb fog elfolyni a magzatviz pl....mindenkinek boldog babavárást és könnyû szülést kivánok.
Sziasztok! Én a 37.hetemet kezdtem meg a ami nap.Kicsit én is aggódom, mert semmi jósló fájást nem tapasztaltam, mondjuk nem hiányzik csak sok helyen azt olvastam, hogy már a 35.héttõl jelentkeznek. Tejszivárgás sincsen. :/ Én bepakoltam a babának bodykat és rugdalózókat, zoknit és vékony sapit is + egy plédet. (rugiból és bodyból 5-6db-ot mert nem vagyok benne biztos, hogy adnak-e a babának ruhát bent a kórházba(I.számú SOTE). Így inkább túlpakolom magam minthogy hiányozzon valami.
Nekem már régóta van jóslófájásom, annyi, hogy most már többször van és erõsebb is.Pedig még szednem kell a magnéziumot is. A nunimnál nagyon feszül, néha fáj.A lábam vizesedik, de amúgy jól vagyok. A méhszájam már C:2110. A babát 56-os ujjatlan rugiban szeretném hazahozni, és persze alá egy bodyt na meg sapi, és van egy pléd is bekészítve.Aztán ha már tényleg lehet hazahozni, megnézzük milyen idõ van és aszerint apuka majd változtaja a csomagját:-) 36+3 hetes kismama
10:22-es vagyok.Én is utólag gondolkoztam hogy olyan szépen bevásároltunk 56-os ruhákból és én 57cm-rel születtem.Sajnálnám ha nem lenne jó rá, olyan édik.
58-as ruha nincs, a következõ már 62-es.Jóslófájásom már olyan32.héttõl van.Hol gyengébb, hol eléggé fáj.Kb.azóta jön elõtejem is egy-egy csepp, igaz tegnap este rendesen folyt, most elõször.Én is gondba vagyok hogy milyen ruhába vigyük haza mert azt mondják egy réteggel több ruhát kell ráadni mint ahogy mi öltözünk.Biztos hogy rugdalózóba, a sapkát nem tudom meg talán plussz pléd is.Én majd megkérdezem a szülésznõt mert a férjem is tud behozni neki ruhát.Könnyû szülést mindenkinek!!!38+3hetes
Nekem még sem elõtej, sem jóslófájásom nincs. Én is remélem, hogy minél tovább húzzuk, annak ellenére, hogy 2-3 napja nagyon nyom valamit a kis csöpim, és sehogy nem jó feküdni. 52-56-os rucikat készítettem ki a papának. Egy melegebb idõre valót, és egyet, ha hûvösebb lenne az idõ hazafelé.
A kérdező hozzászólása: 56 vagy 58 as méretû ruhát készítettél be, mert én ezzel vagyok gondban. a férjem 62 cm-es baba volt, a kisfiamnál meg még nem becsültek hosszúságot.talán a 36 hetes uh-on.
A kérdező hozzászólása: bocsi lehetnek a pocilakók:-)

Mibe kerül manapság, ha valakit felfogadok, hogy mindennap vigye haza a lányomat az iskolából, s heti háromszor vigye el az edzésre, várja meg és hozza is haza?

Legjobb válasz: Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.

Igen, korrekt. Ha találsz valakit, ajánlj neki elõször havi 50-et. Aztán még mindig alkudozhattok.
Ez szinte egész napos elfoglaltság mert reggel elviszi Iskola aztán érte megy , plusz edzésre viszi és megvárja szerintem havi 100 000-150 000
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Azt is belekell kalkulálni hogy kocsival viszi vagy bkv val . Havi 10 000 csak a bérlet.
Igen, befolyásolja, hiszen duplán kell figyelni. De havi 60 az korrekt. Pláne feketén....
A kérdező hozzászólása: Kiegészíteném még a kérdésemet. Mi a tarifa akkor, ha néha a kisebbik lányomat is magukkal kell vigyék? Vagyis: befolyásolja-e a tarifát, hogy egy, vagy két gyereket kísér?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Heti ötször kb 1 óra (mikor haza viszi). Heti háromszor kb 4 óra (edzésre, felügyelet és haza). Így havi 68 óra. Tehát a havi 60 ezer korrekt lenne?
A kérdező hozzászólása: Kedves 1/2! Reggel én viszem kocsival. Csak tanítás után kell érte menni, majd hazavinni, mert ebédelni otthon szokott. Heti háromszor vissza kell érte jönni a lakásra, s onnan elvinni edzésre, megvárni helyben, hátha van valami gond (volt, mikor beteg lett, hányt, s elõbb haza kellett hoznom), majd haza. Sajnos szeptembertõl olyan a munkabeosztásom, hogy muszáj valakit fogadnom mellé, hogy biztonságban legyen.
Elsõ, vinni nem kell :) Kérdezõ, nálunk 600-1200Ft között mozog egy óra, Szerintem ha nem kell órákig vigyázni még rá, akkor 8000 körül hetente. És ha meg tudtok állapodni, akkor akár havi 30-ért is lesz aki elvállalja.
Ezres óránként. Ha valóban mindennap kell, akkor 30 alatt ne is gondolkodj.
jól kereshetsz, ha havonta ennyit ki tudsz fizetni sitterre.

Mit szóltok ahhoz a süketeléshez, hogy a most elfogott Földesi-Szabó László, ügyvédje szerint azért jött haza külföldről, hogy feladja magát? Egy hét év börtönre ítélt szökött miliárdos adócsaló majd ezért jönne haza!

http://www.origo.hu/itthon/20110517-elfogtak-az-adocsalassal..

Legjobb válasz: Ha valóban azért jött haza, hogy feladja magát, akkor miért úgy kellet elfogni? Szerintem ez megint valami védõügyvédi kamu, hogy a védenc enyhítést kapjon. Sõt késõbb még azt is meg akarják majd magyarázni, hogy Földes-Szabó tulajdonképpen nem is szökött el, csak kiment pisilni és a visszaúton annyira eltévedt szegény, hogy külföldön kötött ki. XD

Ha valóban azért jött haza, hogy feladja magát, akkor miért úgy kellet elfogni? Szerintem ez megint valami védõügyvédi kamu, hogy a védenc enyhítést kapjon. Sõt késõbb még azt is meg akarják majd magyarázni, hogy Földes-Szabó tulajdonképpen nem is szökött el, csak kiment pisilni és a visszaúton annyira eltévedt szegény, hogy külföldön kötött ki. XD
Nem is volt külföldön.

Nagymamám egyedül maradt egy nagy házban, messze tőlünk, miután 2 hete elhunyt a Nagypapám. Hogy segíthetnék?

Nagymamám 71 éves, fitt, rettentően szerethető ember, aki egészen eddig ápolta a beteg Nagypapámat. Õ sajnos 2 hete elhunyt, így most a Nagymamámnak nincsenek meg a napi feladatai, és teljesen egyedül van. Én 200km-re lakom tőle, anyukám 45km-re, és a többi családtag is messzebb. Talán a testvérem hozzá költözik, de Õ is csak minden másnap tudna vele lenni a munkája miatt. Nagy családi házban lakik, faluban. Szeretnék neki kitalálni valami megoldást, feladatokat, amivel le tudja foglalni magát napközben (nem az a tv-t nézős típus). Eddig nem nyugdíjas életet élt, hiszen a Papámat ápolta, amig egész napos időbeosztást igényelt. Voltatok már ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni? Nem szeretnénk Õt is elveszíteni, nagyon megviselik a történtek, magányos.

Legjobb válasz: mi mikor meghalt nagypapám,2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.

mi mikor meghalt nagypapám, 2-3 hétre magunmkhoz költöztettük mamámat.
Húha, jó kérdés. A nagyi mit szeretne, mihez lenne kedve? Jól lát még? Felajánlhatnátok neki, hogy születésnapi ajándékként vagy "csak úgy" beruháztok neki valamilyen hobbi alapfelszereléseibe. Pl. kaphat kezdõ kézimunkakészletet (pl. néhány gobelint, azzal gyorsan sikerélménye lesz), magokat kertmûveléshez meg egy jó könyvet (könyvbõl sajnos csak rosszakat láttam mostanában, nem tudok jót ajánlani, én az Idejében szólunk - 52 hét munkái a kertben címût használom). Telefonáljatok neki gyakran, az nagyon sokat segít (apa a depresszióra hajlamos nagymamámat napi legalább negyedórás telefonálással "tartja életben"). Eleinte próbáljatok meg gyakrabban menni, amíg kialakul az új élete.
És akkor mi van? Az én anyukám teljesen épp eszû még fiatal is mégis beszél a szüleihez a temetõbe, ez inkább hitt kérdés. Szerintem túlreagálod, fel kell dolgoznia és az meg nem megy egyik percrõl a másikra. Biztos elkertészkedik, takaritgat el van magában, nem kell neki plusz teher. Max vegyetek neki egy kutyát bár lehet az is csak nyûg lenne neki.
A 71 éves nagymamád még nem olyan öreg, hogy "gyámság" alá kerüljön. Életerõs, önellátó, ellátja a házat, kertet. Van neki mindennapos elfoglaltsága, csak rajta múlik, hogy hogyan osztja be az idejét. Lelkiekben kellene neki segítenetek. Hogy hogyan szervezi meg az életét, hogy így egyedül maradt, addig, amíg nem beteg, nem magatehetetlen, az õ döntése. Talán elvinném kicsit üdülni, világot látni, hogy kiszakítsam a környezetébõl. Addig rábíznánk valakire a házát, hogy viselje gondját az alatt a két hét alatt. Elõször tõle kellene megkérdezni, hogy mire van szüksége, mit szeretne. Senki sem szereti, ha kívülrõl akarják megoldani az õ életét, problémáját, legyen akár 18, vagy 80 éves. Nem az a segítség, amirõl én gondolom azt, hogy jó neki, hanem az, amit õ szeretne. Abban kell õt segíteni.
Én anyukám vesztettem el pár hónapja, 56 évesen ment el közülünk. Az õ édesanyja (azaz nagymamám) 78 éves és évtizedek óta özvegy és most, hogy a lányát elvesztette teljesen kiborult. Én is hívom sokat, ill. mondom, hogy vigyázzon magára mert szükségünk van rá. Csak pár száz km távolság van köztünk is, így én sem tudom, mi lesz évekkel késõbb, egészségi állapota is bármikor elvileg leromolhat. Szóval gyakori beszélgetés, éreztesd vele, h szükséged van rá, mindenféleképp az utódai (pl. te az unokája lehet élete értelme , ill dédunokája, ha már esedékes, mint pl. nálunk). Sütik, lekvár, varrás kérése, .. receptek, tanácsok kérése (akkor is, ha tudod a megoldást:) ) Éreztessétek, h vele vagytok. Esetleg egy könyv, ami segíthet a gyászban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat! Igazából csak magamat akarom nyugtatni, eléggé elkeseredtem, hogy mi lesz. Sajnos ezen nem tudok segíteni, hogy egyedül van esténként, napközben lefoglalja magát azt mondta, csak este rossz... De nagyon remélem, hogy úgy lesz, ahogy írtátok, és feldolgozza és elfogadja a helyzetet. Talán még az egyedül élést is meg tudja szokni.
Pici idõt hagyjatok neki még, hadd gyászoljon, most még nem tud gondolkodni a jövõn! Aztán közösen beszéljétek meg vele, hogy mi lenne késõbb a legjobb!
Rakassatok vele befõttet, lecsót. Süssön elálló sütiket én is ezt csinálom.Esetleg száraztésztát is gyúrhat.
2 hete halt meg a nagypapád. Még szép, hogy szomorú a nagyid. Idõ kell, míg hozzászokik, hogy nincs mellette. ha valóban annyira fitt a nagymamád, meg fogja találni magának a megfelelõ elfoglaltságot. te, magadtól ne akarj mindenféle megoldásokat kiagyalni. A nagymamád felnõtt ember, saját élettel. ha késõbb is látni, hogy nem bír az új helyzettel, akkor is csak vele megbeszélve keressétek a megoldást.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez az! Nem hiszem, hogy van bármi megoldás is. De idõvel csak feldolgozza, és lesz még vidám az életben, ugye? Nem szeretném, hogy örökre ilyen szomorú maradjon...
Ezen csak az idõ segít semmi más. Gondolj bele, ha a te férjed halna meg te sem lennél attól boldogabb, hogy olvasol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket! Mindet felírom és összegyûjtöm, majd prbálom neki adagolni, hátha valamelyik megtetszik neki. Kertészkedik egyébként, és én is pont ettõl tartok, hogy jön a tél, akkor ez az egy hobbija sem lesz. Tudjátok eddig nem tudott olvasni meg ilyesmik, mert nem volt ideje, nem élt sosem igazi nyugdíjas életet. Most meg kell szoknia. De ha belegondolok, hogy én idõs lennék, és reggel felkelve nem lenne feladatom, ez borzasztó érzés. Félek, hogy meghalnak körülöttem a szerettem, hogy én is megöregszem majd, és ugyan erre a sorsra jutok. Nem tudom hogy lehet erre jó érzéssel, elfogadással gondolni... (23 éves vagyok)
A kérdező hozzászólása: Nem reagálom túl, hanem az ember szíve megszakad, ha a szeretteit szenvedni látja, és nem tudja mivel segíthetne... Gondoltam ha más is volt már ilyen helyzetben, van nagymamája/anyukája, akinek sikerült feldolgoznia egy ilyen dolgot, és megtalálta az életének az új értelmét, miután a régit sajnos elveszítette, Õ megírja, és ezzel nagyon sokat segít. Még sosem halt meg közeli családtagunk hála istennek, így nem tudjuk hogy megy ez. Félek, hogy nem tudja feldolgozni, az a helyzet. Tudom, hogy normális, hogy beszélget a fényképével, csak szörnyû nézni ahogy szenved. Szerintem ez érthetõ.
Második vagyok. Csak most láttam hogy a hugához se megy el, ebben az esetben a barátnõs ajánlatom nem sokat segít.
Nem tudom vannak-e barátnõi, ismerõsei mondjuk helyben, mert azokkal is találkozhatna.Vagy, ha nem is helyben, de közelebb, akkor meglátogathatnák egymást. Valami hobbi kéne neki, elfoglaltság.A varrást, horgolást nem tudom kedveli-e.Vagy, az olvasást. A kertészkedés is nagyon jó lehet. (Annak lehet annyi a hátránya hogy majd télen nem sokat tud vele kezdeni). Majd sepregetni is, meg virágokat gondozni, ilyesmiket. Fõzni, új recepteket kipróbálni, azokhoz bevásárolni. Most ennyi jutott eszembe, ami jónak tûnt. Ha még beugrik valami, írok.
A kérdező hozzászólása: Én is felajánlottam neki egybõl, de nem szeretne eljönni sajnos... :( A huga ott lakik a közelben, még hozzá sem megy el egy napra sem, mert akkor nem tud kimenni a temetõbe reggel és este is. :( Tanácstalan vagyok. Lelkileg nagyon megviseli a dolog, 51 éves házasok voltak, nagyon szerették egymást. Most a fényképével beszélget. :(
Éreztessétek vele, hogy szükség van rá, szükség van a munkájára. Mondd, pl, hogy gondolkodtatok a dolgon, és annyi rosszat hallani a bolti befõttekrõl savanyúságokról és hogy nem lenne-e kedve segíteni nektek? Tehetne el ezt-azt.

Vasárnap jön haza a barátom, három hét nyaralás után. Szeretnék valami olyat, amivel hazavárhatom. Vacsi nem igazán jöhet szóba, ezen kívül valamit tudnék neki?

Megyek elé a reptérre, de kb. két óra, míg hazaérünk. Utána nála alszom, és szeretném meglepni valami kreatívval, nem feltétlenül tárgyi dologgal. Szerintetek mi lehetne jó?

Legjobb válasz: Lehetõségek tárháza végtelen, kérdés, hogy õ miket szeret csinálni. 3 hét után nagy valószínûséggel van egy elsõdleges dolog, amit biztosan szeretne. :)

Lehetõségek tárháza végtelen, kérdés, hogy õ miket szeret csinálni. 3 hét után nagy valószínûséggel van egy elsõdleges dolog, amit biztosan szeretne. :)
A kérdező hozzászólása: igen, van :) de gondoltam, hogy megfûszerezhetnénk egy kicsit :)
A beöltözõs móka jó lehet. Amikor hazaér, várd házon kívül, hogy bemenjen a lakásba és pár perc elteltével csöngess be, azután pedig lepd meg :) 21F
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm, de ez azért nem jó, mert megyek elé a reptérre :)

Mar 3-4 hete faj a gyomrom, voltam hazi orvosnal is felirt 2 fajta gyogyszeret de nm segit, gondoljak roszra? 14 eves lany vagyok, termeszetesen nm dohanyzok es nm is iszok

Legjobb válasz: Lehet akár kezdõdõ gyomorfekély, vagy ha túl sovány vagy akkor gyomorsüllyedés, esetleg túl sok a gyomorsavad, és még száz egyéb ok. Ne házi orvoshoz menj hanem belgyógyászhoz!

Lehet akár kezdõdõ gyomorfekély, vagy ha túl sovány vagy akkor gyomorsüllyedés, esetleg túl sok a gyomorsavad, és még száz egyéb ok. Ne házi orvoshoz menj hanem belgyógyászhoz!
Gasztróenterológushoz fordulj, biztosan elküld laborba kivizsgálásra.Gyomorhurut és helycobacter is lehet.
Amúgy ne pánikolj, mindkettõ kezelhetõ, persze kellemetlen, hogy már ilyen fiatalon gondjaid vannak.

Hány hét után vihetem haza a barátomat?

Nem sokára 3 hete hogy együtt vagyunk együtt,és felmerült bennem az a gondolat hogy bemutatom a szüleimnek. Már ő is mondogatta hogy szívesen bemutatkozna nekik,de én bizonytalan vagyok. Nem volt sok párkapcsolatom, ez a 2.az előző 2 hónapig tartott de eszem ágába se volt őt hazavinni,mert olyan volt amilyen. Anya szerintem nem ellenkezne de apa már más tészta :D Szerintetek,kiakadnának ha bejelenteném hogy szeretném bemutatni őt ? Én 16/L ő pedig 17/F

Legjobb válasz: Az apukák dolga halálra szivatni a pasijelölteket :D amúgy meg vidd haza nyugodtan, ha úgy gondolod! :)

Az apukák dolga halálra szivatni a pasijelölteket :D amúgy meg vidd haza nyugodtan, ha úgy gondolod! :)
Szerintem elõször beszéljétek meg hogy hazaviszed, elõször anyukáddal, utána majd 2-en együtt beadagoljátok apudnak. Nem lesz baj amúgy, nem fognak kiakadni.
Mondjuk az én apum is mindig cukkolt engem meg tesómat is a srácokkal, hogy kandúrnak hívta a hátuk mögött õket, meg amikor az ex-barátom eljött májusfát állítani este apum ijesztgette, szóval ennyi jár neki, de úgyis normális lesz vele.
Hát, mi fél év után mutatkoztunk be egymás családjának, addig mindig csak meséltünk a másikról otthon. :) Persze, elõbb is nyugodtan be lehet mutatni a párodat, nem kell ezt fél évig húzni. :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!