Találatok a következő kifejezésre: A héten a 39. hetet (202 db)

Egy barátnőmnek halva született a babája a 39. héten. Hogyan tudok segíteni? Mit lehet ilyenkor tenni, amivel enyhíthetem a fájdalmát?

Nem tudok semmit, csak egy sms-t írt. Arra fél óra gondolkodás után visszaírtam (nehezen reagálok az ilyen helyzetekre egy 7 hónapos kisfiú mellett), de azóta semmi. Aggódom, de nem merem felhívni, hátha azzal teszek rosszat. Írtam,h. ha szeretné, bemegyek hozzá, de mivel nem reagált, nem tudom, merjem-e keresni.

Legjobb válasz: Én írnék neki egy smst, hogy pl.: "Sokat gondolok Rád, együtt érzek Veled! Nem szeretnélek zavarni, de, ha bármikor tehetek érted valamit, kérlek szólj!"

Én írnék neki egy smst, hogy pl.: "Sokat gondolok Rád, együtt érzek Veled! Nem szeretnélek zavarni, de, ha bármikor tehetek érted valamit, kérlek szólj!"
A barátnõd azért írta az sms-t, mert tudatni szerette volna, hogy mi történt. Biztos hogy támaszra van szüksége.
az nem baj, ha sírsz, lehet, hogy õs is sírni szeretne még...menj be mindenképpen, nagyon kellemetlen ezt kezelni, de személyesen érdemes az ilyet végigcsinálni....
Utolsó vagyok. Nem is kell mondani semmit - nem is lehet mit - csak fogd meg a kezét.
Szörnyen sajnálom. De szerintem is menj be hozzá. Nem baj az ha sírsz te is hidd el. Én is ilyen bõgös lettem mióta megvan a kisfiam, de akkor is be kell hozzá menni.
én is a személyes megkeresést javasolom, ezt nem lehet telefonon, vagy sms-ben elintézni, lehet, hogy szüksége van egy hús-vér vállra, hogy kisírja magát. ha nem akar beszélni, bemész, megszorítod a kezét és szemébe nézel, ebbõl tudni fogja, hogy mellette állsz és ha kell fordulhat hozzá. de sms-t/telefont nem biztos, hogy egyáltalán képes értelmezni egy ilyen sokk után...
Szerintem is menj be hozza. Es ne kerdezz semmit csak legy mellette. Arra keszulj fel, hogy nem tudhatod nemkuld-e el melegebb elghajlatra, de alld a sarat mint jo baratno. Bratnom ugyanigy jart nem figyeltek ra oda elegge be volt mar vizesedve, bement hogy mar nem birja legyen valami es nem inditottak neki. Ket nap mulva meghalt benne a baba. Nehez ez a dolog nagyon, mert igen...mit lehet ilyenkor. Mi azt csinaltuk a ferjevel, hogy minen babacuccot kitakaritottunk lakasbol mire hazaengedtek. O zt mondta az jo volt, hogy nem volt ott. De nyilvan erzesek kulonbozoek. Ez egy rettenetesen nehez helyzet. Legy mellette es tarts ki barmit is mondd!
Menj be hozzá a kórházba, de a babáról ne kerdezz semmit, ha akar majd õ beszél róla, utánna hagyd gyászolni.Fájdalmas neki ami történt, ráadásul neked van egy babád, ami neki rossz lesz-akaratán kivül is-Nagyon sajnálom a barátnõdet, ez a világ egyik legszõrnyûbb dolga.
Szerintem, ha nagyon jó barátnõk vagytok akkor mindenképpen keresd meg. Hívd fel, kérdezd meg, hogy szeretne-e beszélni veled és ne sértõdj meg, ha mégsem szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a baj, h. tudom magamról, h. ha már csak a tv-ben egy beteg babát látok, sírok. Amióta megvan a kisfiam, még inkább érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Egyszerûen nem tudok lereagálni, kezelni egy ilyet. És félek, most nem arra van szüksége, h. amint meglátom, elbõgjem magam. Az sem érdekelne, ha elhajtana a fenébe, még fel is pofozhatna, ha azzal segíthetnék. Azt sem tudom, ilyenkor a nagyon sajnálom-on kívül mit mondhatnék még.
A barátnõm vetélése után együtt sírtunk a kórházi ágy mellett, egymással ölelkezve... Utóbb azt mondta, hogy az esett neki különösen jól, hogy van valaki, aki jelét is adja annak, hogy átérzi a helyzetet... Egyébként a bajban ismerni meg a nagyon jó barátokat! Én rohantam hozzá, amint megérkezett az sms: megoldottam a kisfiam felügyeletét, és már a kórházban is találtam magam. Menj, amilyen gyorsan csak tudsz! Ha ott úgy látod, hogy a háta közepére sem kíván (ez is benne lehet a pakliban), akkor se keseredj el, ez nem a személyed ellen szól, csak a helyzet nagyon nehéz, sokféle érzelem játszik szerepet ilyenkor egy embernél. Ekkor beszéljetek pár szót, és ha látod rajta, hogy nem vevõ a társaságodra, akkor szépen köszönj el, biztosítsd arról, hogy mellette vagy, ha bármiben segítségre szorul, és gyere el. De én azt gondolom, hogy inkább örülni fog neked, ha tényleg jó barátnõk vagytok!
Én nem mennék be. Írnék egy sms-t, hogy hívjon, ha kellek, aztán majd õ eldönti. Nekem ilyen szituációban nem a barátnõmre lenne szükségem, hanem a férjemre. Ha valóban szüksége lenne rád, akkor felhívott volna, nem csak sms-t írt volna (szerintem).
A kérdező hozzászólása: Tegnap este beszéltem vele, ma délelõtt megyek be hozzá, úgy nem akartam, h. váratlanul "meglepem". Próbálom összeszedni magam, remélem tudok majd segíteni.
A betöltött hetet nézik a dokik, tehát az után.
A második válaszoló vagyok: igazatok van, de nekem is, mert a kérdezõ nem azt írta, hogy 39 hetesen, hanem, hogy a 39. héten - azaz 39-ik héten. A harminckilencedik hét pedig a betöltött 38 hét utáni hét, ami pedig, mit ahogy ti is írtátok a számítás módját, 38 HETES terhességnek felel meg. ez kicsit bonyolult így, de szerintem értitek a különbséget.
második és ötödik válaszoló vagyok: negyedik válaszoló, én is pont így gondoltam, csak te szebben fogalmaztál, ez az!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi! ( Nem tudom, ki volt ilyen lepontozós kedvében, de az leírhatná, hogy miért pontozott le mindenkit!!!)
Alapvetõen, ha mindenki tisztában lenne a nyelvtani különbségekkel, akkor a 39. hét alatt azt kellene érteni, hogy a 38 egész hetet betöltötte, túlhaladt rajta, megkezdõdött a következõ, de még nincs egész 39 hetes. Tehát helyesen ekkor vagy azt mondja az ember, hogy 38 hetes terhes, vagy azt, hogy a 39. hétben van. Én eddig biztosra vettem, hogy mindenki tisztában van ezekkel a fogalmakkal, szóval én automatikusan úgy értelmeztem ezen az oldalon is, ahogy írták. Ha valaki azt írja, hogy 8 hetes, akkor nyolc hetes, ha azt írja, hogy a 9. hétben van, akkor szintén nyolc hetes, plusz nemtomhány napos. De most elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem használják ezt megfelelõen... Tulajdonképpen mindegy, sok különbség akkor sincs a terhességi korban, ha össze-vissza használják ezt, maximum pár nap lehet.
A 39-ik héten az azt jelenti szerintem, hogy betöltött 38. hét után, betöltött 39 hét elõtt. Mert ha már betöltött 39. hét után szülsz, az már a terhesség negyvenedik hete, de a negyven hetet csak a szülés várható napján éred el-töltöd be.
Ha én írnám, akkor a betöltött hét utánt érteném. Én ha megkérdezik hány hetes vagyok, akkor mindig a betöltött hetet mondom, azt hittem ezzel mindenki így van. Minden jót! 36 hetes kismama.
Az én dokim azt írta a papírra, hogy a 40. héten szültem. Akkor voltam 40 hetes és 2 napos, tehát betöltöttem a 40.-et. Ezek szerint ez eltérõ dolog...

Programozott császárnál kit hanyadik hétben műtöttek? Engem meg akar a dokim a 38 héten, én azt mondtam várjuk a 39 hétig.

Mit csináljak? Engedjem a 38 héten - így is úgy is be kell feküdnöm - vagy húzzam egy kicsit? Az érdekelne, akinek a második gyerek programozott volt, miért és mikor császározták meg?

Legjobb válasz: Nekünk a 3.baba volt progis császár(a két elõzõ császár miatt)és 39+4 naposan mûtöttek a dokik!

Nekünk a 3.baba volt progis császár(a két elõzõ császár miatt)és 39+4 naposan mûtöttek a dokik!
Szia! Engem is a 38. héten mûtöttek téraránytalanság miatt. Túl nagy volt a baba.
Betöltött 39. héten.
Szia van valami indoka, hogy 38. héten császározzon? Nekem mind a két szülésem prog.császár volt. Az elsõ 40. héten volt és a babám 2950g és 52 cm, a második 38 héten 3450g 54 cm/ öt azért vette ki az orvos mert nem volt jó a CTG eredmény egyik sem./ De látod a második babám jóval nagyobb volt pedig 2 héttel elõbb jött! 38 héten már tökéletesen érettek a kinti világra. Ha indokolt a korábbi császár akkor nyugodtan enged meg, de ha csak nyaralni akar az orvos ......! Könnyû szülést kívánok és nagyon sok boldogságot és egészséget nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Túl nagy volt az elsõ baba hozzám képest, épp 38 hetesen született császárral. Most könnyebben viselem a második terhességet, de ráéreztél, szabadságra megy a dokim.
Ha többedik császár azért is csinálják a 38.héten nehogy beinduljon a szülés és akkor tényleg nagyobb a hegszétválás esélye!Én engedném a betöltött 38héten már! 3.babát váró császis anyuka:-D
38hetesen és 3naposan.Azt mondta minden rendeben, kár az idõt huzni.Nem ellenkeztem mert akkor már nagyon terhes voltam és türelmetlen.
Utolsó vagyok, farfakvés miatt volt császár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenki válaszát! Segítettetek, nagyon idegenkedtem ettõl a programozott császártól! - de tényleg nem húzhatom a 40. hétig + a helyettesítõ orvost is már megbeszéltem a "szabadságos orvosommal."

Mult héten voltak joslofájásaim, mostanra szinte teljesen elmult, ez normális? A 39 hetet betöltöttem és már várom a babát és kicsit tartok töle hogy meg kell majd inditani a szülést, az hogy zajlik, elötte befektetnek, mennyivel hagyják tulhordani?

Más is volt igy hogy megszüntek szintze teljesen a joslofájások?Ez mit jelenthet mennyi idö lehet még,nagyon biztam ebben a frontban de sajnos semmi mit tehetnék hogy ne keljen meginditani?Ha mégis arra kerül a sor mennyivel elötte kell befeküdni,összesen mennyi korházi tartozkodásra számithatok?Pécsen az édesanyák utján fogok szülni,ha van valakinek tapasztalata hogy ott mi a rendszer kérem irja meg de mindenki irjon aki hasonlo helyzetben volt(van).Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia!Teljesen megértelek, ugyanilyen helyzetben vagyok: 2-3 hete nagyon erõs jóslófájásaim voltak, aztán 1 hete semmi, és nagyon türelmetlen vagyok már.Mi úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy a kiírt napon bemegyek, és meglátjuk mit mutatnak a leletek, amúgy õ 5 napot szokott várni a szülés megindítása elõtt. Amúgy amivel próbálkozhatsz: szex, csípõs étel, na meg ez a fránya front, ami ránk se hat :) Kitartás nekünk :) 40 hetes kismami

Szia!Teljesen megértelek, ugyanilyen helyzetben vagyok: 2-3 hete nagyon erõs jóslófájásaim voltak, aztán 1 hete semmi, és nagyon türelmetlen vagyok már.Mi úgy beszéltük meg az orvosommal, hogy a kiírt napon bemegyek, és meglátjuk mit mutatnak a leletek, amúgy õ 5 napot szokott várni a szülés megindítása elõtt. Amúgy amivel próbálkozhatsz: szex, csípõs étel, na meg ez a fránya front, ami ránk se hat :) Kitartás nekünk :) 40 hetes kismami
Én is így vagyok! Sõt még én rosszabb helyzetben, mert még jóslófájást se éreztem semmikor. Csak annyi, hogy erõsen nyilal a hüvelyem egészen a combomig érzem. 39 hetes 2 napos vagyok. Jövõ hét hétfõre vagyok kiírva. Ha addig nem szülök én is vizsgálatra megyek, ott dõl el gondolom mi lesz. A front úgy látszik rám se hatott. Én bizakodok nagyon ebben a hétben. A babával beszélek, hogy jöjjön ki:-)! Kitartást nektek is, két héten belül biztos meglesz mindnyájunknak! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Hát tényleg elég nehézkesen megy ez nálunk, én is csak reménykedni tudok ahogy elöttem irtad.Én jövö keddre vagyok kiirva, (te hol fogsz szülni, én pécsi vagyok?), csak reménykedni tudunk.Ha valaki van pécsröl aki hasonlo helyzetben van irjon!!Sok szerencsét és könnyü szülést mindenkinek!
Szia! Én is 39 hetes vagyok, és nekem is volt egy este, 5 perces joslófájásaim majdnem 3 órán keresztül, aztán semmi, azóta sincs. A front rám sem hatott. Nekem a dokim azt mondta, hogy ha nem indul be, akkor a kiirt nap elõtt 5 nappal befektet.
Úgy látom, ez a front sokunknak nem jött be. Kitartás!!! 39. hetes kismami

Első babámnál a 39. héten mondtak becsült súlynak 2700 g-ot, végül majdnem 3 és fél kg lett. Most vagyok a második kislányommal a 37. hétben és a mai ultrahangon szintén 2700 g-os becsült súlyt mondtak. Nagy babára számíthatok?

Ugyanabban a kórházban, ugyanaz a doki csinálta az ultrahangot. A lepény még csak I. fokban érett, az els? terhességnél ilyenkor már II-es volt. Félek, nagyon nagy lesz a baba és nem fogom tudni megszülni. 158 cm vagyok, az induló súlyom 46 kg volt. Valakinek vannak tapasztalatai e téren?

Legjobb válasz: Nekem a 36-dik héten 3000gr.ra becsülték a kicsi sulyát.3900gr született.

Nekem a 36-dik héten 3000gr.ra becsülték a kicsi sulyát.3900gr született.
Szia Én 156 centi vagyok, a 39 héten alig 3000 grammra tippelték a babát. Végül egy 3950 grammos fiút szültem , nem tervezett császárral.
Hát erre a súlybecslésre sztm nem sokat lehet adni, nekem a 36. héten 3060g-ra saccolták, a 38-on 2750-re és 40hét+2napra 3200g-mal született a kislányom.
Nekem 38. héten 2700 gr-ra becsülték, meg is született rá pár napra ugyanennyivel :-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megpróbálok akkor lélekben felkészülni, hogy avlószínûleg nagy babám lesz! Még van rá kb. 2 hetem... :)
A kérdező hozzászólása: Igen, az tény, hogy a súlybecslésre nem nagyon lehet adni. Állítólag a bpd alapján számítja ki a gép (illetve egy program), de olyat is hallottam, hogy az fl alapján. Csak attól félek, hogy nem fogom tudni megszülni és ez csak a vajúdás végén derül majd ki, mivel az ultrahang nem mutatja ki a valós méretet, legalábbis nekem az elsõnél is jóval kevesebbet mutatott, bár õ nem a méretei miatt született császárral.
Ay elsõt császárral szülted ezt a babókát pedig szeretnéd termész.megszülni?Õ miért lett császáros?
A kérdező hozzászólása: Azért lett császár, mert túlhordtam egy héttel és a lepény már nagyon el volt öregedve, amikor a tolófájások jöttek hirtelen lelassult a baba szívverése, nem bírta már a méhlepény elég oxigénnel ellátni. A dokim szerint semmi akadálya, hogy megpróbáljam ezt a babát természetes úton megszülni, bár úgyis az utolsó pillanatokban fog eldõlni, hogy mi lesz.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: hát igen, ahogy elnézem, ez a gyakoribb, hogy kevesebbre tippelik és végül jóval nagyobb lesz. Amúgy épp emiatt lett végül császár?
Nekem pontosan nem tudom, mikor, de a 38-39. héten 2400 körülire tippelték, és majdnem 41 hetesen született 3550 grammal:)
Hát az ultrahangra tényleg nem lehet adni.Az elsõ gyerkõcöt 38 hetesen 3000 grammra becsülték.Rá 1 hétre 3750 grammal született.A 2. gyerkõcöt 38 hetesen 3190 grammra becsülték és rá egy hétre 4100 grammal született.Most várom a 3. gyermekemet, de már az ultrahangos súlybecslésre oda sem figyelek.A doki azt mondta, hogy a két gyerkõcöm születési súlya alapján kb. 4500 grammos babára számíthatok. 25 heteske

A 39. hét végére vagy a 40. hét végére várható a szülés?

Minden kalkulátor a neten másképp számol elég zavaró. Az öröknaptárak /patikás, véd?n?s promóanyagok/ a 40. hét végére teszik. Itt többen állítják, hogy a 39. hét végén szülük. Nos, hol az igazság?

Legjobb válasz: A szülés várhatóidõpontját mindig a betöltött 40. hétre, tehát annak a végére teszik..az pedig , hogy mikorra várható, az függ a babától..ésfõként az anya szervezetétõl, a tartóizmoktól stb..

A szülés várhatóidõpontját mindig a betöltött 40. hétre, tehát annak a végére teszik..az pedig , hogy mikorra várható, az függ a babától..ésfõként az anya szervezetétõl, a tartóizmoktól stb..
Szia! A hivatalos idöpont mindig a betöltött 40. hét (az utolsó menstruáció elsö napjától számítva). A babáknak viszont csak a 4%-a tartja magát ehhez az idöponthoz:)
Az a lényeg, hogy az utolsó hónapban már bármikor várható a baba...
A kérdező hozzászólása: Köszööm a válaszokat. Persze nem is azért érdekel, mert a valós idõpontról semmilyen naptár nem dönt. Csak a kórházban a múltkor leszúrtak, hogy elszámoltam. Õk a 39. végére tennék. A vizsgálatok szempontjából nem mind1.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem, hogy a lepény 1 fokban érett, és jobban érzem magam, mint két hónappal ezelõtt.
Ne siettesd, majd jon, ha keszen all ra. Ne erezze, hogy teher!Beszeld meg vele, vegyel ulofurdot, rendezd el a holmijait, csinalj nagytakaritast, jelezd, hogy varod:) bent ugysem marad:)

A 39. hétben vagyok. 2 hete a súlybecslésen ugyanazt a súlyt mondták mint most. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia, en ugy tudom, hogy ez teljesen normalis.. sot, a legtobb kismama meg veszithet is (akar 1 kg-t) a sulyabol az utolso 3-4 hetben. Gondolom nem kivansz mar annyi mindent enni, a babo is eleg nagy, nincs akkora kaloria szukseglete. A szervezeted meg mar a szulesre keszul. 35 hetes kismama

Szia, en ugy tudom, hogy ez teljesen normalis.. sot, a legtobb kismama meg veszithet is (akar 1 kg-t) a sulyabol az utolso 3-4 hetben. Gondolom nem kivansz mar annyi mindent enni, a babo is eleg nagy, nincs akkora kaloria szukseglete. A szervezeted meg mar a szulesre keszul. 35 hetes kismama
Szia! Én 37 hetes vagyok és nekem már 34 hetesen is ugyan annyi volt a súlyom mint most.Ez normális!Attól még a babád növekszik rendesen!
Ugye a magzat súlyát kérdezed? Mivel csak becslés, ezért tévedhetnek és tévednek is sokszor. Azért becsülik meg, hogy észrevegyék a téraránytalanságot (=a baba nem fér majd ki). Az én dokim mindig csak annyit mondott, rendben van, meg hogy elõírásos, normális, a végefelé meg hogy nagy baba lesz (3900g, lett, második baba). Minden rendben van/lesz, ne aggódj!

Mi lesz a 39 hét után? Bővebben lent.

Az Egyesült Királyságban élek. Jelenleg itthon vagyok a 6 hós kisfiammal. A munkáltatóm 39 hétig fizet, utána 13 hétig fizetetlenül lehetek itthon. Így jön össze az 52 hét Maternity Leave. Ha ezután nem megyek vissza dolgozni, felbontják a szerz?désem. De az utlsó 13 hétben ki fizet? Mert gondolom csak nem hyagyják a kismamát "étlen-szomjan"?És ha közben teherbe esnék, akkor mi lenne? És ha nem tudok visszamenni dolgozni, akkor munkanélkülire mehetek? Mi kell hozzá? És mennyi pénzt tudnak fizetni? Sajnos úgy néz ki, hogy nem tudom megoldani a gyermekelhelyezést, de ?szintén nem is akarom a majd közel egy éves kisfiamat elhagyni, akár csak pár órára, hogy dolgozhassak. Nem azért mert lusta vagyok, hanem, mert egy éves sem lesz!

Legjobb válasz: Szia! En itt elek mar 5 eve, fiam 15 honapos itt szultem es most varom a napokra a masodikat. Az utolso 13 het fizetetlen, csak a child benefitet kapod es a child tax creditet ha jogosult vagy ra. Munkanelkuli segelyrol nem tudok segiteni, de menj be egy helyi jobcenterbe ott tajekoztatnak. En visszamenten dolgozni, mikor a fiam 10 honapos volt, heti 2x8 oraban. Nekunk sikerult ugy oldani hogy a parom ugy csinalta hogy azon a ket napon legyen szabados es igy o vigyazott ra. Igy megmaradt a munkaviszonyom es megkaptam azt a penzt mint amikor maternity leave-en voltam + most a masodik babammal is jogosult vagyok ujra az 1 ev gyesre es osszesen dolgoztam 4 honapot. :)

Szia! En itt elek mar 5 eve, fiam 15 honapos itt szultem es most varom a napokra a masodikat. Az utolso 13 het fizetetlen, csak a child benefitet kapod es a child tax creditet ha jogosult vagy ra. Munkanelkuli segelyrol nem tudok segiteni, de menj be egy helyi jobcenterbe ott tajekoztatnak. En visszamenten dolgozni, mikor a fiam 10 honapos volt, heti 2x8 oraban. Nekunk sikerult ugy oldani hogy a parom ugy csinalta hogy azon a ket napon legyen szabados es igy o vigyazott ra. Igy megmaradt a munkaviszonyom es megkaptam azt a penzt mint amikor maternity leave-en voltam + most a masodik babammal is jogosult vagyok ujra az 1 ev gyesre es osszesen dolgoztam 4 honapot. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, így én is vissza tudnék menni dolgozni, hogy apu vigyáz két napig a picire. De én hotelben dolgozom, mint szobalány, felszolgáló és pultos. Mikor, hova kell ember. És nem biztos, hogy 8 óra összejön egy nap, pláne két nap. Mert ugye tax credited sem kapsz, ha 16 óránál kevesebbet dolgozol. Meg minimálbérrel 16 óra is kevés pénz? Vagy csak valamit nem tudok. Nem tudom megéri-e, ha visszamegyek dolgozni? Leginkább ez a fõ kérdésem.
Ha rovid idon belul akarsz kistesot akkor a valaszom igen, mert igy nem veszited el a munkaviszonyod es par honapot kell csak kihuznod mint nekem es ujra eljohetsz gyesre. Ha nem akkor talan jobb ha otthonmaradsz, ha parod jol keres. Egyebkent jogod van a reszmunkaidos allashoz, kotelesek reszmunkaidoben visszavenni, mivel pici gyereked van. Erre azert kerdezz ra egy jobcenterben, mert en ugy tudom hogy torveny kotelezi erre a munkaltatot. Az en cegemnel legalabbis ez nem volt problema.

A nyakdugonak mindenfelekeppen ell kell hogy tavozzon? Most tolltottem be a 39. hetet de meg semmi! Jellentheti azt h tul fogon hordani, v mostmar minden nap varhato?

Tegnap ota rosszul vagyok,itt-ott vannak gorcseim,gyorsan ell is mullanak!

Legjobb válasz: Van akinek nem távozik, vagy nem veszi észre. Nekem is szerintem csak az utolsó héten ment el, és túlhordtam 8 napot. Bármikor indlhat, ezt nem lehet megmondani.. Türelem:-)

Van akinek nem távozik, vagy nem veszi észre. Nekem is szerintem csak az utolsó héten ment el, és túlhordtam 8 napot. Bármikor indlhat, ezt nem lehet megmondani.. Türelem:-)
Szia! nekem nem ment a nyákdugó, de én is görcsölgettem. Teljesen a kiírt idõpontban kezdõdött. Amikor beértem a kórházba, már 7 perces fájásaim voltak. A burkot megrepesztették, mert azt mondta a szülésznõ, hogy ezekkel a görcsökkel két napig is elvajúdnék. Gyors, könnyû szülést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!