Találatok a következő kifejezésre: A héten a (26029 db)

A terheléses cukor hányadik héten van? A védőnőm 24 hetesen vagyis a héten a dokim a 27. héten küldött el. Milyen ételeket kerüljek amitől bizti nem lesz magas?

Legjobb válasz: Már elõtte való este ne egyél édeset. Reggel teljes éhgyomorral kell odamenni. Én vizet ittam egy keveset elõtte. 24-26 hétig bármikor elküldhet terhelésre. De itt nincs olyan nagy jelentõsége a terh. hétnek mint az afp-nél. 32km

Már elõtte való este ne egyél édeset. Reggel teljes éhgyomorral kell odamenni. Én vizet ittam egy keveset elõtte. 24-26 hétig bármikor elküldhet terhelésre. De itt nincs olyan nagy jelentõsége a terh. hétnek mint az afp-nél. 32km
Nem attól lesz magas, vagy alacsony, hogy elõtte mit eszel és mit nem eszel. Minthogy az sem befolyásol, hogy szoktál e édesééget enni, sokat, vagy keveset. 75 g cukor azért megviseli a szervezetet, így is úgy is, de ha magas is lesz esetleg az eredemény, nem kell megijedni, csak kezelni kell, aztán szülés után elmúlik. De a várandósok 5%-ánál áll fenn a terhességi diabétesz. És valóban, mint az elõzõ válaszoló is írta: elõtte nap már kb. 19-20 órától ne egyél semmit, éhgyomorra kell menni, ha cukros lötyit itatnak, vigyél magaddal 1-2 citromot, hogy tudj belefacsarni, mert nem mindenhol adnak. Úgy elviselhetõbb az íze! És én is úgy tudom, hogy 24-26 hetesen szokták csináltatni, de nincs jelentõsége. Én is 26 hetesen voltam, azóta diétázom. 32 hetes kismami
nálunk 26-28 hetesen van!
Én 23 hetesen voltam.

32 hetes terhes vagyok, és idáig napra pontosan stimmeltek a heteim a baba méreteivel és a terhesség idejével. Most viszont azt mondta a doki, hogy egy hetet le vagyunk maradva. Akkor melyik adat, azaz terhességi hét a jó?

Amit idáig mértek és mondtak,vagy a mostani?

Legjobb válasz: Egy hét nem sok idõ,gondolom a mostanihoz fog számolni,de a baba tudod akkor jön,amikor akar.Ezen ne aggódj.

Egy hét nem sok idõ, gondolom a mostanihoz fog számolni, de a baba tudod akkor jön, amikor akar.Ezen ne aggódj.
Szerintem te tudd, hogy mennyi vagy valójában, de a szülést átírják a baba méretei alapján. Ne félj, lehet pár hét mulva megy 2 hét pluszban leszel, barátnõm is így járt, azt sem tudta mikor fog szülni.) mindig a baba utolsó méretéhez igazítják a szülés várható idõpontját.

Mennyire lesz pontos az AFP-m, ha ezen a héten a 16. hétben járok pénteken veszik le a vért a vizsgálathoz, DE csak vasárnap töltöm a 16. -hetet?

Legjobb válasz: Pontos lesz, ne izgulj, bele fogják számolni azt a pár napot. Kb senkinek nem veszik le éppen pont azon a napon. Amúgy ne izgasd magad az AFP-n, sokkal fontosabb és pontosabb vizsgálat a 18-20.heti genetikai ultrahang!!!

Pontos lesz, ne izgulj, bele fogják számolni azt a pár napot. Kb senkinek nem veszik le éppen pont azon a napon. Amúgy ne izgasd magad az AFP-n, sokkal fontosabb és pontosabb vizsgálat a 18-20.heti genetikai ultrahang!!!

Hányan vagyunk a héten a 20dik hétben?

Mikora vagytok ki irva illetve kinek mi lesz a pici neve illetve a neme?

Legjobb válasz: En ma leptem a 22.hetbe.Es augusztus 18.ra varjuk a kislanyunkat!:) Emma Alice lesz a neve.:) Neked kerdezo?:)

En ma leptem a 22.hetbe.Es augusztus 18.ra varjuk a kislanyunkat!:) Emma Alice lesz a neve.:) Neked kerdezo?:)
A kérdező hozzászólása: Szia eddig augusztus 25re voltam ki irva most szept 1-re Dorina lesz kislány:-)

30 hetes vagyok és a héten a picurkám befordult. Tegnap óta sokkal lejjebb van. Ez azt jelenti, hogy korábban fog megszületni? Félek ez mék túl korai lenne.

Legjobb válasz: Szia! Szeretnélek megnyugtatni, semmi okod aggódni! Ilyenkor természetes hogy befodul, s vannak babák amik igen, elkezdenek leszállni is. Nekem mindez a 28. héten volt, most meg sehogysem tudom kicsalogatni, pedig 40 hetes vagyok :) tehát ne aggódj, csak nagyon okos a picurka, no meg persze elõrelátó :) :) További gyönyörû heteket, a célegyenesben vagy!!!!

Szia! Szeretnélek megnyugtatni, semmi okod aggódni! Ilyenkor természetes hogy befodul, s vannak babák amik igen, elkezdenek leszállni is. Nekem mindez a 28. héten volt, most meg sehogysem tudom kicsalogatni, pedig 40 hetes vagyok :) tehát ne aggódj, csak nagyon okos a picurka, no meg persze elõrelátó :) :) További gyönyörû heteket, a célegyenesben vagy!!!!
Szia! Nekem az eleje óta nagyon lent van, és az esetek nagy részében fejjel lefelé is van.NE láss rémeket, nem kell!Teljesen normális, vannak babák, aki ilyenkor már befordulnak, sõt a nagyátlag ilyenkor fordul be, de még simán megfordulhat.Nekem is dobott egy bukfencet 31 hetesen.Aztán vissza is fordult.Van akinek meg közvetlenül szülés elõtt fordul csak fejjel lefelé.
Nekem már 24 hetesen is fejjel lefele volt :) Hogy azóta mit huncutkodik azt persze nem tudom :) Ti éreztétek is mikor befordult? vagy nem lehet azt érezni, vagy tudni???
A kérdező hozzászólása: Én éreztem, a kis fejecskéjea bal felem, a lábacskái pedig a jobb oldalam bökdösték. Éjszaka sem tudtam egyik oldalamon sem feküdni, mert neki nem tetszett. Nem tudtam, hogy fordul és azért, csak kedden voltam orvosnál és õ mondta, hogy fordul a kicsi. CSütörtökön viszont már éreztem, hogy nem nyomja az oldalam, hanem a gyomorszájam rugdossa. És a hasam is lejjebb van mint volt.
21 hetes lany:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nemére remélem kisfiú lesz! elnézést , nem írtam hogy második baba. tegnap töltöttem a 18 hetet! A kilóra pedig hát....feljött 8, 5 kg :/
16 hetes és max 2kiló plusz.
én 15 hetes vagyok, és majdnem ekkora estére a hasam. Szóval max 17 hetesnek tippellek. A neme mondjuk legyen fiú, max 1-2 kiló plusz. De ez sem biztos, csak magamból indulok ki:)
15 hetesre tippelek! nem híztál max2-3 kg
24hét, kislány
24 hetes, kisfiú.
18-20. hét, kislány, nekem is ilyen volt akkoriban. :)
23 het kislany +3-4 kg
oldalt is szép pocakod van, csinos vagy. 21. hét kisfiú +3 kg

Vajon utalják a héten a gyedet?

Legjobb válasz: Én is erre próbálok rájönni, mert a héten nincs itthon a kislányom és csak most tudnám elintézni a szülinapi ajándékait, de általában 5-7 között szokott érkezni a pénz, és mivel 5.-e péntek.. Hát nem reménykedem, hogy a héten megjön. :(

Én is erre próbálok rájönni, mert a héten nincs itthon a kislányom és csak most tudnám elintézni a szülinapi ajándékait, de általában 5-7 között szokott érkezni a pénz, és mivel 5.-e péntek.. Hát nem reménykedem, hogy a héten megjön. :(
Jaj bocsánat, ötödike holnap :) Akkor szerintem pénteken megkapjuk. Kicsit összekevertem a napokat, bocsánat :)
A kérdező hozzászólása: 6.-a péntek, nem?
A kérdező hozzászólása: oké, közben írtál :D
utalás nekünk már tegnap megvolt aki postán várja csütörtök-péntek jön
A kérdező hozzászólása: Én utalással várom, de még semmi...OTP
Tegnap a családi pótlék jött meg. Nekem sem utalták még a GYED-et de nem is szokott ilyen korán megjönni. Én is OTP-s vagyok.
Én már tegnap megkaptam.
Ja, OTP-s vagyok és utalással kaptam a CSP-vel együtt. Utolsó vagyok.

Ez a hét a 41. hetem és még mindig semmi, lehet hogy valami gond van?

Nov. 28.-ára voltam kiírva, a normális, vagy az átlagos a 40. hét nem? Félek, hogy gond van.

Legjobb válasz: nem jársz naponta NST-re? én két napot húztam rá de van aki többet is.

nem jársz naponta NST-re? én két napot húztam rá de van aki többet is.
Egyrészt nem biztos, hogy pont a ciklus 14. napján fogant a baba, így a kiírás dátuma sem szentírás (sõt, azt olvastam a babák 4%-a születik csak a kiírt napon, a többi elõbb vagy késõbb). Én 40 hét 5 napnál szültem, de nem magamtól, hanem indították, mert az utolsó napokban nagyon felment a vérnyomásom és terhességi cukros is voltam. De ha nem lettek volna ezek a gondok, akkor hagytak volna még, azt mondták ha minden rendben van az anyával és a babával is akkor az a protokoll, hogy 40. hét betöltése után naponta CTG, 2 naponta amnioszkópia, ha a CTG indokolja akkor flowmetria, 41. hét betöltésekor befektetnek megfigyelés miatt, napi 2 CTG, 2 naponta flowmetria és amnioszkópia, és a 42. hét betöltésekor indítanak csak.
Ja, és minden rendben volt, a fiam teljesen egészséges, a csecsemõsök azt mondták nem nézett ki úgy, mint egy túlhordott baba. (2-es voltam.)
Én kiírt nap után naponta voltam NST-n meg UH-n + magzatvíz vételen, bár az utóbbit sosem sikerült venniük. Végül 40+5 napra lett sürgõsségi császárom, mert már gondok voltak. Elõbb megakart már a dokim császározni, csak a kórház igazgatóssága nem engedte a statisztikák miatt. Nem tudom, hogy van-e orvosod, de ha van, akkor kérdezz rá nyugodtan, hogy mi a jó istenre vár még? Ha nincs, akkor pedig reménykedj, hogy olyan ügyeletest fogsz ki, aki legalább megindítja a szülésed vagy tesz valamit az ügy érdekében. 41-42 hetesen szoktak még szülni, de nagyon ritka, akit hagynak még "szenvedni" ennyi hetesen.
Kérdezõ semmi gond nincsen. házi praktikákat vessél be, vagy szülésedet beinditják a korházban
nekem 40 + 2 napra szuletett

Emelkedik még a héten a Svájci Frank?

Legjobb válasz: Sajnos szerintem igen, már ma reggel is több mint tegnap volt.. vagy az elõzõ héten..

Sajnos szerintem igen, már ma reggel is több mint tegnap volt.. vagy az elõzõ héten..
Igen, már 204, 22 Ft gyengül a Ft..:-(( http://www.napi.hu/

Szerintetek megszületik a héten a kislányom? (Egy kis tippelős. ) Bővebben lent.

Tegnapra felpuffadt az arcom, folyamatosan álmos vagyok, úgy érzem mindjárt szétreped a medencecsontom, fáj a hátam, előtejem van, keményedek, befordult már, leszállt a hasam. Én úgy szeretnék már szülni.... Szerintetek lesz ebből valami a héten? Elvileg 28-ra vagyok kiírva, de uh-k szerint kisebb a kislány, így eltolták a kiírt időpontot okt. 7-re.

Legjobb válasz: Mikor jelentkeztek a tüneteid? Szerintem nem lesz meg a héten.

Mikor jelentkeztek a tüneteid? Szerintem nem lesz meg a héten.
ezekbõl nem lehet megmondani :) 50-50 %
Elsõ vagyok, nekem puffadás 3 hétter jelent meg, a hasam 33hetesen szállt le, elõtejem a 6ik hónaptól volt4
nem értem miért toltál el a kiírást, az egy dolog, hogy kisebb a baba, ezt az utolsó menstruációtól kell számítani, nem a magzat méretétõl. én például nem tudtam pontos dátumot mondani. elõször egy 2d-s uh-ra mentünk, de nem kórházba, fizetõs volt. ott a doki a baba akkori méretei alapján meg tudta mondani, hogy mikorra várható. a nõgyógyász az elsõ 3 alkalomnál már 4 idõpontot mondott, és tévedett! az uh-s doki egy fél órát csak. 29-et mondott, és 28-án született 23.28-kor.
Szia! Ezt a kérdést akar en is ki írhattam volna! 28ra vagyok kiírva azaz jövõhétre. A babám felvette a szulopozt, amit az UHs csaj is megerõsített. Uhra mégpedig azért volt szükség, mert pici a babám. A BPD 88. de le tudtak annyival hogy kisebb a baba, ez genetika mar Az orvosod elkuldhetne uhra, mert ha nagyon pici a baba lehet nem táplálja megfelelõen a szerveztek mar. Engem pont ezért küldött. Nekem azt mondta. Bármikor kijöhet a baba, mivel a feje nagyon nagyon lent van es a szulocsatornaban van. Szerintem neked is bármikor meglehet, nekem pl fajasok nincs.
Háromból két babám az utolsó 6 hétben "szülõpózban" volt, szóval ez nem jelent semmit. (Tornáztatni is kellett õket, mert születés után ferdén állt a fejük attól, hogy mozdulatlan pozícióban voltak sokáig)
Nekem Bem 6 hete van úgy hanem kb 2 napja. Gondolom így a 39. héten nem jelent plusz heteket :) ))
Szerintem én max 1 hetet jósolok, de ezek tünetek nem jelentenek semmit sem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!