Találatok a következő kifejezésre: A hátam izzad, és (8 db)

Miért izzad a hátam és mit tegyek ellene?

19 éves srác vagyok Az egész testem már kisebb mozgás révén is izzad. Legfőképpen a hátam, derekam, majd mellkhasom. Bármilyen ruhát veszek fel (akár szellős, laza, akár feszes) 10 perc után ott a polón a víznyom. Nagyon idegesítő. Mit tudok ellene tenni? HIntőpor, szódabikarbona, teák?? Mit csináljak? Orvosilag nincs problémám, voltam a dokimnál. De, ha nyár van, ha tél -10 fokkal, akkor is izzadok ezeken a területeken!! Segítsetek légyszi vmi ötlettel!! Csak nekem van ilyen bajom? Utcán menve, látva velem egykorúakat, semmi izzadás nyomát nem látni! :(

Legjobb válasz: Ha orvos kivizsgált, és nincs baj, akkor sajna nem sokat tudsz tenni, az egész testedet nem kenheted be, talán túl stresszes vagy, már idegesít, hogy izzadsz és attól is izzadsz, figyeled az embereket, hogy néznek-e, hogy õk nem izzadnak-e és ettõl is leizzadsz. Így van?

Ha orvos kivizsgált, és nincs baj, akkor sajna nem sokat tudsz tenni, az egész testedet nem kenheted be, talán túl stresszes vagy, már idegesít, hogy izzadsz és attól is izzadsz, figyeled az embereket, hogy néznek-e, hogy õk nem izzadnak-e és ettõl is leizzadsz. Így van?
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos, így van...rátesz erre még az idegeskedés, a tudat....
Próbáld ki ezeket, talán valamelyik segít: http://www.life.hu/szepulj/20110611-bevalt-praktikak-izzadas..

A hátam rettenetesen izzad, és a felsőmön is meglátszik. Melegben a hátomról csak úgy folyik a víz. Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: szerintem menj el gyógyszertárba,ott tudnak speciális izzadáscsökkentõ folyadékot adni neked.Én olyat hallottam,amivel a hónaljat kezelik,de sztem lehet a hátra is. Kérdezd+!

szerintem menj el gyógyszertárba, ott tudnak speciális izzadáscsökkentõ folyadékot adni neked.Én olyat hallottam, amivel a hónaljat kezelik, de sztem lehet a hátra is. Kérdezd+!


Éjjel miben altassam babámat? Ilyenkor lefekvéskor bent is nagyon meleg van, éjjel viszont még nekem is jol jön a takaró. Rá nem adhatok, mert lerugja. Most ujjatlan body és hálózsák van rajta, de izzad a háta.

Legjobb válasz: Vékonyabb hálózsákot adok rá én is, de nyitva hagyom, csak késõbb szoktam összecsukni. Ilyenkor még az ablak is nyitva van nála, hogy hûljön a szoba. Persze hajnalra kell már rá egy vékonyabb takaró.

Vékonyabb hálózsákot adok rá én is, de nyitva hagyom, csak késõbb szoktam összecsukni. Ilyenkor még az ablak is nyitva van nála, hogy hûljön a szoba. Persze hajnalra kell már rá egy vékonyabb takaró.
Mi panelban lakunk, ilyenkor vékony hálózsák, rövid ujjú body van rajta, éjjel, mikor már érzem, hogy hûvös van és betakaróznék, akkor õt is betakarom vékony takaróval. Próbáld meg, hogy mikor leteszed, nem zárod össze a hálózsákot, majd csak késõbb.
Szia! MI is panelban lakunk.Én rövid bodyt és vékony hálózsékot adok rá.Amikor lefektetetm nem takarom be de amikor mi is lefekszünk rádobok még egy pelust félbehajtva csak h a hátán legyen még vami.

Hogy vigyem a fiamat (7hetes) magammal bevásárloközpontba (tesco, árkád)? Mert állandoan melege van a babahordozoban izzad a háta (kocsival mrennénk) és mindig melege van olyankor sir. Mit adjak rá, ti miben viszitek?

Legjobb válasz: Nekem nem volt kire hagynom úgyhogy kénytelen voltam vinni. Én a kabát alá még mostis csak egy vékony bodyt adok a kocsiban ( autóban) kicipzározom leveszem a sapiját - amit csak mostmár adok rá eddig mindig csupa viz volt- és mielött kiszállnánk becipzározom rá a sapit egy pokrócot a hordozóra és amikor beértünk leveszem a pokrócot kigombolom meg le a sapi.Macera , de másképp õ is ordit és 4,5 hónapos de szerencsére még nem volt megfázva.

Nekem nem volt kire hagynom úgyhogy kénytelen voltam vinni. Én a kabát alá még mostis csak egy vékony bodyt adok a kocsiban ( autóban) kicipzározom leveszem a sapiját - amit csak mostmár adok rá eddig mindig csupa viz volt- és mielött kiszállnánk becipzározom rá a sapit egy pokrócot a hordozóra és amikor beértünk leveszem a pokrócot kigombolom meg le a sapi.Macera , de másképp õ is ordit és 4, 5 hónapos de szerencsére még nem volt megfázva.
Az elözõ vagyok alulra pedig kisnadrág és zokni - ha hidegebb van hopi és egy tutyi.
Sehogy ne vidd, ha nagyon muszály akkor kis közértbe menj inkább vele.Amigy az oltási nincsenek meg én tuti nem vinném, mert oda olyan emberek is mennek akik betegek és ettól megóvnám a babámat sõt meg is óvom. Üdv:2, 5 hónapos anyuka
Nálunk a Corában, Tescoban van pelenkázó szoba. Oda szoktuk bevinni a picit, és leszedjük róla a ruhát, hogy ne legyen melege. Mikor bevásároltunk, visszamegyünk, és felöltöztetjük. Egyébként általában kenguruval megyünk vásárolni, nagyon élvezi a nézelõdést. A mirelit és tejosztályt elkerüljük, oda a párom elszalad azért, ami kell. Nálunk ez kellemes családi program szokott lenni, még soha nem volt beteg a kisfiam, pedig kb. 8 hetes korától együtt járunk vásárolni. Most 4, 5 hónapos.
Sziasztok, a 4, 5 hónapos babának már erõsebb az immunrendszere ahhoz, hogy tömegbe vidd ebben a csúnya idõben, amikor több ember beteg, mint nyáron. De az õ kisbabája még csak 7 hetes. Könnyeben megfázik, mint az a kisbaba, aki jó idõben volt ilyen pici. Szóval én sem vinném egyelõre csak kisebb boltba.

Az index-em jobb oldalra villog rendesen, de bal oldalra elöl semmi hátul meg 2x olyan gyorsan villog, néztem az izzót elöl semmi baja ki is cseréltem de semmi változás mi lehet a gond? Golf 2-es ről van szó.

Legjobb válasz: csak hogy értelmes választ kapj, köze nincs a test vagy törési hibáknak ! Amelyik oldalon gyorsan villog az index ott izzócserét kell csinálni mert több mint valószínû hogy az az izzó élete végéhez ért és megy tönkre! Nálam csak ekkor szokta csinálni és szépen egyesével kicserélem azon oldalt és amikor abbahagyja akkor jó vagyis amelyik égõt kicseréltem az volt a sz.r

csak hogy értelmes választ kapj, köze nincs a test vagy törési hibáknak ! Amelyik oldalon gyorsan villog az index ott izzócserét kell csinálni mert több mint valószínû hogy az az izzó élete végéhez ért és megy tönkre! Nálam csak ekkor szokta csinálni és szépen egyesével kicserélem azon oldalt és amikor abbahagyja akkor jó vagyis amelyik égõt kicseréltem az volt a sz.r
Nálam volt ilyen, elõl a kábel meg volt törve és nem villogott. A relét lehetett hallani, hogy kétszer olyan gyorsan kattingat.
Más autón és fordítva volt (hátul semmi, elöl gyors), és zárlat keletkezett az izzó helyén.
A kérdező hozzászólása: igen a relét lehet hallani hogy 2x olyan gyors. akkor vszínû zárlat lehet valahol ? vagy esetleg cseréljem ki a relét?
ahol nem ég az index ott néz szét a vezetéknél és az index foglalatában mert szinte biztos , hogy test hiba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
A kérdező hozzászólása: kicseréltem az elsõ izzót de semmi ugyan ugy nem villog . hátul jó az izzó mert ott villog. de gyorsabban. de ha az elakadásjelzõt kapcsolom be akkor hátul rendesen villog de elõl sehogy se a bal felén.
Nekem is hasonlókat produkált a 92'-es Astrám. Nálam úgy oldódott meg a dolog, hogy a hátsó lámpatestbõl ki lett szedve az összes csatlakozó, kontakt spay, összerak, azóta minden OK.
A régi index relék terhelés függõek, ha kisebb a terhelés gyorsabban kapcsolnak. Mivel izzót már cserétél nem marad más, mint átvizsgálni a vezetékeket és a foglalatot mert valahol nem érintkezik! Vedd ki az izzót és egy próbalámpával ellenõrizd, hogy kimegy-e a feszültség. A testet az akksi pozitív feléhez képest könnyû ellenõrizni, a pozitív meglétét pdig pl. a motor testhez képest... Ha valamelyikkel gond van, akkor indulj el visszafelé a vezetékek nyomvonalán. Ha jól emlékszem a Golf II-nek a lökhárítóban vannak az elsõ indexei, jó rohadós helyen...

Állandó Hónalj Izzadásom van mit tegyek ellene? Lassan több mint egy éve állandóan izzad a hónaljam és hát át út a pólón az izzatságfolt nem tudok vele mit tenni.

Már ki próbáltam minden fajta stiftet de semmi sem segített :/// valaki tudd rá megoldást?

Legjobb válasz: Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.

Próbáltad, hogy leborotválod a szõrt? Nekem az segít. Kb. másfél centi hossznál kezd el izzadni. A ruhára lehet tisztasági betétet ragasztani, "filmes" trükk.:) Dezodorból nekem az FLP-s (aloe verás) vált be.
Vagy még az Old Spice (stift). Lány vagyok amúgy. :)
http://kremmania.hu/kremek/naturland-solutio-antisudorica-fo.. Én ezt használtam túlzott mértékû, állandó izzadás ellen és tökéletesen bevált. Minden este lefekvés elõtt ( mikor már száraz a hónaljad ) egy vatta pamacsra teszel ebbõl az oldatból egy kicsit és bekened vele. De ne legyen túl sok a vattán mert iszonyúan fog égetni!
A kérdező hozzászólása: Mindig leborotválom !!!! de sajnos azt se segít . köszönöm szépen a segítségeket .utána járok ennek a csodaszernek ;))

A 207-es Babettám ami gyárilag 6V lenne 16-18V termel. Előre tettem fel egy MZ lámpát és bele 12V 50/55W izzót hátra meg 2db 12v 5W. De ha váltok tompítottról refire vagy fordítva akkor mindig kicsapja a két hátsót. Valami ötlet?

Legjobb válasz: 1./A lámpa bekapcsolása elõtt nem kell a motort beindítani, az unokák a muzeális égõkkel nagy anyagi haszonra tesznek majd szert! 2./ A motorból az egyik titkos paksi blokkot ki kell szedni. 3./ Meg kell próbálni a Babettához való égõket beszerelni. 4. / A hibás kapcsolót ki kell cserélni!

1./A lámpa bekapcsolása elõtt nem kell a motort beindítani, az unokák a muzeális égõkkel nagy anyagi haszonra tesznek majd szert! 2./ A motorból az egyik titkos paksi blokkot ki kell szedni. 3./ Meg kell próbálni a Babettához való égõket beszerelni. 4. / A hibás kapcsolót ki kell cserélni!
A kérdező hozzászólása: Hát az erõgépem alapon termel 16-18V és a szimpla Babszi izzók csak felvillannak és elszállnak mert gyárilag 6V. És szerintem a kapcsolónak sok köze nincs hozzá.
szerintem kösd újra az egészet, a kapcsolást nézd át, meg a gyújtást rajta. nekem is 15V-on felül teljesített mikor kimértem, és folyamatos problémám volt a hátsó izzó "kicsapkodással"... nemtudom mi baja volt, de újrakötöttük, elképzelhetõ hogy tirisztoros gyújtásnál az a kis fekete "kocka" amibe futnak a kábelek bele, az halódik. Na mindegy, szétszedtük, újrakötöttük ismerõsömmel, azóta jó :) írj majd hogy mit sikerült nálad!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!