Találatok a következő kifejezésre: A gyakori evés (67 db)

A 14 évesen szexelő lányt (és anyukáját) miért támogatták többen itt a gyakorin mint a 16-17 éves lányokat akik 2-3 év után együtt akarnak aludni/szexelni akarnak a barátjukkal?

Legjobb válasz: Torz egy világ ez. Egy 14 éves lánynak a saját anyja vesz óvszert és még biztatja is? (ezt az intimtorna és szexi alsónemûre értem) Gratulálok neki! -.-"

Torz egy világ ez. Egy 14 éves lánynak a saját anyja vesz óvszert és még biztatja is? (ezt az intimtorna és szexi alsónemûre értem) Gratulálok neki! -.-"
Én nem támogattam sem a 14 éves lányt sem 15-16 éves lányok pasinál alvását, egyedül 17 éveseket támogatom akik már jó ideje együtt vannak a barátjukkal.
Kedves 3-as válaszoló. Az az egy tiszteletteljes kérdésem van, hogy milyen különbséget látsz egy 16 és egy 17 éves lány ott alvásánál? Szóval a 17. születésnapjától kezdve engednéd, elõtte nem? Vagy ez hogy mûködik??
13 évesen vesztettem el a szüzességemet. Nem bántam meg, de jó lett volna, ha ilyen anyukám lett volna, mert rossz volt titkolni a szüleim elõtt ezt a dolgot. A barátom úgy aludt együtt a volt barátnõjével amúgy, hogy a csaj 13 éves volt, õ meg 15. Neki megengedték a szülei, nagyon irigyeltem akkoriban, imádtam szex után a barátom mellett aludni. Nem korhoz kell kötni a szexet. Mondjuk így ha 2-3 éve már menstruál, így ivarérett már megfelelõnek tartom a dolgot (most tekintsünk el a szélsõséges esetektõl, amikor malakinek 8-9-10 évesen jön meg). Mivel a menstruáció jelzi, hogy testileg érett a szexre, én lelkileg is az voltam és minden más ismerõsöm, aki hasonlóan korán vesztette el, az más dolog, hogy a szülõk mindig éretlennek látják a gyermeküket. Mellesleg ezt késõbb (5 évvel késõbb) bevallottam a szüleimnek, nem esett nekik annyira rosszul (persze meglepõdtek) de nem lettem qva, 2 fiúval feküdtem le majdnem 6 év alatt, a szexuális életem mindig is nagyon jó volt. Így észrevételként meg szinte semmi különbség sincs egy gyerek és egy felnõtt között ilyen téren. Ha qva, akkor gyerekként is és felnõttként is lefekszik úgy valakivel, hogy nem szereti, ha normális, akkor meg szereti. Na a szeretet sem más kamaszkorban, mint felnõttkorban. VAgy csak én voltam annyira érett agyilag, hogy képes voltam úgy szeretni a párom, ahogy most is még mindig. Abból köszönöm de nem kérek, hogy rosszul neveltek volna. Rengeteg idõt szántak rám, tiltottak is rendesen a dologtól, lyukasórában oldottam meg a volt barátommal az õ lakásában. A neveléssel semmi gond nem volt és szerintem velem sincs gond. Én késznek éreztem magam rá, sose problémáztam rajta utólag és a páromat sem zavarta, hogy nem vagyok szûz. Azegy másik meglátásom, hogy ha azért nem szeretne vlaaki, mert nem vagyok szûz, az nem is szeret (apa mindig ezzel ijesztgetett meg azzal, hogy magamba fordulok, ha szakítunk és lesz egy kémiai kötõdés, na az sem volt meg) Hát így összességében semmit sem bántam meg, egyszerûen csak könnyebb lett volna, ha anyának tudtam volna errõl mesélni és mellettem állt volna, tanácsokkal látott volna el. Én amúgy ebben kivétel vagyok, általában 15-16 évesen kezdenek el a szex iránt érdeklõdni a fiatalok, rólam a tartós (a mai napig tartó kapcsolatom miatt) gondolták, hogy nem vagyok szûz és eléggé megvetettek miatta a fiatalabbak, akkoriban voltunk talán fél évesek a második barátommal, aki akkor volt 17 éves, így ezt kinézték belõlünk :) Összességében teljesen oké volt, normális környezetben történt, annyi fail volt benne, hogy be akartak jönni a volt barátom haverjai, nem tudták mit csinálunk, ma már csak nevetek az egészen :) DE amúgy 14 évesen még csak fantáziálgatni szoktak a szexrõl.
Az "így nevelj ku*vát" tipikus esete. gratulálok az anyukának, aki szerintem mára már boldog nagymama.
Sok különbség van egy 16 és egy 17 éves között, ugyanis ebben a korban rengeteget érnek változnak a gyerekek akár fél év alatt.17 évesen nagyobb az esély, hogy van már 1 éves kapcsolata, ami azért komolyabb, lássuk be azért a 16 évesek nagyrésze nagyon éretlen még.
Bocs de nem vagyok hülye, de te egy gyökér vagy
11-es válaszoló hát te se leszel már hülyébb az is biztos... amúgy 10-es remélem nem gimis gólyatábor volt mert akkor elég nagy baj volt azzal a társasággal, bár valószínû az volt mert egyetemen ilyenért már nem néznek le senkit.
Ezen az oldalon sok furcsaság van drágám, de ezt mi normális emberek soha a bánatba nem fogjuk megérteni, és ezt mondom olyan válaszolóként, akivel nagyon egyet lehetne érteni dolgokban.
Olvasd el figyelmesen a válaszom, tizenévesen fél év alatt is rengeteget érik egy gyerek, tehát nem mágikus dologról beszéltem.A másik nem mindegy hogy valaki 14 évesen már jár valakivel, és 16 évesen két éve együtt vannak vagy 16 évesen jönnek össze és 18 évesen 2 éve együtt vannak, lehet, hogy vannak érettebb 14-15 évesek, de lássuk be azért nem érettebbek 17-18 éveseknél, és lehet vannak éretlenebb 17-18 évesek de azért ritka.Csak arról beszélek, hogy nagyon nem mindegy hány éves, mert sokat változnak érnek hónapok alatt, és simán lehet, hogy 17 évesen valaki több mindenen keresztül megy érettebb, mint mondjuk 16 évesen volt.
Utolsó. Még mindig nem értem a logikád. Szóval véleményed szerint 16 évesen még éretlen, de a 17. születésnapján egy mágikus hatalom felruházza a világ bölcsességével? Én 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és nem bántam meg. Olyat is ismerek, aki 18 évesen vesztette el, és õ megbánta, mert a tettének lényege az volt, hogy ne legyen már szûz, nem a szerelem. Mellesleg mindenki kivan akadva, a 16-17 éveseken. Elárulom, 4 éve, mikor kilencedikbe mentem, a gólyatáborban engem lenéztek, mikor közöltem, hogy szûz vagyok, és hogy nem volt még barátom. Szóval azért ne legyünk ennyire eltévedve, hogy biztos mindenki szent, kivéve a fránya 16-17 éveseket. Én ideálisnak tartottam akkor, és mint látható, az is volt, mert nem bántam meg :)
A kérdező hozzászólása: Meg még írja az anyja hogy az õ lánya nem fog q.vásan öltözni.. Ja mert az intimtornakönyv való a 14 éves lánynak? Vagy ez csak nekem fura?
A kérdező hozzászólása: Az igen utolsó...kötekedni se merek...csak tudod: 1az, hogy ez nem mindenkinél van így. Legtöbben megbánják. A legtöbb kislány nem olyan 'érett' mint te :) 2az, hogy nem ez volt a kérdés. Ne haragudj, tényleg nem bántásból, de egyáltalán nem érdekel a történeted.
13as Gimnáziumi volt természetesen, tehát 14 éves lányokról beszéltem.
Nem is kicsit...
óó jaj, ne is mond.
A kérdező hozzászólása: Tehát ne aggódjak, amikor az egyik osztálytársam azt mondja, hogy szerinte a suli egyik dolgozójának bejön ?? azt már nehezebben mondja el, hogy miért gondolja így. vagy azt mondja, hogy mert õt nézegeti a szeme sarkából (amúgy mindenkit bámul), vagy azt mondja, hogy á, mindegy. alaptalan a félelmem ?
En 21 eves vagyok es bejovok egy 40 eves pasinak (barcsak en kepzelnem be es ne lenne igaz:) Abban a korban vannak, amikor meg naivak, ha egy tapasztalt ferfi kedves veluk termeszetes, hogy azt hiszik.
még jóval az felett is... de értelmi szinttõl is függ.
Én 0 és zéró közé tenném az esélyeket.
Tartózkodom.;)
0, 0000001 az esélye.
0% nullával nem lehet osztani
Azért ne add fel a reményt, vannak még csodák!
Állítólag minden 1milliomodik ember az általad leírt rendellenességekkel születik.
igaz, hogy csak 12 millióan vagyunk :D
XD
Én igenis tudok nullával osztani, és nem tudom mi bajotok a hozzám hasonló emberekkel... XD
A kérdező hozzászólása: Én is nullára tippelek.
Ahhoz, hogy pontos választ tudjak adni a kérdésedre, közöld, hogy papír vagy fém tízes, valamint az ötvenöt macskából hány kandúr.
50%. vagy megtörténik, vagy nem.

Hány évesek azok, akik itt a gyakorin diktatúráról rettegnek és óbégatnak?

Legjobb válasz: nem diktatúrát inkább maffiarezsimet mondanék, 30

nem diktatúrát inkább maffiarezsimet mondanék, 30
a korosztály 13-tól 78-ig terjed, az IQ meg 50-tõl 80-ig.
valahol a tizenéves korosztály elején járnak még, és a fejlõdõ értelmi képességek, és a dolgok összefüggésének értelmezési módozatai, még nem érték el azt a szintet, ami az általános iskola felsõ osztályaiban van. de itt majd kiokosodnak.
Dolfira is azt mondhatták: csak egy festõ, mázoló, olyan derék iparos ember.Aztán kiderült, hogy egy gusztustalan hernyó, mert késõbb átalakult.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most sincs demokrácia. Sem itt, sem máshol. Egy-két kivétel akad talán, pl. Izland, bár az is lehet, hogy csak a mi viszonyaink egy kevésbé korlátozott megjelenése. Hogy miért nincs demokrácia? Papíron az van... alapíthatsz pártot, indulhatsz vele a választásokon. Csakhogy: hiába vannak millióid ehhez - tehát feltételezzük, képes vagy elég jelöltet felállítani az országos listához - , a tömegek értesítéséhez a programodról már tömegtájékoztatásra van szükség. Ma a média Magyarországon legfõképpen állami és magánkézben összpontosul - és ennek megfelelõen a tulajdonosi kör elvárásait teljesíti. Melyik fog elegendõ lehetõséget és reklámhelyet biztosítani a kampányodhoz? Elárulom: egyik sem. Továbbá bármelyik, tulajdonosi kör által támogatott formáció babérjaira törnél, pillanatok alatt befeketíthetnek fals infókkal, csúsztatással és sejtetéssel anélkül, hogy válaszolni tudnál rá. De legfõbb fegyverük az elhallgatás. A pártlistán pedig hiába tündököl ott a pártod neve, az ismeretlenség még a parlamentbe jutást is megakadályozza.
Ez a gondolatmenet ott bukik meg, hogy a Jobbik is ismeretlenül vágott neki a politikának. Vagy szerinted alanyi jogonbe kellene kerülnie a parlamentbe minden jött-ment pártnak?
16
Nincs diktatúra, de amikor a bírói székbe és egyéb intézményekhez a saját embereiket ültetik, mindenre törvényt hoznak, stb. hadd ne soroljam, ezek lehet hogy legálisan mûködnek és törvényesek de ezeket a törvényeket pont hogy õk hozzák a saját szájuk íze szerint akkor ez minden de nem demokratikus és erõsen emlékeztet diktatórikus rendszerekre azok eljárásaira
36

Van a gyakori kérdéseken olyan lány aki SZERETI AZ AUTÓKAT? 14 15 Éves lány legyen az is FONTOS.

A Barátaimmal mindig szivatjuk a másikat pl nem megy az Ollie a Deszkával vagy miért csináltad ezt magán telefonos szivatások mármint magánszámról én hívom ő felveszi és megszivatom hogy rendelt e pizzát vagy akkor itt van az autója amit rendelt a pénzt a ... Utca házszámra várom. De valamiért amikor átmegy a téma az autókra mindig feljön az hogy miért nincs még barátnőd vagy miért nincs olyan 14 15 Éves lány aki szeretni az autókat. Autós Játékokat szeret Drift Videót Nézni STB

Legjobb válasz: Biztos.

Biztos.
Imádom, ha egy pasinak Audi Q7-je van *_*
Pedomaci strikes back
én a fegyvereket szeretem bocsi!!! 15L én fegyvermániás vagyok szerintem aputól örököltem a kocsi meg a magnum nem illik össze XDDD
Most akkor mi van? Konkrétan leírtad a fejedben kavargó gondolatokat, úgy, ahogy voltak...
Én bírom a kocsikat és a fegyvereket is :D Csak nem vagyok túl otthon az autókban xdd 15/L
én a focit imádom de nagyon, az autókat és a motorokat is szeretem de nem nagyon ismerem õket:/ 14/L
Én imádom a kocsikat, és az autós játékokat is:D 15/L
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló tudnál egy képet küldeni. Vagy ha én küldök egy képet és van egy hely ahol fel tudnám venni a kapcsolatot.

Volt már gyakori evés komplexusotok a párotok és családja előtt?

Mikor hivatalosak vagytok ebédre és rengetegen vannak és pont akkor remegősödik be a kanál a kezetekben mikor épp mindenki tégedet néz és alig találtok be a szátokba?Ez egyfajta zavar hogy nézik hogy mit mennyit hogyan eszel, és ha nagyon oda koncentrálok hogy ne remegősödjön be a kezem akkor tuti nem sikerül.Mit csinálhatnék ezzel a problémával? Kiskorom óta van ilyen problémám mert nézték mindig hogy hogyan eszem és inkább nem ettem.De nem tudom elkerülni a nagyobb összejöveteleket amit a párom családtagjai rendeznek.

Legjobb válasz: nekem nincsenek ekkora gondjaim. jól fõznek, éhes is vagyok. arra figyelj, hogy ne szürcsölj és gusztustalankodj, akkor rendben lesz minden

nekem nincsenek ekkora gondjaim. jól fõznek, éhes is vagyok. arra figyelj, hogy ne szürcsölj és gusztustalankodj, akkor rendben lesz minden
Nekem volt, de egy kis gyógyítópálinkával korrigáltam :D
Az elsõ barátomnál éreztem ezt a fajta feszengést a nagy családi ebédek közben, tudom mit érzel. Én nem tudtam rajta felülemelkedni, még egy év után se bírtam felengedni evés közben. Nálam az volt az oka, hogy nem szerettem ezt a pasit úgy igazán, ahogy õ engem és ez nem csak a családi ebédeken, hanem a más helyzetekben is feszélyezett, amikor a családjával kellett lenni. Kivetítettem a bûntudatomat, hogy nem vagyok igazán szerelmes a fiukba és nem érdemlem meg, hogy így bevonjanak a családba. A másik komoly barátomnál soha nem volt ezzel probléma, õt nagyon szerettem és mindig teljesen felszabadultan, örömmel, jó étvággyal ettem a családjával.
A kérdező hozzászólása: Nekem gyerekem van , én nem tehetem meg hogy pálinkázok és nem is szeretem.
Átérzem a problémádat! Mikor valakivel eljutok egy olyan szintre, hogy már ott tartunk, hogy bemutat a szüleinek, elõre attól rettegek, hogy ennem kell náluk, nem is attól, hogy nem fognak kedvelni. De sajnos nálam ez néha itthon is jelentkezik, ha valaki néz, miközben eszek. Elég szörnyû! :(
olyan szexi kérdés.pont ide való...lol
hehe utolsó te troll :) Amúgy más helyzetekben is van ilyen? Szóval amúgy sem vagy az a laza típus? Mármint nem tudsz ellazulni és jópofáskodni ott a család elõtt? Szóval benyalni nekik valahogy? Amúgy fiú vagy vagy lány? Írtad hogy gyereked van de ebbõl még nem jöttem rá :D

5 éves fiamnál a gyakori fejfájás és szédülés mire utalhat?

Legjobb válasz: Arra mindenképp,hogy nem ártana egy teljes kivizsgálást csináltatni.vérkép...stb. Vagy voltatok már?Házi orvosnak említetted már? Ezt így nem lehet megállapítani.

Arra mindenképp, hogy nem ártana egy teljes kivizsgálást csináltatni.vérkép...stb. Vagy voltatok már?Házi orvosnak említetted már? Ezt így nem lehet megállapítani.
Szeme jó?
A kérdező hozzászólása: Laborban õsszel voltunk utoljára, ott minden rendben. Viszont a szemével vannak gondok. Pupillatágításos szemvizsgálatra kellett volna mennünk, néhány hete, de beteg volt és nem mentünk. Lehet, hogy tényleg a szeme miatt szédül és fáj a feje?
Amikor laborban voltatok már voltak ilyen tünetei? Vérnyomás? Ha nem lát jól vagyis szemüveg kéne neki, az is okozhatja.
Nálam gyerekkoromban a szemüveg hiánya okozta. Majd mikor lett szemüveg , máris jó lett. Vagy még ami eszembe jutott, gégészeti gond is lehet. Visszamaradt arcüreg vagy homloküreg gyulladás.De ha gond van a szemével, szerintem biztos az okozza.
nálam ez pont fordítva mûködik
Gondolom azért, mert itt 13 éveseket is találsz, akik meg vannak ijedve attól, hogy õk még szûzek, vagy 15 éveseket, akik aggódnak, hogy teherbe estek. Mindez olyan világképet közvetít, amelyben a szüzesség nyomorékságnak számít, és ez frusztrálja a magad fajtát. Amúgy miért nem húzol már meg egy 20 éves bombázót a vidékilányok.hu-ról? :D 31F
Mert a gyakorikérdések szex témaköréhez tapadnak a parázna démonok, és aki olvassa, könnyen megfertõzi. Aki nem olvassa, azt nem fertõzik meg.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Hogy érted, hogy az oldalnak köszönhetõen? Lány vagy vagy olyan fiú, aki megfogadta a többiek tanácsát és keresett egy lakásos prostit?
Én is megfigyeltem ugyanezt, mint a kérdezõ. Aztám pont az oldalnak köszönhetõen már nem vagyok szûz, de semmi nem változott. Ugyanezt tapasztalom ma is.
"a rendszeres nemi élet hiánya, bizonyos kor felett csökkenti a nemi vágyat" ez igaz? mert kicsit megijedtem. én is 29f szûz vagyok.
Én hasonlóan vagyok a bnõ témával. Ha nem jövök fel ide akkor azt mondom "ááá de jó lenne egy", 5 perc gyk-n való idõtöltés után meg áldom az Istent ateistaként, hogy nincs senkim xD
Azt mondják, hogy a rendszeres nemi élet hiánya, bizonyos kor felett csökkenti a nemi vágyat. Ha ritkábban jársz ide téged is kevesebbszer b...szogatnak, meg te is kevesebb kérdezõt b..szogatsz.
férfi/nõ vagy?
nem tudom, nem vagyok szûz.
Meg hát.
az ilyen kérdések mindig megnyugtatnak :DDDDD
A kérdező hozzászólása: Azért nem húzok meg, mert többre tartom magam annál, hogy valaki csak a pénzemért feküdjön le velem. Ha valaki lefekszik velem az engem akarjon ne a pénzemet. Ha ingyen teszi, akkor biztosan kíván engem. Ha pénzért, akkor csak a testemet. Én úgy nem tudnék ellazulni, hogy tudom, hogy csak egy vagyok neki a sok munkadarab közül.

16-17 éves korban normális a gyakori hangulatváltozás?

Egyszer kicsattanok a boldogságtól,máskor pedig teljesen letört vagyok,és csak sírok,hogy mennyire nem alakul az életem. Normális ez?

Legjobb válasz: teljesen normális, igaz attól is függ hogy éppen mi miatt vannak ezek a hangulatváltozások

teljesen normális, igaz attól is függ hogy éppen mi miatt vannak ezek a hangulatváltozások
A kérdező hozzászólása: úgy veszem észre magamon, hogy most elõször fiú miatt.. persze voltak már barátaim korábban, és voltak fellángolások, de ez többnek tûnik most:Á :D
nah hát 16-17éves lányként az lenne a fura ha nem így lenne :D
A kérdező hozzászólása: Igaz:D csak sajnos ez a fiús dolog egy bonyolult történet, és nincs rá jó megoldás..:(

A gyakori vizelési inger, mellfeájás, többszöri evés és 7. napi késés lehet terhesség?

Legjobb válasz: elso valasz iroja: ugyan ugy voltam en is, allandoan szaladgaltam a wc re mert azt ereztem hogy na most jott meg hol ott a kicsi tunderemet mar a szivem alatt hordtam:)

elso valasz iroja: ugyan ugy voltam en is, allandoan szaladgaltam a wc re mert azt ereztem hogy na most jott meg hol ott a kicsi tunderemet mar a szivem alatt hordtam:)
persze megvan:) mar az enyem nagylany 15 honapos!! mar akarunk neki lassan kistestvert!:) remelem nalad is baba van, es minnel hamarabb tesztelj es ird meg hogy mi lett az eredmeny ha akarsz privatba is megirhatod!:) puszi
Szia.Nálam is igy kezdödött... :) Teszt :) Nálam az elmaradt mensi utáni 2.dik nap már pozitiv volt a teszt:) Hajrá:) 33hetes kismama
ajajj!!! tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Ráadásul megjön érzésem van de néha néha jön elõ és nem görcsölés csak szurkálós vagy milyen :) :) Folyton ennék is :)
A kérdező hozzászólása: De komoly :) Akkor remélem baba van :) Megírom mindneképp :) Ti hány hetes babásak vagytok vagy mennyi idõs ha már megvan :) ?
Szia!Én is 7 napos késés után mertem tesztet csinálni, mert már annyi negatív tesztem volt, hogy féltem, hogy megint negatív lesz. aztán elkezdõtek az émelygések, és összeszedtem a bátorságom, és csináltam tesztet. gondoltam, lesz, ami lesz. És pozitív lett. Biztos, hogy babás vagy, tesztelj!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!