Találatok a következő kifejezésre: A gyedet hanyadikán utalják (3 db)

A gyedet átlagban hanyadikán utalják?

Azok vélemlnyére lennék kiváncsi akiknek bankszámlára jö. Ebben a hónapban ti már kaptatok vagy ma kapunk?

Legjobb válasz: SAjnos erre nehéz válaszolni, mert ezt úgy küldik mint a nyugdíjat..minden utca máskor kapja. Pl itt 15.-én jön a gyed a barátnõm 4 utcával arréb 24.-én kapja.Tehát eléggé változo. SAjnos nem tudom, de a környéki játszótéren talán megtudnád kérdezni, mert ott kb akkor kapják mint te fogod.

SAjnos erre nehéz válaszolni, mert ezt úgy küldik mint a nyugdíjat..minden utca máskor kapja. Pl itt 15.-én jön a gyed a barátnõm 4 utcával arréb 24.-én kapja.Tehát eléggé változo. SAjnos nem tudom, de a környéki játszótéren talán megtudnád kérdezni, mert ott kb akkor kapják mint te fogod.
A kérdező hozzászólása: köszi de abban a gyedrõl nem esett szó.engem az érdekel ma kapjuk-e vagy holnap?
Ma?
A kérdező hozzászólása: Kösz..... [:) ]

Mikor (hányadikán) utalják a GYEDet?

Legjobb válasz: hát én eddig 6.-án kaptam most szerintem holnap itt lesz. már ha te is 6.-a körül szoktad kapni. egyébként akkor kapod mikor a fizetésedet kaptad

hát én eddig 6.-án kaptam most szerintem holnap itt lesz. már ha te is 6.-a körül szoktad kapni. egyébként akkor kapod mikor a fizetésedet kaptad
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, elvileg ettõl a hónaptól kapom.. Leadtam az igénylõlapot, de semmilyen visszajelzést nem kaptam, ezért kérdeztem.. de ma már ki is küldték, köszönöm:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!