Találatok a következő kifejezésre: A héten haza (159 db)

Angliában dolgozok ezen a héten haza látogattam a szüleimhez. Akikkel el szerettem volna menni 2 hétre Szingapúrba és Japánba. Az út ki van fizetve 3 személyre, de édesapám lebetegedett és édesanyám nélküle nem akar jönni?

Itthon nincsenek nagyon barátaim, mert 7 éve kint vagyok. Hol tudnék útitársat keresni? Természetesen nem kérek cserébe semmit, max a társaságot.

Legjobb válasz: letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.

letezik olyan biztositas, ami betegségre visszatéríti. Ha nagy szerencsed van, pl. a repülöjegyen, vagy az "all inclusive" megrendelésnél adtak ilyet mellé, nézd meg a szerzödést.
Angol barátaid nincsenek? Szerintem megérné nekik leutazni ide, ha cserébe mehetnének veled Ázsiába. Esetleg régi osztálytársak? Nem hinném, hogy itt lenne a legjobb ötlet keresgélni...
valóban, másodiknak igaza lehet. most ha így hirtelen azt mondanád, hogy csak jöjjön veled valaki, mennék én is :D de azért más pénzén nem utazgatnék(ha így értetted :D)
Hallgass a másodikra, jót mond :) Itt hidd el, rengeteg ember - köztük én is - kapásból mondaná, hogy megy, de más (fõleg egy idegen) pénzébõl elég ciki helyzet tud lenni. De nem baj, majd 1 év múlva úgyis megyek végre ki tanulni ;) De jó utat!! ^^

Lassan egy hete leellet a cicám, de a szomszéd ház padlásán. Kb mennyi idő múlva hozza haza kölykeit? Nagyon féltem, mert eléggé gázos a környék és nem szeretik a macskákat!

A másik kérdésem pedig az, hogy miért nem jön mindennap enni haza?

Legjobb válasz: Ha hazahozza akkor félni fognak tõletek. Beszéld meg a szomszéddal hogy felmész a padlására és átviszed a macskákat hozzád. Nekünk amikor volt macskánk mindig csináltunk neki helyet amikor észrevettük hogy vemhes.

Ha hazahozza akkor félni fognak tõletek. Beszéld meg a szomszéddal hogy felmész a padlására és átviszed a macskákat hozzád. Nekünk amikor volt macskánk mindig csináltunk neki helyet amikor észrevettük hogy vemhes.
A kérdező hozzászólása: Senki nincs a házban, mert elhagyatott és eléggé jól befészkelte magát egy ilyen kiugró részbe.
A mi macskánk is az elsõ években ezt csinálta, általában 3 hónaposan hozza haza õket. De ha nem akarod megvárni, amíg hazahozza õket, akkor menj föl értük és keress nekik egy meleg, biztonságos és védett helyet. A másik kérdésedre a válasz pedig azért, mert amikor eszik annyit eszik, hogy akár napokra is feltudjon tankolni és raktározni, mint a teve a púpjában a vizet.

Március 1-én szeretnék Londonból hazajönni. Fapados járattal. Már 2 hónapja megrendeltem a jegyet. Ha kimarad a járat (hóesés, stb. ) akkor hogy utazzak haza? Mi lesz a rep. Jegyemmel? Csak erre a hétre kaptam szabadságot.

Legjobb válasz: Ha kimarad a járat, a légitársaságnak kötelessége kártéríteni vagy megszervezni az utazást. Esetleg meggondolandó, hogy átmész Párizsba Eurostarral, és onnan repülsz haza, ha kérdéses az idõjárás.

Ha kimarad a járat, a légitársaságnak kötelessége kártéríteni vagy megszervezni az utazást. Esetleg meggondolandó, hogy átmész Párizsba Eurostarral, és onnan repülsz haza, ha kérdéses az idõjárás.
Úgy tudom a legtöbb légitársaság megszervezi az utazást, vissza fizeti a repülõjegy árát, vagy szállást biztosít az ott ragadt utasoknak. Hogy a te esetedben ez melyik lenne, azt az adott légitársaság honlapján érdemes megnézni.
én ilyenrõl még nem igazán hallottam. azt tudom, hogyha Angliából mész, akkor a következõ járatra 30fontért kapsz jegyet. Az egyik lakótársamnak is törölték a gépét, azt mondták, hogy a londoni hóesés miatt nem tud gép indulni Budapestre, így tudod eljutni Bécsbe Londonból (csak azt nem értetjük még ma sem, hogy akkor Londonból, hogy tudott mégis elindulni az a másik gép :( )
Fapados jaratnal csak becsekkolas utan teritik meg a jegyet.2 ora varakozas utan ital jegy 1200ft ertekben 4 ora utan kajajegy.Szallast nem biztositanak, tehat ha nincs penzed repteren alvas.Kovetkezo jaratukra bizdositanak helyet ha maradt uresedes de csuszhatsz egy ket napot is.


Megtennétek nekem, hogy megoldani a fizika házimat, két hétig beteg voltam, semmit nem tudok és sajnos holnapra kell? (NYOMÁSRÓL TANULUNK)

1. Feladat: A fafaragó a vésőt 75 N (newton) erővel nyomja a fába. Mekkora a nyomás a véső éle alatt, ha az 2cm széles és 0, 05mm vastag? 2. Feladat: 80cm2 alapterületű edényben 10 cm magasan 1,15g/cm3 sűrűségű sóoldat van. (A külső légnyomástól eltekintünk. ) Mekkora a nyomás a felszín alatt 8 cm mélyen? Mekkora erő nyomja az edény alját?
Mindegyik... Teletál, Telfood...stb.
Gastroyal is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de úgy gondoltam h szombat vasárnap is. A Teletál pl. biztos h nem.

Kisfiam 3éves múlt héten kezdre az ovit. Minden nap ment, bár ebéd után jön haza. Ezen a héten viszont nemtudom elvinni. Mit csináljak?

Decemberre várom a második babát és az a pár óra nyugi nagyon jól jönne.

Legjobb válasz: Nagyon nehéz,de ez a legrosszabb,ha most nem viszed.Az ovónéninek tudnia kellene kezelnie ezt a helyzetet,ha nem teszi sürgõssen keress másikat! Kérd meg az egyik anyukát,hogy délutánként egy kis idõt játszhassanak együtt a gyerekeitek,szívesebben megy majd a fiad,ha ott van a "barátja".

Nagyon nehéz, de ez a legrosszabb, ha most nem viszed.Az ovónéninek tudnia kellene kezelnie ezt a helyzetet, ha nem teszi sürgõssen keress másikat! Kérd meg az egyik anyukát, hogy délutánként egy kis idõt játszhassanak együtt a gyerekeitek, szívesebben megy majd a fiad, ha ott van a "barátja".
Szerintem se lenne jó, ha kimaradna most rögtön egy hét. Mennyire szokott már be az oviba? Mert ha már szívesen megy, mást is megkérhetsz hogy ezen a héten hozza-vigye. De ha egy hét kimarad, az még nem tragédia, csak jobb lenne, ha nem lenne ilyen egyenetlenség.
Tudom milyen érzés.Nálunk 4 hónapos volt a pici, mikor a lányom elkezdte az ovit.Hát egy megváltás volt. Külön szobában aludtak és rohangáltam a két szoba között, mert mindegyik sírt a délutáni alvásnál. Csak vigyázz, legyél vele kedves, és amennyit csak tudsz foglalkozzál vele, ha csak lehet kerüld a vitát, nehogy féltékeny legyen, és azt érezze hogy a tesó veszi át a helyét és õt már nem szeretik otthon.Sose mond neki-még ha néha ezt is érzed-, hogy lesz végre egy kis nyugtom, ha oviba leszel. Sok sikert, kitartás!!!
Szia!Lehet, hogy a kisfiadnak rossz lesz, hogy nem fogod hazavinni, de meg kell szoknia az ott alvást.Beszéld meg vele, hogy anyának dolga van és ott kell aludni az oviba.A lényeg, hogy ne titkold el tõle.Elejinte biztosan fog sírni, de az óvónõ meg fogja nyugtatni.Bíz bennük!

Tegnap voltam házi orvosnál és azt mondta, hogy a héten ne menjek suliba Szerintetek tényleg maradjak itthon vagy menjek be az isibe?

Köhögök,fáj a torkom,hasmenésem van,folyik az orrom/bevan dugulva,fáradtnak érzem magamat Szerintetek ?

Legjobb válasz: Ha magadra nem is gondolsz, gondolj azokra, akik nem szeretnék tõled összeszedni a betegséget. Maradj otthon, gyógyulj meg. Inkább most hiányozz pár napot, mint késõbb többet. Jobbulást kívánok!

Ha magadra nem is gondolsz, gondolj azokra, akik nem szeretnék tõled összeszedni a betegséget. Maradj otthon, gyógyulj meg. Inkább most hiányozz pár napot, mint késõbb többet. Jobbulást kívánok!
Menj be, aztán lassan már indulhatsz is haza! :-)
Miért akarsz mást is megbetegíteni?Inkább Goldrexet kellene szedni és meleg teát inni otthon!
maradj otthon, aludj sokat. ha a doki azt mondta nem akkor nem. hasmenéssel amugyse ajánlatos közlekedni...
Köhögés, torokfájás, hasmenés, ez kicsit sok egyszerre, ugye nem gondolod komolyan, hogy ezzel suliba akarsz menni?
A kérdező hozzászólása: nem, Maradok itthon a héten :) legalább pihenek kicsit
Biztos életképtelek voltak, mennyi született?
A kérdező hozzászólása: 7 szuletett, nem nagyon kis furgek voltak elso par napban meg meg volt mind a 7...
Elsõ vagyok, akkor nem tudom, sajnálom, de gratula a többihez :D
Hát valamiért megette, most már mindegy. Valószínûleg így volt a legjobb. Az is lehet, hogy maguktól pusztultak el, és õ csak eltakarította õket.
Én is így jártam, 8 kölyökbõl 1 hét alatt egy sem maradt. Az összeset megrágták. Olvastam valahol, hogy a természetben a kicsinyek tetemét megeszik a szülõk, mert az fehérje. Érdemes óvatosan minden nap átnézni õket.Nem nagy öröm a megrágott tetemeket eltakarítani.
Nem csak azért eszik meg, mert fehérje. Képzeld el, ha nem ennék meg, és ott rohadna a fészekben az egészséges kölykök mellett... Önmagában sem egészséges, és még a ragadozókat is odavonzza. Ezért van az, hogy még a nyulak is megeszik a tetemeket, pedig õk aztán kicsit se húsevõk.
Lehet, hogy az anyuka nem volt elég fejlett és megette a kicsiket, hogy ne szenvedjenek!:(

Mi történt ezen a héten (máj.23-27) a Barátok közt háza táján?

Fontosabb események? Videót nem tudok megnyitni, szóval csak szöveget kérnék. Köszi:)
http://vam.gov.hu/displayDoc.do?docId=2492 Ezek alapján 16 liter sör jöhet be
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, szoval 16L sör az 32 üveg, mondjuk ez is elég lesz, ez van ezt kell szeretni.
Ki fogja ezt ellenõrizni a határon - ami nincs már... Szerintem hozzál 25 litert, 5-öt nekem a jó tanácsért!
A kérdező hozzászólása: Meggondolom még, bár a német kollegák is azt mondták hogy azt nem nézik, szerintem még örülnek is neki. Bár azt tudom hogy a kristálycukrot nagyon nézik, tudomásom szerint még egy kilot se lehet kihozni az országbol, mert a németek csak maguknak termelnek.
1-es vagyok! Tulajdonképpen ha elolvasod a feltett linket, behozhatod vámmentesen a 20 liter sört, amennyiben egyéb, a felsoroltakban szereplõ jövedékis terméket nem hozol be. De: pl. ha hozol 4 liter bort, akkor a sörbõl már csak a 16 liter jöhet, de ha se bor, sem egyéb rövid, semmi szeszes ital, akkor bejöhet a 20 liter sör is! Olvasd el!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!