Találatok a következő kifejezésre: A gyulladáscsökkentő árthat (2 db)

A gyulladáscsökkentő kenőcs árthat az a babának az első trimeszterben?

5 hetes terhesen használok a derekamra gyulladás miatt

Legjobb válasz: Szia! Szerintem, ha természetes készítmény, és nem gyógyszer alapú, akkor nyugodtan használd!

Szia! Szerintem, ha természetes készítmény, és nem gyógyszer alapú, akkor nyugodtan használd!

Árthat a gyulladáscsökkentő a terhesség első két hetében?

M?tötték a fogamat, így Cataflamot szedtem kb. egy hétig, meg Algoflex Forte-t. Máj. 4-én jött össze a baba, a m?tét május 11-én volt, tehát az els? két hétben szedtem gyógyszert. Árthattam vele?

Legjobb válasz: Azt szokták mondani, hogy ha így is sikerült teherbe esni és meg is tapadt az embrió, akkor nagy valószínûséggel nem ártottál. Én is szedtem antibiotikumot, mert nagyon csúnyán megfáztam, mellhátya gyulladásom is volt, ez zavart be a fog. gátló hatásába.. így estem teherbe. A doki megnyugtatott, hogy ha ennyi hatás ellenére megmaradt, csakis nagyon erõs, egészséges baba lehet. Így is lett, makk egészséges a kislányom, 9 hónap alatt még náthás sem volt, pedig nálunk kész átjáróház van a 3 nagy tesó miatt :)) Jó egészséget, boldog babavárást!

Azt szokták mondani, hogy ha így is sikerült teherbe esni és meg is tapadt az embrió, akkor nagy valószínûséggel nem ártottál. Én is szedtem antibiotikumot, mert nagyon csúnyán megfáztam, mellhátya gyulladásom is volt, ez zavart be a fog. gátló hatásába.. így estem teherbe. A doki megnyugtatott, hogy ha ennyi hatás ellenére megmaradt, csakis nagyon erõs, egészséges baba lehet. Így is lett, makk egészséges a kislányom, 9 hónap alatt még náthás sem volt, pedig nálunk kész átjáróház van a 3 nagy tesó miatt :) ) Jó egészséget, boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Ilyenkor mindent vagy semmit van még. Ha nincs panaszod, nem ártottál. Én kb. 3 hetes kismama lehettem, amikor úgy fel voltam fázva, hogy erõs antibiotikumot kellett rá szednem. Nem tudtam, hogy kismama vagyok, de mondtam a dokinak, hogy nem kizárt, mert próbálkozunk. Azt mondta, hogy ha nem szedem be az antibiotikumot, azzal többet ártok, mint azzal, ha beszedem. A gyulladáscsökkentõ aligha árt neki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!