Találatok a következő kifejezésre: A héten a 39 (202 db)

Már pár méter megtétele is nehezemre esik a 40. hétben. Kinek mi a tapasztalata a 39. héttol?

Már nagyon lent van a hasam. Ha sétálok szuro fájdalmat érzek, nyomja a méhem. Néha gorcsolok, nehéz az ágybol kikelni féj a méhemnél. Mit gondoltok kozel van már? Az ultrahang szerint csak 15.-én kellene szulnom, a korhazban viszont 2.-át mondtak. Nemtudom mikorra várjam ha már ennyire fáj a hasam. Kinek mi a tapasztalata?

Legjobb válasz: Szia! Én a 39-ikben vagyok és nekem is nagyon nehéz menni! Nyom a babád minden ideget,izmot,eret.. Igazából nem lehet megmondani mikor jön el a pillanat, én már szültem kettõt és azoknál is így szenvedtem,mint te. Napra pontosan érkeztek. De tarts ki,tényleg nem sok nap van már hátra!!

Szia! Én a 39-ikben vagyok és nekem is nagyon nehéz menni! Nyom a babád minden ideget, izmot, eret.. Igazából nem lehet megmondani mikor jön el a pillanat, én már szültem kettõt és azoknál is így szenvedtem, mint te. Napra pontosan érkeztek. De tarts ki, tényleg nem sok nap van már hátra!!
Szia! Én vasárnapra voltam kiírva. Az igazi szenvedésben a 32.-36.-ik hétig volt részem. Akkor nagyon fájt a derekam, folyamatosan, aztán még raádasának idõközönként bele is nyillalt a fájdalom. A 36. hét óta szinte semmi bajom, a görcsölésgetésen és az éjszakai pisilésen kívül. Úgy érzem, hogy bármit megtudnék csinálni. Ablakot pucolok, takarítok, csavargok stb... A vizesedés már kb a 30. héten megjelent. Ez csak annyiban zavar, hogy nem jók rám a cipõim, csak papucsot tudok húzni. Hát szerintem dátumokra ne adj... A kis babó úgyis akkor bújik ki, ha már készen áll. Próbáld elvonni a figyelmed valamivel. Ha görcsölsz, hogy jöjjön már, akkor az idõ is lassabban telik és attól még a baba sem fog elõbb kijönni. Ha nagyon szeretnéd, hogy elõbb jöjjön, akkor kapd el a párod és lépcsõzz sokat. Van, akiknek ez bevált. Könnyû szülést és kitartást kívánok!
Én nagyon jól bírtam magam :) A 40. héten füvet vágtam itthon, 41 hetesen szültem! Nem éreztem magam terhesnek :)
A kérdező hozzászólása: Hát bár nehézkes ez az idoszak, imadok terhesnek lenni :) de nehez, mert már annyira várom hogy megszulessen a kislányom és minden kis fájdalomra felfigyelek és várok hogy na ez az? :) elindult? :) és mindig csalodok hogy talán akkor még nem :D..de tényleg kb 3 napja tényleg nehézkes minden kis mozdulat..a párommal már nagyon várjuk a csopseget, remelem mihamarabb a kezemben tarthatom.ez az elso babank :) .koszonom a jokivansagokat :)
kedves kérdezõ! mi is így vagyunk vele, ráadásul én már a 3.napot húztam rá és még mindig várnunk kell sajna...
Az elsõ gyereknél borzasztóan kínlódtam az utolsó hónapban, alig tudtam menni, mert egy olyan ideget nyomott a fiam a fejével amitõl a talpamig végignyillalt a fájdalom, alig tudtam botorkálni is. Másodjára a lányommal szerencsésebb voltam egy nappal a szülés elõtt már 1 újnyira nyitott méhszájjal a decathlonban korzóztam tornacuccot venni az iskolába. Minden terhesség más, remélem hamarosan véget érnek a megpróbáltatások, pihenj sokat, mert utána már nem lesz idõd rá! Gyors szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szépen. Ma voltam ellenorzesen, azt mondtak minden rendben van meg van idom :) ezek a fajasok amiket erzek allitolag normalisak, meg nemadja jelet hogy szulnek :( pedig mar nagyon varom. Remélem egy hétnél azért tovább nem kell varakoznom mert már nagyon a célban vagyunk :) Eleinte féltem a szulestol, de most hogy mar a vege fele jarok egyaltalan nem felek, varom a pillanatot hogy a kezemben tarthassam a kislanyom!
Én keddre vagyok kiírva, és én is kb alig bírok járni:) Pont ugyanúgy vagyok, mint te, minden kis görcsnél azt hiszem, hogy na most ez az lesz, de aztán mégsem történik semmi... Annyira féltem a szüléstõl, de most már bármit megadnék, hogy beinduljon:)
A kérdező hozzászólása: Hát már én is alig várom! Nemérdekel semilyen velejáro fájdalom csak már a kezemben tarthassam :)

Vajon a héten szülök? 39 hetes vagyok, ma reggel hígabb székletem volt és egész nap rendszertelenül fáj a hasam menzisen és keményedek.

Holnap megyek a dokihoz, kíváncsi leszek mit mond.

Legjobb válasz: nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.

nálam 3. babám születésekor hasonló volt. Akkor 1 nap múlva szültem. De természetesen ez attól is függhet, ettél- e olyasmit, amitõl lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Már elõtte való nap is azaz tegnap, felfigyeltem a hígabb székletre, és semmi különöset nem ettem (cukros diétán vagyok), amit eddig is. Most úgy húzódik a hasam és a derekam, mint mikor megvan, nem az hogy fáj, hanem olyan fura.Most zuhanyoztam meleg vízzel, de ugyan úgy keményedek és érzem ezt az érzést a hasamban és a derekamban.
Nekem a szülés elõtti napon hasmenésem volt. Könnyû, szép szülést kívánok!Majd légyszi írj, ha megszületett a babád, addig is szorítok!:)

Egy barátnőmnek halva született a babája a 39. héten. Hogyan tudok segíteni? Mit lehet ilyenkor tenni, amivel enyhíthetem a fájdalmát?

Nem tudok semmit, csak egy sms-t írt. Arra fél óra gondolkodás után visszaírtam (nehezen reagálok az ilyen helyzetekre egy 7 hónapos kisfiú mellett), de azóta semmi. Aggódom, de nem merem felhívni, hátha azzal teszek rosszat. Írtam,h. ha szeretné, bemegyek hozzá, de mivel nem reagált, nem tudom, merjem-e keresni.

Legjobb válasz: Én írnék neki egy smst, hogy pl.: "Sokat gondolok Rád, együtt érzek Veled! Nem szeretnélek zavarni, de, ha bármikor tehetek érted valamit, kérlek szólj!"

Én írnék neki egy smst, hogy pl.: "Sokat gondolok Rád, együtt érzek Veled! Nem szeretnélek zavarni, de, ha bármikor tehetek érted valamit, kérlek szólj!"
A barátnõd azért írta az sms-t, mert tudatni szerette volna, hogy mi történt. Biztos hogy támaszra van szüksége.
az nem baj, ha sírsz, lehet, hogy õs is sírni szeretne még...menj be mindenképpen, nagyon kellemetlen ezt kezelni, de személyesen érdemes az ilyet végigcsinálni....
Utolsó vagyok. Nem is kell mondani semmit - nem is lehet mit - csak fogd meg a kezét.
Szörnyen sajnálom. De szerintem is menj be hozzá. Nem baj az ha sírsz te is hidd el. Én is ilyen bõgös lettem mióta megvan a kisfiam, de akkor is be kell hozzá menni.
én is a személyes megkeresést javasolom, ezt nem lehet telefonon, vagy sms-ben elintézni, lehet, hogy szüksége van egy hús-vér vállra, hogy kisírja magát. ha nem akar beszélni, bemész, megszorítod a kezét és szemébe nézel, ebbõl tudni fogja, hogy mellette állsz és ha kell fordulhat hozzá. de sms-t/telefont nem biztos, hogy egyáltalán képes értelmezni egy ilyen sokk után...
Szerintem is menj be hozza. Es ne kerdezz semmit csak legy mellette. Arra keszulj fel, hogy nem tudhatod nemkuld-e el melegebb elghajlatra, de alld a sarat mint jo baratno. Bratnom ugyanigy jart nem figyeltek ra oda elegge be volt mar vizesedve, bement hogy mar nem birja legyen valami es nem inditottak neki. Ket nap mulva meghalt benne a baba. Nehez ez a dolog nagyon, mert igen...mit lehet ilyenkor. Mi azt csinaltuk a ferjevel, hogy minen babacuccot kitakaritottunk lakasbol mire hazaengedtek. O zt mondta az jo volt, hogy nem volt ott. De nyilvan erzesek kulonbozoek. Ez egy rettenetesen nehez helyzet. Legy mellette es tarts ki barmit is mondd!
Menj be hozzá a kórházba, de a babáról ne kerdezz semmit, ha akar majd õ beszél róla, utánna hagyd gyászolni.Fájdalmas neki ami történt, ráadásul neked van egy babád, ami neki rossz lesz-akaratán kivül is-Nagyon sajnálom a barátnõdet, ez a világ egyik legszõrnyûbb dolga.
Szerintem, ha nagyon jó barátnõk vagytok akkor mindenképpen keresd meg. Hívd fel, kérdezd meg, hogy szeretne-e beszélni veled és ne sértõdj meg, ha mégsem szeretne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a baj, h. tudom magamról, h. ha már csak a tv-ben egy beteg babát látok, sírok. Amióta megvan a kisfiam, még inkább érzékeny vagyok az ilyen dolgokra. Egyszerûen nem tudok lereagálni, kezelni egy ilyet. És félek, most nem arra van szüksége, h. amint meglátom, elbõgjem magam. Az sem érdekelne, ha elhajtana a fenébe, még fel is pofozhatna, ha azzal segíthetnék. Azt sem tudom, ilyenkor a nagyon sajnálom-on kívül mit mondhatnék még.
A barátnõm vetélése után együtt sírtunk a kórházi ágy mellett, egymással ölelkezve... Utóbb azt mondta, hogy az esett neki különösen jól, hogy van valaki, aki jelét is adja annak, hogy átérzi a helyzetet... Egyébként a bajban ismerni meg a nagyon jó barátokat! Én rohantam hozzá, amint megérkezett az sms: megoldottam a kisfiam felügyeletét, és már a kórházban is találtam magam. Menj, amilyen gyorsan csak tudsz! Ha ott úgy látod, hogy a háta közepére sem kíván (ez is benne lehet a pakliban), akkor se keseredj el, ez nem a személyed ellen szól, csak a helyzet nagyon nehéz, sokféle érzelem játszik szerepet ilyenkor egy embernél. Ekkor beszéljetek pár szót, és ha látod rajta, hogy nem vevõ a társaságodra, akkor szépen köszönj el, biztosítsd arról, hogy mellette vagy, ha bármiben segítségre szorul, és gyere el. De én azt gondolom, hogy inkább örülni fog neked, ha tényleg jó barátnõk vagytok!
Én nem mennék be. Írnék egy sms-t, hogy hívjon, ha kellek, aztán majd õ eldönti. Nekem ilyen szituációban nem a barátnõmre lenne szükségem, hanem a férjemre. Ha valóban szüksége lenne rád, akkor felhívott volna, nem csak sms-t írt volna (szerintem).
A kérdező hozzászólása: Tegnap este beszéltem vele, ma délelõtt megyek be hozzá, úgy nem akartam, h. váratlanul "meglepem". Próbálom összeszedni magam, remélem tudok majd segíteni.


Hogy bírni a terhességet a 39-40. hétben?

Olyanok válaszát várom, akik 39. vagy 40. hetesek. Írjatok mit éreztek, hogy vagytok! 39 hetes kismama

Legjobb válasz: nem tudom mi van ma velem,olyan sirógörcs kapott el,mindenen felkapom a vizet!Nem tudom talán front van de még most is a sirás folytogat és nem tudom igazából miért!?lehet közeleg a szülés?Ma még olyan haányingerem is volt meg fájt a pocim!te mikorra vagy kiirva és mit érzel?

nem tudom mi van ma velem, olyan sirógörcs kapott el, mindenen felkapom a vizet!Nem tudom talán front van de még most is a sirás folytogat és nem tudom igazából miért!?lehet közeleg a szülés?Ma még olyan haányingerem is volt meg fájt a pocim!te mikorra vagy kiirva és mit érzel?
A kérdező hozzászólása: Én 15-re vagyok kiírva. Én fel vagyok turbózva, mosok, takarítok, jövök-megyek. Nem is értem hogy bírom. Egyébként semmi bajom, nem fáj semmim, csak nyilalgat a hüvelyem a combomig hasogatva.
Én is simán házimunkázom még, talán az ágyban van problémám a megfordulással. Néha az ülés kényelmetlen, de igazából nem érzem, hogy ilyen közel a nagy nap :)
Szept. 15-re vagyok kiírva, és már nagyon nehezen bírom. Fõleg az éjszakák rosszak, óránként pisilek, és napok óta hasmenésem is van. Megkezdõdött az öntisztulás! A takarítós, pakolos idõszakomnak tegnapelõtt lett vége :-))
Sziasztok! Én 17-re vagyok kiírva, de nekem sem adja jelét a kisfiam, hogy jönne... Takarítok meg járkálok a városban, mint Ti. Folyamatosan azzal stresszelem magam, hogy bizti túlhordom. Talán ma délután éreztem az elsõ jóslót, már ha az alhasi fájdalom (görcsöcske) az lehetett. Könnyû szülést nektek!
Szia! Én is 17 -re vagyok kiirva, és tegnap éjszaka 5 perces fájásaim voltak, kb 3 órán keresztül, de elaludta, igy gondolom elmultak. Ma viszont nem érzem jól magam, fáj a derekam, és olyan furcsán a hasam, a méhszájam már nyitva, ha este megint lesznek fájásaim, én szerintem bemegyek a kórházba. Pár napja még semmi bajom sem volt, én is ellátam a házimunkát, fõztem, mostam, de most már nem megy. Üdv: gyors szülést
Szia! 15-re vagyok kiírva én is!:-)) Én is még jövök megyek, takarítok, bár volt olyan nap a héten amikor megmozdulni sem volt kedvem:-)))Totál változatosak a napjaim!Néha azt érzem h nahh talán már nemsokára szülök néha meg semmi!Néha hányinger meg kedvetlenság tör rám, meg a lustaság és fáradtság aztán megint turbóóóóóó!:-) Könnyû szülést!
A betöltött hetet nézik a dokik, tehát az után.
A második válaszoló vagyok: igazatok van, de nekem is, mert a kérdezõ nem azt írta, hogy 39 hetesen, hanem, hogy a 39. héten - azaz 39-ik héten. A harminckilencedik hét pedig a betöltött 38 hét utáni hét, ami pedig, mit ahogy ti is írtátok a számítás módját, 38 HETES terhességnek felel meg. ez kicsit bonyolult így, de szerintem értitek a különbséget.
második és ötödik válaszoló vagyok: negyedik válaszoló, én is pont így gondoltam, csak te szebben fogalmaztál, ez az!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi! ( Nem tudom, ki volt ilyen lepontozós kedvében, de az leírhatná, hogy miért pontozott le mindenkit!!!)
Alapvetõen, ha mindenki tisztában lenne a nyelvtani különbségekkel, akkor a 39. hét alatt azt kellene érteni, hogy a 38 egész hetet betöltötte, túlhaladt rajta, megkezdõdött a következõ, de még nincs egész 39 hetes. Tehát helyesen ekkor vagy azt mondja az ember, hogy 38 hetes terhes, vagy azt, hogy a 39. hétben van. Én eddig biztosra vettem, hogy mindenki tisztában van ezekkel a fogalmakkal, szóval én automatikusan úgy értelmeztem ezen az oldalon is, ahogy írták. Ha valaki azt írja, hogy 8 hetes, akkor nyolc hetes, ha azt írja, hogy a 9. hétben van, akkor szintén nyolc hetes, plusz nemtomhány napos. De most elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem használják ezt megfelelõen... Tulajdonképpen mindegy, sok különbség akkor sincs a terhességi korban, ha össze-vissza használják ezt, maximum pár nap lehet.
A 39-ik héten az azt jelenti szerintem, hogy betöltött 38. hét után, betöltött 39 hét elõtt. Mert ha már betöltött 39. hét után szülsz, az már a terhesség negyvenedik hete, de a negyven hetet csak a szülés várható napján éred el-töltöd be.
Ha én írnám, akkor a betöltött hét utánt érteném. Én ha megkérdezik hány hetes vagyok, akkor mindig a betöltött hetet mondom, azt hittem ezzel mindenki így van. Minden jót! 36 hetes kismama.
Az én dokim azt írta a papírra, hogy a 40. héten szültem. Akkor voltam 40 hetes és 2 napos, tehát betöltöttem a 40.-et. Ezek szerint ez eltérõ dolog...

Programozott császárnál kit hanyadik hétben műtöttek? Engem meg akar a dokim a 38 héten, én azt mondtam várjuk a 39 hétig.

Mit csináljak? Engedjem a 38 héten - így is úgy is be kell feküdnöm - vagy húzzam egy kicsit? Az érdekelne, akinek a második gyerek programozott volt, miért és mikor császározták meg?

Legjobb válasz: Nekünk a 3.baba volt progis császár(a két elõzõ császár miatt)és 39+4 naposan mûtöttek a dokik!

Nekünk a 3.baba volt progis császár(a két elõzõ császár miatt)és 39+4 naposan mûtöttek a dokik!
Szia! Engem is a 38. héten mûtöttek téraránytalanság miatt. Túl nagy volt a baba.
Betöltött 39. héten.
Szia van valami indoka, hogy 38. héten császározzon? Nekem mind a két szülésem prog.császár volt. Az elsõ 40. héten volt és a babám 2950g és 52 cm, a második 38 héten 3450g 54 cm/ öt azért vette ki az orvos mert nem volt jó a CTG eredmény egyik sem./ De látod a második babám jóval nagyobb volt pedig 2 héttel elõbb jött! 38 héten már tökéletesen érettek a kinti világra. Ha indokolt a korábbi császár akkor nyugodtan enged meg, de ha csak nyaralni akar az orvos ......! Könnyû szülést kívánok és nagyon sok boldogságot és egészséget nektek! :)
A kérdező hozzászólása: Túl nagy volt az elsõ baba hozzám képest, épp 38 hetesen született császárral. Most könnyebben viselem a második terhességet, de ráéreztél, szabadságra megy a dokim.
Ha többedik császár azért is csinálják a 38.héten nehogy beinduljon a szülés és akkor tényleg nagyobb a hegszétválás esélye!Én engedném a betöltött 38héten már! 3.babát váró császis anyuka:-D
38hetesen és 3naposan.Azt mondta minden rendeben, kár az idõt huzni.Nem ellenkeztem mert akkor már nagyon terhes voltam és türelmetlen.
Utolsó vagyok, farfakvés miatt volt császár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenki válaszát! Segítettetek, nagyon idegenkedtem ettõl a programozott császártól! - de tényleg nem húzhatom a 40. hétig + a helyettesítõ orvost is már megbeszéltem a "szabadságos orvosommal."

Magasnak számít a 38-39. héten a 140/90-es vérnyomás?

Fehérje nincs a vizeletemben. A véd? n?t nem tudtam megkérdezni, mert nem vette fel a telefont. Az el?z? terhességem utolsó heteiben is ennyi volt a vérnyomásom.

Legjobb válasz: Nekem az alsó érték volt mostanában magasabb, 88 volt a legtöbb, nekem azt mondta a védõnõ, hogy 90tõl szoktak beutalni a kórházba, hogy megnézzék mi van. Szóval ez akkor határeset. De hiszen már a végén vagy te is, én azt olvastam ilyenkor magasabb vérnyomás az normális. 39 hetes

Nekem az alsó érték volt mostanában magasabb, 88 volt a legtöbb, nekem azt mondta a védõnõ, hogy 90tõl szoktak beutalni a kórházba, hogy megnézzék mi van. Szóval ez akkor határeset. De hiszen már a végén vagy te is, én azt olvastam ilyenkor magasabb vérnyomás az normális. 39 hetes
igen, magas
Igen magas, fõleg akkor, ha korábban állandóan 120 alatti volt az vérnyomásod.
Szia! 135 felett nem szabad lennie.

Mekkora volt a pocitok, a 38-39. héten? Csak egy kis kíváncsiság.

Nekem kereken 100 cm és 39 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem szülés elõtti napon vagyis 39+2 naposan volt 102cm!Érdekes, a cicim is ugyan ekkora volt:-) ! Most a második babámat várom, 30 hetes vagyok, és már most 103cm a hasam!

Nekem szülés elõtti napon vagyis 39+2 naposan volt 102cm!Érdekes, a cicim is ugyan ekkora volt:-) ! Most a második babámat várom, 30 hetes vagyok, és már most 103cm a hasam!
38 hetesen szültem, 125 cm volt a hasam, kisfiú lett 4200 grammal és 52 cm-el :) az elsõt is 38 hetesen szültem, ott a hasam 113 cm volt, 3500 graamos kisfiú lett és 50 cm :)
39. hetesen 107 cm. Második terhességem, az elsõnél sajnos nem mértem...
39.héten szültem.126 cm volt a pocim.Kislányom lett.3450 és 52 cm.
A kérdező hozzászólása: Húúú, szép nagy pocija volt egyeseknek! Nagyon kíváncsi vagyok már az én kis Tökmagomra, hogy mekkora lesz vajon, mert szerintem nincs túl nagy hasam. Köszönöm a válaszokat és várom a továbbiakat!
38 hetesen 103 cm volt, rá 3 napra megszületett a lányom 2800 grammal. Most nem hiszem hogy megúszom ennyivel, mert ikrek lesznek. :-) Kíváncsi leszek mekkora lesz most.
Azta!!! 34 hetes vagyok és 107cm!!! Mellesleg 168 magas és 64 kg vagyok most! Mindent leverek a hasammal!!!
29 hetes vagyok és 102cm.(második baba)
Jujj! Akkor nekem mekkora leaz a fiam? 29 hetes vagyok 111cm a köldökömnél.:)

Ma kezdtem a 39. hetet! Ártok azzal a babának ha kicsit több házimunkát végzek mint az utóbbi időben? Be indulhat a szülés ettől? A hasam elég erősen keményedik.

Méhszájam két hete volt 2220.

Legjobb válasz: Szerintem már ne fáraszd magad,tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem,hogy gond lenne,max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem,keményedek stb...már pihengetek,mert ha beindul,maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h

Szerintem már ne fáraszd magad, tartogasd az erõd a babának.Nem hiszem, hogy gond lenne, max hulla fáradt leszel ha beindul a szülés.Én is most kezdtem, keményedek stb...már pihengetek, mert ha beindul, maximális erõvel akarok ott lenni. 39 h
Szia! Én 37 hetesen éppen erkélyt takarítottam, amikor elfolyt a vizem. Pihenj, ne erõlköjd, élvezd ki a magányt, hogy utána ezerrel babázhass!

Más sem tud megnyugodni még a 39-ik héten sem?

Mikor kezdem úgy gondolni, hogy minden rendben lesz, akkor olvasok olyant, ami miatt újra elkezdek félni. Eddig mindig, ha valamelyik hétbe léptem, olvastam valakit, akinek pont azon a héten halt meg a babája. Ilyenkor a sírás kerülget, és újra elkezdek aggódni. Most már annyira szeretném, ha megszületne, és bele?rülnék, ha bármi történne.

Legjobb válasz: Szia!Nem! Én sem tudok megnyugodni,sehogy se,pláne,hogy a párom nélkül élek,és úgy néz ki õt is elveszítem:( Nekem a doki azt mondta,hogy nov 30 ellõtt meglesz a baba és ettõl totál beparáztam:).Én már attól sírók,ha valakin csak hozzám szól:(idegbeteggé tudok válni fél perc alatt és mindenkivel percek alatt összeveszek!Én a császártól félek,hogy valamiért kelleni fog,pedig normál szülés lesz! Rémálmaim vannak és miegy más:s Nincs már sok hátra! Kitartást! 39 hetes kismami

Szia!Nem! Én sem tudok megnyugodni, sehogy se, pláne, hogy a párom nélkül élek, és úgy néz ki õt is elveszítem:( Nekem a doki azt mondta, hogy nov 30 ellõtt meglesz a baba és ettõl totál beparáztam:) .Én már attól sírók, ha valakin csak hozzám szól:(idegbeteggé tudok válni fél perc alatt és mindenkivel percek alatt összeveszek!Én a császártól félek, hogy valamiért kelleni fog, pedig normál szülés lesz! Rémálmaim vannak és miegy más:s Nincs már sok hátra! Kitartást! 39 hetes kismami
én a 8 hónapban voltam így, akkor hallottam csupa rémhíreket.De nálam az a mondás vállt be:ha eddig minden rendben volt, ezután is így lesz! Tehát fel a fejjel, és kitartás!
Szia. Szerintem ezzel mindenki így van. De, hogy a terhesség alatti kedvenc mondásomat idézzem: azért van két füled, hogy az egyiken be, a másikon ki a sok fölös rémhír és információ. Minden rendben lesz, ne idegesítsd magad. Könnyû szülést kívánok.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a nyugtatást! Minden jót Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!