Találatok a következő kifejezésre: A hátrafelé méh (4 db)

A hátrafelé nyúló méh mit jelent? tényleg nehezebb teherbe esni?

Legjobb válasz: Nekem is hátrahajló méhem van, mondta is az orvos, hogy nehezebb a teherbeesés, nehezebben jutnak be a spermiumok. Nekem egyéb gondom is volt, de most boldog kismama vagyok!!!

Nekem is hátrahajló méhem van, mondta is az orvos, hogy nehezebb a teherbeesés, nehezebben jutnak be a spermiumok. Nekem egyéb gondom is volt, de most boldog kismama vagyok!!!
igen nehezeb. de errõl csak annyit hogy az ismerõsöm fél év után esett terherbe és hátrafelé nyuló méhe van.Az orvos is csak lessett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást!most szeretnénk pici babát és kicsit bemagyarázták hogy örüljek ha összejön.jó hallani ezeket a jó híreket!mégegyszer köszönöm!
A tesómnak is kicsi, hátrahajló méhe van és olyan gyorsan lett várandós, hogy maga se hitte.:) 27 hetes kismami
Szia, sztem ez egy tévhit. Nekem is hátrahajló a méhem, és elsõ próbálkozásra megfogant a baba. Ezen ne problémázz, a lényeg, hogy legyetek együtt, és vonatkoztassatok el attól, hogy a "gyerekgyártás" a cél.
nekemm a terhesség megállapítása közben közben közölte a doki, hogy hátra hajló a méhem.kérdeztem mit jelent.azt mondta nehezebb teherbe esni. :D hát én az elsõ gyógyszermentes hónapban lettem babás :D úgyhogy szerintem ez is egyéni . 23hetes kismama, sok sikert
A kérdező hozzászólása: sziasztok!Boldog babázást!köszi mindenkinek a sok jót!el sem hiszitek hogy feldobódtam!:D
Szia! nekem is hatrahajlo mehem van, es kepzeld nekem is az elso probalkozasnal sikerult:) sok sikert:) 10hetes kismami

A hátrafelé hajló méh kihat a szülésre és a terhességre?

Nem a teherbeesésre gondolok,hanem a vetélés kockázata megn?het?

Legjobb válasz: A teherbeesésre kihathat, de nem feltétlenül viszont a vetélés kockázata semmivel sem nõ emiatt. Hidd el vagyunk így egy páran hátrahajló méhhel.

A teherbeesésre kihathat, de nem feltétlenül viszont a vetélés kockázata semmivel sem nõ emiatt. Hidd el vagyunk így egy páran hátrahajló méhhel.
Nekem is hátrahajló a méhem, de nem hinném, hogy kihat a vetélés kockázatára, nekem annyival volt nehezebb, hogy a 13-14 héten ahogy a kis drágám növekedett úgy hajlította elõre, furán hangzik de a doki mondta, hogy nem kell aggódni, majd a baba szépen átszabja, elõre hajtja, szülés után pedig szép lassan visszaformálódik, Boldog babavárást, 36 hetes kismama:)
nem hiszem. Nekem is azt mondtak, hogy hatrahajlo, elso honapban megis teherbe estem. A doki azt mondta, majd kiegyenesedik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Csak azért érdekel, mert úgy vettem észre, hogy nagyon sokunknak ilyen a méhe.Azt mondják ez rendellenes, de már arra is gondoltam, hogy talán nem is számít igazán annak, csak nem tudják rá a magyarázatot. Mindenkinek gondtalan babavárást kívánok. Üdv.35 hetes Km.

Mit jelent az pontosan, hogy valakinek hátrafelé áll a méhe?

Egyszer azt mondták, hogy így nehezebben lehet teherbe esni. Ez valóban így van? Mivel jár ez még ezen kívül?

Legjobb válasz: Azt jelenti, már amennyire tudom, hogy a méh nem a "szokásos" módon áll, hanem hátrafele van dõlve. Igen, erre mondják, hogy nehezebben esik teherbe, lehet gond a kihordásnál is, de nem lehetetlen a baba. EGy nõgyógyász biztos szépen elmagyarázza, ha megkérdezed.

Azt jelenti, már amennyire tudom, hogy a méh nem a "szokásos" módon áll, hanem hátrafele van dõlve. Igen, erre mondják, hogy nehezebben esik teherbe, lehet gond a kihordásnál is, de nem lehetetlen a baba. EGy nõgyógyász biztos szépen elmagyarázza, ha megkérdezed.
Nekem is az van. Nekem is azt mondták, hogy kész csoda, ha teherbeesem. Ehhez képest mindkét tervezett gyerekem 2 próbálkozás után fogant meg... :-)
szia.ne is törõdj vele!nekem elsõre sikerûlt a baba, pedig engem is riogattak.sõt a családomban mindenkinek ilyen van és senkinek nem volt gond a teherbeeséssel.
csak a laikusok allitjak h nehezebb a teherbe eses, ezt az orvosok es az itt felhozott peldak is cafoljak. nekem pcos-em van a magas prolaktin miatt hormon kezeltek mehem nem csak hatra hajlo de mehnyakam meg is van enyhen csavarodva, ezenkivul egyik petefeszkem es petevezetekem gyermekkorom ota nem fejlodott ki, ennek ellenere 1.gyermekem ugy fogant meg h nem szamitottam ra, mindig vedekeztunk csak 2 alkalommal nem, masodik gyermekem szinten a veletlen muve es meg a szoptats ido alatt erkezett, 4 honapos volt az 1.fiam es most a 3.babaval aki tervezett baba, egy honap alatt lettem terhes.semmi problemat nem okozott, csak a fejuk annyira alacsonyan volt a megfordulas utan h neha az idegeket nyomta a labamban es szuleskor kevesebbett kellett erolkodnom.


A nőgyógyászom szerint "hátrafele álló" méhem van, de ez nem jelent semmi problémát, nem gátolja a teherbe esést. Van valaki hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Nekem is hátrahajlik a méhem. Ez nem probléma. Második terhességem. Régen volt az a tévhit, hogy a hátrahajló méhû nõk nehezebben esnek teherbe, de erre én rácáfolok, mindkettõ elsõre sikerült.

Nekem is hátrahajlik a méhem. Ez nem probléma. Második terhességem. Régen volt az a tévhit, hogy a hátrahajló méhû nõk nehezebben esnek teherbe, de erre én rácáfolok, mindkettõ elsõre sikerült.
Szia!Nekem is hátrahajló a méhem, nekünk fél év után jött össze a baba, de a dokim szerint a két dolog nem függ össze. 36+3 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: 3.válaszoló! Neked az orvosod mondta hogy emiatt nem tudod megtartani a babát? Én egy éve várok, vetélésem nem volt, de a doki nyugtat mindig hogy a méhem helyzete nem befolyásol semmit!
Nekem is hátrahajló méhem van. Az elsõ babám a gyógyszer abbahagyása után elsõre megfogant. Aztán szülés után azt mondta a doki, hogy most elöl van a méhem. A második terhességem is elsõre megfogant, az ikrekkel most vagyok 20 hetes, a 9 hetes vizsgálaton megint hátrahajló volt a méhem, azóta elõre jött ahogy nõl. A szülésnél semmi gond nem volt, 3 óra alatt megszültem a lányom. Remélem az ikrekkel sem lesz gond. (ha lesz is, tuti nem a méh elhelyezkedése miatt.) Ne aggódj!
Szia! Nekem is hátrahajló méhem van, ettõl nyugodtan tudtam volna teherbe esni. Más jellegû gond miatt (PCO-s vagyok, a férjemmel is voltak gondok) második lombikra sikerült a gyerkõc most 22 hetes vagyok :)
Pozitív példa, nem egyik hónapról a másikra de 1 év várakozás uztán a második is úton van. Kitartás, és nyugi!
akkor egy ellenpélda hátrahajlo méhem van és nem birom megtartan ia terhességeket. folyton elvetélek emiatt... 8 éve várok babára
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat :) Megnyugodtam.
Szia! Nekem is hátrahajló méhem van, semmi problémát nem jelentett, sem a teherbeesésnél, sem a terhességnél, sem a szülésnél. 1, 5 éves kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!