Találatok a következő kifejezésre: A gyerekülés bébihordozót is (2 db)

A gyerekülés mellé bébihordozót is érdemes venni?

Nem egy könny? darab a babával együtt és inkább a babakocsival fogunk közlekedni és nem autóval.

Legjobb válasz: Ha nem használod,akkor miért dobnál ki több ezer forintot fölöslegesen?Én a hordozókendõt részesíten elõnyben:)

Ha nem használod, akkor miért dobnál ki több ezer forintot fölöslegesen?Én a hordozókendõt részesíten elõnyben:)
Szerintem ne vegyél, nagyon nehéz ezeket cipelni. Nekünk a kocsiban van egy (ilyen gyerekülés szerû bébihordozó), azt ha nagyon muszáj, ki lehet venni, de nem jó abban még öt percig sem vinni a gyereket. A jó babakocsi olyan, hogy befér a kocsiba az elsõ vagy a hátsó ülésre összecsukva. Két-három hónapos kora után pedig már viheted kenguruban is, ami sokkal több mozgásszabadságot ad. Nekünk mondjuk van itthon egy hordozónk, de abba csak úgy a lakásban szoktam beleültetni, ha mondjuk kint vagyok a konyhában, mert egy nagy dög rácsoságyat nehéz lenni kituszkolni egy ilyen miniatûr konyhába. De ezt amúgy is kaptam, pénzt nem adtam volna érte, nem olcsók ezek.
A bébihordozó egy rendkívül jó találmány. Nálunk nagyon sokat volt használva. Pl. ha egy nyugis kádfürdõt szerettem volna venni, akkor betettem a 2-3 hónapos fiamat a bébihordozóba és bevittem magammal a fürdõbe. Nem kellett kiugranom a kádból mert esetleg pont akkor ébredt fel és sírva fakadt mert nem látta anyut. Ugyanígy volt ha ki kellett mennem fõzni, vittem a bébihordozót a konyhába és a kicsi így mindig szem elõtt volt, mindig velem volt. Ugyanis az én fiam születése után nappal nemigen aludt, mindig fennt volt, szüksége volt arra hogy ne legyen egyedül, viszont elvolt a hordozóba és nem szokott kézbe. A hasfájós idõszkában is jó volt mert befúrtunk az ajtófélfába két kampót rá kötelet karabínert és máris készt volt a hinta, mely nagyon jól bevált minden nyûgös idõszakban. Ráadásul remekül illeszthetõ a babakocsikba is és az autóban sokkal kényelmesebb 6 hónapos korig mert csaknem fekszik a baba benne nem úgy mint a gyerekülésben.
Hát, szerintem jó ha van. Bár mi autósülésnek használhatót vettünk, 13kgig jó. Használtan vettük, nagyon utálom, mert marha nehéz és kényelmetlenül ül benne a baba.

Bébihordozót vegyünk a kisbabánknak, vagy az eggyel nagyobb (0-18kg) gyerekülést autóba? Az ismerősünk babája 6és fél hónapos és már most végig éri a bébihordozót. Ezt látva nem látom értelmét a hordozónak, mert nekünk is csak autóba kellene.

Legjobb válasz: Nekünk 0-18-as ülésünk van.Dönthetõ is,de nagyon "meredek" szerintem egy újszülöttnek.Kisfiamat 5,5 hósan tettük bele,mert már kicsi volt a hordozó.Hordozót vegyél használtan,mi is 4000Ft-ért vettük anno,kimostam a huzatot és kész.

Nekünk 0-18-as ülésünk van.Dönthetõ is, de nagyon "meredek" szerintem egy újszülöttnek.Kisfiamat 5, 5 hósan tettük bele, mert már kicsi volt a hordozó.Hordozót vegyél használtan, mi is 4000Ft-ért vettük anno, kimostam a huzatot és kész.
Egy ilyen pici babát egyszerûbb otthon, nyugiban betenni az ülésbe, bekötni, eligazgatni, mint az autóban a hátsó ülés és közte szorongva.És ha elalszik menet közben, egyszerûbb kivenni üléssel együtt.Sõt, bevásárlásnál egyszerûbb így kivenni, mert a bevásárló kocsira pont rá lehet tenni. Szóval szerintem inkább hordozó, nagyon olcsón lehet kapni.
Szia. Mindenképpen hordozót, az ülés hiába dönthetõ akkor is szinte ül ! Az én kislányom még mindig hordozóba van a kocsiba be van kötve a kocsiba és ki sem veszzük, vettünk neki 0-18kgig ülést nem szerette még 7hónaposan sem.A babák hamar elalszanak az autóba, és gondolj bele a kisbuksija dõlne elõre.Ez volt a lányommal még 7hónaposan is, használtuk 2hétig aztán vissza lett rakva a hordozó.Most 10hónapos :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket.Mindenkinek boldog babázást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!