Találatok a következő kifejezésre: A héten be (1030 db)

Bölcsihez munkahelytől kell kérnem papírt, hogy visszavesznek a munkahelyemre. De ezt írásban kell kérnem. Mit írjak ebben a levélben? Nincs valakinek esetleg ilyen segítségnek? A héten be kell adjam.

Köszönöm szépen a segítséget!

Legjobb válasz: A bölcsibe munkáltatói igazolást kell vinni, amihez nekünk adtak formanyomtatványt. Kettõt, mert nekem is kellett, és az apukának is

A bölcsibe munkáltatói igazolást kell vinni, amihez nekünk adtak formanyomtatványt. Kettõt, mert nekem is kellett, és az apukának is

Tatabányai Szent Borbála Kórházba ha kiírt időpont után befektetnek, mire számítsak? 4 napom van kiírásig, dokim azt mondta, ha a héten nem szülök, hétfőn be kell feküdnöm. Gondolom indítani fognak, ott hogy zajlik?

Csütörtökön voltam a dokimnál,már akkor sz?k 2 ujjnyira nyitva voltam.Burokrepesztés,oxy?Vajon mi lesz?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: A 41. Hétig csak napi két NST, meg megvizsgál a fõorvos is. Aztán utána oxitocinos terhelés vizsgálat. Vagyis be kötik, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Mondjuk ha ennyire nyitva vagy, akkor lehet, hogy egybõl burkot repesztenek. De ha minden rendben van, akkor várnak akár a 42. Hétig is. A fõorvos nem kapkod, csak akkor indít, ha indokolt. Bár fogadott dokinál lehet, hogy lehet alkudozni kicsit. :) Ki a dokid amúgy?

A 41. Hétig csak napi két NST, meg megvizsgál a fõorvos is. Aztán utána oxitocinos terhelés vizsgálat. Vagyis be kötik, aztán vagy lesz valami, vagy nem. Mondjuk ha ennyire nyitva vagy, akkor lehet, hogy egybõl burkot repesztenek. De ha minden rendben van, akkor várnak akár a 42. Hétig is. A fõorvos nem kapkod, csak akkor indít, ha indokolt. Bár fogadott dokinál lehet, hogy lehet alkudozni kicsit. :) Ki a dokid amúgy?
Ismerem, kedves ember. Mint dokit nem ismerem mondjuk, de tényleg nagyon rendes. Én tavaly szültem Tatabányán, akkor nem volt zsúfoltság. De most sokan Gyõrbe mennek, legalábbis komáromi barátnõm oda jár, magán dokihoz. Szülni is ott fog.
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a válaszokat! Vica!Mindenképp látni fogod majd-csak bújjon elõ végre! :)
A kérdező hozzászólása: Komáromi vagyok, Ördög doktorhoz járok. Harmadik baba, elsõ kettõt itt szültem Komáromban, de mivel megszüntették a szülészetet, Tatabányára kell menni és nem tudom, mire számítsak. Úgy tudom, nagyon zsúfolt lett így a szülészet Tb-n, ebbõl gondoltam, hogy nem fognak sokáig kerülgetni.
A kérdező hozzászólása: Igen, de Gyõrbe csak úgy lehet menni szülni, ha ottani fogadott orvosa van vkinek, vagy ha ott jön rá a szülés. Nálam sajnos ez kilõve, mert a dokim azt mondta, meg ne próbáljunk autóval elindulni a kórházba, mivel az elõzõ 2 szülésem is gyors volt(3, 5 meg 2, 5 óra)hátha nem érnénk be autóval, mindenképp mentõt kell hívjunk, ha beindulna. A mentõ meg Tb-ra fog vinni, mivel oda tartozunk.
Hát igaz, 3. gyereknél valószínûleg sürget az idõ. :) Minden jót kívánok neked, gyors, könnyû szülést!
Szia! Már épp meg akartam kérdezni, hogy Adri vagy-e, aztán megláttam felül a neved! Én meg Vica szintén Komáromból. Hát, hogy mire számíts, nem tudom, de remélem minden rendben lesz és vigyázni fognak Rád! Sok sikert! Remélem FB-on láthatjuk majd a Bébikét! :-)

40+5napos vagyok és még mindig itthon nem akar beindulni a szülés pénteken már 41hetes leszek és csak jövőhéten akarja a doki be indítani mert 1 hétig most nincs szerintetek nem késő sima szüléshez?

Legjobb válasz: 40+6.hétre szültem, a doki másnap indított volna. Pont ennyi voltam mint te (40+5), hogy sírtam neki, vagyis zokogtam neki, hogy azonnal indítsa be. Ergo én nem várnék még egy hetet a helyedben, hanem kirinyálnám az indítást. Lehet, hogy parás vagyok, de a túlhordás nem túl egészséges.

40+6.hétre szültem, a doki másnap indított volna. Pont ennyi voltam mint te (40+5), hogy sírtam neki, vagyis zokogtam neki, hogy azonnal indítsa be. Ergo én nem várnék még egy hetet a helyedben, hanem kirinyálnám az indítást. Lehet, hogy parás vagyok, de a túlhordás nem túl egészséges.
utolsó vagyok Abban az esetben engedném a 2 hét túlhordást, ha napi szinten csinálnak flowmetriát. Simán a ctg/nst-nek nem hinnék.
szia! most szültem 41+4 naposan - simán és gyorsan :) A kórház "mondja" meg mikor indítják be a szülést... ahol én szültem ott 7-10 nap túlhordást "engedélyeztek"! de inkább a 7-et! utána indítanak. De vannak kórházak ahol 41. héten már befektetnek és onnantól naponta vizsgálnak.
16.40 vagyok Amint írtam nekem a 42.héten indítottak.Makk egészséges lett a kislányom.Ha annyira ártalmas lenne a 2 hét túlhordás valószínûleg az orvosok se hagynák.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó szerintem is neked van igazad holnap megpróbálok beszélni a dokival .
Nem gondolom, hogy késõ lenne. A 42. hétig, ha jól van a baba és te is akkor teljesen okés.
Nekem is a 42.héten indítottak.A 39.héttõl jártam 2 naponta NST-re, de mivel nem indult be a szülés ezért indítottak.
én 42-ik hétre szültem, pedig nem voltam elszámolva, napra pontosan tudtam mikor fogant. 41-tõl kórház, két naponta oxitocin, a magzatvizet csak egyszer nézték. Ne aggódj, semmi baj nincs, ne félj, majd jelzi ha indul a mandula! :) sok sikert, és könnyû szülést!!
Ha jársz közben vizsgálatokra, NST, magzatvíz, esetleg flowmetria, és minden oké, akkor nem késõ. Mindegyik gyerekkel befektettek 40+0n és minden nap volt vizsgálat. A kisebbiket 42+0 napon indították, mert tovább már nem lehet várni.
Dehogy lesz késõ! EZt kórháza, orvosa válogatja mikor indítják be a szülést. Engem a betöltött 41. héten fektettek be, és be is indult aznap este. AMúgy még egy hetet tuti vártak volna, ha nem indul be magától.
Jó, kösz, hogy lepontoztatok. Nézzetek meg pár statisztikát, ugyanannyi gond lehet a túlhordásból mint a koraszülésbõl...


Mit tegyek, hogy a héten megszülessen a kisfiam? 39hetes vagyok és jövő héten hétfőn lesz a kislányom farsangja és nagyon szeretnék ott lenni! Főleg olyan praktika érdekelne ami másnak be is vált!

Legjobb válasz: Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.

Jövõ héten a 40.hétben leszel, nem biztos hogy addig megindul a szülésed, és simán eltudsz menni a kislányod farsangjára.Nekem a 42.héten indítottak. Persze mindenki maga tudja, de én nem kockáztatnék az ilyen meg olyan praktikákkal.
Hát nem tudom ez mennyire praktika, de nekem a Dokim azt mondta tuti attól indult be a szülésem a 38. héten, hogy nagyon sokat ettem estére lefekvés elõtt. Ebben volt leves, fõétel és jó fahéjas süti. A másik amit hallottam, hogy elindította a homeós koktél. : Caulophyllum C30, Cimicifuga C30 és Pulsatilla C30, mindegyikbõl 10 darabot kell bevenni.
Én ha fejre álltam volna, akkor se született volna hamarabb a lányunk. Igaz nekünk nem volt ilyen "problémánk", mint neked, mert elsõ gyermekünkrõl van szó. Egyszerûen semmire nem akart megszületni. Se sex, se lépcsõzés, se torna, se semmi nem vált be. Ettem erõset, csípõset. Ittam szénsavasat, stb.. Szinte minden létezõ "praktikát" kipróbáltunk erre.. Végül 40+5 naposan sürgõsségi császárral született meg. Egyébként, amikor semmit se csináltam (27 hetesen), akkor indult be a szülés, de azt szerencsére visszatartották. Pedig nem sok kellett ahhoz, hogy elkezdõdjön a lányunk élete.
Hát azért az a császáros dolog nem pikk-pakk. Nem kívánságmûsor ez, kivéve ha meg tudod fizetni bõségesen. Egyébként meg a császár ezerszer rosszabb felépülésileg mint a sima szülés. Lépcsõzzél, bár én az utolsó hetet a kórházba végiglépcsõztem, mégsem született meg, csak a 42-ik hétre.
Mibõl veszed hogy ki is engednek, vagy hogy nem visel meg annyira a szülés, hogy nem tudsz elmenni a farsangra?
Ez a kérdés nem komoly ugye? Ne haragudj, de számomra elképesztõ, hogy az a legnagyobb bajod a terhességed vége felé, hogy a másik gyereked farsangján ott legyél. Terhesen is ott lehetsz, pár órától semmi bajod nem lesz. Nyisd ki a pénztárcád, keress egy dokit és mondd neki, hogy császározzon meg, hogy te ott tudjál lenni a farsangon. A gyerek akkor fog kibújni, amikor neki itt lesz az ideje..
Jaj hagyjátok már a kérdezõt. Igen is fontos esemény a nagyobb gyerek farsangi bulija, egyértelmû, hogy ott akar lenni az anyuka. Ha szerencséd van, akkor még bent marad addig a baba, és csak utána mész szülni. De ha szerda után szülsz, akkor esélyes, hogy még bent leszel a kórházban a farsang napján. Szerintem ne csinálj semmit, hagyd, hogy menjen a maga útján a dolog. Drukkolok, hogy könnyû szülésed legyen, és hogy ott tudj lenni a farsangon!
Nincs praktika bemész az orvosodhoz és kérsz csazárt. Amit nem értek, és szeirntem full kamu kérdés. hogy aki szült tudja hogy 1 héttel a szülés után nem igazán túl aktív az ember örül ha a 2 gxereket ellátja és nem akkar nagy kiruccanásokra elmenni. nekem az autóig elétálni nehéz volt, pedig nem is fájt a gátsebem, de valahogy erö híjján voltam. az élet pedig olyan hogy a gyerekekenek fel kell fogniuk hogy vagy kistesó és vannak alkalmak amikor ök háttérbe szorulnak. ezt kicsinek nagynak meg kell értenie. szerintem a farsang nem a gyereknek nagy élmény föleg oviban hanem inkább a szülönek, gyerek akkor is jólérzi magát ha nincs ott a szülö.
Nem tudom mi bajotok van azzal h ott akar lenni a kislánya farsangján!Fontos neki! Amugy meg egy sima szüléssel 3 nap a korház!Ha császár akkor persze több!De ha simán szülne akkor tuti kiengednék a farsangra!
EZT UGYE NEM KOMOLYAN KÉRDEZTED???? MERT, HA IGEN AKKOR EZ A VÁLASZOM: JESSSSSSZUS......
-
Minél jobbam rajta vagy, annál késõbb fog elindulni ezt hidd el. Még szerintem a farsangon is egybe lesztek majd figyeld meg.S utánna mikor lecsendesült minden akkor beindul a szülés. Majd írd meg, mert kiváncsi vagyok! S kitartást! 4 gyerkõc anyukája
Akármit csinálhatsz akkor fog megszületni amikor õ akar! Nekem azt mondták, hogy biztos, hogy hamarabb fog, de jó lenne ha a 38ik hétig bentmaradna, ehhez képest be sem indult a szülés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak a választ aki megért, tudniillik a kislányom 3, 5 éves tehát nem nagyobb gyerekrõl van szó, aki már túl van x farsangon egyrészt, másrészt attól függetlenül, hogy ott lesz vele apa és a nagyszülõ, én vagyok az anyukája és igenis jó lenne ha én is ott tudnék lenni, természetesen ha nem megy nem fogok kiszõkni a kórházba csak jó lenne nekem is és a lányomnak is.Egyébként meg ha sikerül a hét elején szülnöm simán kiengednek, anno a lányommal 2, 5 nap után kint voltunk.Ami még nem hiányzott egyébként, hogy ma tudtam meg, hogy a dokim sem lesz 22-tõl szóval mindenki azt szeretné ha a héten megszületne a manónk.De nyilván, akkor jön ki amikor õ gondolja, császároztatni nem fogom magam, de ha alig tudok menni is még ha aznap engednek ki akkor is erõt fogok venni magamon, a lányomért.És lehet írni olyanokat, hogy hülye vagyok mert ott szeretnék lenni!!!!!
én 5.-én szültem, és 7.-én volt a nagylányom farsangja.nálunk nem lehet a szülönek bemenni, de azért szerettem volna látni, hogy milyen.de megbeszéltük, hogy ha hazamegyünk a kistesóval megmutatja nekünk a ruhát.mikor hazaértünk abban várt, és mesélt.a gyereknek nem te vagy a lényeg, hanem a többiek ruhája a szórakozás, a finomságok.te csak a plusz lehetsz, de nem a lényeg(már bocs).képeket készithet akár az óvónõ is!ne aggódj ezen!
Az én lányom kiscsoportos és én április 29.-re vagyok kiírva. Tehát nagyon nagy a valószínûsége, hogy lemaradok az elsõ ovis anyák napjáról. (ha csak nem 1 héttel elõbb szülök mint az elsõnél) Már most "lelki beteg" vagyok tõle, de nem tudok mit csinálni. Megy apa kamerával és a mama aki "helyettesít" engem. Ha itthon is leszünk addigra nem valószínû, hogy egy helyben tudnék ülni ennyi idõt....
A mi ovink nem is engedi, hogy bemenjenek a szülõk, így mindegyik farsangról lemaradunk sajnos. :( De ha az a gond, hogy mit fog érezni a kislányod, hogy másnak ott lesz az anyukája, csak neki nem, akkor kérd meg az apukát, nagymamát, hogy menjen el, szerintem az is nagyon jó, és vegyen fel minden fontos eseményt egy kamerával, vagy mobillal . Így annyira Te sem fogsz lemaradni mindenrõl!
13, 39 vagyok Húúú de lepontoztatok!! Miért, mert nekem nem csak a pici a fontos, hanem a nagy gyerek is??????
lépcsõzés vagy nagyon pici tömény (utóbbit hallottam, nem próbáltam, de ai próbálta, annak bejött)
Nem értem mit vagytok kiakadva. Én is szeretnék ott lenni a lányom farsangján, mert ez az elsõ. És akkor mi van? Nem azt kérte adjatok olyan címet ahol ma megcsászározzák. Amúgy esélyes kedves kérdezõ hogy még egyben lesztek jövõhét hétfõn. Amúgy én szülés után, már másnap simán elmentem volna bárhová (na jó kivéve hegymászás, ejtõernyõzés vagy rafting. Nem törvényszerû hogy mindenkit annyira megvisel a szülés, hogy hetekig nem akar kimozdulni. Én akkor õrültem volna meg ha hetekig csak a gyerekkel vagyok összezárva. Ráadásul ha nem elsõ baba akkor meg sem teheted hogy ejtõzöl hetekig. Mondom ezt úgy hogy túlvagyok két szülésen, méhszájrepedésen, varráson gátmetszésen. Mindkét esetben másnap simán ültem, jártam, sõt futottam a férjem elé a kórházban, és simán elmehettem volna a lányom farsangjára.
Nem vagy hulye, en teljesen megertelek! Nalunk nem a farsang a problema, csak az, hogy vajon mikor bujik ki a kisteso, itt lesznek-e mar a nagyszulok, stb. Az en orvosom azt mondta, hogy ha a vegen mar nagyon nem birom a pocakos letet, szerelmeskedjunk a ferjemmel, es stimulaljuk (kozben) a mellbimbot. Ezt persze pirulva hallottam vegig, azt mondta, ez minden, amit tehetek :) A szulesznom szerint pedig beszelgetnem kell a babaval, hogy ne maradjon bent tul sokaig, mert ha nagyon nagy lesz, nem fogjak engedni huvelyi uton megszulni. Meglatjuk. Kitartas Nektek, remelem minden jol alakul!

Lábtőcsont-törésem van. Jelenleg fekvőgipszben van a hét végéig, utána még 5 hétig járógipsz lesz rajta. Hogyan tudnám megkönnyíteni a fürdést? Mikor járhatok mankó nélkül? Hogyan adjam be az injekciót? Több lent.

A fürdés elég problémás, kicsi a kád. Nem tudok beleülni. Állva viszont nagyon kellemetlen, nehézkes és szinte lehetetlen. Kérnék tapasztalatot, tanácsot, ilyesmit a témával kapcsolatban minél el?bb! És a begipszelt lábam most akkor 6 hétig meg se moshatom vagy mi? Ezenkívül a problémám a járógipsz. Akkor is kell mankó segítsége vagy arra már ránehezedhetek? Ha kell mankó, hány hét után használhatom önállóan a járógipszet? Jelenleg fekv?gipszem van, ebbe mennyi mozoghatok? Hogy adjam be magamnak a véralvadás-gátló injekciókat?

Legjobb válasz: Ha a kád szélére ülsz és kilógatod a gipszes lábad, szerintem megoldható a fürdés. A gipszelt lábadat nem tudod megmosni de ezzel más is így van, nem ciki. Az hogy járógipszhez szükséged lesz e mankóra az tõled függ, de lehet anélkül is stabilan járni benne, ránehezedhetsz. Miután megkaptad a járógipszet kb. egy nap múlva vagy még elõbb simáb ráállhatsz. A lehetõ legkevesebbet mozogj fekvõgipsz idején, nehogy a csontok rosszul forrjanak össze. Az injekciót nem kell légteleníteni, a köldököd vízszintes vonajában add be magadnak úgy hogy összecsíped a bõrödet a hasfaladon. Nagyon fontos hogy a bõrödre merõlegesen szúrd be a tût. Számolj vele hogy lesznek a helyén kék-zöld foltok, de ez a legkevesebb! Viszont mindenképp add be az injekciókat mert a mozgáshiány miatt trombózisod lehet!

Ha a kád szélére ülsz és kilógatod a gipszes lábad, szerintem megoldható a fürdés. A gipszelt lábadat nem tudod megmosni de ezzel más is így van, nem ciki. Az hogy járógipszhez szükséged lesz e mankóra az tõled függ, de lehet anélkül is stabilan járni benne, ránehezedhetsz. Miután megkaptad a járógipszet kb. egy nap múlva vagy még elõbb simáb ráállhatsz. A lehetõ legkevesebbet mozogj fekvõgipsz idején, nehogy a csontok rosszul forrjanak össze. Az injekciót nem kell légteleníteni, a köldököd vízszintes vonajában add be magadnak úgy hogy összecsíped a bõrödet a hasfaladon. Nagyon fontos hogy a bõrödre merõlegesen szúrd be a tût. Számolj vele hogy lesznek a helyén kék-zöld foltok, de ez a legkevesebb! Viszont mindenképp add be az injekciókat mert a mozgáshiány miatt trombózisod lehet!
Szia! Lábadat sajnos nem moshatod eddig az ideig, mivel a fekvõgipsz ugye a víztõl tönkremegy, a járógipsz ugyanez (ha könnyítettet kérsz, mûanyag, színes, annak nem lesz baja a víztõl, de az alatta lévõ pólya nagyon könnyen felszívja a nedvességet, és utána kikezdheti a bõrödet, gombás lehet stb.). Nekem bokaszalagom szakadt, mûtöttek, és nekem mondták h sokat járjak vele, de ismerõsömnek nemrég tört bokája, és õ nem járhatott a járógipszével. Szóval orvosa válogatja, sajnos nem mindig hozzáértõ emberek vannak ebben a pozícióban. Véralvadás gátló injekciótól nem szabad megijedni, köldöködtõl jobbra/balra 5 centit, és lefelé egy centire összefogod a bõrt, és függõlegesen belenyomod a tût, aztán meg belenyomod az anyagot ami benne van, tényleg nem nagy dolog:) Az elsõnél én is nagyon féltem, meg le is izzadtam, de meglepõen kevés fájdalmat érzel. Kicsit bekékülhet, ezért úgy szokás, hogy egyik nap jobb oldalra, másik nap balra:) Sok szerencsét és jobbulást:)
Egy fõtengelycsere nem kis mûvelet. Légy türelemmel azt tudom mondani. Fõtengely csere az nem semmi dolog.
A kérdező hozzászólása: Csak ugye megrendelték, csak még nem jött meg, csak arra lennék kíváncsi vajon meglesz jövõhét szerdára szerintettek?

A heti öt tesióra gimnáziumokban is be lesz vezetve?

Vagy csak általános iskolában lesz?

Legjobb válasz: Az idei (2012/13) tanévben az Általános Iskolák 1. és 5. valamink Szakiskolák, Szakközépiskolák és Gimnáziumok 9. évfolyamán van kötelezõen heti 5 tesi óra. Ez az elsõ olyan évfolyam akik már ezentúl végig azzal szembesül, hogy minden iskolai héten 5 tesiórája lesz. (Persze a szakiskolákban a heti 5 tesi az nem vonatkozik a gyakorlati hetekre -azaz amikor a diák szakmai gyakorlaton van-.

Az idei (2012/13) tanévben az Általános Iskolák 1. és 5. valamink Szakiskolák, Szakközépiskolák és Gimnáziumok 9. évfolyamán van kötelezõen heti 5 tesi óra. Ez az elsõ olyan évfolyam akik már ezentúl végig azzal szembesül, hogy minden iskolai héten 5 tesiórája lesz. (Persze a szakiskolákban a heti 5 tesi az nem vonatkozik a gyakorlati hetekre -azaz amikor a diák szakmai gyakorlaton van-.
Mindenhol.
Nem mindenhol. Általános iskolákban és gimnáziumokban/középiskolákban csak a 9-edik évfolyamon.
Mindenhol. De gimiben és középsuliban asszam csak 9.-be.
Na sikerült jó szarul fogalmaznom. Általános iskolákban minden évfolyamon, gimnáziumokban és középiskolákban csak a 9-edik évfolyamon és igen minden általánosban és gimiben, ha a mindenhol-t így értelmezzük.

A hét 6 napján diétáznék minden nap szinte mozognék minimum egy orát és kb 120 gramm ch és 1300 kcal körül vinnék be de egy nap a héten pedig többet ennék vagyis nagyából amit megkivánok. Van értelme igy csinálnom?

Legjobb válasz: Hát én egyetemista vok, a hét 5 napján elég keveset költök kajára, aztán hétvégén otthon bezabálok. Közebn persze heti 2-3 alkalomal lovagolni járok. Így kb fél év alatt 10 kilót fogytam (kb 20 kiló többletbõl), de csak azért, mert nem hagyok fel ezzel az életmóddal (egyébként soha nem is volt cél nálam a fogyás, az csak úgy jött mellékesen). Ha befelyezném, tuti visszajönne (tehát most karácsony alatt kb 3 kilót híztam, az 1,5 hét alatt nem rossz). Elvileg, ha ezután fokozatosan beállítok egy stabil és egézséges értendet, akkor nem hízom vissza, bár elég necces. Szóval a lényeg, hogy lehet így fogyni, de nagy önuralom kell hozzá, ha nem akarsz utána visszahízni. Ha ez nincs meg, akkor nem jvaslom.

Hát én egyetemista vok, a hét 5 napján elég keveset költök kajára, aztán hétvégén otthon bezabálok. Közebn persze heti 2-3 alkalomal lovagolni járok. Így kb fél év alatt 10 kilót fogytam (kb 20 kiló többletbõl), de csak azért, mert nem hagyok fel ezzel az életmóddal (egyébként soha nem is volt cél nálam a fogyás, az csak úgy jött mellékesen). Ha befelyezném, tuti visszajönne (tehát most karácsony alatt kb 3 kilót híztam, az 1, 5 hét alatt nem rossz). Elvileg, ha ezután fokozatosan beállítok egy stabil és egézséges értendet, akkor nem hízom vissza, bár elég necces. Szóval a lényeg, hogy lehet így fogyni, de nagy önuralom kell hozzá, ha nem akarsz utána visszahízni. Ha ez nincs meg, akkor nem jvaslom.
Nekem 2-szer volt, de mindig megmondták az eredményt telefonon. Nem is hallottam ilyet, hogy nem mondanak semmit...
Mi van veletek? Milyen hírt kaptatok?
Beszéltél velük?
Kiderült már valami? Nem kell a legrosszabbra gondolni, valószínû, hogy további vizsgálatok kellenek, azért sem mondtak semmit a telefonban.
Mikor mentek?
Belül mit érzel? Rossz hírt kapsz vagy nyugodt vagy. Bízz a megérzésedben.
Szerintem ne ijesztgessétek feleslegesen! Nálunk még a toxoplazma eredményét sem mondják el telefonon. Bízzatok a jó hírben!
De rossz hírt is közölnek telefonon, legalábbis nálunk. Ez is intézményfüggõ lehet gondolom. Nagyon sajnálom.
Mikor mentek???
Sajnos tényleg lehet, hogy rossz hírt fognak közölni, azért nem mondták el telefonon :( A barátnõméknél is így volt, hívták telefonon, hogy menjenek be elbeszélgetésre, sajnos Down kóros volt a magzat :(
Valószínû azért nem mondtak semmit, mert rossz hírt nem közölnek telefonon.
A kérdező hozzászólása: hála istenek jot, remélem már akkor nem lesz semmi

1 honapja kezdtem el futni es uszni, futni heti 3x uszni 1x . Kb 2 hete be van dagadva a karom ujjaim labaim arcom, ugy erzem az egesz testem, es +3 kg jott ram. A 3 kg gondolom az izom, de a dagadas? Mitol van? El fog mulni?

Legjobb válasz: a helyedben elgondolkodnék egy bölcs, az emberi test viselkedését ismerõ és azt úgymond gyógyító ember meglátogatásán. köszönj be a háziorvosodnak!

a helyedben elgondolkodnék egy bölcs, az emberi test viselkedését ismerõ és azt úgymond gyógyító ember meglátogatásán. köszönj be a háziorvosodnak!
*-hoz*
simán lehet valami keringési probléma. irány az orvos de mint a szél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!