Találatok a következő kifejezésre: A gyest, mikor utalják (14 db)

A kérdező hozzászólása: gyedet bocsi
Meg. Pénteken rajta volt.
A kérdező hozzászólása: mert nekem még ma sincs rajta:(
Én ma reggel kaptam.Otp-s vagyok.
A kérdező hozzászólása: erstés vagyok, akkor ne aggódjak még?
Szia. Én raiffeisenes vagyok de még nekem sem jött meg. Remélem holnap megjön
Én is erstés vagyok, és ált. sokkal késõbb jön meg a gyed, mint a csp. Párszor már megkérdeztem, hogy mikor utalták, és mindig pénteki napot jelöltek meg. Így gondolom holnapra itt lesz. Amúgy ezt legkésõbb 10-ikéig küldik ki.

A héten mikor utalják a GYES-t?

Legjobb válasz: GYES-t többen megkapták már CSP-vel együtt

GYES-t többen megkapták már CSP-vel együtt
Tnap mindenkinek utalták. Nem kaptad meg?
Tegnap megkaptam.
A kérdező hozzászólása: ez gyors volt!!köszi! amúgy én tegnap néztem a kártyám akkor még nem volt rajta... csp meg másik kártyára megy..

Mikor igényeljem a gyest? Hova kell benyújtani? Mennyi idő múlva utalják az elsőt? Mennyi ennek most az összege? Ha a jutatás közben lesz munkahelyem, de közben megszünik újra igényelhetem a gyest?

Legjobb válasz: Mikor - feltételezve, hogy nem vagy jogosult TGYÁS-ra, GYED-re, a gyermek születésének napjától igényelheted. A születési anyakönyvi kivonat kell hozzá. Hova kell benyújtani- területileg illetékes Magyar Államkincstár (egyúttal a családipótlékot is igényelheted) Mennyi-28.500.- bruttó, ami 25e körüli nettó összeg lesz. GYES mellett lehet dolgozni napi 6 órában a gyermek 1 éves kora után

Mikor - feltételezve, hogy nem vagy jogosult TGYÁS-ra, GYED-re, a gyermek születésének napjától igényelheted. A születési anyakönyvi kivonat kell hozzá. Hova kell benyújtani- területileg illetékes Magyar Államkincstár (egyúttal a családipótlékot is igényelheted) Mennyi-28.500.- bruttó, ami 25e körüli nettó összeg lesz. GYES mellett lehet dolgozni napi 6 órában a gyermek 1 éves kora után
Kell még hozzá a gyermek TAJ kártyája! Így igényelheted! Gyes: br. 28.500ft, csp: 12.200ft, anyasági támogatás: 64.185ft (1x jár). Az igényléstõl számított 30 munkanapom belül megkapod az anyaságit. A gyes, családi hó elején.


A családit és a gyest ebben következő hónapban mikor utalják, ha 3-a vasárnapra esik! Köv. hét 5-én vagy előtte hét 1-jén?

Legjobb válasz: Tehát ha elsején utalják, az péntek, magyarul csak hétfõre (4-re) lesz a számlán...ha jól értem:(

Tehát ha elsején utalják, az péntek, magyarul csak hétfõre (4-re) lesz a számlán...ha jól értem:(
A kérdező hozzászólása: de hétfõn nem utalnak ugyhogy akkor kedd 5.-e:(..de az meg már túl soká nem?

Mikor utalják a gyest ebben a hónapban?

Én még nem kaptam meg!

Legjobb válasz: Az gáz, mert már rég megérkezett! http://www.anyalettem.hu/csaladi-potlek-gyed-gyes-utalasi-id..

Az gáz, mert már rég megérkezett! http://www.anyalettem.hu/csaladi-potlek-gyed-gyes-utalasi-id..
hónap elsõ munkanapján indítják és 10-éig mindig megérkezik számlára .
Nyilatkozatot beküldtél???? Régen meg kellett volna kapnod, viszont ha nem nyilatkoztál gyes alatt végzett munkáról, akkor ápr1el megvonták a gyesed. Avagy most igényelted? Akkor csak jöv hónapban kapsz 2, 1, 5gyest.

Mikor utalják pontosan a gyest, elsején vagy negyedikén?

Utána néztem, de minden oldalon másként írják, és jó lenne pontosan tudni.

Legjobb válasz: én 7-én szoktam kapni!!

én 7-én szoktam kapni!!
miért van az hogy én meg 10-én kapok minden hónapban:(
http://www.allamkincstar.gov.hu/kincstar/920/2 az indítások napjai, a számlára érkezés napja következõ munkanap. A sok hely helyett a MÁK oldalát kéne nézni, az a hivatalos.
Utalással: mindig hónap elsõ munkanapján utalják, és banktól függ, hogy mennyi idõ (munkanap) alatt érkezik meg, általában 1-2 nap. Júliustól a bankoknak 4 órán belül át kell utalniuk, miután megtörténik a tranzakció, így akkortól elvileg hamarabb fog megérkezni. Júniusban ma, vagyis 1-én utalnak, és hétfõn lesz a pénz a számládon.
*Júniusban holnap Bocs elírtam
kedves utolsó, ez jó hír akkor hogy nem ülnek rajta napokig a bankok:)
igen, együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ kedves vagy.
A kérdező hozzászólása: jajj köszönöm szépen a kedvességet!!!Jó ilyen rendes emberkékkel is talizni..:-))Sokat segitettél!
Nagyon szívesen.

Közalkalmazott kismamák, mikor utalják a gyedet? Megvan valahol az évre lebontva, mint a csp és a gyes?

Legjobb válasz: Szia! Én bírósági dolgozó vagyok és mindig akkor kaptam gyedet, amikor a többiek a fizetést. Minden hónap 5-éig. Ha hétvégére esett, akkor még pénteken, de mivel most hétfõre, így nem hiszem, hogy hétfõ elõtt megkapjuk, legalábbis nem ígérték. Én nem hiszem, hogy errõl van külön nyilvántartás, mert munkáltatótól függ.

Szia! Én bírósági dolgozó vagyok és mindig akkor kaptam gyedet, amikor a többiek a fizetést. Minden hónap 5-éig. Ha hétvégére esett, akkor még pénteken, de mivel most hétfõre, így nem hiszem, hogy hétfõ elõtt megkapjuk, legalábbis nem ígérték. Én nem hiszem, hogy errõl van külön nyilvántartás, mert munkáltatótól függ.
Ha a munkahelyed TB kifizetõhely, akkor ugyanazon a napon, mint a fizetést. Nekünk ez minden hónap 2. munkanapja (pont úgy mint a családi pótléknál). Nem tudom hogy minden közalkalmazotti munkahely TB kifizetõhely-e, ha nem az, akkor talán az oep oldalán meg lehet nézni, de nem vagyok benne biztos.
Attól még, hogy TB kifizetõhely nem biztos, hogy ugyanakkor, mert nálunk pl 10-n van a rendes fizu, viszont gyedet 3-n kaptam, ha hétvége akkor pénteken.

A gyest, csp-t mikor utalják át kártyára?

Eddig postán kaptam e hónaptól viszont már kártyára utalják!

Legjobb válasz: A következõ hónap 5-tõl!

A következõ hónap 5-tõl!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!