Találatok a következő kifejezésre: A hányinger, hasmenés, rossz (5 db)

Mindig, ha elutazom, főleg ha tömegközzel és/vagy hosszú időre, rosszul leszek, hányinger, hasmenés, hasfájás. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Talán csak nem jól bírod az utazást... Én sem. A buszokon elfog a hányinger,néha még autózásnál is. Fõleg ha nemlátok ki jól. Próbáld ki a Daedalon tablettát,gyógyszertárban lehet venni,vény nélküli. Nekem sokat segít,hosszabb utazás elõtt szinte mindig beveszek belõle. Az ilyen utazási hányinger ellen jó,csak eléggé álmosít. Remélem,neked is segíteni fog. :)

Talán csak nem jól bírod az utazást... Én sem. A buszokon elfog a hányinger, néha még autózásnál is. Fõleg ha nemlátok ki jól. Próbáld ki a Daedalon tablettát, gyógyszertárban lehet venni, vény nélküli. Nekem sokat segít, hosszabb utazás elõtt szinte mindig beveszek belõle. Az ilyen utazási hányinger ellen jó, csak eléggé álmosít. Remélem, neked is segíteni fog. :)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem magától az utazástól lesz bajom, mert inkább az utolsó napokban jön ki, vagy akár már miután hazaértem.
Elsõ vagyok. Hát akkor nem tudom. Lehet, hogy máshogy eszel? Vagy esetleg nem mész el wc-zni? Mármint idegen helyen van akinek nehezebben megy a dolog... Szerintem gondold át (esetleg írd is le ide), hogy mi szokott ilyenkor más lenni, azon a pár napon, míg nem vagy otthon. Húgomnak is voltak ilyen gondjai, neki attól, mert ha elutaztunk, akkor máskor feküdt le, máskor kelt, meg ugye amit a szállodában adtak kaja, más volt, zsírosabb stb. Ha nagyon zavaró, kellemetlen, akkor lehet, hogy érdemes megkérdezni a háziorvost, hogy mit lehet tenni ellene.
Szerintem "tömegundor" áll a háttérben. Én nem utazom tömegközlekedéssel. Csak saját autóval vagy robogóval. Ha közelebb kell menni, biciklivel.
Semmi baja nem lesz! Igyál sok folyadékot, és egyél kekszet, fõtt krumplit, az jó a hasmenésre!
csak ha terhesek.
Elsõ 1 hétben velem is elõfordult a hányinger, de megszûnt. Ha nem múlik el, menj vissza a nõgyógyászodhoz, mert lehet, hogy nem megfelelõ a gyógyszer. A hasmenéssel pedig vigyázz, ha többször van 1 nap, és hígabb, akkor figyelj arra h mikor veszed be a tabidat, mert kiürülhet, ha 3-4 órán belül többször van hasmenésed.
Igen!
Igen, nekem hasmenésem volt, és ismerek olyat, aki hányt elõtte. Könnyû szülést kívánok!
Mindenképp. Lehet hogy azóta már meg is van a baba :D

Már egy pár napja nagyon rosszul érzem magam, hasmenés, hányinger, derékfájás, szédülés. Ezek milyen betegségnek lehetnek a tünetei?

Sajnos nem tudok orvoshoz menni.

Legjobb válasz: ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára,és beléd élvezett?

ez egy terhességi "betegség" is lehet.Van rá esélyed? irj egy kicsit bõvebben.Mikor volt meg? mior kellene megjönnie.Mikor volt fiuval utoljára, és beléd élvezett?
A kérdező hozzászólása: Október 31-tól november 2-ig tartott az utolsó menstruációm, a párommal október 18. körül voltunk együtt utoljára. Nem hiszem, hogy terhes lennék, mert létezik hogy azóta csak most jelentkeznének a tünetek? Tegnap elkapott egy fejfájós, hányingeres érzés, és azóta nem tudok szabadulni tõle. A hányinger állandóan jelen van. De ha esetleg úgy gondoljátok, van esélye a terhességnek, akkor csinálok tesztet. Csak nagyon zavar, hogy így szinte semmire nem vagyok képes.
Lehetsz terhes csinálj tesztet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!