Találatok a következő kifejezésre: A gyerekemnek esélye van (91 db)

Büntetett előéletű apának is annyi esélye van megkapni a gyerekét mint egy nem büntetettnek?

Úgy értem ha alap esetben az apának ítélnék a gyereket,mert az anya nem alkalmas bármi miatt!

Legjobb válasz: Attól függ,hogy miért büntették meg! Ha nem veszélyezteti a gyereket,akkor lehet esélye.

Attól függ, hogy miért büntették meg! Ha nem veszélyezteti a gyereket, akkor lehet esélye.
bûncselekménytõl függ, nem ugyanaz a kategória a rablógyilkosság meg az adócsalás

Az apa bántott engem, nem hoztam el tőle a gyerekem. őt nem bántja.2 hetenete velem van, eltelt 3 év és a gyermekem szeretne velem élni. miért kell elítélni amiért akkor ott hagytam a gyerekem és most szeretném őt visszakapni. mik az esélyeim?

A bíróságon kinek van nagyobb esélye az apának vagy nekem?Õ biztosan perelne.mik az esélyeim.Csak az írjon aki nem szemrehányásokkal bombáz,mert nem tudja senki az el?zményeket.ha beadom a gyerekelhelyezési pert, mellém helyeznek ki ügyvédet?

Legjobb válasz: Az elítélést azért kapod,mert mint anya,tudom,hogy a gyermekem nélkül soha,sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj,hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából,hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet,akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van,és tényleg nincs baja,akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét,de ez igen kis súllyal esik lattba,ha még kicsi a gyermek. Illetve,mint elvált szülõk gyermeke,tudom,hogy a gyermekekért folyó huzavonát,és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést,amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére,mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan,hogy megéri-e!!!

Az elítélést azért kapod, mert mint anya, tudom, hogy a gyermekem nélkül soha, sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj, hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából, hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet, akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van, és tényleg nincs baja, akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét, de ez igen kis súllyal esik lattba, ha még kicsi a gyermek. Illetve, mint elvált szülõk gyermeke, tudom, hogy a gyermekekért folyó huzavonát, és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére, mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan, hogy megéri-e!!!

A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. Mennyi esélye van egy apukának a gyerek elhelyezési per megnyerésében?

A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. A párom depressziós, Frontint szed rendszeresen, be is vallotta hogy függője lett a gyógyszernek, sokszor megiszik egy fél üveg bórt vagy többet is, és 2,3 vagy akár 4 szem frontinnal megy aludni. A kapcsolatunk elején járt pszichológushoz is, persze ott hagyta. A kapcsolatunk során többször is említette az öngyilkosság gondolatát. Most kiderült, hogy kb 1 éve van egy 7,5 cm-es ciszta a petefészkén és benne van a pakliban hogy kemóra is kell majd járnia a műtét után. Jelenleg nincs munkahelye és a gyerek bölcsődei indulását sem tudja garantálni. Mindezek fényében, szerintetek mennyi esélyem lenne a bíróság előtt? Nekem meg van minden ami a gyerekneveléshez kell (lakás, munka stb. ) Egy Apuka várja a válaszotokat. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Te is állj így hozzá. Elõször is jelentsd gyámügyön, hogy a gyereket az engedélyed nélkül vitte el, lehet még gyerek rablásárt is feljelentheted. Onnan meg simán nyersz.

Mivel még nincs gyerekelhelyezés ezért jelenleg közös felügyeleti jogotok van. Amit õ megtehet azt te is. Keres egy ügyvédet minél elõbb és cselekedj. Miért lenne természetes, hogy egyik napról a másikra egy vad idegen emberrel egy vad idegen lakásba kell vinni a gyerekedet.
Ha tudod, hol a gyerek, menj érte, es vidd el magadhoz, ha van, aki vigyáz rá, amíg dolgozol. Neked ugyanannyi jogod van hozzá.
Te is állj így hozzá. Elõször is jelentsd gyámügyön, hogy a gyereket az engedélyed nélkül vitte el, lehet még gyerek rablásárt is feljelentheted. Onnan meg simán nyersz.
Mivel önkényesen elvitte, nyugodtan mehetsz rendõrökkel. Ha gyógyszerfüggõ és iszik rá, munkája nincs, lehet hogy feltételesen neked ítélnék. Egy jó ügyvéd mindent megold, megtalálja mindenhol a kiskaput.
Egy jó ügyvéddel lehetnek esélyeid, de itt a legtöbb bíró a nõket pártolja... ügyvéd, mindenképp!
Szerintem jók az esélyeid. De ez nem jelent többet 40%-nál. Mert azért általában az anya kapja meg a gyereket, ha tud fedelet biztosítani a feje fölé. Még az se kell, hogy enni tudjon neki adni, úgy vannak vele, hogy majd a gyerektartásból fedezi a kajáját.
Egy jó ügyvéddel talán van rá esély, nélküle kevesebb a nullánál fõleg ha a volt párodnak is van ügyvédje.
A pènzt elfogadja de címet nem nagyon fogja megadni, szerintem
A bor még elmegy, de a fél üveg bór már elég durva.
A kérdező hozzászólása: A következõ email- küldtem el: Szia! Szeretném tudni a kislányom tartózkodási helyét pontosan mert sajnos nem tudom hova vitted a gyereket, továbbá a számlaszámodat ahová küldhetek a gyereknek pénzt, gondolom nincs akadálya. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: A mai napon arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdem a gyerekelhelyezési "pert" (ez eddig sem volt kétséges). Az egészet nem azért teszem hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, hanem azért mert nagyon szeretem a kislányomat és én feltudom nevelni tisztességben. A gyakori kérdések látogatói minden nap figyelemmel kísérhetik (kísérhetitek), hogy mire jutottam.
Önkényesen nem viheti el. nincs joga önhatalmulag dönteni a gyermekelhelyezésrõl. esélytõl függetlenül jelezni kell hatóságok felé mit tett mégpedig ugy hogy ennek irásos nyoma legyen. nem árt ha van tanu. a késöbbiekben pedig minden tettérõl kell valami jelentés vagy legalábbis valami dokumentum. az aktaevõ burokraták szeretik a vaskos dosziékat
A kérdező hozzászólása: Tegnapi nap folyamán küldtem neki egy email-t, bemásolom. Hello! Ha megtudod oldani, akkor szeretnék a kislányommal Skype-on beszélni vagy csak látni néhány perc erejéig hétfõ délután 17:00-kor. Ne hívj légy szíves csak email-ben válaszolj. Köszike! Az email-re nem válaszolt, viszont felhívott, és elmondta hogy nem áll rendelkezésére semmilyen eszköz, hogy biztosítva legyen a kapcsolat felvétel csak telefon (nagy szám lenne egy 2 éves gyerekkel telefon beszélgetést lefolytatni). Én megkértem, hogy a telefon beszélgetést hagyjuk abba és legyen szíves emailban reagálni, erre azt felelte, neki nincs ideje.Még mindig nem tudom hova vitte a kislányomat csak azt hogy Pestrõl Sajószögedre ami nem kis távolság.
Mindenképpen tegyél minél hamarabb feljelentést, hogy a feleséged a hozzájárulásod nélkül ismeretlen helyre vitte a gyereket és szerint veszélyben vannak, mert a feleséged rendszeresen gyógyszert szed és gyakran iszik, aminek beláthatatlan következményei lehetnek..
kifingik hozzád kerülhet
nem sok. ez magyarország. tartsd a kapcsolatot a gyerekkel, hogy kötödjön hozzád. ha a nöstény
Szerencsére ma már oda kerül ahol a gyereknek jobb. Tessék itt is van egy ahol az apának ítélték. Pedig sem nem gyógyszer függõ se nem alkoholista. http://www.life.hu/anyaskodj/20130106-apjuknak-iteltek-az-xf..
"13" mekkora badarságot írtál, azért mert ma valaki Magyarországon él, és apuka, akkor már semmi esélye a saját gyermekére?? te biztos hogy magányos anyuka vagy, szerintem. Nagyon jó esélyei vannak hogy nála legyen a gyermek, nem egyet ismerek ahol az apuka neveli a gyermeket..
Bármin felháborodhatsz, de azt sose felejtsd el, hogy magyarországon élsz. Ha nem keresel, vagy nem találsz magadnak egy jó ügyvédet, akkor beleszarhatsz az egészbe. Itt soha egyetlen bíró se fog a javadra ítélni csak azért mert azt mondod hogy a volt párod gyógyszerfüggõ vagy alkoholista. A törvényeket úgy alkották meg, hogy kizárólag ügyvédek tudják a bíróság elõtt érvényesíteni a jogaidat, követelésedet. Rendõrségre is ügyvéddel menj mert egyébként páros lábbal rúgnak ki onnan is.
Én inkább azt mondom most felindulásból ne csinálj semmit mert azzal csak ártasz magadnak. Keres egy ügyvédet õ majd mond jó törvényes tippeket ami neked kedvez.
A kérdező hozzászólása: igazából azt gondoltam, hogy alkohol és a nyugtató lenne az ami nekem nagy esélyeket adna, de azt is tudni kell hogy nappal is szedi a Frontint és nem 1 szemet. A háziorvosa is írt fel neki de a legtöbbet a "fogadott" anyukája küldött neki postán, alkalmanként 100 szemet. Én tudom, hogy Magyarországon a családjog "feminista" ha lehet ilyet mondani de az hogy egy idegenhez vitte a gyermekemet az éjszaka leple alatt és a teljes bizonytalanságba ez számomra elfogadhatatlan.
A kérdező hozzászólása: A beleegyezésem nélkül vitte el, azt tudni kell, hogy albérletben laktunk és nekem ultimátumot adott, hogy el kell mennem a lakásból, másnap a gyereket elvitte a pasijához vidékre.
50szazalek. A gyereket a beleegyezese dél vitte el? Mert ha nem es a gyerek állando lakcíme azonos a tieddel, a rendõrséggel visszavitetheted, a bíróságon pedig rendkivuli ideiglenes elhelyezést kérsz magadnal. Nagy százalékban a gyereket véglegesen is ott helyezik el, a hol ideiglenesen.
Na, hogy állsz?


Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

Milyen esetekben ítélik az apának a gyereket a váláskor? Mondjuk egy 3 évest (tehát még nem ő dönt). És mi van, ha a nő terhes a 2. gyerekkel, ilyenkor van arra esély, hogy a nagyobbat az apának ítélik?

Legjobb válasz: Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.

Testvéreket csak nagyon ritka esetben választanak szét es en azt is elképzelhetetlennek tartom, hogy egy harom evest az apanak iteljenek, hogy ha az anya képes a gyerek nevelésére.
Ha az anya bizonyítottan nem megfelelõen látja el a gyereket. Alkoholista, vagy drogos. Gyerek alultáplált. Nem kapta meg a kötelezõ védõoltásokat. Hidegben, mocsokban nem neveli. Fizikai, vagy lelki sérült a gyerek. Ilyen kis gyereknél csak nagyon indokolt esetben ítélik az apának. Bizonyítani is kell, hogy az anya rosszul bánik vele. Kevés az esély, hogy az apának ítélik.
Testvéreket nem választanak szét, ha anyuka anyira alkalmatlan az újszülötett haza se viheti a korházból elméletileg mennek az apához de mit kezd egy férfi 2 4 év alatti gyerekkel... Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb.
És hogy lehet, hogy a másodikat már nem akarja, ha az övé? Csak fiúk jöhetnek, és õ meg kislány lesz? Vagy csak így egyszerûbbnek tûnik, mint egy csecsemõvel?
A kérdező hozzászólása: Ja és az apa nem akar gyedre menni. Nagyon rosszul járna vele szegény. Nem is biztos, hogy a 2.-at akarja(pedig az övé), csak a nagyot, a fiút, aki már jár, beszél és szobatiszta.
A kérdező hozzászólása: Szóval alkoholista, vagy drogos. Az nem. Nem is éhezteti a gyereket.
Elvileg a bíróság megvizsgálja mindkét fél életkörülményeit, és amelyik szülõ alkalmasabb a gyermek nevelésére, ott helyezik el. Sztem is ritkán választanak szét testvéreket, bár itt még meg se született, akkor nem tudom, mi a helyzet. Ha a szülõk meg tudnak egyezni, akár közös felügyelet is lehet. Utolsók! Az miért baj, ha odaadják a gyermeket a nagymamának? Nem kell, hogy a gyerek össze legyen nõve a szüleivel, és a nagymamának is jár az unokázás, a szülõknek pedig a kikapcsolódás. Vagy ha beteg a gyermek, és a szülõknek dolgoznia kell. Akik nem váltak el, azok is "le szokták passzolni" a gyermeket a nagyinak, sztem ez nem bûn. Az én anyukám már alig várja, hogy elég nagy legyen az unokája, és végre nála tölthessen néhány napot.
Ugyan annyi de ez nagyon szar pénz az eddigi életed is oda a nök nem véletlenül depisek szülés után nem csak a hormonok hanem a megváltozott élethelyeztet miat is vajon megig bírja a pasi pénz haverok szabadnap nélkül, nem mondom hohy minden férfi alkalmatlan de a nök is stöknének a helyzetbõl pláne egy pasi. Az elsõ alkalomal paszolná a könyköt a nagyinak és menne haverozni kocsmázni baromi sok nõ is így tesz.
"Kilép a munkahelyérõl él a gyesbõl, pelenkázgat ennél még a nagymama is esélyesebb." Miért menne gyes-re, egy apa ugyan úgy mehet gyedre mint egy anya, ez mellett járna a családi az adókedvezmény és a gyerektartás az anyától. Fordított helyzetben az anyának is ugyan ennyi jövedelme lenne.
A bíróság 1 éves, 5 és 6 éves lányokat az édesapának ítélt. Testvéreket nem választották szét. Az ok: Az édesanya agresszív alkoholista- Én voltam az 5 éves kislány..
Nem a tiéd a második, hogy válsz?
A kérdező hozzászólása: Nem, fiú lesz õ is. Nem tudni pontosan, valószínûleg rájött az apa, hogy két gyerekkel kétszer annyi gond lesz, kétszer annyi pénzt visz, stb.

Lányok! Szerintetek mennyi esélyem van vagy mennyire vesz komolyan a csaj? Pár napja megismerkedtem neten egy lánnyal.30 éves van egy gyereke és egyedülálló. én 26 éves vagyok nincs gyerekem és egyedülálló vagyok. A

amikor megismerkedtünk els? beszélgetésnél már megadta a számát és én is az enyémet.igaz neten keveset beszélgettünk,mert nem sok ideje volt.de amikor fent volt neten és én nem akkor mindig írt,hogy jövök e beszélgetni?.amikor felléptem

Legjobb válasz: Játsza az agyát, mert élvezi, hogy bejön Neked.

Játsza az agyát, mert élvezi, hogy bejön Neked.
Azért ebbõl még ne vonj le messzemenõ következtetéseket és ne keseredj így el :) !Nem tudjuk miért viselkedik így!Találkozz vele! Elsõvoltam. 26/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.odafigyelek akkor.már bizony isten félek csajozni mert az van bennem, hogy minden nõ le akar húzni anyagilag.nincs egy normális nõ vagy én még nem találkoztam olyannal aki nem a pénzre menne.szimpatikus a csaj és abba voltam, hogy van egy gyereke és talán õ már nem olyan, hogy kalandokat keres.de ezek szerint tévedtem.
Találkozz vele, aztán meglátod. Lehet, csak dugni akar. Mindenesetre lehetõleg ne szeress belé.
A kérdező hozzászólása: még annyi, hogy ha van itt debreceni akkor privibe letudom írni, hogy kirõl is lenne szó pontosabban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.nekem is volt egy ilyen gondolatom, hogy szórakozik.ezek után biztos nem fogok vele annyira foglalkozni.köszönöm a válaszokat.sokat segítettetek.
Elsõ vagyok : én nem mondom, h ezentúl ne foglalkozz vele, mert ki tudja mit miért csinál ( lehet, h Õ maga sem), de mindenesetre kezeld fenntartásokkal ezt a nõt..
Lehet azért nem ismerkedik már a városban, mert fölösleges lenne úgy is mindenki ismeri, hiszen már a fél város keresztül , ment rajta!De gondolkodj már egy kicsit szerinted ez normális, mert szerintem nem az!!! (19l)
A kérdező hozzászólása: akkor nem érdemes vele foglalkozni komolyan?!szinte éreztem, hogy csak szórakozik.de azt nem értem, hogy akkor miért irogat sms-t.mindig õ kezd el írogatni.
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm.aranyos vagy :)

Melyiknek van a legnagyobb esélye? Ha én szülök ikreket, vagy ha a gyerekemnek lesznek ikrei?

Amikor anyu terhes volt velem,ennek 21éve,akkor nekem volt egy iker tesóm,csak a terhesség elején,felszivódott.Van egy lányom,de egyedül fogant:) Van igy rá lehet?ség, hogy ikreim legyenek?

Legjobb válasz: Szia! Én iker vagyok. Nekem mindig azt mondták, hogy nem nekem lesznek majd ikreim, hanem a gyerekeimnek. Már van egy gyerkõcöm, a másodikkal a 38. héten vagyok, szóval ikreim nem lettek. Maximum a tesómnak lehetnek még, õ fiú egyébként.

Szia! Én iker vagyok. Nekem mindig azt mondták, hogy nem nekem lesznek majd ikreim, hanem a gyerekeimnek. Már van egy gyerkõcöm, a másodikkal a 38. héten vagyok, szóval ikreim nem lettek. Maximum a tesómnak lehetnek még, õ fiú egyébként.
A kérdező hozzászólása: köszi, és gratula a babához:)

A Berzsenyi Dániel Gimnáziumban a 46. helyen állok olaszon. Hány gyereket vesznek fel erre a tagozatra és mennyi esélyem van?

Legjobb válasz: Ha néhányan még kiesnének elõled van némi esély (ha egész osztályt képeznek)

Ha néhányan még kiesnének elõled van némi esély (ha egész osztályt képeznek)
http://www.oktatas.hu/kozneveles/intezmenykereso/koznevelesi.. Tavaly 14 hely volt és az 56. jelentkezõ bekerült. De függ attól, most hányan jelentkeztek, de kb. 70-80% esélyed lehet. Ha tudod most mekkora volt a túljelentkezés abból kicsit tudsz következtetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:) amúgy 185-en jelentkeztek arra a tagozatra amire szeretnék menni:)
Mennyi idõs a gyerek? Az sokmindent befolyàsol...
idézni csak pontosan, ha kérhetem: "24. § A házastársak hûséggel tartoznak egymásnak és egymást támogatni kötelesek." a többi egy jogi fórumból lett ollózva. a törvény nem ír ilyet, amit te.
Hivatalosan nem sok esélyed van, de ha esetleg megegyeztek abban, hogy közösen nevelitek /nálad és nála is ugyanannyit lenne a gyermek/, akkor jobban járnátok. A gyereknek viszont nem túl jó ez a tingli-tangli életforma.
Attol, hogy megcsalt, nem lesz tobb eselyed.
A hûtlenség önmagában még nem ok, hogy elvegyék az anyától a gyerekeket.
A megcsalás nem jogellenes, a bíróságot egyáltalán nem érdekli.
d)A Csjt. 24. §-a szerint a házastársak hõséggel tartoznak egymásnak, és egymást támogatni kötelesek. A házastársi hõséget sértımagatartás akkor értékelhetıa gyermek elhelyezése körében, ha az a családdal szembeni felelıtlenséget, önzést, közömbösséget juttatja kifejezésre. A családi élet felelıtlen megbontása, a házastárs, a gyermek indokolatlan elhagyása kétségessé teszi, hogy ez a szülırendelkezik-e a gyermek neveléséhez szükséges személyi, erkölcsi tulajdonságokkal.
Legfelsıbb Bíróság 17. számú IRÁNYELV a gyermek elhelyezésével kapcsolatos szempontokról1
Bocsi OFF Egyre több ilyen kérdés van hogy a nõk lépnek félre, miközben itt szídják a férfiakat hogy milyen mocskok...még is csak igaz a kutatás hogy több nõ lép félre és tart szeretõt mint férfi.
elõzõ két válasz enyém, hasonló cipõben járok.
hiteleink fele is õt illeti amibõl az Õ része kb 1, 2 millió
januári keresete vállalkozóként kb 20 ezer volt tehát költségeire nem volt elég, több kifizetetlen rendõrségi bírsága van tõkeszámla felszólítása van ..most tán van egy kéthetes munkahelye
Maximum akkor van esélyed ha tudod bizonyítani hogy az édesanyja nem alkalmas a gyermek nevlésére, ezt anyagi háttér miatt, illetve pszichológiai tényekre tudod alapozni vagy pl. alkoholista pista, meg ilyenek. megcsalás miatt nem fogják elvenni tõle.
A megcsalás nem befolyásolja a gyerekelhelyezést. Mennyi idõs a gyerek? 3 éves kor alatt szint esélytelen a dolog. De ha idõsebb és te vagy jobb anyagi helyzetben, esetleg több segítõt(pl.:nagyszülõt) tudsz felmutatni vagy a pszichológus szerint hozzád kötõdik jobban a gyerek, akkor van esélyed. (legalábbis az én környezetemben ilyen helyzetben ítélték az apának a gyereket)
Csak ezen okok miatt nem.
anyagiak környezet segítõk nálad jobb lehetõségek jó ügyvéd szerencsés Bíró választás

Az elmúlt egy évben három missed abom volt. Talán kromoszóma transzlokáció, esély a beültetés. Férjem viszont nem hajlandó felvállalni az ezzel járó dolgokat. Mit tennétek? Vágyom a gyerekre-bár hála istennek már van egy.

Legjobb válasz: Már csak emiatt is érdemes lenne meghallgatnia egy szakembert. Ugyanis valóban lehet olyan kromoszóma probléma, ami csak bizonyos nemû utódnál jelentkezik. Ilyenkor az ellenkezõ nemû gyerek "létrehozása" a megoldás, amit a természet véletlenszerûen tud csak produkálni, mesterségesen viszont tudatosan lehet irányítani. Más kérdés, hogy ha a kora miatt sem vágyik mindenáron még egy gyerekre, akkor valóban nem lesz könnyû rávenni az együttmûködésre.:-((

Már csak emiatt is érdemes lenne meghallgatnia egy szakembert. Ugyanis valóban lehet olyan kromoszóma probléma, ami csak bizonyos nemû utódnál jelentkezik. Ilyenkor az ellenkezõ nemû gyerek "létrehozása" a megoldás, amit a természet véletlenszerûen tud csak produkálni, mesterségesen viszont tudatosan lehet irányítani. Más kérdés, hogy ha a kora miatt sem vágyik mindenáron még egy gyerekre, akkor valóban nem lesz könnyû rávenni az együttmûködésre.:-((
Hát, ha az én férjem nem lenne hajlandó bevállalni a vizsgálatot (ami az õ esetében elég egyszerû, és fájdalommentes, nem úgy mint a nõknél), akkor ezt úgy venném, hogy nem is igazán akarja azt a gyereket. Olyannak meg nem szülnék, aki nem vágyik rá. Bocs, tudom nyersen hangzik, de ez a véleményem.
Tudja pontosan milyen "dolgokat" kell vállalnia? Legalább arról próbáld meggyõzni, hogy a konzultációra menjen el veled az orvoshoz. Ott nincs se vizsgálat, se "dolgok", csak egy szakszerû tájékoztatás az esélyekrõl, és lehetõségekrõl. Ha erre sem hajlandó, illetve tisztában van a problémával, akkor valószínûleg tényleg nem akar -annyira - gyereket mint te. Vagy úgy gondolja, hogy ha egyszer sikerült, sikerülni fog újra, ha eljön az ideje.
Nálad néztek már inzulinrezisztenciát? Ez is okozhat magzati elhalást, vetélést.
A kérdező hozzászólása: Az igazság az, hogy én 32 vagyok, a férjem már 38, és sajnos õ már a korára hivatkozik, hogy mire lenne gyerek, õ már 40 lenne. Másrészt úgy gondolja- és sajnos tényleg ilyen a gondolkodása-, hogy csak az a "gyerek", amelyik természetes úton fogan, neki nem kell "csészés" gyerek/ merthogy elcserélik az embriókat/
Ha találnak is valami problémát, az nem jelenti azt, hogy rögtön lombikra kell mennetek. Lehet hogy a férjed spermájában van valami baktérium, és ez okozta a missed ab-okat. Ilyenkor az is elég lehet, ha ezt kikezelik, és utána természetes úton lehet gyereketek.
Szia! Én sajnos rutinos lombikos vagyok, de azt látom, hogy olyan precízen megy minden, hogy nem valószínû, hogy elcserélnék az embriókat. :-) Inszemkor majdnem orrba vágtak a fecskendõvel (ezzel juttatják a méhbe a spermát), amin a párom neve állt, hogy biztosan az-e! :-)) És a beültetés elõtt megkérdezik a nevedet, hogy biztosan minden stimmeljen! :-) Gondolom, az elcserélt embriók tönkretennék az intézmény jó hírét, így erre nagyon-nagyon vigyáznak!! :-) Én úgy érzem, a párodnak inkább a saját férfiasságába vetett hite csorbulna, ha lombikbabátok lenne, ezért tiltakozik. Talán ha elmagyarázod neki, hogy ettõl semmivel sem kevésbé férfi, beadja a derekát. :-)
A kérdező hozzászólása: Vágyik- vágyott õ gyerekre, csak talán az a baj, hogy én úgy gondoltam, hogy legalább 4 év legyen a tesók között, plusz megvártam, míg a munkahelyemen véglegesítettek. Nem is lett volna probléma, ha sikerül az " elsõ" kistesó, õ már fél éves lenne. Szerintem nem valószínû, hogy mind3 gyerek azonos nemû lett volna, bár én nekem is eszembe jutott a 2. missed után. Egy a lényeg, le vagyok törve, mint a bili füle.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!