Találatok a következő kifejezésre: A házigalamb tojt hány (1 db)

A házigalamb ha tojt hány napra/hétre kelnek ki a kisgalambok?

Legjobb válasz: http://www.galambvilag.eoldal.hu/cikkek/a-hazi-galamb/galamb

13-14 napig üli meg a galamb a tojásokat!4-5 tojásból áll!
Ne vegye sértésnek az elõttem író de teljesen hülyeséget írt mi az hogy 13-14napra kel ki? 18 napra kel ki a galamb és 2 tojást tojik nem 4-5 öt
A kérdező hozzászólása: tényleg 13-14 napra keltek ki és 2 tojás volt
akkor az nem galamb hanem kacagó gerle volt
hogy lenne mar 4-5 tojas????? meg 13-14nap?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit eszik egy vadkacsa fióka?

Tegnap találtunk egyet és nem tudunk venni darát,mert nincs időnk elmenni.Addig is miket lehet,kell neki adni ezeken kívül?Kalapáccsal török kukoricát,búzát.Csipegetek füvet és főtt tojássárgáját adtam.Gilisztát eszik?

9

Hogy fogjak meg egy törött szárnyú rigót?

A macskáim megsebasítettek egy rigót, eltörték a szárnyátt. Telefonáltam a Madártani Egyesületnek, ők azt mondták, hoy vigyem az állatkertbe, ott ellátják. A gond csak az hogy a madárka felugrált egy fenyőfára. Három fenyő áll szorosan egymás mellett, mindig átugrik a másikra.

1

A madarak mirét borzolják fel a tollukat?

1

Hány hetesek általában a hullámosok az állatkereskedésben?

Venni akarok egy hullámos papagájt, de nem tudom hogy hány hetesen adják kb el őket. Elég fiatalok, meg még tényleg látszik rajtuk hogy még picik.És állatkereskedésből is ugyan olyan mintha tenyésztőtől lett volna véve? Ugyanúgy szelídíthető, és könnyen kezessé válik? Csak állatkereskedés van a közelbe, szóval máshonnan nem tudok venni. Ja és még, hogy mit csinál a papagáj ha egészséges, mert már egyszer vettem beteg madarat csak akkor még kicsi voltam.Mászkál? Repdes? Csipog? stb..

3

Elhullott a nimfa hím madárkám, és a tojó egyedül maradt. Viszont, valószínűleg sikeres lett a párzásuk, mert már bemegy az odúba, fészkel. és, picit agresszív! Kérdésem:Ki költi-e egyedül a tojásokat, Fel tudja-e nevelni a tojó egyedül a fiókákat?

4

Szeretnék tartani szarkát, szajkót vagy akár dolmányos varjat! valaki szerezne nekem? Hol lehet venni?

10

Van két papagájom az egyik nimfa a másik énekes papagáj. Egy kalitkába vannak. Szerintetek attól nem lesz bajuk ha kint tartom őket? És ha kicsit fúj a szél könnyen megfázhat Minden választ nagyon várok.

2

Ki ismeri fel a képen látható madárfiókákat?

http://kepfeltoltes.hu/view/130521/DSCF0767_www.kepfeltoltes..
Nagyon picik, valószínűleg kisméretű madár fiókái, az utcán találták őket fészkestül, úgy adták oda. 11-en voltak, 2 elpusztult sajnos. Nem először nevelek madárfiókát, de sajnos gondban vagyok, kérlek, segítsetek azzal, hogy megmondjátok, milyen madár lehet!! Előre is köszönöm!

3

Soká fognak megszelídülni?

3 éves hullámosaim vannak.Fél éve szelídítem már őket.Esznek kézből szinte mindent, ha berakom hozzájuk a kezem nem mennek el, nem repdesnek, egy párszor már ráálltak az ujjamra.Láttok még benne lehetőséget hogy szelídek lesznek vagy semmi esélyem? az lenne a célom hogy ráálljanak az ujjamra, és ha röptetés van akkor egyből betudjam őket rakni a kalitba.Üljenek a vállamon, stb. Lehetséges ez? Már kezdem feladni :((

8

Van 2 hullámos papagájom (1 az enyém 1 a hugomé) 2-3 hete kaptuk ha esetleg lenne valami tippetek vagy tanácsotok a szelidítésükre? Megköszönném ha leírnátok.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!