Találatok a következő kifejezésre: A hálószoba lesz felújítva, a (1 db)

A hálószoba most lesz felújítva, a bútoraim mahagóni illetve bükk színűek. A tapétát már kiválasztottam, borvörös, arany mintával. A mahagóni színű padló nagyon rossz döntés lenne?

Legjobb válasz: A mahagoni szinu butorok miatt, az. Nem lesz normalis kontrax a butorok es a padlo kozott - tulsagosan furcsa lesz az oszkep.

A mahagoni szinu butorok miatt, az. Nem lesz normalis kontrax a butorok es a padlo kozott - tulsagosan furcsa lesz az oszkep.
Rakd tele parkettával oszt jólvan :D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Google képeket általában lehet nagyobb falikép méretűre nagyítani? Pixeles lesz, vagy nem?

Tehát:
Szeretnék kb 90 X 60 cm-es modern faliképeket készíteni.Ehhez gondoltam a google képekből bármit,ami tetszik.De nem tudom,hogy ekkorára nagyítani lehet e úgy,hogy jó minőségű maradjon,illetve kinyomtatni.
(Keretezést,meg üvegezést én megcsinálnám.)
A képnek van e valami olyan adata,amiből meg lehet állapítani ezt,illetve Budapesten tud e Valaki ilyen nyomtatós helyet?

6

Hogyan tudom a szobámat rockosabbá tenni?

Szóval kezdjük ott, sárga a fal, zöld szekrénysor. (Ez így eleve nem tetszik, de a szüleim nem hajlandóak ezt lecserélni, mert a dédnagymamámtól kapott pénzből vették a szüleim elég régen és sokat jelent számukra.) Ahogy belépünk a szobába szemben 2 ablak, középen konvektor, és jobb oldalt az íróasztalom. Bal oldalt az ágyam, és a bal falon még van egy ablak. A konvektor fölött és a bal oldali ablak mellett vannak rockposzterek, és a szekrény üveges részén is (de ott csak nyomtatott képek). Az ajtó mellett egy fotel jobbra, mellette egy műanyag kisasztal (lomok tárolására..), és jobb oldalon a kiságyam (szintén lomok tárolására). Ez így egyáltalán nem tükrözi a személyiségemet.. Szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogyan tehetném egyedibbé a szobámat, hogy nekem is tetsszen.
Arra gondoltam, hogy lecserélem a sötétítőket és esetleg a függönyt is. (Most egy világosabb bordó színű virágmintás sötétítőm van..) És sajnos az egész házban itt van szekrénysor, tehát az egész család ruhája az én szobámban van. Meg minden porcelán meg dísztányérok a szekrényen és az üveges részben. De oda inkább tenném a cuccaimat, mert hogy én meg nem férek el az asztalom fiókjában... Azt mondták a szüleim, veszünk egy szekrénysort tesóm szobájába is, de az nagyon messze van még, addig meg nem igazán bírom elviselni hogy mindenki ide jár be. (Mert 1-2 éve ez az én szobám, azelőtt vendégszoba volt, csak meguntam hogy a tesómmal kellett egy szobában lennem, így fogtam az asztalomat és átköltöztem ide.)
Köszönöm szépen előre is.

8

A kikából lehet online rendelni?

1

Napelemes billegő virágot hol lehet vásárolni?

Erre a virágra gondolok: Melyik boltokban kapható? Esetleg Miskolcon tudtok olyan helyet, ahol lehet ilyet vásárolni?

3

Decoupagehoz nagy méretű papírt hol lehet rendelni? Van ötletetek?

http://creamania.hu/otletek/2011/oktober/otletek_oktober.html Ilyesmit szeretnék, ill. szekrényre is szeretnék, de sajnos sehol nem találok ilyen fajta papírt, és olyat se amelyik nagyobb méretű lenne.

1

Mit lehet tenni a "felpúposodott" szőnyeggel, és mitől púposodik ennyire?

A szobámban több helyen púposodott a szőnyeg, de víz nem érte, meg semmi, szóval nem tudom, hogy miért. Mit lehet ezzel csinálni?

3

Ha a szoba kifestésére használt falfestéket bútorra is használom, akkor az le fog pattogni? (lakkozott fenyőbútor, dulux classic white)

1

Mennyibe kerül egy gardróbszoba?

Elég nagy nappalink van, és ezt szeretném leválasztani. Olyan belépős U formát szeretnék.
Mennyibe került ezt megcsináltatni? Asztalos csinálja?

1

Hol tartsam a korallvirágomat? Napon vagy ne?

2

Mit lehet tenni a "felpúposodott" szőnyeggel, és mitől púposodik?

A szobámban több helyen púposodott a szőnyeg, de víz nem érte, meg semmi, szóval nem tudom, hogy miért. Mit lehet ezzel csinálni?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!