Találatok a következő kifejezésre: A héten és ki vagyok (173 db)

Eltörtem a lábam és ki vagyok írva 6 hétre a suliból. Az osztályfőnököm azzal fenyeget ha 6 hetet hiányozni fogok nem osztályoz le és ismételhetem az évet. Megteheti ezt?

Legjobb válasz: Ha a hianyzasod meghaladja a 250 v 260 orat, akkor a tantestulet dont, h tehetsz-e osztalyozo vizsgat az adott targybol

Ha a hianyzasod meghaladja a 250 v 260 orat, akkor a tantestulet dont, h tehetsz-e osztalyozo vizsgat az adott targybol
legyél magántanuló erre az évre.. 6hét után mehetsz rendesen suliba, és nem számít, hogy hiányzol-e 250 órát vagy sem
Szerintem úgy érti hogyha nálatok is olyan órát tart ami kevés óra számba van akkor sem buktathat meg csak osztályozót kell tenni Nálunk is van egy oszt. társam aki sokat hiányzott kábé annyit mint és van olyan óránk nem volt meg elég jegye így mehetett osztályozóra.
Nem tudsz bejárni fekvõgipsszel a suliba, nem megoldható? Akkora nagy a gipsz, amiben vagy? :S

A héten derült ki h kismama lettem, 4, 5 napja alig élek olyan fáradt vagyok és meg is vagyok fázva, ez a fáradtság meddig normális? Kb 1 hónapos a baba

Legjobb válasz: Hááát, azt nem tudom, hogy meddig normális, de én már 3 hete érzem ezt és elég borzasztó, pláne, hogy már társult mellé egy kis émelygés és hányinger. :( Nem egyszerû az eleje, de megéri! Kitartás!!! :) 7+3hkm

Hááát, azt nem tudom, hogy meddig normális, de én már 3 hete érzem ezt és elég borzasztó, pláne, hogy már társult mellé egy kis émelygés és hányinger. :( Nem egyszerû az eleje, de megéri! Kitartás!!! :) 7+3hkm
Az elsõ trimeszter (elsõ 3 hónap) a legnehezebb. Onnantól már inkább csak jó dolgok jönnek. Kitartás!
Én is így kezdtem.Állandóan fáradt voltam, alig éltem. Nekem a 13.hétig volt így, aztán jobb lett. :D 34+6 hkm
Az elsõ trimeszterben teljesen normális, akár a 18-dik hétig is. Én most a másodikat várom, és teljesen kész vagyok: arcüreg gyulladás, állandó hányás, -3 kg, vérvétel, és persze mindemellett a nagyobbik, aki egy sajtkukac, egész napos figyelmet kíván. Az immunrendszerem teljesen padlón van és persze éjszaka sem tudok rendesen aludni. Ennél rosszabb csak az utolsó hónap lesz, amikor sehogy sem jó semmi. Szóval örülj, ha még csak most jön az elsõ baba... Kitartást kívánok és jó babázást.

Az összeesküvőkben minden héten egy lány esik ki? Vagy ez mi alapján dől el, hogy anyósok, vagy a lányok csapnak össze?

Mikor még meghirdették a m?sort nem úgy volt, hogy felváltva fognak kiesni? Egyik héten menyasszonyjelölt, másik héten anyós-fia? Mostmár a 3. összecsapás lesz, de még mindig a lányok fognak párbajozni. Azért kérdezem, mert csak néha-néha nézek bele, és így nem tudom.

Dec 6-án volt az utolsó menstrim, ezzel az időponttal 16 hetes és 4 napos vagyok, de az uh-n ugy jött ki, hogy keddenként töltöm a heteket, tehát ma vagyok 17hetes és 1 napos. Elszámoltak, vagy nem?

Ez 4 nap diffi.melyik id?pontot vegyem figyelembe?az orvosok az utóbbit nézik.

Legjobb válasz: Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.

Négy nap eltérésnek nem hiszem, hogy különösebb jelentõsége van. Az az egyszerûbb szerintem ha úgy számolsz ahogy a doki.
Nekem is december 6-án jött meg utoljára (nagyon haragudtam a Mikulásra) :-))!!! Aztán meglepõdtünk az elsõ ultrahangon, amikor két kis szív pulzált... De a kérdésedre válaszolva, a lényeg a korai ultrahang. A terhesség késõbbi idõszakaiban már sok minden befolyásolja a méreteket, ezért ebbõl a szempontból nem kell törõdni ezzel a néhány nappal. A terminust dec.6-tól számolják, ezen csak akkor változtatnak, ha két hétnél nagyobb az eltérés a számolt és mért adatok között (de ez is csak az elején). Még szerencse. hogy így van, mert akkor én az egyik babával szept.8-re a másikkal szept.10-re lennék kiírva :-)
Szia! Én is dec. 6-án mensiztem utoljára. Szeptember 12-re vagyok kiírva. A dokim szerint ma 16 hetes é 4 napos vagyok. Viszont pont 4 hete 13 hetes +1 voltam, de átnézett mindent és így 5 nappal kevesebb lettem. :-)Bár én pontosan tudom a fogantatás idejét, mert elég ritkán voltunk együtt, és az Szentestén volt. Nem nagyon lehet ezen kiigazodni! :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hozzászólásokat!Boldog babavárást mindenkinek!!!

A héten érettségizem és ki vagyok készülve idegileg. Hogyan nyugtassam meg magam?

már annyi csokit meg mindent bezabáltam,hogy eszméletlen de mégis ideges vagyok,sirok stb. Nem tudok megnyugodni.Mit tegyek???

Legjobb válasz: Ismerõs.. :) Én múlt héten érettségiztem. 3 napot tanultam rá. A 2. nap estéjén kiborultam, hisztiztem, meg minden. Könyvundorom volt. Aztán kibõgtem magam, és rámszállt valami "esélytelenek nyugalma"-érzés. Az érettségi napján egyáltalán nem izgultam, na jó, mikor feleltem, akkor igen. Egyél sok szõlõcukrot. Tarts pihenõket. Ez "csak" középszint, a tanárnak sem érdeke, hogy rosszul vizsgázz, és segíteni fognak! A felkészülési idõ pedig rengeteg (min. fél óra)! Én a töri tételemet ekkor "tanultam meg", mert pont amit húztam, át sem néztem elõtte. A források nagyon jók hozzá, és térkép is van (irodalomból pedig szöveggyûjtemény, mûvek). Mindenbõl 5ösre vizsgáztam. Sok sikert!!!!

Ismerõs.. :) Én múlt héten érettségiztem. 3 napot tanultam rá. A 2. nap estéjén kiborultam, hisztiztem, meg minden. Könyvundorom volt. Aztán kibõgtem magam, és rámszállt valami "esélytelenek nyugalma"-érzés. Az érettségi napján egyáltalán nem izgultam, na jó, mikor feleltem, akkor igen. Egyél sok szõlõcukrot. Tarts pihenõket. Ez "csak" középszint, a tanárnak sem érdeke, hogy rosszul vizsgázz, és segíteni fognak! A felkészülési idõ pedig rengeteg (min. fél óra)! Én a töri tételemet ekkor "tanultam meg", mert pont amit húztam, át sem néztem elõtte. A források nagyon jók hozzá, és térkép is van (irodalomból pedig szöveggyûjtemény, mûvek). Mindenbõl 5ösre vizsgáztam. Sok sikert!!!!
Ne csokit egyél... az csak némi székrekedést okoz, ami meg kellemetlenséget, és így tovább... a végén még aranyered lesz egy érettségi miatt! Szóval: 1. úgyis tudod az anyagot, különben nem lennél ideges ;) 2. párologtass a szobádban citromfûolajat, az nyugtat és segíti a tanulást 3. feküdj hanyatt, ne gondolj az érettségire! hunyd le a szemed, és a lábujjadtól kezdve haladj végig az összes testrészeden lentrõl fölfelé, mindegyik testrészednél maradj pár lélegzetvétel erejéig, amíg nem érzed, hogy ellazult. Így haladsz egészen a fejedig. Mikor végigértél a testeden, akkor próbálj meg semmire nem gondolni, csak arra, hogy lélegzel. És lazíts! Erre a mûveletre szánj legalább fél órát, de akár egy egész órán át is így maradhatsz. Nagyon jó, hidd el, nagyon el tud lazítani, ha odafigyelsz. Én most a szigorlat elõtt csináltam, és négyes lett! 4. Kérd meg valami jókezû ismerõsödet, hogy masszírozza meg a válladat és a nyakadat, ugyanis a feszültség ott gyûlik össze. Addig masszírozza, amíg a csomó fel nem oldódik. Na ennél többet én sem tudok, de ennyinek már hatnia kell! ;)
én holnap érettségizem...ha nem vok ideges/inkább picit feszült, akkor megbukom?:/ tarts ki, próbálj másra koncentrálni, menj, egyél 1 fagyit, stb mikor lesz a nagy nap?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap van a nagy nap :) na meg 2 hétig tart :(

SOS mi történhet? 25 hetes vagyok, és a héten derült ki, hogy férges a kutyám.

Eléggé közvetlen a viszony a kutyussal, szobakutya. Azt olvastam, hogy széklettel terjed, de... ugye a kutya nyalja magát, aztán megfogja a játékait, aztán...

Legjobb válasz: Ne aggódj, ez nem fog átterjedni rád. gondolom azonnal adtatok neki féreghajtót, amit addig kell ismételni, amig kitisztul a kutyus, és minden oké lesz. még jó, hogy idõben észrevetted, ebbõl nem szokott baj lenni.

Ne aggódj, ez nem fog átterjedni rád. gondolom azonnal adtatok neki féreghajtót, amit addig kell ismételni, amig kitisztul a kutyus, és minden oké lesz. még jó, hogy idõben észrevetted, ebbõl nem szokott baj lenni.
Ne izgul azért az nem olyan egyszerûen megy át. Ne szedd össze most a kakit utána és azért igyekezz sürün kezetmosni. Ha mégis elkaptad se aggodj mert a vemhes szukákat is féregteleníteni kell 2x is. Akkor gondolom emberek számára is van olyan szer ami ilyenkor adható.
Kutya legalább évente egyszer kap kérés nélkül féreghajtót, amikor elviszik a kötelezõ veszettség elleni oltásra. De ajánlott fél, negyedévente féregteleníteni. Szóval máskor figyeljetek rá. Én szoktam segíteni az állatmenhelynek így sokszor érintkezek elhanyagolt férges kölyökkutyákkal, de még sosem kaptam el és a testvérem sem aki szintén kutyás és nemrég szült.
Szia! Szerintem nem lesz semmi baj, de persze az ember nem nyugszik meg (én is ilyen nyugtalan vagyok általában). Egy vérvétel nem kerül szinte semmibe, csak egy kis fáradságba. És abból kiderül, hogy nincs-e toxoplasmosis, erre a háziorvosnál lehet rákérdezni. Arra pedig van egy gyógyszer, ami terhesség alatt szedhetõ és még a placentára is jó hatással van. Én a helyedben kérném a vérvételt(vagy beutalót hozzá) a háziorvostól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a további válaszokat is. Bennem nem volt semmi, de tegnap megint találtunk, a kutyáknál megtörtént a féreghajtás. És ijesztõek azok a dögök. :( Persze tegnap óta viszket a sejhajom is, de valószínû csak pszichésen. Remélem.
3 havonta a jó gondoskodó gazdik féregtelenítik a kutyájukat.Mi is 3 havonta adunk a kutyáknak.300 ft. 1 tabletta, szóval nem nagy durranás.De szerintem se kaptad el, mert az 2-3 nap alatt kijön rajtad.Szóval ha hétfõn elkapod, csütörtökre, gilisztágat kakálsz.Ez nem lappang benned, v. ilyesmi, azt akkor észre veszed.2 tabletta kihajtja az emberbõl a férget.Harmadnapra már kutya bajod nem lesz.Szerintem ha nem kaptad el, akkor a babádnak sem lesz semmi baja.Bár szerintem amúgy se.Jó egészséget.:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem ezen túl amilyen gyakran lehet hajtatni fogom. De vajon ez rámnézve és fõleg a babára nézve mit jelent? :S
Azért kell legalább félévente hajtani. Az orvos csak azért ad szó nélkül évente hogy legalább egyszer legyen a kutya mert ez nem mindenkit érdekel de valójában többször kell.
A kérdező hozzászólása: Lehet félreértesz. Ezt a férget valószínû egy év alatt szedhette össze, amikor ép nem volt hajtva, vagy nemtudom. :S Köszi egyébként. :)
Akkor valami szélesebb spektrumút kéne kérni és vigyázni hova megy, kivel érintkezik. Ez azért rá is veszélyes lehet.
A kérdező hozzászólása: Õ is kapja rendszeresen, de valamiért most lett benne... Nem is értem. :S
A kérdező hozzászólása: Köszi. Az a baj pluszban, hogy valószínû nem új a fertõzés, mert elég hosszúak voltak a dögök, amúgy a székletével nem érintkezem, de csak a sejhaját nyalja, csak ott a szõr és a peték... Igazából az érdekelne, hogy a babára ténylg nem jelent veszélyt? Bízom benne, mert ha igen, kb. felkötöm magam. Amúgy el is ájulnék, és ez nem vicc, ha olyan dögöket tojnék ki, mint a kutya.
Ha nagyon félsz, akkor most egy pár napig egyél sok fokhagymát. Természetesen nyersen. Az hajtja a férgeket és így biztos nem lesz benned. Ha az orvos azt mondta, hogy nem lesz baj, akkor hidd el neki. Rosszabbat teszel a babának, ha idegeskedel.

Tud valami valamit a korai menopauzárôl? 1 hete késik a nemvárt (még sose volt ilyen) de a teszt nem mutat ki semmit. Orvoshoz jövõ héten megyek. Kaptam már mindenféle kezelést és most a rettegés és a remény között vagyok.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Azért mert 1 hete késik még nem ok, hogy azt hidd korai menopauzád van. 1 hét késést még egy kis stressz is okozhat. Ha meg valami kezelés alatt állsz akkor pedig az is okozhatja. Ha eddig mindig pontos volt a mensid és most késik akkor lehet baba is a dologban, csinálj egy másik fajta tesztet is, illetve az elõzõt mikor csináltad, lehet még nem mutatta ki, de attól még lehetsz terhes.

Hány éves vagy? Azért mert 1 hete késik még nem ok, hogy azt hidd korai menopauzád van. 1 hét késést még egy kis stressz is okozhat. Ha meg valami kezelés alatt állsz akkor pedig az is okozhatja. Ha eddig mindig pontos volt a mensid és most késik akkor lehet baba is a dologban, csinálj egy másik fajta tesztet is, illetve az elõzõt mikor csináltad, lehet még nem mutatta ki, de attól még lehetsz terhes.
Miért gondolod h korai menopauza? Lehet vmelyik hormonod rakoncátlankodik, vagy esetleg stressztõl is késhet.
A kérdező hozzászólása: Szia, köszi a választ :-) 36 éves vagyok, és most éppen "tiszta2 vagyok 2 hónapja elõtte kaptam kezelést. Eddig nem is aggódtam, de a múlt héten a Kaaliban a doki betette a fülembe a bogaragt, hogy nem tetszik neki, hogy rövidültek a ciklusaim (hozzáteszem, mióta gyógyszereznek) és elképzelhetõ, hogy elöregedtem :-( és még soha nem késett, egyetlen napot sem, inkább elõbb jön meg..De nagyon reménykedek, nem alkoholizálok, nem dohányzom, csak nem történhet ez meg..
A kérdező hozzászólása: és hát még az is a történethez tartozik, hogy 2 éve próbálkozunk babával, de nem jön össze :-( azóta szedtem Clostít, kaptam szurikat a lombik elõkészítéséhez (de nem tudtak mit leszívni :-( ) szóval a szervezetem gondolom dugig van hormonokkal...és hát persze mindig ott a halvány remény is :-(
Úgy tudom van vmilyen vizsgálat vagy vérvétel, amivel meg tudják nézni, h mennyi még a petesejt állomány. Sajnos nem tudom a vizsgálat nevét. A hormonoknál az FSH érték is jelzi azt hiszem ha baj van.
A kérdező hozzászólása: Köszi :-) a legrosszabb az, hogy eddig semmilyen eredményem nem jelezte, és hát persze, hogy a hormonvizsgálatot a ciklus elsõ 4 napjában kéne elvégezni...ezért figyelgetem magam, hátha a korai elöregedés jeleit venném észre - jó, tudom, várni kell, de a paranoia kezd elhatalmasodni rajtam :-)
AMH, azaz anti muller hormont kellene nezni. Abbol kimutathato a petefeszek aktivitasta.
A kérdező hozzászólása: Arra írt ki a doki, de csak a ciklus 2-4 napjára :( bocs, aki az AMH-t írta, valamit elnyomhattam, mert a "hasznos"-t akartam bejelölni..

Kb. egy hete voltam a barátommal szexuális kapcsolatban és nem vagyok benne biztos, hogy a gumi nem lyukadt ki. Terhes lettem?

másnap reggel szédultem , és megijedtem. elég gyakran fáj a hasam... és tobbet eszem.. !szoval megszeretném toletek kérdezni h. ebben az esetben terhes e lehetek , vagy mik a mellékhatások? és mikor mutattkoznak ki? légszi irjatok... koszonom..

Legjobb válasz: Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :))

Szia! 1. ha a gumi kilyukad, akkor nem úgy lyukad ki, hogy azt nem veszitek észre. Olyan, mint a lufi. Ha felfújt állapotban kilyukasztod, hiába csak egy tût nyomsz bele, szakad az egész. Ha te nem is, a srác tuti észrevette volna. 2. ha terhes lettél, a tünetek az eset után 5-6 héttel jelentkeznek elõször. Persze elõtte is lehet, hogy elmarad a menzesz. De a hányinger/több kaja nem az elsõ tünetek közé sorolandóak, tehát ezek késõbb, 6-8. héten észrevehetõk. 3. ha elmaradt a menzeszed, csinálj tesztet. Az megmondja legtöbbször biztosra, hogy terhes vagy-e vagy sem. 4. reggeli hányinger sok mindentõl lehet. De aktus után pár héttel nem terhességre utal. Lehetsz éhes, lehet valami olyat ettél, amit a gyomrod nem szeret, lehet csak pszichésen bebeszéled magadnak. (Én nagyon sok reggel hányingerre ébredek, azért mert annyira éhes vagyok, hogy már marja a gyomromat az üresség :) )
Jó a helyesírásod...a lyuk szó LY-ossal irandó (általános 2. osztály), az "-e " betû pedig az ige után áll...a többit nem is merem mondani. Válasz: Másnap még nem érzed, hogy terhes vagy e vagy sem, kell azért egy hét kb.Szerintem nincs bajod de ha egy hete volt, akkor már simán vehetsz tesztet mert elég pontos eredményt fog adni. Kb 600ft. 22/f
A gumit még akkor megkellett volna "vizsgálni", hogy lyukas, vagy sem. Nincs benne tapasztalatom, de úgy gondolom, hogy egyetlen mellékhatás, ami ilyen hamar jelentkezik, az, ha nem jön meg a menstruációd. A többi mellékhatás valószínü, csak pár hónaposan jelentkezik. Ajánlom: 1. Csinálj tesztet. 2. Menj el dokihoz.
mikor mensiztél elõtte? lehetsz terhes, de nem hiszem, nincs ilyen hamar tünet, szerintem csak idegeskedsz, hogy mi van veled, se nyugi nem lesz semmi baj, a teszt nem árt, megnyugtat, csinálnék egyet most (=holnap reggeli vizeletbõl) és ha negatív egy hét múlva megismételném, és ha is nega, vagy megjön addig, akkor leereszthetsz, mert nincs baba.

Kismamik! 32 hetes terhes vagyok és egy pár hete olyan érzésem van naponta többször is, hogy a hüvelyem és a végbelem környékét millió tűvel szúrnák és ki akar szakadni Volt már valakinek ilyen vagy hasonló és mitől lehet?

A baba nyomhatja? Vagy valami bajt jelezhet? Els? terhesség így eléggé túlaggódom a dolgokat.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem semmi ok az aggodalomra. A szervezet készül a szülésre. Valószínûnek tartom, hogy a baba nyom valamilyen ideget és ez váltja ki a szurkálásokat. A 3. terhességemnél a 22 héttõl olyan érzésem volt, mintha egy mázsás súly akarna kiszakadni belõlem. Az orvosom akkor "megnyugtatott", hogy lesz ez rosszabb is. Szülés után nem bírtam 2 hétig a jobb lábamat felemelni emiatt. Most a 4. gyermekemet várom boldogan és fájdalommentesen! :-) Sok sikert és boldog babavárást még az utolsó pillanatokban is!

Szia! Szerintem semmi ok az aggodalomra. A szervezet készül a szülésre. Valószínûnek tartom, hogy a baba nyom valamilyen ideget és ez váltja ki a szurkálásokat. A 3. terhességemnél a 22 héttõl olyan érzésem volt, mintha egy mázsás súly akarna kiszakadni belõlem. Az orvosom akkor "megnyugtatott", hogy lesz ez rosszabb is. Szülés után nem bírtam 2 hétig a jobb lábamat felemelni emiatt. Most a 4. gyermekemet várom boldogan és fájdalommentesen! :-) Sok sikert és boldog babavárást még az utolsó pillanatokban is!
Én 30hetes vagyok, de 1-2hete én is hasonlókat érzek. Szerintem csak a baba nyomja :)

Mi történt a kisfiammal most 23hós és egyáltalán vagy csak alig eszik és iszonyatosan válogatós lett és minden második falatot ki köpi mitől lehet ez? Ki vagyok ez megy már 2 hete.

Legjobb válasz: Kisfiam is pont igy van ,nálunk ez kb 3-4 hete kezdödött.De én már nem idegesítem magam rajta ha éhes ugyis szól.Ne mérgelödj te sem, gondolom tudja már jelezni ha éhes.Inni igyanak az a lényeg ,már több anyukától hallottam ezt.Gondolom itt a jöidõ és nem kívánják ugy az ételet.

Kisfiam is pont igy van , nálunk ez kb 3-4 hete kezdödött.De én már nem idegesítem magam rajta ha éhes ugyis szól.Ne mérgelödj te sem, gondolom tudja már jelezni ha éhes.Inni igyanak az a lényeg , már több anyukától hallottam ezt.Gondolom itt a jöidõ és nem kívánják ugy az ételet.
Mind a 20 tejfoga kint van, vagy nem most jön Pl a felsõ utolsó rágója? Nézz bele a szájába, mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Nincs még kint a 20 tejfoga de a rágók kint vannak.Én is gondoltam hogy esetleg a foga miatt van ez a nem evés.De már abban sem vagyok biztos
Lehet akár torokfájástól is vagy csak simán a nagy meleg miatt, de nagyon gyakori kétéves kor körül, hogy válogatni kezdenek a gyerekek, vagy kevesebbet esznek. Gondolom, ez is az önálló énjük, az akaratuk felfedezésével jár együtt. Továbbra is kínáld mindenfélével, tegyél a tányérjára ebbõl is, abból is, és engedd egyedül enni, akkor is, ha maszatol. Nálunk ez a módszer vált be, bár még mindig válogat a kislányom, de így azért eszik úgy-ahogy. Szerintem így lehet biztosítani legalábbis a lehetõségét, hogy változatosan étkezzen, ugyanakkor nem alakítasz ki benne mindenféle ellenérzéseket az étkezéssel kapcsolatban az erõltetés miatt. Muszáj engedni, hogy õk döntsék el, mit esznek meg, még ha dietetikusok olyan klasszul elõ is írják, mi a helyes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!