Találatok a következő kifejezésre: A gyerekemnek esélye (151 db)

El akarok válni, mert kiderült, hogy a feleségemet hónapok óta k. rogatta a fodrásza! Lehet esélyem a gyerekre?

Hányok ett?l a n?t?l, tegnap borult ki a bili és nem várok tovább a válással. Tudtam hogy tetszik neki, de esküdözött hogy nem csalt meg, mikor gyanakodtam a nyáron. Hát mégse tudott nyugton maradni. Legszívesebben széttépném, de attól félek, hogy akkor semmi esélyem nem lenne a gyerekre. A lehet? legjobban megalázott egy olyan alakkal, akinek a kamasztól az 50 évesig mindenki megvolt már! Kisvárosban élünk és ha ennek híre megy, mindenki a mi családunkon fog témázni! Mindegy, itt most nem ez a lényeg, de egyszer?en nem tudok túllépni a sértettségen.

Legjobb válasz: Van esélyed természetesen neked is, de mi nem tudunk dönteni - az majd a bíróság dolga lesz. A lényeg, hogy tudj normális körülményeket teremteni, legyél higgadt (ha hõbörögsz, kevesebb az esélyed!!) A megbántottságod érthetõ, de ne erre koncentrálj. Próbálj meg a konkrét feladattal foglalkozni: a gyereknek megfelelõ feltételek megteremtésével. Óvoda/iskola lehetõleg ne változzon, mert azt nehezebben hagyja a bíró, ha van más megoldás is. Legyen lehetõleg külön szoba, és a napközbeni felügyelet megoldott (akár nagyszülõk segítségével). Fontos, hogy beszéld meg a gyerekkel, õ mit szeretne! Értelmesen, hiszen õt is valószínûleg megkérdezik majd. Ha még kicsi, akkor persze nem a bíróságon, hanem esetlegesen egy gyámhivatali dolgozón keresztül.

Van esélyed természetesen neked is, de mi nem tudunk dönteni - az majd a bíróság dolga lesz. A lényeg, hogy tudj normális körülményeket teremteni, legyél higgadt (ha hõbörögsz, kevesebb az esélyed!!) A megbántottságod érthetõ, de ne erre koncentrálj. Próbálj meg a konkrét feladattal foglalkozni: a gyereknek megfelelõ feltételek megteremtésével. Óvoda/iskola lehetõleg ne változzon, mert azt nehezebben hagyja a bíró, ha van más megoldás is. Legyen lehetõleg külön szoba, és a napközbeni felügyelet megoldott (akár nagyszülõk segítségével). Fontos, hogy beszéld meg a gyerekkel, õ mit szeretne! Értelmesen, hiszen õt is valószínûleg megkérdezik majd. Ha még kicsi, akkor persze nem a bíróságon, hanem esetlegesen egy gyámhivatali dolgozón keresztül.
Teljesen érthetõ a felháborodásod, de nem hiszem, hogy a bíróság figyelembe venné a gyermekelhelyezés szempontjából, hogy a feleséged megcsalt a fodrásszal és az sem biztos, hogy nyomós érv lesz, hogy kevesebb a jövedelme. De ha a gyerek veled akar maradni, akkor szerintem lehet esélyed. Azért, ezt ne úgy próbáld elérni, hogy a lehetõ legjobban az anyukája ellen hangolod, még ha jogosan utáltad is meg.
A bíróságot egyáltalán nem érdekli, hogy ki kivel k.rogatott, és az sem, hogy kinek mennyi a jövedelme. A kocsit nem tõled kapta, mivel házasságban éltek. Tehát mindkét autó közös, attól függetlenül, hogy kinek a nevére került. A kizárólagos felügyelet nem korlátozza a láthatást, ez egészen másról szól. Nyilván elítélendõ dolog a félrejárás, de gondolkodni kell azon is, hogy ugyan miért tette.Na pont ezért a bíróságot senki szexuális élete nem érdekli. Csak érdekességként meg mondom, hogy a felettem lakó csaj nyíltan prosti volt, éjszakai mulatókban táncolt, ordított róla a szakmája, mégis õ nevelte a kislányt. És annál a gyereknél jól neveltebb, kedvesebb, aranyosabb, tisztelettudóbb gyereket nem láttam. Szóval nagyon nem azon múlik, hogy kinél van jobb helyen a gyerek, hogy melyik szülõje kivel fekszik össze.
Van esélyed de szerintem ha a gyerekek kicsik biztos a feleségednél maradnak.
Az a gyerek életkorától is függ nagyban, minél idõsebb, annál jobbak az esélyeid. De alapvetõen ma már egyáltalán nem rosszak az apák esélyei, legalábbis közel sem olyan rosszak, mint a cocilista érában, amikor is ugyebár "a gyereknek az anyja mellett" volt a helye. Szóval hajrá, szívasd meg a szukát.
Egy 8 éves gyereket már meg fog hallgatni a bíróság az elhelyezés ügyében, és ha veled szeretne maradni, az nyomós érv lesz. Az nem igaz, hogy a félrekefélés nem számít, mert a bíróság igenis nézi, hogy az életközösség kinek a hibájából romlott meg véglegesen és helyrehozhatatlanul, és olyan helyre teszi a kiskorút, ahol a testi, értelmi, érzelmi fejlõdése a leginkább biztosított. Ha sikerül a bíróságot ebben megingatni az anyát illetõen, akkor az sokat jelenthet. Célszerû olyan ügyvédet megkeresni ezzel a bontóperrel, akinek nagy gyakorlata van az ilyesmiben, de valószínûleg nem lesz olcsó.
A kérdező hozzászólása: Az õ keresete kb 75 ezer, amit összemûkörmözik egy hónapban, mert ugye normálisan dolgozni már nem tetszik. És a gyerekkel állandóan kiabál, mikor milyen kedve van!
Utolsó: megcsalás esetén miért csak a nõnek kell mentséget keresni? Miért van az, hogy egyesek (nyilván feminista némberek) a nõk félrelépését természetesnek veszik, mert jaj, valamit nem kapott meg. Bezzeg, ha férfi hivatkozna erre, a szemét kikaparnátok, mekkora görény.
Aha kedves utolsó, és többi lepontozó! Honnan a rákból tudjátok, hogy NEM SZÓLT? Ott voltatok? Mindenki csak ítélkezik azon ha egy feleség félrejárt, akkor aztán rögtön õ az aljas. És ha elõtte mondjuk évekig járt a szája, hogy változtasson? Olvassátok már el a nagyképû, gõgös irományát miben azt taglalja, hogy õ mennyivel jobb ember. Tudjátok ha valaki úgy gondolkodik egy házasságon belül, hogy az autót tõle kapta, meg az õ keresete mennyivel több, az pontosan jellemzi, hogy a házassága alatt nem tartotta egyenrangú félként a feleségét. Egy uralkodó kis nyomi, akinek most megmutatták, hogy van nála jobb is.
nyilván nem véletlen, ha valaki félrekefél, az azt jelenti, hogy otthon nem kapott meg mindent. viszont kulturált embernél ilyenkor nem a félrekefe az elsõ lépés, hanem az, hogy kinyitja a pofáját és szól, hogy valami baja van, mert akkor még esetleg menthetõ a házasság. nem rögtön máshoz menekülni, mint egy óvodás. szóval én megértem, ha felhúzta a kérdezõt. 35/N
Nem vagyok feminista és nem keresek mentséget. De a kérdezõ stílusából egyértelmûen lejön, hogy milyen ember. És igen, elõfordul, hogy félrelép vagy a feleség vagy a férj. De ez nem ok arra, hogy a másik úgy beszéljen róla, hogy lehányom meg széttépem, meg kizárólagos felügyeletet akarok.
Kb. semmi esélyed nincs a mai Magyarországon. :-/
Mi az, hogy ez jön le a stílusából? Ideges, mert megcsalták. Nyilván hogy nem fog kedvesen beszélni a nejérõl ezek után, teljesen érthetõ a haragja, mert a szemébe hazudott. Te meg olyan szánalmas vagy, hogy ezen lovagolsz...
Szerintem meg te vagy szánalmas meg a kérdezõ. Ti vagytok azok, akiket ha megbántanak meg meg vannak sértve akkor rögtön lemennek állat színvonalra. Na mindegy. Majd a gyereket megkérdezik, hogy hol érezné jobban magát, aztán a bíró eldönti. De sok esélye nem lesz a kérdezõnek.
"Honnan a rákból tudjátok, hogy NEM SZÓLT? Ott voltatok? Mindenki csak ítélkezik azon ha egy feleség félrejárt, akkor aztán rögtön õ az aljas. És ha elõtte mondjuk évekig járt a szája, hogy változtasson?" akkor meg félredugás helyett be lehet adni a válópert, csak nyilván kényelmes, hogy a feneke alá van tolva a lakás meg a kocsi. "Miért van az, hogy egyesek (nyilván feminista némberek) a nõk félrelépését természetesnek veszik, " te valamit igen félreértesz a feminizmusból. én feminista vagyok, ami azt jelenti, hogy hiszek az egyenjogúságban (ami egyenlõ kötelességekkel is jár, nemcsak jogokkal). az utánam válaszoló nem tartja magát feministának, amit jól is tesz, mert õ a félrekúró feleséget védi. 21-es voltam
Ha a férfi csalja meg a nõt, akkor õ egy gerinctelen féreg, de ha a nõ csalja meg a férfit.. akkor is a férfi a gerinctelen féreg, szegény nõ csak másnál kereste a boldogságot. :D Nevetséges.
kérdezõ.A feleséged bevalotta hogy megcsalt?
Magyarországon nincs vétkességi elv, tehát önmagában az, hogy ki miatt bomlott fel a házasság, nem számít semminél. Viszont ettõl függetlenül kötõdhet a gyerek jobban az apához. Ezzel kéne foglalkozni, a GYEREKKEL, nem mással ebben a helyzetben.
Remélem hasonlóképp jártok, mint a kérdezõ, ti kárörvendõ férgek... :S
A kérdező hozzászólása: A gyerek 8 éves és nagyon jó a kapcsolatunk, szokta is mondani, hogy engem jobban szeret!
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, igyekszem higgadt lenni, de tegnap óta nem aludtam és úgy érzem ennyire még nem aláztak meg. Tudod mit csinált? Rákérdeztem, hogy kavarnak-e, erre elröhögte magát! akkor rögtön levágtam, hogy itt valami gáz van. Ezek szerint neki a 11 év semmi volt és jó poén volt hónapokig a szemembe hazudni
Ha hozzád jobban kötõdik eleve, akkor jók az esélyeid mindenképp. Nálunk is így volt. De mondom, higgadt legyél, mert a kiborulás rossz fényt vet rád. (Még, ha érthetõ is.)
A mûkörmözéssel be van jelentve, mint vállalkozó? vagy feketén csinálja? mert akkor ebbe is belekötnék, hisz az akkor nem hivatalos jövedelem, plusz még rászállna az adóhatóság is.
Én megértem a felháborodásodat, de fogd már fel, hogy a bíróságon a szexuális élet max akkor van figyelembe véve, ha az anya valami útszélén álló, koszos, üzletszerûen d*gó ribi lenne. De nem az. Amit az egyik hozzászóló írt, hogy figyelembe veszik, az egy nagy baromság. Abból, hogy valaki félrement egyáltalán nem következik az, hogy miatta bomlott volna fel a házasság. Ha te, kedves kérdezõ, úgy produkáltál volna az ágyban, hogy a feleségednek ne legyen igénye máshova menni, akkor nem ment volna. Nem a félrekufirc az oka a házasság tönkremenetelének, az már csak a jelzése, hogy tönkrement. Egyébként, hogy segítõ szándékom is legyen, én meg tudom adni az elérhetõségét az egyik legjobb gyerekperes ügyvédnek. Olyan pozícióban van, hogy mindegyik bíróval pajtás. De rossz hír, hogy õ mondta nekem, hogy a bíróság magasról tesz arra, hogy ki kivel mit bujálkodott.
Szerintem is azonnal ügyvéddel kezdj. Nagyon rossz olvasni a történeted, de az ügyvédek ismerik azokat a trükköket, amivel jó esélyed lehet (jogász vagyok). Laikusként sokkal rosszabb helyzetbõl indulsz.
Nem számít, hogy félrement, hiszen nem õ borította a családközösséget. Mondhatja azt, hogy a te hibád, mert elhanyagoltad stb. és õ ezért titokban járt félre, hogy legalább a család megmaradjon, ha már a szerelem a te hibádból ment el.Mondhatja. De amúgy az is ugyanannyira fogja érdekelni a bíróságot, mint a te vádad: zéró. Ügyvéd az egyetlen megoldás.
19.15 - most haragszik a kérdezõ, jogos... -.- 28/n
19.15-nek igaza van. Tipikusan az a pasas lehetsz aki folyton a másik orra alá dörgöli, hogy sz*rt sem ér, de õõõ bezzeg! Kocsija van amit tõled kapott, 3-szorosát keresed mint õ, õ csak egy 75 ezret keresõ kis senkiházi mûkörmös...Hát apukám, bizonygathatod, hogy te jobb ember vagy, de ezek szerint bizonyos dolgokban kevés voltál :D Szóval, ha nem csináltad volna ki a lenézõ stílusoddal, akkor nem kötött volna ki egy fodrász ágyában.
csatlakozom elõzõhöz

Akik jók bioszból! 1. ) Egy házaspárból a férfi vérzékeny. A gyerekük milyen lehet? 2. ) Lehet e 2 normális pigmentáltságú embernek albínó gyermeke? Ha igen, mekkora az esély rá?

Legjobb válasz: 1.Vérzékenység: X-kromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven 2 eset áll fenn: vérzékeny férfi jelölése:X'Y elsõ, ha a nõ egészséges akkor: XX (keresztezve) X'Y lesz: X'X, XY, X'X, XY ekkor a lányok 50%ban hordozók, a fiúk egészségesek ha a nõ hordozó: X'X keresztezve X'Y lesz: X'X', X'Y, X'X, XY szóval 25%ban lesz beteg lány, beteg fiú, 25%-ban lesz hordozó lány, és 25%-ban lesz egészséges fiú 2. Albinizmus: testikromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven szintén A két normális pigmentáltságú szülõ lehet: AAxAA ebben az esetben nem lehet albinó gyerekük lehet csak az egyik hordozó: Aa x AA ekkor sem lehet Ha mindketten hordozók: Aa x Aa AA,Aa,Aa,aa akkor 25% eséllyel lehet albinó gyerekük, 75%-ban normális pigmentáltságúak lesznek noha hordozzák valamennyien a recesszív a-t

1.Vérzékenység: X-kromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven 2 eset áll fenn: vérzékeny férfi jelölése:X'Y elsõ, ha a nõ egészséges akkor: XX (keresztezve) X'Y lesz: X'X, XY, X'X, XY ekkor a lányok 50%ban hordozók, a fiúk egészségesek ha a nõ hordozó: X'X keresztezve X'Y lesz: X'X', X'Y, X'X, XY szóval 25%ban lesz beteg lány, beteg fiú, 25%-ban lesz hordozó lány, és 25%-ban lesz egészséges fiú 2. Albinizmus: testikromoszómához kapcsoltan öröklõdik recesszíven szintén A két normális pigmentáltságú szülõ lehet: AAxAA ebben az esetben nem lehet albinó gyerekük lehet csak az egyik hordozó: Aa x AA ekkor sem lehet Ha mindketten hordozók: Aa x Aa AA, Aa, Aa, aa akkor 25% eséllyel lehet albinó gyerekük, 75%-ban normális pigmentáltságúak lesznek noha hordozzák valamennyien a recesszív a-t
1 vérzékeny is, meg nem is 2 igen, lehet a géneket nem csak a szülõktõl, hanem sokadik felmenõig örökölhetjük
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :)

Büntetett előéletű apának is annyi esélye van megkapni a gyerekét mint egy nem büntetettnek?

Úgy értem ha alap esetben az apának ítélnék a gyereket,mert az anya nem alkalmas bármi miatt!

Legjobb válasz: Attól függ,hogy miért büntették meg! Ha nem veszélyezteti a gyereket,akkor lehet esélye.

Attól függ, hogy miért büntették meg! Ha nem veszélyezteti a gyereket, akkor lehet esélye.
bûncselekménytõl függ, nem ugyanaz a kategória a rablógyilkosság meg az adócsalás

Ha már többször megcsalt, a gyerek miatt érdemes megpróbálni? Új esélyt adni? Úgy érzem, h egy "se veled se nélküled" állapotban toporgok! Mit tegyek?

Ha vele maradok,csak egy kapcarongy maradok,akit mindig ki lehet használni,és nem néz semmibe sem. Ha elküldöm, nem tudom,h hogy teszem túl magam rajta. El vok keseredve!

Legjobb válasz: A gyerek miatt épp a válásnak van több értelme. Ha egy ilyen kapcsolatban nõ fel, azt fogja normálisnak tartani, hogy egyik szülõ csalja a másikat, aki emiatt totál stresszes, és akkor az lesz a szeme elõtt, hogy ilyen a házasság. Van rá esély, hogy találsz a mostani párod helyett egy normálisat.

Az egy dolog, hogy a gyerek mit lát, de milyen ember lesz belõle, ha az apjáról vesz példát? Nézd, ha mazohista vagy, és ennyire utálod magad, akkor maradj vele. Mi hiába írunk bármit. De egy ilyen emberrel csak az marad (és az ír olyanokat, hogy nem tudom, hogy teszem túl magam rajta), akinek nulla az önbizalma, és szentül hiszi, hogy senkinek nem kell. Ha az elsõ megcsalásnál kidobtad volna, már rég boldogan élnél. Ha vele maradsz, elõbb-utóbb elhagy valakiért, és azon hogy teszed túl magad?
És neked van valakid akivel szívesebben lennél együtt? Szerintem a lehetõ legnagyobb marhaság hogy évek óta hazudsz magadnak, és érdekbõl odakötöd magadat valakihez. Egy ismerõsöm pl a párja pénze meg pozíciója miatt lógott rajta, mert egy kinyalt s*ggû elkényeztetett ribi volt világ életében, mígnem a képébe vágtam a frankót, amire meg lefagyott és napokig kattogott az agya. Aztán azóta nem tudom mire jutott, de nem lepne meg ha kiderülne hogy ugyanúgy terpeszti a s*ggét a hazug illúziójában. Örülj hogy te legalább nem anyagilag tetted függõvé magadat mástól, add be a válókeresetet.
A gyerek miatt épp a válásnak van több értelme. Ha egy ilyen kapcsolatban nõ fel, azt fogja normálisnak tartani, hogy egyik szülõ csalja a másikat, aki emiatt totál stresszes, és akkor az lesz a szeme elõtt, hogy ilyen a házasság. Van rá esély, hogy találsz a mostani párod helyett egy normálisat.
Te eddig sem a gyerek miatt maradtál vele, ezzel csak áltatod magad. Azért nem küldöd el, mert, amiket te is írtál: " "se veled se nélküled" állapotban toporgok" , "Ha elküldöm, nem tudom, h hogy teszem túl magam rajta" Egyáltalán nem a gyerek érdekében cselekszel, ha az õ érdekét vennéd figyelembe, nem tûrnéd, hogy egy ilyen házasság adja a mintát a felnõtt életéhez. Neked valahol kényelmes állapot ez, gondolom, még mindig szereted, nélküle semminek érzed magad, satöbbi. Legalább magadnak ne hazudj.
Na, úgy látom, egyre gondoltunk.
Kezdd el építeni az uj eleted, vele úgysem leszel nyugodt es boldog. Nehez az elso lepes, de ne halogasd!
Ha ezek után nem tudod mit tegyél lehet meg is érdemlitek egymást. Már rég tudja a világ, hogy pont a gyerek miatt nem szabad együtt maradni ilyen "emberekkel" , de most is csak azon rágódsz mi lesz veled, hogy éled túl egy olyan ember nélkül aki még kutyába se tekint, véletlenül se azt nézed, hogy majd a kölök azt látja, hogy az anyja egy idegroncs.
hagyd el!!!!
Nem. Egy megcsalás talán még megbocsájtható, arra talán lehet még magyarázatot adni, megbeszélni, túllépni rajta, de többszöri, sorozatos megcsalásra nincs mentség, valószínûleg ugyanúgy fog csalni továbbra is, mint eddig.
Tényleg sajnállak, mert egy alja pasit fogtál ki. Bocsáss meg, tudom, hogy szereted, de nem érdemli meg. Egyrészt megcsal. Többször is, tehát nem arról van szó, hogy berúgott, egyszer elgyengült és bánja élete végéig, hanem visszaesik. Tehát nem tud parancsolni magának, nem tanul a hibájából. A másik, amiért alja, az, hogy rád kényszeríti, hogy te legyél az, aki kimondja a végsõ szót, érezd te magad rosszul amiért vége. Õ nem fejezné be, õ teperne, hogy még mindig adj esélyt, aztán 1-2 hónap múlva ismét összeszedne valakit és félrelépne. És akkor mi lenne? Ugyanez.... Tudom nehéz, de ne érezd magad rosszul, amiért szétváltok! Én azt kívánom, ez már a végleges legyen, ne adj neki újabb esélyt! Arra számítanod kell, hogy (mivel nem végleg zártátok le) õ továbbra is próbálkozni fog nálad! Sok sikert!
mióta vagytok együtt???gyereketek mennyi idõs?megbeszéltétek hogyan lesz a gyerek miatt a továbbiak?
A kérdező hozzászólása: Holnap elköltözik, de függõben hagyta(hagytuk) a dolgot. Nagyon rosszul érzem magam. Tudom, h az eszem szerint kell döntenem, de nagyon nehéz, m szeretem és mégis nekem kellett ezt a döntést is meghoznom. Lehet, h könnyebb lett vna, ha nem húzza az idõt, és nem teper az utolsó pillanatban.
Komolyan kérdezed? Egy esélyt még megértek, de sokadikat??? Neeem biztos, nem kapna tõlem még egy esélyt!
Utolsó! Pont ezért nem kell feltárni és megbeszélni. Nem kényszerbõl választják a megcsalást hanem saját akaratukból. Így majd tanul a férfi társadalom és a nõi is, mert persze a nõk is csalnak. Ha nem lesz már olyan aki a legkisebb megcsalást is megbocsájtja, akkor majd elgondolkodnak a felek, hogy beszélni kell-e elõbb vagy cselekedni.
15-ös válaszolónak: 12-es vagyok Nem azt írtam, hogy jogos és elfogadható a megcsalás, hanem hogy sok oka lehet, amit elõbb fel kell tárni és csak utána lehet (ha lehet) orvosolni. Számomra sem elfogadható tény a megcslás, de sajnos egyre több férfi választja gond esetén ezt a formát a megbeszélés helyett, ezért jó, ha megbeszélik és változtatnak rajta (HA tudnak).
Állj be azoknak a nõknek a sorába, akiknek egyetlen életcéljuk, hogy mûmártírok legyenek és ezzel leplezzék az életképtelenségüket. Én is ebben nõttem fel és most csodálkoznak a szüleim amiért nem akarok családot.
ma 10:18 Lényegtelen miért csalta meg, fõleg többször is, ha gondja van akkor ott az a többfunkciós testrésze amit beszédre is lehet használni. És ha erre sem képes akkor ott csak mondva csinált szeretet lehet.
maradj vele és játszd tovább a mártírt, az ilyen nõnek úgy kell hogy megalázzák, saját magadért nem tudsz kiállni, megérdemled!
mióta vagytok házasok?hány éves a gyerek?hány évesek vagytok?
Szerintem kevés az információ! Fontos lenne tudni, hogy miért lép félre a férjed. Otthon nem kap meg valamit? Van olyan vágya, amit "úgy" nem tudsz teljesíteni? Elhanyagoltad mostanában a külsõdet, lestrapált vagy és ingerlékeny, elutasító? Az izgalmat keresi vagy csak a hódítás hiányzik neki? Esetleg te otthon vagy a gyerekkel, õ bulizni indul, ittasan pedig nincs elég önkontrollja? Sok oka lehet a megcsalásnak. Ha van szeretet, esetleg egy párterápián fel tudjátok tárni a megcsalás okait és tudtok is rajta javítani. Ehhez mindketten kelletek és mivel gyerekek is vannak, érdemesebb ezzel kezdeni. Ha nincs elfogadható magyarázat az eddigi buta kicsapongásoknak (pl.: otthonról hozott rossz példa, amivel nem is tudja, mennyire megbánt téged) és nem tud javítani a helyzeten, sajnos az elõttem szóloknak van igazuk és a gyerekek érdekében monogám mintát kell biztosítani a válás mellett döntéssel.
Jobban jársz ha egy új kapcsolatba kezdesz és ott igazán boldog lehetsz, hidd el nekem ez lesz a legjobb megoldás. Annak nincs értelme hogy évekig vergõdj a jelenlegi pároddal aztán a gyereke4d is ezt lássa mert neki sem lesz túl boldog gyerekkora, ezért.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van! Lehet, h csak egy kis rugdosás kellett tõletek! Sokszor megingok, sajnos. És ez sztem azért van, m mást mond az eszem és mást a szívem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást! Remélem, h erõs leszek. Az, h nem lett véglegesen lezárva, az azért volt jó, mert könnyebben ki tudtam mondani, h menjen el. De én sem akarom visszacsinálni, tisztában vok vele, h megint mdgtenné. Félek, nincs elég önbizalmam, h egyedül hogy fogom venni az akadályokat, pedig eddig sem nagyon számíthattam rá.

Ha a gyerekem megszulom 5 honapos korban akkor mennyi az esely hogy eletben marad?

Legjobb válasz: Van rá esély, fõleg, ha olyan kórházban szülsz ahol a csecsemõ és koraszülött osztály nagyon felszerelt! Az unokatesóm tavaly júliusban így született, és csak karácsonyra jöhetett haza a kórházból! Sajnos nagyon sok mûtéten kellett átesnie, de jó eséllyel indulhat úgy el, hogy nem lesz maradandó gondja, persze az is benne van hogy igen... még sajnos nem lehet tudni..

Vakbéllel 1 hetet várni, hát õõõõõõ, erre nem tudok mit mondani! És amúgy hol vagy? Otthon, mert ha perforálódik, akkor órákon múlik az életed, ugye ezt tudod?! Amúgy 23 hetesen vetélésrõl és nem szülésrõl beszélnek az orvosok, 24 hét a határ, ez alatt meg sem próbálják életben tartani a babát!
amúgy szerintem ekkora eltérés nem lehet országok között, ha mégis, fogom magam, és hazajövök!!! mûtsenek meg itt!!
A kérdező hozzászólása: rosszul vgy tolm minek olvasod?!-.-
A kérdező hozzászólása: akkor nm hiszed el... d en + nm akarm megszulni
Jesszus, rosszul vagyok tõled, úgy ragaszkodsz ahhoz, hogy meg kell szülnöd, mintha ez valami menõ, jó dolog lenne. Szégyelld magad!!!!!! Amúgy meg nem tudom elhinni a kérdésed....
A kérdező hozzászólása: meg ehez nkm az is ottvn h en veszelyezett vagyok...mert mar egyszer majdnem megszultm
Itt már most ez a lényeg, a vakbélmûtét és az hogy meg kell-e szülnöd, nem más... még ha kibõvítenéd se változtatna a helyzeten..
A kérdező hozzászólása: nem ha kibovienem meg tovabb...akkor jonnenek az oltogatok.-.-szoasos oldalakon...
kérdezõ, b+, de komolyan!!!!!! neked az oltogatás, hogy leírtuk, NEM kell megszülnöd 23 hetesen a gyerekedet???? 1 hetet várni vakbél mûtétre?? ezt semmilyen országban nem tudom elképzelni!!!
A kérdező hozzászólása: de en angliaban elek es it nem is tudom masok az orvosok szarabak de mar nem engednek mgyarorszagra mugy 1 hetet kell varnom a mutetre
A kérdező hozzászólása: na jo mos em fogom nagyon fejtegetni, mert akkor jonnenek az oltogatok hogy ..jaj..ez..meg..az.meg..amaz...-.-.....szval..-.-
Nekem írt privit is a kérdezõ, de nem írom le hogy mit, mert nem akarom kiteregetni a dolgait, de nekem is kamuszaga van...
A kérdező hozzászólása: hat engem jobb lenne ha magyaron muenenek..
vakbél mûtétre 1 hetet várni????
az a baj kérdezõ, annyira helytelenül írsz, hogy sajna nem is érteni.
unatkozo no miket ki nem talal.A vakbel kivalloan muthet ugy hogy a terhesseg megmarad. van egy kicsi esely a koraszulesre a vakbel miatti laz es gyulladas miatt de ez minimalis . angliaban sem kell megszulni a gyereket ha vakbelre mutenek ezt fereertette vagy kamuzik. Mi koze a mehben levo gyereknek a vakbelhez??? meg a kozeleben sem jarnak mutet alatt. Ha valaki ennyire nincs tisztaban az anatomiai alapokkal akkor konnyen fereert angolul valamit.
Ezekre a válaszokra miért nem reagálsz? Mikor vallod már be, hogy kamuzol?
Szerintem is kamu, de azért tájékoztatlak, hogy a vakbélmûtétet ma már laparoszkópiával végzik. 2-3 apró bemetszés, azon mennek be a mûszerrel. Biztosan nem veszélyezteti a terhességet.
1, Vakbelet akkor mûtenek ilyen esetben, ha perforálódott, mert az az anya életébe kerül. Arra viszont nem váratnak mert 1 nap alatt belehalsz. Más esetben nem ölik meg a gyereked!!! 2, Furcsa, hogy csak azóta írsz förtelmesen, amióta kiderült, hogy "Angliában laksz". 3, Ha ez így is lenne, akkor én szerintem nem a gép elõtt ülnék és egy másik országban élõk véleményével vitatkoznék, hanem hajtanám az orvosokat, hogy megmentsem a babám életét.
A kérdező hozzászólása: nm hulyeskedek-.-
nyilván ekkora gonddal a hátad mögött nincs máshoz kedved, mint ide írogatni, ne haragudj, nem értem, minek kellett ez az egész. annyi kamu topik van, de mondjuk még azokat megértem, amiket kis hülye tinik írnak ki, szinte nevetséges témákkal, de ez??? ezeket a kérdéseket állapotos nõk olvassák, szerinted mit érzünk? minek kell itt hülyéskedni?
A kérdező hozzászólása: talalkozhatnank majd nem oom mikor
A kérdező hozzászólása: -.-
Hagyjátok már, biztosan kamu! Ilyen a világon nincs.
A kérdező hozzászólása: *mutenenek
A kérdező hozzászólása: hat nkm jobb lenne ha otthon muteenenk
Nekem ennek a kérdésnek kamuszaga van... Kérdezõ, többen írják, hogy nem kell kivenni a babát, akkor most mégis hogy is van ez?
25. vagyok. köszönöm. Na akkor én se tudtam netezni mikor ez történt. A szülõszobára vitt a mentõ vetéléssel, mert ugye 23 hetesen még annak számít.... Babák megvoltak, akkor vittek át (máshol van) a sürgõsségire, majd röngten, vérvétel, stb. mikor felébredtem, akkor tudtam meg mi volt.... végülis nem tudom mi lett volna a babákkal, ha én elvérzek, de jobb is....
Különben az extrém koraszülötteket császározzák, mert akkor több a baba esélye. De 23 hetesen nincs neki sok. Amúgy valami nem kerek a történettel, vagy kimaradt valami lényeges információ. 23 hetesen nem mûtenek, hacsak nincs életveszélyben az anya. Ha viszont életveszélyben van az anya, akkor nem fórumozgat. Általában vakbélmûtétnél nem kell "kivenni" a babát. Egy egészségügyis.
Nem tudom, bár én még pár orvost megkérdeznék, de ha mindegyik ezt gondolja, akkor lehet jobb túl lenni rajta és reménykedni!
A kérdező hozzászólása: azt mondjak akkor a baba meghalna/...igy meg tobb eselye van :((((((9
Egyébként nincs más megoldás erre? Nem tudnak úgy mûteni, hogy a baba maradjon?
A kérdező hozzászólása: de en ugyszeretenem szegenyt bent hagyni vegig:(((((
A kérdező hozzászólása: az igaz
Szerintem ilyen esetben császároznak! Fõleg ha amúgy is alhasi mûtéted lenne! Akkor nem hiszem hogy 2x is felnyitnának!
A kérdező hozzászólása: hat mivel nekem meg vakbel gyulladasom van a terhesseg alatt igy megkell szulnom a babat..:( csak utana tudnak megmuteni ra...:( es nem tudnak varni :'(
miért kell megszülnöd ennyi idõs korában???baj van??
A kérdező hozzászólása: de en meg a szulestol is felek..csaszarozni lehetne?:o:/
Az én rokonom pedig 450 grammal született, fél évet kórházban töltött, de mára már egy életrevaló, egészséges három éves kiscsaj.
1. vagyok az lemaradt hogy 900 g-mal született!
Amúgy hány hetesen mûtenének?
A kérdező hozzászólása: hat 4 orvos mondta
A kérdező hozzászólása: 23 hetesen
25-ös, gratula az ikrekhez :)
Meg tudnak mûteni tutira. Én is 23 hetesen vakbél gyanús voltam, aztán más volt, elpattant egy ér a hasamban, 2, 5 l vért vesztettem, majdnem meghaltunk mindhárman (ikrekkel voltam kismama). 1, 5 órás mûtétet hajtottak végre, altattak. Hívtak egy szülészt a mûtéthez, meg az én orvosom is ott volt, ha közbe kell avatkozni.Utána uh-ot csináltak. végül 38 hetesen császároztak.
Írták már többen, hogy maradhat a baba. Keress másik orvost, akár egy 10-et, ha a többi nem vállalja. 23 hetesen a túlélési esélye szinte semmi, ha mégis sikerülne, óriási eséllyel maradandó károsodásai lesznek. Sajnálom (bár kicsit furcsa a kérdésed, mûtétre várva vakbélgyulladással, szülés elõtt, információk nélkül miért itt írogatsz? Vakbéllel nem szoktak napokig várni, míg kitalálod a továbbiakat...).
Ha rászánsz több százezer forintot, akkor igen, megcsászároznak. Amúgy ha nincs rá ok, nem fognak. De ez majd ott derül ki szülésnél.
Úgy látom, 19-essel egy rugóra jár az agyunk :)
19-es vagyok, igen, én is ezt találtam! kedves kérdezõ, írd meg, mi a helyzet!
Van valami specialitása a vakbélgyulladásodnak, amiért ki kell szedni a babát? Csak mert általánosságban lehet mûteni terhesen, nem kell kivenni a babát. "A vakbélmûtét általában nem okoz károsodást a magzatban és nem vezet vetéléshez." http://www.informed.hu/eletmod/terhesseg__szules/terhessegi_..
"A vakbélmûtét általában nem okoz károsodást a magzatban és nem vezet vetéléshez." ezt egy oldalon találtam. megmûtenek úgy, hogy a baba bent marad. neked mit mondtak, miért nem lehet ezt??
23 hetesen az esély szinte 0.
A kérdező hozzászólása: hat az nem annyira fiatal de akkor is fiatal
A kicsi 25 hetes volt azt hiszem
Van rá esély, fõleg, ha olyan kórházban szülsz ahol a csecsemõ és koraszülött osztály nagyon felszerelt! Az unokatesóm tavaly júliusban így született, és csak karácsonyra jöhetett haza a kórházból! Sajnos nagyon sok mûtéten kellett átesnie, de jó eséllyel indulhat úgy el, hogy nem lesz maradandó gondja, persze az is benne van hogy igen... még sajnos nem lehet tudni..

Az apa bántott engem, nem hoztam el tőle a gyerekem. őt nem bántja.2 hetenete velem van, eltelt 3 év és a gyermekem szeretne velem élni. miért kell elítélni amiért akkor ott hagytam a gyerekem és most szeretném őt visszakapni. mik az esélyeim?

A bíróságon kinek van nagyobb esélye az apának vagy nekem?Õ biztosan perelne.mik az esélyeim.Csak az írjon aki nem szemrehányásokkal bombáz,mert nem tudja senki az el?zményeket.ha beadom a gyerekelhelyezési pert, mellém helyeznek ki ügyvédet?

Legjobb válasz: Az elítélést azért kapod,mert mint anya,tudom,hogy a gyermekem nélkül soha,sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj,hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából,hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet,akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van,és tényleg nincs baja,akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét,de ez igen kis súllyal esik lattba,ha még kicsi a gyermek. Illetve,mint elvált szülõk gyermeke,tudom,hogy a gyermekekért folyó huzavonát,és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést,amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére,mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan,hogy megéri-e!!!

Az elítélést azért kapod, mert mint anya, tudom, hogy a gyermekem nélkül soha, sehova!Inkább verjen meg még kétszer.Nem baj, hogy õt nem bántja.Illetve hogy miért kellett ehhez három év.(Olvastam a kérdésed a családi kapcsolatoknál is...) A nálad történõ elhelyezés esélyei elég kicsi.Ugyanis három év távlatából, hacsak akkor nem vetettél orvosi látleletet, akkor elég nehéz bizonyítani a bántalmazást.Ha a gyermek jó helyen van, és tényleg nincs baja, akkor szerintem majdhogynem nulla.Persze szakember maghallgathatja a gyermek véleményét, de ez igen kis súllyal esik lattba, ha még kicsi a gyermek. Illetve, mint elvált szülõk gyermeke, tudom, hogy a gyermekekért folyó huzavonát, és a szülõk egymás elleni acsarkodását mindenkinél jobban a gyermek sínyli meg.Senkinek nem kívánom azt az érzést, amikor az apja nem akar elmenni az esküvõjére, mert 16 éve elvált az anyjától és (míly meglepõ) az anyja is ott lesz.Azért gondold végig alaposan, hogy megéri-e!!!

A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. Mennyi esélye van egy apukának a gyerek elhelyezési per megnyerésében?

A párom elhagyott egy másik férfi miatt, van egy közös gyermekünk 2 éves, és nagyon szeretem, természetesen vitte őt is magával. A párom depressziós, Frontint szed rendszeresen, be is vallotta hogy függője lett a gyógyszernek, sokszor megiszik egy fél üveg bórt vagy többet is, és 2,3 vagy akár 4 szem frontinnal megy aludni. A kapcsolatunk elején járt pszichológushoz is, persze ott hagyta. A kapcsolatunk során többször is említette az öngyilkosság gondolatát. Most kiderült, hogy kb 1 éve van egy 7,5 cm-es ciszta a petefészkén és benne van a pakliban hogy kemóra is kell majd járnia a műtét után. Jelenleg nincs munkahelye és a gyerek bölcsődei indulását sem tudja garantálni. Mindezek fényében, szerintetek mennyi esélyem lenne a bíróság előtt? Nekem meg van minden ami a gyerekneveléshez kell (lakás, munka stb. ) Egy Apuka várja a válaszotokat. Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Te is állj így hozzá. Elõször is jelentsd gyámügyön, hogy a gyereket az engedélyed nélkül vitte el, lehet még gyerek rablásárt is feljelentheted. Onnan meg simán nyersz.

Mivel még nincs gyerekelhelyezés ezért jelenleg közös felügyeleti jogotok van. Amit õ megtehet azt te is. Keres egy ügyvédet minél elõbb és cselekedj. Miért lenne természetes, hogy egyik napról a másikra egy vad idegen emberrel egy vad idegen lakásba kell vinni a gyerekedet.
Ha tudod, hol a gyerek, menj érte, es vidd el magadhoz, ha van, aki vigyáz rá, amíg dolgozol. Neked ugyanannyi jogod van hozzá.
Te is állj így hozzá. Elõször is jelentsd gyámügyön, hogy a gyereket az engedélyed nélkül vitte el, lehet még gyerek rablásárt is feljelentheted. Onnan meg simán nyersz.
Mivel önkényesen elvitte, nyugodtan mehetsz rendõrökkel. Ha gyógyszerfüggõ és iszik rá, munkája nincs, lehet hogy feltételesen neked ítélnék. Egy jó ügyvéd mindent megold, megtalálja mindenhol a kiskaput.
Egy jó ügyvéddel lehetnek esélyeid, de itt a legtöbb bíró a nõket pártolja... ügyvéd, mindenképp!
Szerintem jók az esélyeid. De ez nem jelent többet 40%-nál. Mert azért általában az anya kapja meg a gyereket, ha tud fedelet biztosítani a feje fölé. Még az se kell, hogy enni tudjon neki adni, úgy vannak vele, hogy majd a gyerektartásból fedezi a kajáját.
Egy jó ügyvéddel talán van rá esély, nélküle kevesebb a nullánál fõleg ha a volt párodnak is van ügyvédje.
A pènzt elfogadja de címet nem nagyon fogja megadni, szerintem
A bor még elmegy, de a fél üveg bór már elég durva.
A kérdező hozzászólása: A következõ email- küldtem el: Szia! Szeretném tudni a kislányom tartózkodási helyét pontosan mert sajnos nem tudom hova vitted a gyereket, továbbá a számlaszámodat ahová küldhetek a gyereknek pénzt, gondolom nincs akadálya. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: A mai napon arra az elhatározásra jutottam, hogy elkezdem a gyerekelhelyezési "pert" (ez eddig sem volt kétséges). Az egészet nem azért teszem hogy könnyítsek a lelkiismeretemen, hanem azért mert nagyon szeretem a kislányomat és én feltudom nevelni tisztességben. A gyakori kérdések látogatói minden nap figyelemmel kísérhetik (kísérhetitek), hogy mire jutottam.
Önkényesen nem viheti el. nincs joga önhatalmulag dönteni a gyermekelhelyezésrõl. esélytõl függetlenül jelezni kell hatóságok felé mit tett mégpedig ugy hogy ennek irásos nyoma legyen. nem árt ha van tanu. a késöbbiekben pedig minden tettérõl kell valami jelentés vagy legalábbis valami dokumentum. az aktaevõ burokraták szeretik a vaskos dosziékat
A kérdező hozzászólása: Tegnapi nap folyamán küldtem neki egy email-t, bemásolom. Hello! Ha megtudod oldani, akkor szeretnék a kislányommal Skype-on beszélni vagy csak látni néhány perc erejéig hétfõ délután 17:00-kor. Ne hívj légy szíves csak email-ben válaszolj. Köszike! Az email-re nem válaszolt, viszont felhívott, és elmondta hogy nem áll rendelkezésére semmilyen eszköz, hogy biztosítva legyen a kapcsolat felvétel csak telefon (nagy szám lenne egy 2 éves gyerekkel telefon beszélgetést lefolytatni). Én megkértem, hogy a telefon beszélgetést hagyjuk abba és legyen szíves emailban reagálni, erre azt felelte, neki nincs ideje.Még mindig nem tudom hova vitte a kislányomat csak azt hogy Pestrõl Sajószögedre ami nem kis távolság.
Mindenképpen tegyél minél hamarabb feljelentést, hogy a feleséged a hozzájárulásod nélkül ismeretlen helyre vitte a gyereket és szerint veszélyben vannak, mert a feleséged rendszeresen gyógyszert szed és gyakran iszik, aminek beláthatatlan következményei lehetnek..
kifingik hozzád kerülhet
nem sok. ez magyarország. tartsd a kapcsolatot a gyerekkel, hogy kötödjön hozzád. ha a nöstény
Szerencsére ma már oda kerül ahol a gyereknek jobb. Tessék itt is van egy ahol az apának ítélték. Pedig sem nem gyógyszer függõ se nem alkoholista. http://www.life.hu/anyaskodj/20130106-apjuknak-iteltek-az-xf..
"13" mekkora badarságot írtál, azért mert ma valaki Magyarországon él, és apuka, akkor már semmi esélye a saját gyermekére?? te biztos hogy magányos anyuka vagy, szerintem. Nagyon jó esélyei vannak hogy nála legyen a gyermek, nem egyet ismerek ahol az apuka neveli a gyermeket..
Bármin felháborodhatsz, de azt sose felejtsd el, hogy magyarországon élsz. Ha nem keresel, vagy nem találsz magadnak egy jó ügyvédet, akkor beleszarhatsz az egészbe. Itt soha egyetlen bíró se fog a javadra ítélni csak azért mert azt mondod hogy a volt párod gyógyszerfüggõ vagy alkoholista. A törvényeket úgy alkották meg, hogy kizárólag ügyvédek tudják a bíróság elõtt érvényesíteni a jogaidat, követelésedet. Rendõrségre is ügyvéddel menj mert egyébként páros lábbal rúgnak ki onnan is.
Én inkább azt mondom most felindulásból ne csinálj semmit mert azzal csak ártasz magadnak. Keres egy ügyvédet õ majd mond jó törvényes tippeket ami neked kedvez.
A kérdező hozzászólása: igazából azt gondoltam, hogy alkohol és a nyugtató lenne az ami nekem nagy esélyeket adna, de azt is tudni kell hogy nappal is szedi a Frontint és nem 1 szemet. A háziorvosa is írt fel neki de a legtöbbet a "fogadott" anyukája küldött neki postán, alkalmanként 100 szemet. Én tudom, hogy Magyarországon a családjog "feminista" ha lehet ilyet mondani de az hogy egy idegenhez vitte a gyermekemet az éjszaka leple alatt és a teljes bizonytalanságba ez számomra elfogadhatatlan.
A kérdező hozzászólása: A beleegyezésem nélkül vitte el, azt tudni kell, hogy albérletben laktunk és nekem ultimátumot adott, hogy el kell mennem a lakásból, másnap a gyereket elvitte a pasijához vidékre.
50szazalek. A gyereket a beleegyezese dél vitte el? Mert ha nem es a gyerek állando lakcíme azonos a tieddel, a rendõrséggel visszavitetheted, a bíróságon pedig rendkivuli ideiglenes elhelyezést kérsz magadnal. Nagy százalékban a gyereket véglegesen is ott helyezik el, a hol ideiglenesen.
Na, hogy állsz?

Az a gyerek aki apa nélkül nö fel, az felkeresi majd felnött korában az apját? Mennyi rá az esély? Csak az anya akarta, hogy megszülessen, az apuka nem! Az apa nem tartja a kapcsolatot a gyerekkel.

Nem is találkoztak még,csakis egyszer amikor a gyerek pici volt, pár hónapos akkor ia a DNS vizsgálaton.

Legjobb válasz: Szerintem attól is függ, hogy tudatosul-e benne, hogy valahol él az apja. Tehát, ha nincs is kapcsolattartás, de néha kap tõle pl. szülinapi ajándékot akkor a gyerek úgy nõ fel, hogy tudja van valahol egy apja, aki néha gondol rá. (Esetleg szeretné megismerni a másik fél változatát is az õ "keletkezésérõl") Ha ez nincs, és a gyerek azt éli meg, hogy az apja sohasem gondol rá, eszébe sem jut, akkor kisebb a valószínüsége, hogy megkeresi.

Szerintem attól is függ, hogy tudatosul-e benne, hogy valahol él az apja. Tehát, ha nincs is kapcsolattartás, de néha kap tõle pl. szülinapi ajándékot akkor a gyerek úgy nõ fel, hogy tudja van valahol egy apja, aki néha gondol rá. (Esetleg szeretné megismerni a másik fél változatát is az õ "keletkezésérõl") Ha ez nincs, és a gyerek azt éli meg, hogy az apja sohasem gondol rá, eszébe sem jut, akkor kisebb a valószínüsége, hogy megkeresi.
ÉN is nélküle nõttem fel vagyis 2 éves korom óta nem láttam de õszintén megmondom nem is akarom soha a gyerektartást nem volt képes fizetni látni meg pláne nem akart aztán egy másik nõtõl is született még 3 gyereke és õket is ott hagyta ismerem õket és nem nevezik apjuknak az illetõt ahogyan én sem pedig velük tovább élt....
Kiváncsiság mindenkit hajt elõre.. ez valahol természetes .Szembesülni akar azzal a férfival aki kimaradt az életébõl.
Nekem van több ilyen ismerõsöm. Kivétel nélkül mindegyik kiváncsi volt az apjára. Van aki titokban leste meg, van aki felhívta, de mindegyik tudni akarta.
persze. Egyrészt kíváncsi lehet, hogy milyen az apja, milyen tulajdonságokat örökölt tõle (fõleg, ha valamiben nagyon különbözik az általa ismert családtól, másrészt a történetre is kíváncsi lehet, hogy miért alakultak így a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Kiváncsiságból?Szerinted?Amugy nem kap semmit az apjától, a gyerektartást sem mindig fizeti!
nekem a 18 éves fiam, aki 1éves kora óta nem látta az apját fel akarja keresni, megmutattam neki iwiwen, és mondtam neki, hogy nyugodtan találkozhatnak, de csak akkor ha én is ott vagyok. egyébként én már pár évvel ezelõtt mondtam neki, hogy ha elmúlik 18 akkor keresse meg. semmi kapcsolat nem volt közöttük, és van a gyereknek apja aki felnevelte. én úgy gondolom, hogy úgy fair ha találkozik az apjával, ha akar, és sztem természetes hogy kiváncsi rá. nem kell ettõl félni.
Egészen bíztos, hogyagyermek felkeresi majd az apját.És kérdõre vonja majd, hogy miért tette "tönkre" az életét.Egy gyermeknek apa kell.Ugyanúgy mint egy édesanya.Pótpapa nem elég.Az soha sem lesz a gyermeked apja.És ez tapasztalat!De miért nem akarta az apa, hogy megszülesen?
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak:És miután talákoztak , vagy látta utána mi változott meg?
Elõzõ vagyok. Tudod milyen érzés, ha azt mondják, hogy az apád ott van a közeledben, konkrétan max 10 m-re, de nem tudod, hogy néz ki és így esélyed sincs, hogy felismerd? Vagy hogy tudd, a munkájából kifolyóan gyerekekkel foglalkozik évek óta, de a sajátjával soha nem törõdött? Az ilyen és ehhez hasonló kérdések válaszokat követelnek...és kérdései biztos neki is lesznek.
Személyiségtõl függ, én magamat ismerve annyira anyás voltam, hogy nem érdekelt volna, ha nincs apám. Zömében azonban - azt tudom mondani -, hogy igen, keresni fogja, és már jóval elõbb. Zavarják a különbségek, a legtöbb gyerek jó megfigyelõ. Van anya és van mellette apa is. Az én gyerekem már 14 hónapos korától apát keresett magának a homokozóban! Elõbb vagy utóbb elképzelhetõ, hogy gyerekkel ugyan, de új társat kell találnod. Olyan mint én, aki sem a saját sem más apját nem favorizáltam, valahogyan mindig csak anyu és a mama kellett és elég volt, velük éreztem jól magam, - nagyon ritka.

Van egy 6 éves kisfiam aki az apjával él 3 éve. Bántalmazott az apa ezért elhagytam, a gyermeket ott hagytam. Szeretném kérni a gyerek elhelyezési pert. Milyen esélyem van hogy nálam helyezik el? A gyerekem velem szeretne élni de ő még nem dönthet.

Tartok a volt párom élettársától aki egykor a barátn?m volt.Nagyon szertném ha velem élhetne a gyermekem.Mit kellene tennem?

Legjobb válasz: öszintén szolva,basszus:(,röviden.értem a problémädat,de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem,ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört,és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan,de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok,akkor max 3 nap,nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet,lehet nekik irni neten is...

öszintén szolva, basszus:(, röviden.értem a problémädat, de hiäba bäntalmazna engem a férjem hidd el hogy én nem hagynàm nàla a gyerekem, ne viccelj.fognàm és ràhivnàm a rendört, és ne haragudj hogy ezt mondom de én nem futamodtam meg volna azert mert bäntott.elhiszem hogy nehez ezt feldolgoznod és hogy jobbnak lättad elmenned onnan, de gondolj bele....én nem hagytam volna ott a kisfiamat föleg nem egy ilyen emberre.tuti én a zsarukat ugy ràhivtam volna mint a sicc...és ha nem is akkor.hät ne is haragudj de nem vàrtamvolna 3 évet azzal hogy jéééééé nekem van egy gyerekem otthagytam az apjànak visszaakarom kapni....nem 3 évet vàrtam volna...ha màr vàrok, akkor max 3 nap, nem pedig év.....keress fel egy ügyvédet, lehet nekik irni neten is...
Ne haragudj, nem igazán tudlak megérteni. Pont a védtelen kisgyereket hagytad az agresszív apjánál teljesen kiszolgáltatott helyzetben? Eddig nem jutott eszedbe a fiad, nem is látogattad? Amúgy meg fordulj ügyvédhez.
3évig nem nagyon érdekelt hogy van fiad, aki eddig az apjánál élt. Valószínûleg szakember azért meg fogja hallgatni a kisfiú véleményét is.De a bíróság szerintem kicsi eséllyel fogja neked ítélni, hiszen 3 éve leléptél, gyerektartást nem fizettél.Ha engem verne meg a párom, akkor sem hagynám itt a gyereket, hanem elmennék orvoshoz készíttetnék egy látleletet, s utána irány a bíróság, és elköltöznék.(Õt meg gyanítom kivégeznék a jóbarátaim...)
Keríts egy ügyvédet.
A bíróság az esetek többségében az anyánál helyezi el a gyereket.Ebben az esetben viszont az a gond, hogy te ott hagytad a gyereket. Ráadásul ennek már 3 éve... Akkor õ még nagyon kicsi volt és az anyja mellett lett volna a helye. Ha az apa szépen nevelte és a gyerek nem volt bántalmazva, akkor szerintem van rá esély hogy nála maradjon. Ez szerintem csak bíró kérdése... Az én véleményem most nem számít, de eddig miért nem küzdöttél a gyerekedért? Sokkal nagyobb esélye lett volna hogy megkapd. Én örülök hogy most harcolnál érte, de lehet, hogy a gyerek már megszokta az apjánál... Akkor viszont had döntsön õ. Nem szabad hagyni, hogy a gyerek szenvedje meg a ti vitáitokat. Nézd a gyerek érdekeit és úgy dönts!
Én a helyedben felvenném a kapcsolatot velük: http://www.nane.hu/
miért ítélkezek más felett tisztelt hozzászólók??? nem tudhatjuk milyen helyzetben volt, hogy élte meg, milyen körülmények között volt stb.... sajnos kérdezõ kicsi az esélye h a gyermeked ujra nálad helyezzék el..sajnálom ami veled történt..legyen úgy ahogy a legjobb a gyermekednek
én azt hittem hogy a fejével él
Szia! Érdeklõdnék, hogy megvolt-e a per, és a bíróság hogy döntött?

A csajommal nemi életet éltünk és nem védekeztünk. Előváladéktól lehet-e gyerek? Esélye mennyi?

1 hete volt az utolsó aktus de semmi jele a terhességnek csak annyi hogy nem jött meg neki de már annyit aggódott meg idegeskedett hogy amiatt is késhet, nem? Vagy akár ki is maradhat?

Legjobb válasz: Az ég tudja az esélyeit, de lehetsz apa. Nem álltunk nagyítóval a kóbor spermiumaid mellett.

Az ég tudja az esélyeit, de lehetsz apa. Nem álltunk nagyítóval a kóbor spermiumaid mellett.
a csajoddal kár volt elkezdeni nemi életet élni. a kedveseddel vagy a barátnõddel esetleg érdemesebb lett volna.
gratulálok. lehet. 20% az esélye hogy apa leszel. oylan rohadt nehéz felhúzni a gumit?!
Asszem 72 órás a max. Errõl már rég lecsúsztatok.
mázlid hogy nicsn a privát üzire lehtõség apukám, emrt akkora fejmosást kaptál volna tõlem hogy a székrõl is lefordultál volna. hogyleshetsz ennyire felelõtelen s/gg! eseméyn utánit adnál egy egy oylan lányak akinek a hormonháztartása amugyis felborult, !?!??? fél év lenne mire rendbejönne, vagy mágtöbb gondolozz már mit csinálsz te idióta, és huzd fel azt a fránya gumit, maint a csajod bugyija lekerül!
A kérdező hozzászólása: Valaki valami tanácsot? :) ))
Ja...bocsi, az kimaradt, hogy egy hete volt.Akkor nincs tanács, vegyetek tesztet...
Még mindig jobb ötlet, mint, hogy 2 ilyen éretlen gyerekbõl szülõ legyen!:P
Tanács? Ne vetessétek el mert testileg és lelkileg is tönkreteheti. Lehet h utána nem lehet gyereke.
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy testileg/lelkileg tönkreteheti? A kaparós módszeren kívül semmi más lehetõség nincs a baba elvetésére ha terhes lenne?
Bizony, hogy nincs! Maximum, ha kimentek külföldre! Itthon végül nem engedélyezték az abortusztablettát... de ne hidd, hogy az könnyebb megoldás! Attól görcsöktõl fetrengve napokig vérzik a delikvens. http://divany.hu/shopaholic/2012/08/09/abortusztabletta_hat_.. - azóta ez a klinika se végzi Mo.-n
Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van. Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció elõtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet. De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel). Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert! 22L
A kérdező hozzászólása: Most már nincs, mert kihagytátok az esemény utánit. Nem hiszem el, hogy ennyi eszetek van. Amúgy a legtöbb teszt 2 hét után mutatja ki a terhességet, de szerintem szerencsétek lesz, mert 20% az esélye a teherbeesésnek, ha akkor beleélvezel, amikor peteérése van (menstruáció elõtt kb 14 +/- 1 nap). Szóval ebben az esetben én nem adnék 3-5%-nál többet. De azt jó ha tudjátok, hogy ha megszakítással védekeztek (az is annak számít ha "csak egy kicsit teszed be"), 1-2 év alatt jó eséllyel összehoztok egy gyereket (hogy pontos %-ot írjak, egy év alatt 100-ból 35-en esnek teherbe ezzel a módszerrel). Egyébként meg legközelebb ne legyetek hülyék, húzzál óvszert! 22L Köszönjük szépen segítségedet!! :) ) Nevedet nem raknád ki? Lenne még privátban 1-2 kérdésem! :) )
Ennyivel már rég nem.
A kérdező hozzászólása: Esemény tabletta mennyi idõvel az aktus után jóóóó?!!
Ott van az esemény utáni bogyó...hogy valami hasznosat is írjak. Belepróbálni? x))) Ha nem jó veszel egy nagyobbat?XD
Az elõváladék is tartalmaz spermiumokat, nyilván kisebb az esélye hogy terhes lesz, de megvan rá. Védekeznetek kellett volna, vagy gyorsan eseményutániért menni.
Az esélye nagyon sok. Jobb lenne tesztet csinálni.
gratulálok, apa lettél :DDD
50-50 Vagy lesz, vagy nem :D
Miért az ilyeneknek van párja, mint te? Amúgy mi lesz a neve?
A kérdező hozzászólása: Most ezt nem értem.. Mindenki mást ír.. Az még valamit segítene a válaszotokra hogy csak 7-8 cm-ig hatoltam be? Nem akart tovább menni és nem sokáig próbálgattuk
Azért nem érted, mert nem vagy túl okos. :( Ezért nem használtál gumit.
A kérdező hozzászólása: Azért nem használtunk mert ez volt az elsõ neki és bele akartuk csak próbálni... Aztán csináltuk kb. 6-7 percig de alig alig ment bele...
"bele akartuk csak próbálni... " Ez de komoly! Miért mit gondoltál, majd nem illik bele? Egyébként NAGYON NAGYON ÜGYESEK vagytok! Igazán boldog lesz majd a barátnõd, ha élete elsõ alkalmával már teherbe is ejtetted! A kérdésedben lévõkre: 1 hét alatt NEM jönnek elõ a terhesség tünetei! Ahhoz minimum 2 hét kell! - Ennyi kell ahhoz is, hogy terhességi tesztet lehessen végezni! "7-8 centire..." A hüvely alapállapotban nem több 10 centinél.. akkor szerinted elég? Egyébként elég lenne, akár pár millire is. Extrán szerencsétlenek még úgy is képesek megfoganni, ha a párjuk a hüvelynyílásra veri kívülrõl.
IIIIstenem de ostobák vagytok. Ennél az sem számít h hanyadik alkalom az sem h mennyi ideig volt betéve és az sem h mennyire toltad be. IGEN lehet terhes a barátnõd.
A peteérés sem mindenkinél a középsõ napokra tehetõ...Nekem anno a menstruáció elõtt 2 nappal volt peteérésem, és már szinte biztos voltam, h nem jön össze a baba...És puff akkor összejött végre :) Szóval egyénfüggõ, fõleg a fiataloknál.. 25/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!