Találatok a következő kifejezésre: A hálószoba lesz (2 db)

A hálószoba most lesz felújítva, a bútoraim mahagóni illetve bükk színűek. A tapétát már kiválasztottam, borvörös, arany mintával. A mahagóni színű padló nagyon rossz döntés lenne?

Legjobb válasz: A mahagoni szinu butorok miatt, az. Nem lesz normalis kontrax a butorok es a padlo kozott - tulsagosan furcsa lesz az oszkep.

A mahagoni szinu butorok miatt, az. Nem lesz normalis kontrax a butorok es a padlo kozott - tulsagosan furcsa lesz az oszkep.
Rakd tele parkettával oszt jólvan :D

A barátomnak most lesz a 23. szülinapja. Mivel lepjem meg? (hálószobán belül)

Legjobb válasz: Öhhmm... Szuperman-es ágynemûû?:D

Öhhmm... Szuperman-es ágynemûû?:D
Hu.gyozz az ágyára tuti meglepödik ;)))
Rejts a takaró alá egy Xbox 360-at.
Vegyél neki disznósajtot.
bassz a fejéhez egy stukkert..tuti meglepõdik :) €€€€€––––——————––––––€€€€€€ €€€€€‡€€€€€€——–€€€€ €€€€‡€€€€€€€€€€€‡€€€ €€€‡€€€€€€–‡‡—––€€€€€–––€€€€‡€€ €–—–––€‡————––‡€€€‡‡––‡€€€€‡€ ‡€‡–€—–––—€€€€€€‡€€€€‡ ‡€‡€‡—––€€€€€‡—€€€€—–€€–———–‡ €‡€—–€‡–€‡—––€—€——€––—€€€€‡€€‡€ €€‡€€€—–—‡––€‡———––––——‡—‡‡€‡€€ €€€‡€€€€‡‡€€—‡–––‡––‡–‡‡‡‡€‡€€€ €€€€‡€€€€——–€‡€€€‡€‡—‡‡‡‡‡‡€‡€€ €€€€€—–€€€€€——–––‡–‡–‡–‡–—€€‡€€ €€€€€€—––€€€€€€€€€€‡€ €€€€€€——––€€€€€‡€ €€€€€€—–––––€€€€€€‡€€
A kérdező hozzászólása: Ha lehet akkor normális válaszokat. Köszi ;)
.:Earl: ne lopd a szövegem. Kérdezõ mindet melehet csinálni vagyis normális válaszok. ;)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!