Találatok a következő kifejezésre: A hányinger héttől (9 db)

Amikor kiderült, hogy babát vártok, nektek is volt még menstruációs fájdalom? Mennyi ideig tart még ez az enyhe görcsölés? Hanyadik héttől kezdődik a hányinger? Most olyan 4, 5 hetes lehetek

Legjobb válasz: Nekem a 28. napon nemcsak görcs, de barnázás is volt, bõgtem is egy sort reggel. Aztán másnapra elmúlt és nem is jött vissza többé. Hányingerem szerencsére nem volt, össz. háromszor hánytam az egész terheség alatt. Most 20 hónapos a fiam. Gondtalan várandósságot és szép szülést kívánok! (egyél nyugodtan 3*2 MagneB6 vitamint az elsõ harmadban)

Nekem a 28. napon nemcsak görcs, de barnázás is volt, bõgtem is egy sort reggel. Aztán másnapra elmúlt és nem is jött vissza többé. Hányingerem szerencsére nem volt, össz. háromszor hánytam az egész terheség alatt. Most 20 hónapos a fiam. Gondtalan várandósságot és szép szülést kívánok! (egyél nyugodtan 3*2 MagneB6 vitamint az elsõ harmadban)
Szia Én ma kezdtem a 10.hetet, két napja van hányingerem és az is csak este.Mensis fájdalmam még mindig van, néha picit elmúlik majd újra elõjön, nem erõs , inkább tompa érzés. Nyúlnak a méhszalagok, rendezõdnek bent a dolgok , tehát ez normális.
Szia! Nálam kb a 8. hétig tartott a "megjön - érzés", akkor egy kis idõre megszûnt, de a 13. héten újult erõvel tért vissza, sokkal-sokkal durvábban, mint elõtte. Kétségbe voltam esve, annyira feszült a hasam és fõleg a derekam, le akart szakadni. Majd a 14. héttõl egészen a szülésig szinte folyamatosan keményedtem is, hiába szedtem a magnéziumot marékszámra. A Kisfiam pedig a 41. héten, burokrepesztéses indítás után volt csak hajlandó nekivágni a nagyvilágnak, a méhszájam végig totál zárt volt. Sok sikert! Egy 4 hónapos kisfiú büszke anyukája
Ja, és lemaradt, hogy a hányinger a 6. héttõl egészen a szülés napjáig tartott, szülés után még hánytam hármat a régi szép idõkre való tekintettel:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor szinte minden kismamának más-más a tünet. Egyébként még mindig nem érzek semmit, csak hogy sûrûn rám jön a sírás. :)
Én 8 hetes vagyok. Azt hittem, hogy meg fog jönni, mert ugy görcsöltem, talán mint elõtte sosem. Igaz én a 38-ik napon teszteltem csak. 30 naposak a ciklusaim egyébként. De végig azt hittem, hogy mensi lesz.
A kérdező hozzászólása: Nekem is jobban görcsölt a hasam mint máskor. Kisugárzott egészen a érdemig. De monst már inkább ilyen tompa fájdalmaim vannak. Na meg álmos vagyok. Végig tudnám aludni az egész napot:)

Ez a 4. terhességem. Az előző 3-nál volt hányinger a 6. héttől és fáradtságot éreztem. Most a nagyon enyhe mellfeszülésen kivül nem érzek semmit!Ma léptem a 7. hétbe. Ez bajt jelent?

Legjobb válasz: dehogy jelent, örülj neki. nkem sem volt 9 hétig semmi bajom csak a mellem feszült. utána is csak néha volt hányingerem.

dehogy jelent, örülj neki. nkem sem volt 9 hétig semmi bajom csak a mellem feszült. utána is csak néha volt hányingerem.
Nekem is ez a 4. terhességem és mindegyik más és más tüneteket produkált. Igaz, egy kivételével mindegyiknél megvoltak szinte már az elsõ héttõl kezdve a szokásos hányinger és társai, most is megvannak még, pedig csütörtökön léptem a 11.ik hétbe. Remélem most is el múlik a 12-14. ik hét körül. Ez teljesen természetes. Vannak akik a bébi nemével magyarázzák ezeket a rosszul léteket, vagy nem léteket, de én ezt nem tudom meg erõsíteni, mert nekem kislánynál és kisfiúnál is elõ fordult. Sõt egyik lánynál igen másiknál nem. Az új jövevényt sem tudom még mi lesz...
Örülj neki, semmi baj. Minden terhesség más és más, még egy anyánál is. Barátnõm is elsõt végighányta, a másodiknál semmi baja nem volt. Ne izgulj, semmi baj.-)

Lehetséges, hogy a 19. héttől jelentkezzen a hányinger és a hányás?

Eddig nem volt.

Legjobb válasz: Szerintem ez valami másra utalhat, mert a hányinger az elsõ harmadban szokott jelentkezni.

Szerintem ez valami másra utalhat, mert a hányinger az elsõ harmadban szokott jelentkezni.
Szia, én a 20. hétben vagyok, eddig nekem sem volt. Hányingerem van csak, de az épp elég. Nekem is csak most jelentkezett.
Nem mindenkinek jelentkezik az elsö trimeszterben a rosszullet vagy a hänyinger.mondjuk nekem nem is volt semmi bajom az elsö harmadban aztän neha rämjött hogy ...kicsit rosszul vagyok...:) szval sztem teljesen normälis dolog akärmikor is vagy rosszul terhesseg alatt hisz mindenkinek mäs a szervezete, de azert kerdezd meg az orvosod is.
Sajnos igen!
Sziasztok! Igen, mert a gyomor mostanra sokkal magasabban helyezkedik el, mint "normális" esetben. Oda kell figyelni az étkezésre. Többször keveset enni, és kerülni a savas, zsíros ételeket. Ez talán segít, és éjszakára emeld meg a párnád.

Ki tapasztalt hasonlót? . Ovu után 1 nappal voltunk együtt a párommal 1x. Bébi lett belőle.10hetes vagyok. Terhességi tüneteim erős émelygés, hányinger a 7. héttől.

Éppen nem hányok,néha annyira rosszul vagyok az émelygéstől, alig élek.Inkább sós ételek jönnek be.Olvastam a tüneteket fiú és lány babára,lányokkal sokan hánynak. Nekem már volt 1 terhességem, annyira makulátlan,tünetmentes-fiú...most meglepően fura ez a borzalmas rosszullétek ,főleg este felé.(Czeizel dr.mondta egy videóban, anya és fiú magzat hormoni keveredés általában du..este felé okoz erősebb hányingert.Nekem is így van)Jó látom rengeteg válasz van -minden terhesség más...stb..Akinek különböző nemű babái vannak, annak nagyon más tüneteket produkált?vagy azonos nemű mégis más.. (kérlek ne írjatok -őskort, meg ,babona stb..csak kíváncsiságból kérdezek..nem nagyon van körülöttem most kismama akivel hasonlókról dumcsizunk esetleg)

Legjobb válasz: A lányommal teljesen "tünetmentes"voltam,a fiammal viszont estére elõjött a gyomorégés,hányinger,szédülés! Most is csak estefelé vagyok rosszul,de még nem tudom a nemét mert még csak 8+2hetes vagyok!

A lányommal teljesen "tünetmentes"voltam, a fiammal viszont estére elõjött a gyomorégés, hányinger, szédülés! Most is csak estefelé vagyok rosszul, de még nem tudom a nemét mert még csak 8+2hetes vagyok!
Örülök, ha segíthettem, és remélem hamar múlik majd az émelygõs idõszak! :) )
Próbáld valahogy az emelést mellõzni-nekem a kisebbik kis csoportos ovis, és nagyon anyás-, szinte az az egyetlen kritérium, (ám ezt amennyire lehet)be kellene tartani.Szerencsére a férjem sokat segített(fürdette a gyereket, elvitte oviba, ellátta).Legalább 3 napig redukáld le, amennyire lehet.Arra vigyázz még, hogy ne ugorjon, üljön a kicsi a hasadra(pár napig).Minden rendben lesz!
Utolsó elõtti vagyok, köszönöm, majd írok kedden. A pihenés nálam kizárt, mert pici még a lányom, sokat kell emelgetnem. Azért megpróbálok vigyázni magunkra. :)
Az 5. vagyok!Köszi, a megnyugtató szavakat.Nagyon várom a picit, de ezzel a fiúk is így vannak(pláne Apuka).Biztos, hogy minden rendben lesz, írj majd.A múltkor én amnion voltam-most ugye CVS-en-azt kell, hogy mondjam, egyforma volt.Nem fájt, csak kellemetlen.Percek alatt megvolt.Ami most jobb volt, hogy még a kritikus 72 óra alatt(3 nap)se kellett végig feküdni, és 1 hétig van csak a kímélõ életmód(ami hétfõn le is telik).Az amnionál 2 hétig kellett vigyázni, és azt mondták, hogy 3 napig ha lehet feküdjek.Gondolom azért, mert nagyobb a baba, nagyobb a nyomás a méh falára, ergo óvatosabbnak kell lenni.Gondolok majd Rád kedden!Írj majd!
12-es válaszoló vagyok, köszönjük rendben vagyunk, nagyon izgulok az amnio miatt! Lassan itt a kedd, repül az idõ. Nálunk is nagy az öröm, mert valószínû kislány lesz megint. Kedves utolsó, nagyon jó lányos anyukának lenni, én sem tudtam elképzelni, míg csak a kisfiam volt. "Vegyes" anyukának meg a legjobb lenni!!XD Jó egészséget nektek!
Az 5. vagyok.Kedves 24-es válaszoló!Köszi, a jókívánságaidat!Igen, nagyon nagy az öröm, legfõképpen azért, mert egészséges.Az csak egy bonus hozzá, hogy kislány.Még nem tudtam azonosulni vele.Furcsa, hogy a rózsaszín "habos-babos hercegnõs" ruhákat nézegetem.Kíváncsisággal vegyes izgalommal várom, hogy milyen lányos anyukának lenni. A 12. válaszolónak:remélem rendben vagytok Ti is, kedden mész amniora, ugye?Teljes szívembõl DRUKKOLOK!
Kedves 5. és 22. Válaszoló! Köszönöm szépen, hogy megírtad! Gratulálok Nektek, gondolom, nagy az öröm, hogy két fiú után most kislányotok lesz! Akkor én is abban bízhatom, hogy lányom lesz legközelebb?? Nagyon - nagyon szeretnék mégegy kicsi fiút, viszont az a borzalmas állapot, amiben a Fiammal a 6-21. hétig léteztem, az nem hiányzik, sõt, katasztrófa lenne így, hogy már nem csak magamról kell gondoskodnom. Bár, ahogy itt olvasgatom, nem sokat jelent a baba neme rosszullét szempontjából ... Szóval jöjjön, aminek, akinek jönnie kell :-) Boldog babázást mindenkinek!
Mármint CVS-t, nem CSV-t.Bocsi!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek aki írt a kérdésemre! Ma végre megtudtuk egyértelmûen kisfiunk lesz :-) ! (Nagyon kis aranyos , majd elolvadtam mikor megláttam )
Gratulálok!
GRATULÁLOK! És irigyellek :-) Én írtam, hogy rengeteget hánytam a Kisfiammal, mégis, annyira szeretném, ha legközelebb is fiam születne, nem tudom, miért. (Persze ha lány lesz, akkor is imádni fogom :-) Minden jót Nektek, sok boldogságot a gyerekekhez! (És írj, ha megszületett!) (Azt hiszem, 7. és 24. Válaszoló)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó ! Nagyon köszönöm , amit írtál...valóban szívbõl örülök...a kis ikreim is, apukánk 20cm-rel a FÖLD felett! Ez a kis jövevény , már most belopta a család szívébe magát...
Azta!Csak gratulálni tudok!Szerencsés vagy, h ovu után 1nappal sikerült.Nekünk még ovu napján sem....., nem h utánna
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Nagyon drukkolok nektek..hát bevallom õszintén , nem kis meglepi volt ez nekem sem! :-) (ráadásul mindig mondogatták, hátrahajlott a méhem, ezért lehet nem is jön össze a baba.. hát ez amint látszik nem biztosítás, 1x voltunk együtt, és lám ...hamarosan dajkálunk :-D ) De ne csüggedj, majd a következõ ....
Nekem az a tapasztalatom, h a kisfiukkal rosszabbúl van a kismama.Persze az egyéni hajlam is befolyásolja h mennyire, de az én történetem az hogy: Lányommal nem voltam rosszul csak egy kis szagundor. Fiammal nagyon rosszúl voltam. Most is nagyon rosszúl voltam és ma voltam a 12 hetes Uh és ez is kisfiú lesz. Az én szervezetem a fiú magzatokra így reagál. És igenis már néhány hetesen a magzati herék és petefészkek már termelnek hormonokat amik belekerülnek az anya vérébe.
Az 5. vagyok.GRATULÁLOK kedves kérdezõ, jó egészséget Nektek.
Én is így voltam, fiammal elég rosszul voltam, sokat émelyegtem, bár nem hánytam egyszer sem. Lányommal semmi bajom nem volt. Most ismét babát várok, tünetmentes terhesség, hétfõn derült ki, hogy ismét kislányunk lesz. 18 hkm
Az 5. válaszoló vagyok, és a 8. válaszolónak írom, hogy kislányom lesz(1000%, mert kromoszóma vizsgálatot csináltattunk-CSV-t-, a korom miatt-és ha az nem tuti, akkor semmi).
szia én is pont igy vagyok!!!! :) ) nekem van már 2, 1 fiú, 1 lány. egyiknél sem volt semmi bajom. most alig élek...
12-es válaszoló vagyok, nekünk úgy néz ki ismét lánykánk lesz :) 1 fiú és egy lány mellé. Mindhárom terhesség egyformán tünetmentes! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló! Nagyon köszönöm -a rám szánt idõt, és nem bánom belefolytál! fantasztikus jó írás...üdv!
Az elsõ terhességemet végig hánytam(szó szerint értsd!), a 2. babánál "csak" a 12. hétig(mint a lakodalmas kutya).Na, mindkét baba fiú lett.Most a 7. hétben vagyok, se hányinger, se rosszullét, csak a cicim fáj, és nagyon ááááálmos vagyok.Kíváncsian várom, hogy ki lakik a pocakban...
Nekem egy 1 éves lánykám van a terhesség alatt egyszer sem volt hányingerem, csak a mellem feszült, szerintem fiad lessz:) )
Én is végighánytam a terhességemet, a 6. héttõl a 41.-ig, napi 24 órában öklendeztem, ha netán valamit sikerült magamba erõltetni, azt kihánytam, volt infúzió, minden ... Fiam lett.
Kedves 5. Válaszoló! Megírnád, ha majd tudod már, hogy milyen nemû a 3. Babád? Nagyon kíváncsi lennék! Elõre is köszi! (Utolsó)
5. vagyok.Megírom, persze!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, én is fiúcskát gyanítok...nevetnek rajta mikor mondom, az ikreimmel is ilyen masszív -férfias ételeket ettem , pöri, husik..kedvenc gyümölcseim , salátáim, kínai, mûzlik számûzésben.Csak elsõ terhességemnél minden annyira tünetmentes volt, alig szedtem fel +kg-t és igazán semmit nem kívántam, csak éhes voltam! Most már hetek óta ez a rosszullét, ahogy eszek már jönne is vissza:-( Az ízlésem is változik, jönnek az édes vajas csigák, fornettik, ma már csokizok is..Hihetetlen, mert én abszolút soha nem eszek ilyesmiket!!! Nem is szeretem :-D Én is figyelem az 5.válaszoló bébikéje nemét, mi lesz , ha szerencsénk van , mi kb 4-6 hét és megtudjuk. Amúgy gratula mindenkinek aki most babás!
Sziasztok! Én 10+2 hetes vagyok. A barátnõmnek az ég világon kívül semmi baja nem volt, se hányinger semmi...fia lett!Most szült 3 hónapja!Én nem hányok, de a gyomrommal nincs rendben valami, sokszor gyomorégést tapasztalok és étvágytalan vagyok, de ha eszek, akkor viszont jobban érzem magam, csak nehéz hozzáfogni! Én kislányt szeretnék, de valamiért fiút érzek... Persze mind1, csak egészséges legyen. Anya a 8. hónapig dolgozott velem és semmi hányiger, rosszulléte sem volt neki se...lány lettem :) A családba van egy 3 éves kislány, ott az anyuka reggel kihányta magát és a nap további részében semmi gond, csak reggel 6kor azzal nyitott...lánya lett. Érdekes, nem?
Látom kedves kérdezõ, nagyon foglalkoztat a kérdés, mert már ez a sokadik, ami persze nem baj, hiszen 2 fiúcska után picilányt szeretnél. :) Na akkor itt vagyok én, 10 hetes terhes vagyok, semmi bajom és tünetem nincs, nutellát eszek savanyú káposztával, mind a kér gyerekemmel ugyanígy volt, kakaós csiga uborkával XD Egy fiam és egy lányom van, a pocaklakót ugye még nem tudni. De annyira egyforma ez a három terhesség, hogy erre én nem adnék semmit. Mindenki máshogy viseli, kinek milyen a szervezete, és azt is mondják, hogy 2 egyforma terhesség sincs. Egyetlen egyszer sem hánytam, és nem vagyok rosszul, és ugyanazokat a fura ételeket kívántam akkor és most is. Titokban mi is még egy kislányt szeretnénk, de hát nekünk tulajdonképpen mindegy :) Remélem úgy lesz, ahogy szeretnéd, boldog babavárást mindenkinek!
Az 5. vagyok.Reményeim szerint 5-6 hét múlva már én is tudni fogom.A korom végett-39 vagyok-megcsináltatom a CVS-t.Remélem minden rendben lesz.Írni fogok!
5. Válaszoló, nagyon várom az eredményt, és természetesen drukkolok, hogy minden eredmény rendben legyen! (Azt hiszem, 6.)
Bocs, 7. voltam :-)
Kedves 5-ös, 12-es válaszoló vagyok én is megyek amniora 37 vagyok. Te nem félsz tõle? Én március 27-én megyek, kicsit izgulok mi lesz.
Nekem van fiam, lányom (most fiú van a pocakban), de mind két nemnél végig hánytam az elsõ 4 hónapot.
Kedves Kérdezõ. Tudod már, hogy fiú -e vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Elõre láthatólag 1-2 héten belül megyek uh-ra...máris kiírom :-) !!!!!! Köszi az érdeklõdés!
na mi újság? kislány vagy kisfiú lesz ??? :-)

A hányinger hányadik héttől szokott jelentkezni?

Már ha egyáltalán jelentkezik...

Legjobb válasz: Már a terhesség legelejétõl, az elsõ tünetek közé tartozik. Általában a 12. hétig tart... De nem mindenkinél jelentkezik.

Már a terhesség legelejétõl, az elsõ tünetek közé tartozik. Általában a 12. hétig tart... De nem mindenkinél jelentkezik.
Nekem gyakorlatilag azonnal jelentkezett, amint a baba megfogant. A 12. hétig keményen ki is tartott, utána viszont sokkal jobb lett.
Nekem csak a 8. héten jelentkezett, egyre erõsödött, aztán lassan elcsengett, és csak a 14-16. hét körül tûnt el teljesen. A két lányomnál sokkal erõsebb volt, mint a fiamnál ;)
hat nem tudom.. megiszom aztan kb 1 ora mulva. ha sokat iszok hamar jon.

Ha terhes vagyok, mikor jelentkeznek egyéb tünetek? Konkrétan a mellfeszülésre gondolok. A hányinger az nekem csak a 6. héttől volt.

Szoptattam, menstruációm nincs, ahhoz nem tudok viszonyítani. Elég rendesen görcsöl a hasam mintha meg akarna jönni, és a fiamnál anno emlékszem a mellem is nagyon fájt. Most ilyet nem érzek, de nem tudom MiKoR is jelentkezett ez az el?z? terhességnél. Csináltam tesztet tegnap és ma, negatív.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem,hogy biztosra menj,keresd fel a nõgyógyászod! Egyébként a mellfeszülés az egyik koraterhességi tünet(persze nem mindenkinél).

Szia! Szerintem, hogy biztosra menj, keresd fel a nõgyógyászod! Egyébként a mellfeszülés az egyik koraterhességi tünet(persze nem mindenkinél).
Az is elképzelhetõ hogy most fog újra jelentkezni a mensid.
A kérdező hozzászólása: Még mindig azóta se jött meg, és ugyanúgy fáj, feszül a hasam. Csináltam ismét tesztet lily és nagyon enyhén lett egy második csík rajta de csak 6-8 perc után. Úgy tudom azt már nem szabad készpénznek venni.
Szia! Az elsõ válaszadó vagyok! Ha van rajta második csík, akkor valószínûleg mégis babát vársz. A tesztek 10 perc után adhatnak valótlan eredményt. Sok sikert!

Hányadik héttől jön a hányás, hányinger, rosszullét, émelygés Stb? Én a 6. hetet töltöm be vasárnap, de még semmi. Mindent eszem, szagolok. Semmi undor.

Legjobb válasz: Szia!Ez az egyéntõl függ.Nekem soha nem volt hányingerem, se rosszulléteim.Elképzelhetõ hogy neked sem.Akkor örülj neki.Egyébként az ismerõseimnél már 6-7 hetes terhességtõl megvoltak ezek a panaszok.

Szia!Ez az egyéntõl függ.Nekem soha nem volt hányingerem, se rosszulléteim.Elképzelhetõ hogy neked sem.Akkor örülj neki.Egyébként az ismerõseimnél már 6-7 hetes terhességtõl megvoltak ezek a panaszok.
Szia! Egyénenként változik, kit mikor érnek a rosszullétek, kibõl mi váltja ki. Nekem a 7-11. hét között volt, rögtön felkeléskor kezdõdött, eltartot dél-13 óráig, az utazás pedig még jobban rátett. Ja, még a legfinomabb parfüm és arcszesz is irtó büdös volt akkor:) . De még az is lehet, hogy Te megúszod az egészet. Én ezt kívánom neked!
Örülj neki! Nem muszáj mindenkinek rosszul lenni. Szerencsére én is megúsztam a rosszulléteket. Kb. 2 hétig szédelegtem és ennyi. Végig ilyen probléma mentes volt a terhességem, remélem a szülés is ilyen lesz... :)
szia!Nekem a már a 4.-5. héttõl voltak rosszul léteim (nem is kicsik) de a 11.hétre már elmúltak szerencsére!Szóval mindenkinél változó, egyénfüggõ!Jó babavárást!16hetes kismami:)
Nekem eddig sem volt semmi bajom. Sem hányinger, sem undor, sem hányás, sem semmi, prímán vagyok, és már a 21. hetet is betöltöttük.

Tapasztalt nők válaszait várom elsősorban! Mikortól (hányadik héttől) lehet érezni a rosszulléteket pl hányinger szédülés?

Kezdek fáradékonnyabb lenni és most is hányingerem van délután szédültem..két hete hogy nem védekeztünk a párommal..jelentkezhetnek már ilyenkor a tünetek? egyébként nem tudom még hogy terhes vagyok-e!

Legjobb válasz: Nekem szinte másnaptól fájtak a melleim, a 3-4. hétben kétszer visszafordult az étel a számban, 3. héttõl nem kívántam a cigarettát. A kimaradás elsõ napján borzasztóan fájt a derekam, és ekkortól kezdtem napközben nagyon álmos lenni. 4. héttõl hányinger, erõs szédülés. Nekem ezek a tünetek voltak, de eddig mindig lepontoztak miatta. A kérdésedre válaszolva: Szerintem jelentkezhetnek már tünetek, ha kisbabás vagy, de tényleg érdemes megvárni a kimaradt menstruáció elsõ napját legalább a teszttel. Addig érdemes kerülni a forró fürdõt, és a nehéz cipekedést.

Nekem szinte másnaptól fájtak a melleim, a 3-4. hétben kétszer visszafordult az étel a számban, 3. héttõl nem kívántam a cigarettát. A kimaradás elsõ napján borzasztóan fájt a derekam, és ekkortól kezdtem napközben nagyon álmos lenni. 4. héttõl hányinger, erõs szédülés. Nekem ezek a tünetek voltak, de eddig mindig lepontoztak miatta. A kérdésedre válaszolva: Szerintem jelentkezhetnek már tünetek, ha kisbabás vagy, de tényleg érdemes megvárni a kimaradt menstruáció elsõ napját legalább a teszttel. Addig érdemes kerülni a forró fürdõt, és a nehéz cipekedést.
Elsõ tünetem akkor jelentkezett, amikor nem jött meg. Akkor kezdtem fáradékony lenni, és kicsit szédültem is. Igazi terhestünet viszont csak késõbb jött, nálam olyan 8 hetes terhesen.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) nekem most 7végén kellene megjönni-e..de úgy vagyok vele hogy ha nem jön meg vagy késik csak akkor csinálok tesztet.
az emleyges, hanyinger nekem mensi kimaradasa utan 12 nappal jelentkezett eloszor. de kb ekkortol voltam alandoan ehes es faradekony is. elotte semmi tunetem nem volt, csak a majdnem megjon erzes.
Nekem semmi tunetem nem volt, csak álmosabb voltam, de akkor már javában tudtam, hogy terhes vagyok. Elöször nem is gondoltam, hogy a terhesség miatt vagyok álmosabb, hanem a több melora fogtam.
A 6. hét betöltése után jelentkeztek és kitartottak egészen a szülésig... :(
Nagyon-nagyon változó, én pl. hamarabb hánytam, minthogy pozitívat teszteltem volna. (Tehát már azelõtt, hogy meg kellett volna jönnie.) És ez bizony maradt is a 18. hétig. Volt mellette fáradékonyság, mellfeszülés, szagundor is. 32 hetes km
8.héttõl mindkét fiammal!
Attól a naptól, amikor elkezdõdött a 7-dik hét.

Hányadik héttől kezdődnek a hányás, hányinger?

Sziasztok!

Legjobb válasz: Szia nekem a hetedik hét elején kezdõdött, és bár azóta enyhült, sajnos még mindig nem múlt el! :( remélem, te megúszod :) És gratulálok a két csíkodhoz! :) 16 hetes hányógép

Szia nekem a hetedik hét elején kezdõdött, és bár azóta enyhült, sajnos még mindig nem múlt el! :( remélem, te megúszod :) És gratulálok a két csíkodhoz! :) 16 hetes hányógép
Szia! Nekem a 7.héten kezdõdött, és egészen a 15.hétig tartott. Alig volt pár étel, amire rá tudtam nézni :-( Gratulálok a babához, jó egészséget és boldog új évet!
Kb. akkor, amikor az orvosnál elõször meg kell jelenni, mert a teszt poz.-t mutat. Ahogy az orvos megállapította a "diagnózisomat", h. terhes vagyok, otthon este már émelyegtem. Furcsa egybeesés. van egy gyönyörû 8 éves kisfiam.
Általában az 5.-6. hét tájékán jelentkezhet, bár nem törvényszerõ. Nekem a 6. hét közepén jelentkezett, hirtelen mint egy villámcsapás. Gratulálok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!