Találatok a következő kifejezésre: A gyerekkori asztmát ki lehet (2 db)

A gyerekkori enyhe asztmát ki lehet nőni?

Legjobb válasz: Igen, a legtöbb esetben gond nélkül elmúlik. Orvoshoz mindenképp kell járni kontrollra és a sószobák felkeresése is ajánlott, ill. a sópipa használata is kedvezõ (ha már van akkora a gyerek, hogy használni tudja). De én mindig azt hallottam a dokimtól, hogy a gyerekkori asztma végérvényesen megszüntethetõ. (nem úgy mint az enyém, ami 18 évesen kezdõdött...)

Igen, a legtöbb esetben gond nélkül elmúlik. Orvoshoz mindenképp kell járni kontrollra és a sószobák felkeresése is ajánlott, ill. a sópipa használata is kedvezõ (ha már van akkora a gyerek, hogy használni tudja). De én mindig azt hallottam a dokimtól, hogy a gyerekkori asztma végérvényesen megszüntethetõ. (nem úgy mint az enyém, ami 18 évesen kezdõdött...)
Ugy tudom az uszás is jót tesz ilyenkor. de szerintem idõvel kinövi
Öcsém volt pici kora óta asztmás, kb 10 évesen volt az utolsó kórházba menõs rohama, de akkor már vgy másfél éve nem volt vele gond. Most sincs:-) Nekem 22 évesen lett asztmám allergiából elfajulva, 2 évig szenvedtem, de már semmi bajom. Néha enyhe tüneteim vannak, de már rég nem szedek semmit rá. Ne félj, nem lesz semmi baj, tartsátok be az orvos utasításait:-)

Ki lehet nőni a gyerekkori asztmát?

Legjobb válasz: Szia, én 6 éves koromig szenvedtem asztmában, de utána elmult. Nem tudom, más hogy van vele, de szerintem nem vagyok egyedüli eset. Viszont érdekes, mert olyan gyogyszereket a mai napig nem szedhetek, amit asztmásoknak sem szabad, befulladok tölük. De 6 éves korom ota semmi bajom:)

Szia, én 6 éves koromig szenvedtem asztmában, de utána elmult. Nem tudom, más hogy van vele, de szerintem nem vagyok egyedüli eset. Viszont érdekes, mert olyan gyogyszereket a mai napig nem szedhetek, amit asztmásoknak sem szabad, befulladok tölük. De 6 éves korom ota semmi bajom:)
Én olyan 6-7 éves korom óta tünetmentes voltam, megmondták : kinõttem. Most 17 évesen, az orvos szerint a nedves idõjárás elõhozta újra a fulladást.
szerintem igen, lehetséges :D
A kérdező hozzászólása: Én nem vagyok asztmás.Csak érdekel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!