Találatok a következő kifejezésre: A gyakorikérdések.hu tudják (3 db)

A gyakorikérdések.hu szerkesztői tudják hogy kik írták a kérdéseket?

Legjobb válasz: Most ha a tudás alatt azt érted, hogy Kis Pista Bikacsökrõl, a Katinka utca 27-bõl írta, akkor arra a válasz az, hogy nem. Amit tudnak rólad: az a regisztrációkor megadott e-mail címed, a beírt név. A kérdés elküldésekor pedig tudják az IP címedet. Amely csak hivatalos eljárás során "váltható" személyes adattá. Tehát a válasz: Nem tudják, hogy kik írták a kérdéseket, de a rendelkezésre álló adatok alapján szükség esetén (pl. hatósági megkeresésre) "drasztikusan redukálható" a lehetõésgek száma.

Most ha a tudás alatt azt érted, hogy Kis Pista Bikacsökrõl, a Katinka utca 27-bõl írta, akkor arra a válasz az, hogy nem. Amit tudnak rólad: az a regisztrációkor megadott e-mail címed, a beírt név. A kérdés elküldésekor pedig tudják az IP címedet. Amely csak hivatalos eljárás során "váltható" személyes adattá. Tehát a válasz: Nem tudják, hogy kik írták a kérdéseket, de a rendelkezésre álló adatok alapján szükség esetén (pl. hatósági megkeresésre) "drasztikusan redukálható" a lehetõésgek száma.
És a felhasználónevet tudják? :D A kérdéseknél, úgy értem. Vagy csak IP cím?
Igen, tudják a felhasználónevet.

Miért van tele a gyakorikerdesek.hu olyan válaszolókkal akik csak válaszolni akarnak de nem tudják a helyes választ?

Legjobb válasz: Mert úgy érzik, hogy "tudják" a választ. Ha meg a szûrésen fennakad egy troll, óvhatatlan, hogy több kapás is lesz.. :(

Mert úgy érzik, hogy "tudják" a választ. Ha meg a szûrésen fennakad egy troll, óvhatatlan, hogy több kapás is lesz.. :(

Azok az emberek, akik az ALAP dolgokra sem tudják használni a google-t és inkább eljönnek ide megkérdezni valami olyat, amit kb 2mp kideríteni, a gyakorikérdések.hu-t hogyan találják meg?

Legjobb válasz: Azt már ismerték mert valahonnan meg kellett tudniuk, hogy lehetnek-e terhesek attól ha ránéznek egy péniszre.

Azt már ismerték mert valahonnan meg kellett tudniuk, hogy lehetnek-e terhesek attól ha ránéznek egy péniszre.
Szerintem hasonló beszélgetésekbõl: Júzer: Ez jó alaplap lesz? Jó proci lesz? Hogy kell bekapcsolni? Mi az a google? Hozzáértõ válasza: Haggyál má' [email protected], menj kérdezd meg gyakorikérdések.hu-n.
A kérdező hozzászólása: :D
van egy informatikus rokon, aki megunta, hogy minden kikapcsoláshoz át kell mennie (mert az illetõnek túl bonyolult volt), ezért ajánlotta ezt az oldalt, hogy itt majd segítenek neki. anyukám egyébként állandóan startlapot használ. õ legalább szokott keresni, de arra neki csak a startlap keresõje jó (ami ugye a google startlapos külsõvel). a freemailt se a freemail.hu-ról nyitja meg, hanem megnyitja a startlapot, és onnan
ide születtek
A Google a barátod: ezt kb. ezerszer leírtuk, de hiába. A másik: MINDEN böngészõ és minden más progi menûjében ott vannak a Beállítások. Csak végig kellene nézni, de nem, inkább kérdeznek. Aki nem inge, ne vegye magára.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!