Találatok a következő kifejezésre: A héten be a (1030 db)

Mit tegyek, hogy a héten megszülessen a kisfiam? 39hetes vagyok és jövő héten hétfőn lesz a kislányom farsangja és nagyon szeretnék ott lenni! Főleg olyan praktika érdekelne ami másnak be is vált!

Legjobb válasz: Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.

Jövõ héten a 40.hétben leszel, nem biztos hogy addig megindul a szülésed, és simán eltudsz menni a kislányod farsangjára.Nekem a 42.héten indítottak. Persze mindenki maga tudja, de én nem kockáztatnék az ilyen meg olyan praktikákkal.
Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.
Én ha fejre álltam volna, akkor se született volna hamarabb a lányunk. Igaz nekünk nem volt ilyen "problémánk", mint neked, mert elsõ gyermekünkrõl van szó. Egyszerûen semmire nem akart megszületni. Se sex, se lépcsõzés, se torna, se semmi nem vált be. Ettem erõset, csípõset. Ittam szénsavasat, stb.. Szinte minden létezõ "praktikát" kipróbáltunk erre.. Végül 40+5 naposan sürgõsségi császárral született meg. Egyébként, amikor semmit se csináltam (27 hetesen), akkor indult be a szülés, de azt szerencsére visszatartották. Pedig nem sok kellett ahhoz, hogy elkezdõdjön a lányunk élete.
Hát azért az a császáros dolog nem pikk-pakk. Nem kívánságmûsor ez, kivéve ha meg tudod fizetni bõségesen. Egyébként meg a császár ezerszer rosszabb felépülésileg mint a sima szülés. Lépcsõzzél, bár én az utolsó hetet a kórházba végiglépcsõztem, mégsem született meg, csak a 42-ik hétre.
Mibõl veszed hogy ki is engednek, vagy hogy nem visel meg annyira a szülés, hogy nem tudsz elmenni a farsangra?
Ez a kérdés nem komoly ugye? Ne haragudj, de számomra elképesztõ, hogy az a legnagyobb bajod a terhességed vége felé, hogy a másik gyereked farsangján ott legyél. Terhesen is ott lehetsz, pár órától semmi bajod nem lesz. Nyisd ki a pénztárcád, keress egy dokit és mondd neki, hogy császározzon meg, hogy te ott tudjál lenni a farsangon. A gyerek akkor fog kibújni, amikor neki itt lesz az ideje..
Jaj hagyjátok már a kérdezõt. Igen is fontos esemény a nagyobb gyerek farsangi bulija, egyértelmû, hogy ott akar lenni az anyuka. Ha szerencséd van, akkor még bent marad addig a baba, és csak utána mész szülni. De ha szerda után szülsz, akkor esélyes, hogy még bent leszel a kórházban a farsang napján. Szerintem ne csinálj semmit, hagyd, hogy menjen a maga útján a dolog. Drukkolok, hogy könnyû szülésed legyen, és hogy ott tudj lenni a farsangon!
Nincs praktika bemész az orvosodhoz és kérsz csazárt. Amit nem értek, és szeirntem full kamu kérdés. hogy aki szült tudja hogy 1 héttel a szülés után nem igazán túl aktív az ember örül ha a 2 gxereket ellátja és nem akkar nagy kiruccanásokra elmenni. nekem az autóig elétálni nehéz volt, pedig nem is fájt a gátsebem, de valahogy erö híjján voltam. az élet pedig olyan hogy a gyerekekenek fel kell fogniuk hogy vagy kistesó és vannak alkalmak amikor ök háttérbe szorulnak. ezt kicsinek nagynak meg kell értenie. szerintem a farsang nem a gyereknek nagy élmény föleg oviban hanem inkább a szülönek, gyerek akkor is jólérzi magát ha nincs ott a szülö.
Nem tudom mi bajotok van azzal h ott akar lenni a kislánya farsangján!Fontos neki! Amugy meg egy sima szüléssel 3 nap a korház!Ha császár akkor persze több!De ha simán szülne akkor tuti kiengednék a farsangra!
EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED???? MERT, HA IGEN AKKOR EZ A VÁLASZOM: JESSSSSSZUS......
-
Minél jobbam rajta vagy, annál késõbb fog elindulni ezt hidd el. Még szerintem a farsangon is egybe lesztek majd figyeld meg.S utánna mikor lecsendesült minden akkor beindul a szülés. Majd írd meg, mert kiváncsi vagyok! S kitartást! 4 gyerkõc anyukája
Akármit csinálhatsz akkor fog megszületni amikor õ akar! Nekem azt mondták, hogy biztos, hogy hamarabb fog, de jó lenne ha a 38ik hétig bentmaradna, ehhez képest be sem indult a szülés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak a választ aki megért, tudniillik a kislányom 3, 5 éves tehát nem nagyobb gyerekrõl van szó, aki már túl van x farsangon egyrészt, másrészt attól függetlenül, hogy ott lesz vele apa és a nagyszülõ, én vagyok az anyukája és igenis jó lenne ha én is ott tudnék lenni, természetesen ha nem megy nem fogok kiszõkni a kórházba csak jó lenne nekem is és a lányomnak is.Egyébként meg ha sikerül a hét elején szülnöm simán kiengednek, anno a lányommal 2, 5 nap után kint voltunk.Ami még nem hiányzott egyébként, hogy ma tudtam meg, hogy a dokim sem lesz 22-tõl szóval mindenki azt szeretné ha a héten megszületne a manónk.De nyilván, akkor jön ki amikor õ gondolja, császároztatni nem fogom magam, de ha alig tudok menni is még ha aznap engednek ki akkor is erõt fogok venni magamon, a lányomért.És lehet írni olyanokat, hogy hülye vagyok mert ott szeretnék lenni!!!!!
én 5.-én szültem, és 7.-én volt a nagylányom farsangja.nálunk nem lehet a szülönek bemenni, de azért szerettem volna látni, hogy milyen.de megbeszéltük, hogy ha hazamegyünk a kistesóval megmutatja nekünk a ruhát.mikor hazaértünk abban várt, és mesélt.a gyereknek nem te vagy a lényeg, hanem a többiek ruhája a szórakozás, a finomságok.te csak a plusz lehetsz, de nem a lényeg(már bocs).képeket készithet akár az óvónõ is!ne aggódj ezen!
Az én lányom kiscsoportos és én április 29.-re vagyok kiírva. Tehát nagyon nagy a valószínûsége, hogy lemaradok az elsõ ovis anyák napjáról. (ha csak nem 1 héttel elõbb szülök mint az elsõnél) Már most "lelki beteg" vagyok tõle, de nem tudok mit csinálni. Megy apa kamerával és a mama aki "helyettesít" engem. Ha itthon is leszünk addigra nem valószínû, hogy egy helyben tudnék ülni ennyi idõt....
A mi ovink nem is engedi, hogy bemenjenek a szülõk, így mindegyik farsangról lemaradunk sajnos. :( De ha az a gond, hogy mit fog érezni a kislányod, hogy másnak ott lesz az anyukája, csak neki nem, akkor kérd meg az apukát, nagymamát, hogy menjen el, szerintem az is nagyon jó, és vegyen fel minden fontos eseményt egy kamerával, vagy mobillal . Így annyira Te sem fogsz lemaradni mindenrõl!
13, 39 vagyok Húúú de lepontoztatok!! Miért, mert nekem nem csak a pici a fontos, hanem a nagy gyerek is??????
lépcsõzés vagy nagyon pici tömény (utóbbit hallottam, nem próbáltam, de ai próbálta, annak bejött)
Nem értem mit vagytok kiakadva. Én is szeretnék ott lenni a lányom farsangján, mert ez az elsõ. És akkor mi van? Nem azt kérte adjatok olyan címet ahol ma megcsászározzák. Amúgy esélyes kedves kérdezõ hogy még egyben lesztek jövõhét hétfõn. Amúgy én szülés után, már másnap simán elmentem volna bárhová (na jó kivéve hegymászás, ejtõernyõzés vagy rafting. Nem törvényszerû hogy mindenkit annyira megvisel a szülés, hogy hetekig nem akar kimozdulni. Én akkor õrültem volna meg ha hetekig csak a gyerekkel vagyok összezárva. Ráadásul ha nem elsõ baba akkor meg sem teheted hogy ejtõzöl hetekig. Mondom ezt úgy hogy túlvagyok két szülésen, méhszájrepedésen, varráson gátmetszésen. Mindkét esetben másnap simán ültem, jártam, sõt futottam a férjem elé a kórházban, és simán elmehettem volna a lányom farsangjára.
Nem vagy hulye, en teljesen megertelek! Nalunk nem a farsang a problema, csak az, hogy vajon mikor bujik ki a kisteso, itt lesznek-e mar a nagyszulok, stb. Az en orvosom azt mondta, hogy ha a vegen mar nagyon nem birom a pocakos letet, szerelmeskedjunk a ferjemmel, es stimulaljuk (kozben) a mellbimbot. Ezt persze pirulva hallottam vegig, azt mondta, ez minden, amit tehetek :) A szulesznom szerint pedig beszelgetnem kell a babaval, hogy ne maradjon bent tul sokaig, mert ha nagyon nagy lesz, nem fogjak engedni huvelyi uton megszulni. Meglatjuk. Kitartas Nektek, remelem minden jol alakul!

Elözö héten nem vettem be 2 szem gyogyszert. Hétfö este megjött, pénteken ezen a héten elfogy a 21 szem gyogyszer és vasárnap este fog megjönni amivel soha nincs gond, mindig rendeen jön meg, csak most bezavart ez a kihagyás?

nem akrom h vasárnap meg a jövö héten is meglegyen. ha pénteken nem hagyom abba a gyogyszert ?hanem tovább szedem IGY LEHET H NEM FOG MEGJÖNNI UJRA ? ?vagy nem lesz meg tovább?mert attol félk ha abbahagyom ahogy eredetileg kell akkor meglesz a jövö héten is?

Legjobb válasz: Bezavart, bizony. Sõt, ha most tovább sakkozol a gyógyszerekkel, akkor még jobban befog. Ha abbahagyod a szedést, akkor a gyógyszer megvonásától lesz egy megvonásos vérzés. Ha megint abbahagyod, valószínûleg megint megjön. De ha meg tologálod össze-vissza, akkor meg az egész ciklus felborul. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt remélem ha élsz nemi életet, akkor használtok óvszert is, különben ne lepõdj meg, ha jön a baba. És legközelebb mindig szedd be normálisan a gyógyszert!

Bezavart, bizony. Sõt, ha most tovább sakkozol a gyógyszerekkel, akkor még jobban befog. Ha abbahagyod a szedést, akkor a gyógyszer megvonásától lesz egy megvonásos vérzés. Ha megint abbahagyod, valószínûleg megint megjön. De ha meg tologálod össze-vissza, akkor meg az egész ciklus felborul. Arról nem is beszélve, hogy ez idõ alatt remélem ha élsz nemi életet, akkor használtok óvszert is, különben ne lepõdj meg, ha jön a baba. És legközelebb mindig szedd be normálisan a gyógyszert!
Így van inkább hagyd abba és utána rendesen szedd, h visszaálljon a norm. rendszer!

RIGESOFT sürgősségit vettem be a "baleset" után 24 órán belül. Először vettem be életemben ilyen gyógyszert. Normális, hogy a bevételt követően 5 nappal megjött? Normál esetben csak két hét múlva kellett volna. és így kizárható-e a terhesség?

Legjobb válasz: Mivel megjött kizárható de ha nem vagy biztos benne menj orvoshoz, amúgy iszonyat káros az eseményutáni gyógyszer, máskor inkább védekezz a saját érdekedben.

Mivel megjött kizárható de ha nem vagy biztos benne menj orvoshoz, amúgy iszonyat káros az eseményutáni gyógyszer, máskor inkább védekezz a saját érdekedben.

Kékesfeketére festem a hajam 5 éve, de 2 hét után a festék szinte teljesen ki van kopva. Kipróbáltam a L'Oreal termékeket szinte mind, a Kallost, az Evolutiont, a Wellat stb. de 3 mosás után barnás-vöröses a hajam. Nem fogja be a festék a hajamat?

Legjobb válasz: Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.

Nekem is ugyanez van.nyár elején volt utoljára festve, hogy nyáron ne melegítsen a színe miatt, de most meg se látszik, hogy valaha feketére lett festve(majdnem az eredeti barna az egész)...minden festéket, márkát, tartósat, színezõt kipróbáltam, de egyik se fogja be 2-3 hétnél tovább...a fodrászom azt mondta, hogy próbáljam ki azt, h nagyon sötét barnát veszek, mert általában az is fekete lesz, és talán azzal tartósabb színe lesz. Hát remélem ez a módszer beválik.
Nekem a zöld londa festék vált be. Én 10 éve kísérleteztem :) Az nem kopik ki a következõ festésig sem.

Ha csütörtök este leadom a dm-be a fénykép rendelést akkor azt már következő hét szerdán esetleg csütörtökön átvehetem?

Legjobb válasz: Igen, szerintem szerdára simán meglesz, de már lehet, h kedd délutánra is.

Igen, szerintem szerdára simán meglesz, de már lehet, h kedd délutánra is.
Off: Hogyan adod le? Pendrive-on?
A kérdező hozzászólása: neten küldeném a megrendelést.és most nézem hogy elírtam jövõ hét kedden vagy szerdán kellene átvennem.

Bölcsihez munkahelytől kell kérnem papírt, hogy visszavesznek a munkahelyemre. De ezt írásban kell kérnem. Mit írjak ebben a levélben? Nincs valakinek esetleg ilyen segítségnek? A héten be kell adjam.

Köszönöm szépen a segítséget!

Legjobb válasz: A bölcsibe munkáltatói igazolást kell vinni, amihez nekünk adtak formanyomtatványt. Kettõt, mert nekem is kellett, és az apukának is

A bölcsibe munkáltatói igazolást kell vinni, amihez nekünk adtak formanyomtatványt. Kettõt, mert nekem is kellett, és az apukának is

A munkahelyem azt mondta feb.5ig be kell küldeni a kincstárnak, h ők vagy én csinálom a bevallásom. A kincstár csinálja nekem akkor a héten számíthatok a visszatérítésre?

Legjobb válasz: A kincstár aligha, legfeljebb az Apeh. Ha visszaküldted nekik a papírt, hogy õk csinálják, akkor majd küldenek egy általuk készített bevallást, azt aláírva visszaküldöd, és ezután 30 napon belül küldik a visszatérítést.

A kincstár aligha, legfeljebb az Apeh. Ha visszaküldted nekik a papírt, hogy õk csinálják, akkor majd küldenek egy általuk készített bevallást, azt aláírva visszaküldöd, és ezután 30 napon belül küldik a visszatérítést.
Ha tényleg a kincstár készíti, és nem az APEH, akkor június elõtt ne várd!

21. hetes terhes vagyok. A héten megfájdult a torkom, és be is lázasodtam (38.5). Nagyon nehezen akart lemenni(egy éjjszaka, két délután). A láz árthatott a picinek? Olyanok válaszát várom, aki volt már hasonló helyzetben.

Legjobb válasz: Én kb 14 hetes voltam, amikor belázasodtam, a dokim rubophent ajánlott. Fél, max. 1 tabletta szerencsére levitte 37-37,2 körülire. Azt mondta a rubophen nem árt, sõt a láz még ártalmasabb a babának, mintha beveszel gyógyszert. 25 hetes kismama

Én kb 14 hetes voltam, amikor belázasodtam, a dokim rubophent ajánlott. Fél, max. 1 tabletta szerencsére levitte 37-37, 2 körülire. Azt mondta a rubophen nem árt, sõt a láz még ártalmasabb a babának, mintha beveszel gyógyszert. 25 hetes kismama
szia. nekem a 8-9héten volt lázam három napig / ált napközben 37, 8, estére 38, 3, nem nagyon akart lemeni, se gyógyszer, se borogatás / influenzás voltam /. aztán meggyógyultam 23hetes vagyok és minden rendben. jobbulást és boldog babavárást
Szia, Nem hiszem, hogy baja lessz a picinek, de a láz ártalmasabb mintha bekanál egy gyógyszert.Sokan az algopirint kifejezetten tiltják, nekem a háziorvosom mondta, ha bérmi nyugodtn szedjem mert nincs jobb és hatásosabb.A láz azért káros, mert felhevül a tested, és ha sokéáig tart az állapot akkor a magzatvíz is átveszi a hõt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Gyógyszert szedek antibiotikumot, meg homeopátiás cuccokat is.Már javulok, most nincs lázam, hála a kislányom háziorvosának.
A kérdező hozzászólása: Nekem a következõket írták fel, teszem hozzá nem a háziorvosom, õ hazaküldött Aspirynnel 38 fokos lázzal, hogy ha hétfõig nem javulok menjek vissza.(járni sem tudtam volna ha addig várok)Szóval kaptam AUGMENTIN(antibiotikumot), MEXALEN(lázcsillapítót), OSCILLOCOCCINUM, HOMEOGENE9
Szia! Én 2x voltam benne az influenzában. Az elsõt gyógyszerek nélkül hevertem ki a második meg azért lett mert szerintem nem is gyógyultam meg. 39 fokos lázam volt 4 napig és semmi nem maradt meg bennem. Ki is száradtam. Orvosom Ospen antibiotikumot írt fel amit kifejezetten kismamák szedhetnek. 1 nap múlva már jobban lettem, enyhültek a tünetek. Azt mondta a dokim hogy Augmentint tilos terhesség alatt szedni. Fejfájásra meg lázra a Panadolt javaslom. Ha elolvasod az Algopiryn papírját akkor látod hogy elvileg terhesek nem is szedhetnék, viszont a dokik ajánlják. Én mégsem szedném be. Üdv: 24 hetes kismami
Nekem 38.6 volt a lázam, influenza, nem ment le csak gyszerrel, Panadolt ajánlott több orvos is. Szerencsére az antibiotikumra nem volt szükség, viszont az enyhe tünetek, 2 hétig így eltartottak.De a lázat azt jól teszed ha csillapítod.Mielõbbi jobbulást nektek.Nekem ez 13 hetesen volt, most vagyunk 23 és nagyon jól vagyunk.

Kinek hanyadik heten fordult be a baba? Es hanyadik heten szuletett?

Legjobb válasz: Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.

Nekem a 35. hét végén fordult be egy egész éjszakás CTG-nem köszönhetõen. Holnap töltjük a 36. hetet, és azon vagyunk, hogy még legalább a betöltött 37 hetet várja meg bent. Addig nem is hagyhatom abba a Mg-ot.
Elsõ vagyok. Nekem 28 hetesen fejvégû volt, 31 hetesen faros, majd haránt. Utána még sokáig éreztem forgolódni. Amíg van helye, forog, nincs túl korán a 31 hét, de még simán vissza is fordulhat.
28 hetes volt amikor befordult, 40+3 ra szültem a lányom
Nekem 20 hetesen befordult, 29 hetesen 4Dn azt mondták, hogy farfekvésû, ami ilyenkor szokatlan. Rá egy hétre 30 hetesen ismét befordult, amíg nem ékelõdik be a feje, addig szabadon forgolódhat :-) 32 hkm
mindkettõ babám a 32 hétre már befordult. kislányom 40+6 napra indítás kisfiam 41 +1 nap indítás túlhordás miatt értelemszerûen :)
Múlt héten voltam dokinál, és már befordult. Most vagyok 30+3 hetes.
31, bocsánat.
Szia! Nekem 28 hetesen fordult be a kislányom és 40+3-on született. Szóval nincs korán a 32 hét nálad.
Nekem 32 hetesen fordult be. 39+4 hetesen szültem.
Az elsõ két gyerek már a 20 hetes uh-n is be volt fordulva. Az elsõ 40+5 született, a második 40+1. A fiam 34 hetesen fordult, 40+3 indították.
Nekem 29.hetesen befordult, sõt be is illeszkedett a kis feje a szülõcsatornába 3 napig kaptam infúziót folyamatosan nyílt a méhszáj, de csodák csodájára mondta az orvos meg állították a korszülést, tüdõérlelõt is kaptam. Mondták, hogy 99 százalék meg fog születni. 3 nap után saját felelõsségre hazamentem mert volt otthon egy kicsi egy év alatti kislányom. A végén túlhordtam a babát, majdnem úgy kellett megindítani a szülést!
Nekem is 34-35 körül, és 39+5-nél szültem. De sztem nincs összefüggés, abszolút nem korai, hogy neked már befordult, ebbõl nem következik, hogy elõbb jönne. Max annyi a jelentõsége, hogy ha korán befordul, még ki is tud fordulni, aztán izgulhatsz, hogy visszafordul-e :)
A kérdező hozzászólása: En most a 31. Heten jarok es mar bevan fordulva. Nem korai?
Valamikor a 33. és a 36.hét között fordult be, fogalmam sincs, hogy mikor. 41+2-re született.

2 hete diétázom és edzek minden egyes nap, és a mérleg meg sem mozdul! Mikor indul be a fogyás? 5 kg-ról van szó! Kezdem elveszíteni a reményt.

Tudom, hogy nem kárba veszett energia, amit ebbe fektetek, hiszen életmódot váltottam, jó ideje, de amíg túlsúlyom van, addig kevesebbet kell ennem! Napi 5x étkezem, ebből 3 saláta szerű vagy gyümölcs. Rengetek fejes salátát, retket, uborkát, paradicsomot eszek. Turmixolok 2 almát uzsonnára és edzések után fehérjeport szedek. Reggelire általában valamilyen sajtkrémes péksütit eszem (10dkg). Ezt muszáj reggelente ennem, mivel korog a hasam és suliban utálom, ha hallja mindenki, uzsira gyümölcsturmix ebédre főtt tojás, ilyesmi, utána csomó saláta. És az a legdurvább, hogy senki sem hiszi el, hogy ezeket eszem, mivel 55kg 160cm-hez vagyok és husi. Körülbelül olyan vagyok, mint Kim Kardashian kis mellekkel. A fenekemen a csípőmön van zsír és ettől nagyon szeretnék megszabadulni nagyon!! 2 hete csinálom Rubint Réka 2009-es dvd-jét. Ebből megcsinálok 60 percet, ami popsi, csípő, comb és has . Ezt MINDEN NAP (amikor nincs sima edzés) megcsinálom, hétvégente van hogy délelőtt is. Már nagyon jól megy, egyre könnyebb megcsinálnom. Ezen kívül járok K1-re hetente 2x és futok is utána, ez kb 2 óra. Tehát heti 9 órát is edzek!! Rubint Rékát 2 hete csinálom, a K1-et 1 éve. A futást 1 hónapja. Reménykedtem, hogy látni fogom az eredményt. Én vagyok türelmetlen? Mikor kezdenek lemenni a fránya kilók? Éhes már nem vagyok, kb napi 1200kcal-t viszek be a rengetek edzés mellett, 1,5l-t iszok, szedek vasat, cinket, és multivitamint. Étcsokiból hetente pár kocka, ha megkívánom, édesítőt használok cukor helyett. Létezne, hogy én ilyen vagyok? Nem akarom ezt elhinni. Tudom, hogy függ a genetikától is, de 20 évesen még ezen változtathatok remélem! 5kg-tól akarok megszabadulni, 50kg lenne az álomsúly, ami szép feszes hasat, popsit, combot takar. 20 éves nő vagyok.

Legjobb válasz: Ne aggódj, folytasd így, be fog indulni. Nálam is, mikor elkezdtem (Update+ napi átlag 30-50 perc torna Rékára) az elsõ 2 hétben meg sem mozdult. Aztán egyszer csak elindult. Most 2 hónap alatt 6 kiló ment le. 2 hete nem tudtam tornázni (a gyerekek betegek voltak...stb), így stagnál kb másfél hete. Szóval ne keseredj, és tanács: Mérj centit! Nekem volt hogy kilóban semmi változás, de hetente 1-1 centi ment le! (pl hasból 1, combból fél...)

Ne aggódj, folytasd így, be fog indulni. Nálam is, mikor elkezdtem (Update+ napi átlag 30-50 perc torna Rékára) az elsõ 2 hétben meg sem mozdult. Aztán egyszer csak elindult. Most 2 hónap alatt 6 kiló ment le. 2 hete nem tudtam tornázni (a gyerekek betegek voltak...stb), így stagnál kb másfél hete. Szóval ne keseredj, és tanács: Mérj centit! Nekem volt hogy kilóban semmi változás, de hetente 1-1 centi ment le! (pl hasból 1, combból fél...)
Az nem lehet, hogy izmosodtál, és ezért nem lettél könnyebb? Ha így van, annak örülj. Tényleg mérj centit, az jobb mérõszám a súlynál, mert ha izmaid lettek a zsír helyett, akkor azok kisebb helyet foglalnak, ezt így meg tudod mérni.
A kérdező hozzászólása: A karom határozottan vékonyabb és feszesebb, az arcomon is látszik, de a hasam továbbra is hájas.:(
Elõször általában az arcon szokott látszani a fogyás illetve a mellen, és pont ahonnan a legjobban szeretnénk fogyni (comb, has) ahhoz mindig több idõ kell, hogy látványos legyen (tapasztalat...) De azért ne add fel, ehhez sok idõ és türelem kell! Ráadásul két hét nagyon rövid idõ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!