Találatok a következő kifejezésre: A gyakori esetleg (15 db)

Milyen eredetű a Tamási vezetéknév, milyen környéken gyakori, esetleg van e köztetek e nevet viselő személy?

Legjobb válasz: Ismertem ilyen nevû fiút, Budapesten lakott, de a származását nem tudom.

Ismertem ilyen nevû fiút, Budapesten lakott, de a származását nem tudom.
Tamási egy Tolna megyei város. Gondolom ez után a település után kapta a család a nevét valamikor. Dunaföldváron ismerek sok Tamási családnevût.
oszt.társam tamási vezetéknevû budapesten
Én Tamási vagyok, de apukám megváltoztatta a nevét Támadásról. Én Bp-n születtem, de szabolcsból származunk.
Nagymamám Tamási lány. A minap beszéltem az egyik távoli rokonommal aki szintén Tamási lány és Õ mondta, hogy a tv -ben látott egy mûsort a Tamási név eredetérõl, és abban az volt, hogy egy héber család magyarosította a nevét Tamásira. Mi Derecskeiek vagyunk. Ott egész sok Tamási él.
Ahogy írtad, ezeket mind elõidézheti sajnos :(
Ismerõs a dolog, de semmi vész, nekem is van babám ugyanezek után. Ha még nem vagy terhes, tudod kezelni. A gyógyszerek után, bár jól éreztem magam és egésszégesnek is nyilvánítottak, visszamaradt gyulladás. Ami nem fáj, de használ: forró, sós fürdõ. A legjobb lenne elutaznod gyógyfürdõbe, neten biztosan tudsz tájékozódni a gyógyvizek után, amik nõgyógyászati problémákra jók. Ha nem megoldható, gyógyszertárban, drogériában vegyél sokféle fürdõsót, amit nagyon forró ülõfürdõbe tudsz szórni és csinálj egy 30 napos kúrát. Nem tudom, melyik használ, én váltogattam. Van jó gyógyszer is, de nem tudom, reklámot ezen a felületen engednek-e.
sajnos igen ezek meddöséget okoznak én már 4 éve várom a babót de meddö vagyok a sok felfázás miatt
Sajnos ezek csökkenthetik a teherbeesés valószínûségét ezért vigyázz nagyon magadra!Öltözz fel rendesen, vegyél fel harisnyát, akkor is, ha plusz néhány fok van, használj trikót és ne tangát, hanem rendes bugyit. A vesédet akár vesevédõvel is védheted.Használj vastag zoknit. Ha biciklizel, tegyél a nyeregre valami huzatot vagy ha ülsz a munkahelyeden, vigyél magaddal vékony párnát.Hidd el, ha figyelsz ezekre, teljesen elkerülheted a felfázást.Drukkolok, h minél hamarabb sikerüljön a baba!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a tanácsokat.Remélem valamelyik segíteni fog.

Mit gondoltok arról, ha két ember összeházasodik úgy hogy az egyik fél (esetleg mindkettő) nem szerelmes a másikba? Mennyire gyakori ez?

Legjobb válasz: Ez a ha ló nincs jó a szamár is esete. Szerintem. Nem tudom mennyire lehet gyakori.

Ez a ha ló nincs jó a szamár is esete. Szerintem. Nem tudom mennyire lehet gyakori.
A házasságok kb. fele elõbb-utóbb válással végzõdik, ami nem véletlen, és igen gyakori, hogy a probléma gyökere már ott lappang a kapcsolat kezdetén. Például sok, harminc körüli egyedülálló lány esik pánikba, mivel az összes barátnõ férjhez ment és babázik. Úgy érzik, hogy le vannak maradva, és hozzámennek az elsõ szembe jövõ félnótáshoz, akin gatya van. Gyors esküvõ, egy év múlva gyerek, és pár év múlva rájön arra, hogy semmi köze a másikhoz, mert egy darab közös témájuk, programjuk nincsen. Vannak olyanok, akik a környezetüknek való megfelelés miatt házasodnak, de olyanok is, akik egyszerûen jónak találják a másikat az ágyban, csak arról feledkeznek meg, hogy a párkapcsolat nem csak a szexbõl áll.
Szerintem ez elég gyakori lehet, úgy látom az emberek többsége fél kilépni egy rosszul mûködõ kapcsolatból. Szimplán megszokásból vannak együtt.
Ugyan nem szerencsés, de mûködhet a dolog, kérdés azért hány évesek. A szerelem vakká tesz, mondja a mondás. Ez tényleg igaz.. Ha szerelmesen házasodnak össze, akkor szerelem múltával vesznek észre olyan (nyilván) negatívumokat, amelyek kikezdik a kapcsolatot és váláshoz vezethet. Ha csak szeretet van, akkor van megértés is, jobban tolerálják egymás hibáit, nincsenek (szerelmesen észre nem vett) túlzó elvárások.. Ezt figyeltem meg a második-harmadik házasságot kötõknél..
Sok kultúrkörben van ez így ma is és régen mindennapos volt, hogy a szülõk választottak és a vagyon vagy a rang volt a döntõ. Ennek ellenére sok ilyen házasság volt mûködõképes.
nagyon ritka az amikor égbekiáltó érzelmek mûködnek a felek között ami nem is baj, de sok esetben még ennek a negyede sem mûködik.Sok ilyet ismerek és mindegyiknek megvan a maga története.Az ok egyszerû senki nem szeretne örök idõkig várni ezért van hogy összekötik az életüket olyan emberrel akit csak kedvelnek, rosszabb esetben megtûrnek.Kérdés megéri e.Nyugodtan lehet puffogni a szent életû embereknek de megmondom neked amennyi házasságot kapcsolatot eddig láttam azt mondanám %éko arányban olyan 30%ék a valós igazi érzelmeken alapuló kapcsolatok aránya.Lehet még sokat is mondtam...
Nem tudom, mennyire gyakori, de ha nekik ez így jó, akkor részemrõl rendben.
Nem tudom, hogy ez mennyire gyakori. Elviekben mûködhet a házasság, ha azonos az életfelfogásuk, azonos célok vezérlik õket, és nem létszükséglet egyik félnek sem a magas hõfokon való érzelmi lángolás.
Minek akkor összekötni az életüket?
szerintem meg azok az emberek akik mondjuk több éve együttvannak és nagyon szeretik egymást már nem biztos hogy szerelmesek is. a két dolog különbözik. én nagyon szeretem a párom több mint 2 éve élünk együtt, nélküle el sem tudnám képzelni az életem , õ az igazi számomra de már nem vagyok belé szerelmes úgy mint az elején. és össze fogunk házasodni. viszont az teljesen más dolog mikor sosem voltak szerelmesek és úgy házasodnak..
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez nagyon szomorú. Ha egy ember már volt szerelmes az életben az tudja, hogy a szerelemhez képest egy pusztán szimpátián és kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolat semmi. Nem mondom, hogy az ember legyen szerelmes az összes társba akivel párkapcsolatot létesít élete során, de összekötni valakivel az életed és közös gyerekeket vállalni nem mûködhet érzelmek nélkül.
Egyetértek. (mármint azzal amit 14:17-kor írtál)

A terhességet kísérheti gyakori orrfolyás, esetleg tüsszögés? Nekem végig az van, de az orvosom szerint nem vagyok beteg. A vérképem is jó. Főleg reggel tüsszögök, folyik az orrom.

Legjobb válasz: pont most olvastam, hogy az orrfolyás igen gyakori terhesség alatt. a doki meg is magyarázta tudományosan, de már visszamondani nem tudom :-)

pont most olvastam, hogy az orrfolyás igen gyakori terhesség alatt. a doki meg is magyarázta tudományosan, de már visszamondani nem tudom :-)
Én 26 hetes vagyok, este és reggel állandóan be van dugulva az orrom, napközben sokszor fújom és tüsszentek is, már a babavárás eleje óta. :-)
Utolsó elõtti válaszoló vagyok.Nekem még most is van és jó hogy írtad ki is hagytam az orr dugulást :-) Én már 25 hetes vagyok.Lehet ez végig fog kísérni? Végülis nem bánom...ennyit vígan kibírok a picur miatt :-) Úgy tûnik ez valóban a terhességgel jár.
De még mennyire! Na meg az orrdugulás is... Nekem a tüsszögés egészen a 18. hetig fennállt.
Pontosan így vagyok ezzel én is!Rengeteget tüsszügök fõleg a reggeli órákban az orrfolyás is rendszeres beteg nem vagyok tudtommal allergiás sem.Örülök hogy nem vagyok egyedül :)
Igen, és teljesen normális. Most biztosra nem merem mondani, de mintha a keringés változása miatt lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Tüsszögést nem tapasztaltam, de a minden napos reggeli orrfolyás az megvan:) Kitartás!
szia! Nekem is nagyon sokszor van, és eléggé kimerülök tõle, de nem vagyok beteg, igazából olyan allergia szerû dolog. Talán gyengébb az immunrendszer és érzékenyebbek vagyunk azokra a dolgokra amelyek máskor meg se kottyanak. Kiváncsi vagyok, ha vége a pollenszezonnak elmúlik-e? Nekem egyébként a tüsszögési rohamokra bevált a Calcium Sandoz pezsgõtabletta. Kitartást! egy 30 hetes kismama:-)
szia. igen, elég gyakori. nekem mindhárom terhességemnél volt. a hormonokkal függ össze. az orrnyálkahártya túlérzékenysége okozza, konkrétan így is hívják: terhességi orrdugulás. kérjél rá orrsprayt. sajnos nekem annyira beduzzadtak, hogy az orromon egyáltalán nem kaptam levegõt.
Sziasztok! Én teljesen azt hittem, hogy náthás vagyok, de ha már ennyien tapasztaljátok ezt... Bár én még csak 4 hetes kismama vagyok és még csak tegnap jöttem minderre rá, mégis nekem is minden este bedugul az orrom és a kelleténél többször folyik. Mondjuk tüsszögés nem jellemzõ, inkább a reggeli köhögés.
Szia, aki idetéved még - gugliba kerestem rá a terhességre és a tüsszögésre, és ezt a kérdést (is) adta ki. Szóval nyár van, 30-40 fok hetek óta, az orrom nem folyik nagyon, nem dugul be, allergiás nem vagyok, de sokkal többet tüsszögök, mint általában. :) És gyanús lett nekem, h a terhesség egyik furcsa tünete. És tényleg :) ))
Sziasztok! Nálam a tüsszögés minden napos, az orrfújás is, az utóbbi idõben kicsi orrvérzés is. Azt hiszem ez mind a vérbõségtõl van, vele jár... Beteg én sem vagyok. 27 hkm
nekem is volt orrfolyás és még a fülemet is többször kellett tisztítanom, mint nem terhesen.
Én 27 hetes vagyok és minden reggel tüsszögök éjjel meg fújom az orrom, mintha beteg lennék. Napközben meg alig. Érdekes.
Én nem is tudtam, hogy ez tünet lehet, sõt azt mondtam volna, hogy nem tünet és meg vagy fázva. De az az igazság, hogy nekem is folyik az orrom már pár hónapja, 34 hetese vagyok, akkor ezek szerint a terhességgel van összefüggésben:)
A kérdező hozzászólása: Most újra babát várok, 16 hetes vagyok. Azért emeltem ki a kérdést, mert ugyanezek a tünetek jöttek elõ megint, és kíváncsi vagyok, a mostani "kismamacsapat" hogy van ezzel.
A kérdező hozzászólása: Én 29 hetes vagyok. :) Köszi csajok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez megnyugtató.
19-es vk. 17 hkm

Gyakori vízelési inger, az ánusz és a herék közötti gát fájdalma. Esetleg az ánusznál belső fájdalom. Lehetséges, hogy felfázás? Vagy esetleg valami más?

eléggé cikinek érzem,h err?l beszéljek de neten nem találtam róla semmit.néha vissza vissza ér ez az érzés de most mintha jobban érezném:S esetleg lehet bizonyos gyógyszert?l amit szedek?

Legjobb válasz: Olvasd el azoknak a gyógyszereknek a mellékhatását amit szedsz! A vizelési inger felfázásra utal(ha nem vagy diabéteszes)! A többit nem tudom! :S Szerintem minél hamarabb keress fell egy urulógust!!!! Jobbulást!!

Olvasd el azoknak a gyógyszereknek a mellékhatását amit szedsz! A vizelési inger felfázásra utal(ha nem vagy diabéteszes)! A többit nem tudom! :S Szerintem minél hamarabb keress fell egy urulógust!!!! Jobbulást!!
hát pedig a prosztatagyulladásod muszáj lesz megmutatni egy urológusnak

Esetleg volt olyan, aki gyakori vizelési problémákkal küzdött? Nektek mi volt a bajotok?

Most azoknak a segítségét szeretném kérni,akik már küzdöttek ilyen problémával. Nem olyan régen vettem észre magamon, hogy gyakrabban járok a mosdóba. Igazából olyan 1,5 litert iszom naponta. Van, hogy elmegyek a mosdóba és fél óra múlva újra kell mennem. Áprilisban voltam utoljára vérvételen, akkkor minden rendben volt és már akkor is volt ez a gyakori vizelési ingerem. Van, hogy többet kell pisilnem, van, hogy negyed óra múlva újra ki kell mennem, de csak néhány csepp jön. Bár mostanában idegesebb is voltam a kelleténél, sajnos nincs minden rendben a családban, kicsit sok a konfliktus anyukámmal. Lehet esetleg lelki eredetű is? Azért mindenképpen szeretnék elmenni újra vérvételre.

Legjobb válasz: Túlzott kávé fogyasztás okozhat ilyen gondokat. Stressz is, fõleg ha már azon agyalsz, hogy állandóan kell menni. Ilyenkor juszt megint menni kell. Ajánlom, hogy igyál sok c-vitaminos cukor nélküli gyümölcslevet. Nekem az segített. Viszont ezek csak lehetõségek, igazából jó lenne elmenned alapos kivizsgálásra, mert bármi lehet..

Túlzott kávé fogyasztás okozhat ilyen gondokat. Stressz is, fõleg ha már azon agyalsz, hogy állandóan kell menni. Ilyenkor juszt megint menni kell. Ajánlom, hogy igyál sok c-vitaminos cukor nélküli gyümölcslevet. Nekem az segített. Viszont ezek csak lehetõségek, igazából jó lenne elmenned alapos kivizsgálásra, mert bármi lehet..
Szia! Nálam pont így kezdõdött a mostani hüvelygyulladásom! Állandó vizelési inger, és ha elmentem pisilni, 5 perc múlva mehettem vissza, mert úgy éreztem nagyon kell, de persze nem tudtam már semmit produkálni, max.1-2 csepp jött! Nekem lett ez után minden pisilés után közvetlenül egy furcsa szúró, kellemetlen érzés ott, ahol pisilek, aztán jött a vese fájás, szúrás, és a görcs! Urológián uh.minden negatív, csak véres vizelet volt, elküldtek nõdokihoz, és õ mondta vizsgálat után, hogy össze szedtem egy fertõzést, ami ilyenkor nem nehéz nyáron, és hüvelygyulladásom van! :( Szerintem nézesd meg magad egy nõdokival, veszteni nem vesztessz vele. Pláne, hogy ez terjedhet mindenhova. petefészek, méh... ...
Nekem is volt kb 1 hónapja. Annyi volt, hogy sûrûbben jártam pisilni, plusz még olyan furcsa puffadt érzésem is volt az alhasamban. Szúrás, csípés nem jelentkezett, de érezhetõ volt, hogy valami ott nem stimmel. Nem fájt, csak olyan feszülõ érzés fogott el. Én kamillás ülõfürdõvel próbáltam helyrehozni orvos nélkül, és sikerült is. Én nagyon orvos kerülõ vagyok, úgyhogy rólam nem kell példát venni, de megoldottam házilag hál'Istennek.
Nõgyógyász?????? Ezzel urológushoz kellene menned, és nem nõgyógyászhoz, fogászhoz, stb..
Kedves utolsó, én pl. urológussal kezdtem, és semmit nem talált, uh-on sem láttak semmit, így kerültem nõgyógyászatra, ahol volt is mit találni sajnos! :(

Tanácsot kérek! Miket adjak enni a 15 hós fiamnak gyakori kakálás esetében? Milyen diétás kajákat adjak esetleg?

Kb egy hete egyik nap 1x másik nap meg akár 6x is kakál.De mégsem hasmenés jelleg?.Krémes állagú általában.Voltunk orvosnál is,de nem talált semmit.Azt mondta,hogy lehet a 15 hós véd?oltások miatt is.Azt,hogy megint a foga jön-e nem tudjuk,mert a keze állandóan a szájában van.13 foga már van.

Legjobb válasz: Krumpli, ropi, keksz, banán, husos kaják, tésztafélék, csoki...ezek hasfogók.

Krumpli, ropi, keksz, banán, husos kaják, tésztafélék, csoki...ezek hasfogók.

A te párod esetleg exed fent van gyakorin?

Csak kíváncsiság :) Publikus a válaszaid a párod előtt? Vagy van amit jobb, ha nem lát, mert vannak olyan gondolataid, amit neki még nem mondtál el? Voltak vicces történetek mikor belefutottál, felismerted, őt vagy akár az exedet ? :) Vagy téged felismertek? Ha van valami jó sztori, kíváncsi lennék :) Előre is köszönöm, ha válaszolsz.

Legjobb válasz: Szia! Én az elsõ barátomat itt ismertem meg, de nem hiszem, hogy fent van az oldalon. :) Velem csak olyan fordult elõ, hogy volt valaki akivel nem akartam beszélni, aztán írt egy bizonyos személy privátot és visszaírtam neki. Kiderült, hogy az ugyanaz az ember volt, csak más felhasználóval. Kínos volt, de szerencsére nem szemtõl szemben voltunk. Mire jó a net... :D

Szia! Én az elsõ barátomat itt ismertem meg, de nem hiszem, hogy fent van az oldalon. :) Velem csak olyan fordult elõ, hogy volt valaki akivel nem akartam beszélni, aztán írt egy bizonyos személy privátot és visszaírtam neki. Kiderült, hogy az ugyanaz az ember volt, csak más felhasználóval. Kínos volt, de szerencsére nem szemtõl szemben voltunk. Mire jó a net... :D
volt/van(?) itt egy lány akivel majdnem összejöttem. Nemtudom még használja-e a portált. De nagyon jóba votlunk csak nagyon messze lakunk egymástól :( Pedig olyan jó volt vele beszélgetni éjszakánként :)
de remélem nem nagyon olvassa a válaszaim...:O olyan akit ismerek :O személyesen...
Ezek szerint te csak azért írod ki a neved, mert így valamelyik exed majd megtalál, révén, hogy valami közös sztorira hajaz a nick?
a t listás dolog tényleg írva volt de igaz is!
A kérdező hozzászólása: Persze, mint mindig, én keverlek össze valakivel... Ahham, hát hogyne :D
Jájj, nem képzeltem ííín bele sémmit. Csak rákérdeztem mert ez a trendííí. Gyanítom összekeversz valakivel.
A kérdező hozzászólása: Te ezeket ide álmodod a kérdés alá? Azért tudja, hogy hol lakom, mert együtt jártunk, nem logikus? -.-" Baromira nem érdekel, viccesnek találod-e vagy sem, de nem sokáig tartott a jól fogok viselkedni fogadalmad, maradjunk annyiban.
# 25, tudom mit gondol rólam az exem, ezt elmondja személyesen is, ehhez nem kell internet, szép is lenne, ha itt írna, mikor tudja a telefonszámom és hogy hol lakok :) Szóval akkor te is csak egy a múltban élõ ember vagy aki összejár kúrogatni az exével és találkozgat vele? Nem vicces kicsit sem ;)
#9 ismét - Na és, nem írtam róla sose semmit ide kintre, meg azóta nagyon egy problémám se. :D
#9 vagyok. Hát, nem volt furcsa, mert nem is nagyon olvasta, meg eleve egy kis problémás topikban írt rám, és segíteni próbált. Hát, az a segítség eléggé személyes lett végül. :D
A kérdező hozzászólása: # 25, tudom mit gondol rólam az exem, ezt elmondja személyesen is, ehhez nem kell internet, szép is lenne, ha itt írna, mikor tudja a telefonszámom és hogy hol lakok :) Érdekes dolgokat írtok a nickekkel kapcsolatban, elgondolkodtató. Sosem éreztem, hogy önbizalomhiány miatt raknám ki, nem tudom, hogyan tudná növelni ez az önbizalmam :) Nem mondom, hogy nem szokott névre szóló válasz érkezni, de ugyanennyi negatív hozzászólás is. Aki meg balhézni akar, annak mindegy, hogy a másiknak kint van-e a neve, balhézik anélkül is. Nem hiszem, hogy ezen múlna.
Szerintem semmire nem jó a nick kihelyezése. Abszolút megosztja a népet itt, mert a nickeknek köszönhetõ, hogy egyes tagok ugyan barátságra léptek egymással, de ha van egy olyan kérdés, ahol esetleg ezek a barátok írkálnak, sokszor a másik el sem olvassa, hogy a másik mit ír névvel, egybõl zöld kezet ad neki, pedig ha elolvasná, lehet, hogy nem is minden esetben értene egyet, de elég ha meglátja a nevet és már zöldeli is. De ugyanez igaz a nem hasznosság osztogatására. Szerintem nem kapnak máshol figyelmet és itt élik ki ezek az emberek, hogy a hétköznapban nem szentelnek annyi figyelmet. Meg egyfajta önbizalom növelési kísérlet is ez, önigazolás, hogy én felvállalom a mondandómat és azt remélem majd, hogy valaki felfigyel rám. Pedig ami értékes, nem a kirakatban van.
Üldözési mániád van Kérdezõ? Oh my God. :-D Szegény Kincsem, hogy összetörték a lelkét :( Üldözési mániája van.
"Attól még, hogy paranoiás vagy, attól még követhetnek közben"
Nézd, a stílus megegyezik. Honnan veszed h szociopata? Én abban a komiban nem irtam azt sem h toplista megszállott(pedig mind2 igaz), érdekes. Nem unod még h mindig lebuktatod magad, most meg ráadásul elég csúnyán. Am meg bubi soha nem írt olyan hangnemben h utálni kelljen, te viszont a ki ....ná meg bubit kérdésnél is bepipultál, ezt az álszenteskedõ szart meg hagyd! Nem áll jól!
A kérdező hozzászólása: Én teljesen normális hangnemben írtam neked, mégis másik kérdés alatt is megkapom, hogy sunyi nõ vagyok. Vagy véletlen, hogy itt is egy 45 %-os mondta ezt? Nem gondolom, hogy G vagy, lényegében mindegy, ki vagy, de nem értem, miért kell kérdéseknél mocskolni, mikor nem is ismersz.
A kérdező hozzászólása: "a gyakorikérdések téma nálad egy párkapcsolatban." Mivel ezt te már eldöntötted, eszem ágában sincsen errõl vitát nyitni. Így látod, te dolgod. Azért köszi a választ :)
Uramég Buboréklány02, most már tudom, te túl sokat gondolsz ebbe az oldalba, mint amennyit kéne. Nem csodálom, hogy nem tudtunk normális elbeszélgetni egymással. Te is ugyanolyan beteg függõvé váltál, mint Merry Christmas és társai. Elég szomorú, hogy a gyakorikérdések téma nálad egy párkapcsolatban.
Amúgy remélem, hogy nincsenek fent ismerõseim. Sok kérdést tettek fel rólam, amire nem tudnék magyarázatot adni XD
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Nem tudom hogy fent van-e de nem szeretnék belefutni :)
A kérdező hozzászólása: Pfholi, milyen igaz ;) Kedves 71 %-os, ezt a mondatot már egyszer megkaptam tõled privátban. Szerintem jelentkezz be másik neveden, hátha akkor meg tudsz téveszteni....ja, mégsem, nem tudsz. Különben is, mi ez az új név? Liliomtipró lettél?
összeraknak fejbe a válaszaid alapján akaratlanul is, mert nem túl sok rendszeres névvel író lehet.de ja ismerkedésre tökéletes a név, igazad lehet dog . a kérdezõ egyszer nagyon szerelmes lehetett valakibe nekem is ez jön le. Aztán akár álmodozik, hogy mit is gondolna róla az a személy most.
A kérdező hozzászólása: Semmi gond és köszönöm a válaszod.
Értem több nõ is rajongott itt, de le kellett õket finoman építenem. Amúgy az exed szó már kétszer is elõkerült a napokban ha jól emlékszem a nickedre kérdezõ. Csak nem hiányzik?
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy elhiszem, ismerek párokat, akik itt találtak egymásra. Nem volt furcsa, hogy látja a válaszaid? Vagy esetleg óvatosabban fogalmaztál akkor? :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld :) Kobold, emlékszem :) Igen, a kérdés azért is van, mert elgondolkoztam, hogy elvileg mindent megbeszélsz a pároddal. Viszont itt azért a legmélyebb, talán eddig mindenki elõl rejtett gondolataid is megosztod, hiszen nem ismernek. Ezt is látnia kellene? De ez vonatkozik ismerõsökre is... elég rossz lenne belefutni egybe, hiszen itt azért a szexuális szokásaidtól kezdve a titkos szerelmedig mindent kitárgyalsz :)
Volt egy lány, akivel kezdeményeztem egy darabig, de végül meggondoltam magam. Csakhogy õ közben meg vhogy belém bolondult, nekem meg vissza kellet utasítanom. Aztán kiírt egy kérdést rólam, én meg pont olvastam a GYK és észrevettem. Válaszolgattam is rá:DDDD De aztán elmeséltem neki rá egy hétre. Osztálytárs ugyan, de nem nagyon beszélünk azóta.
Elhiszed, ha azt mondom, hogy itt ismertem meg?:D (mondjuk már szakítottunk)
A kérdező hozzászólása: Kettes válaszoló, dehogy :) Bár az én exem regisztrálva van, egy évben egyszer ha feljön, akkor sem ebbe a topicba. Ráadásul szerintem tudja a nevem, de eszébe nem jutna megkeresni vagy ilyesmi :) A kérdés tényleg csak kíváncsiság :)
Akirõl egy nagy szerelemmel kapcsolatos kérdésnél beszéltünk (nem tudom emlékszel-e:) ) elvileg fent van. Legalábbis amikor együtt voltunk kérdezett itt, igaz más témakörben. De annak már jó pár éve, nem hinném, hogy még mindig itt lenne aktívan. Nem titok elõle semmi, de jobb ha nem ismer fel, nincs kedvem se beszélgetni, se magyarázkodni, se vitázni vele. Sõt úgy semminemû kapcsolatot sem akarok vele:)
Nem jár ide fel és nem is örülnék neki ha látná minden válaszom. Ennyi tér kell nekem, Õ sem oszt meg velem mindent, nem is baj ez.
a névkiírása feltûnési viszketegség, figyelmet von magára vele az adott személy, akire a való életben kevésbé figyelnek.Meg akarja mutatni hogy ez vagyok én nézzétek. Nézzetek rám és ismerjetek meg.De a való életben ez nem megy nekik, és itt tökéletes a terep. amúgy a kérdésre válasz: nem érdekelne egyik ex sem :) )
A kérdező hozzászólása: Jó megfigyelõ vagy :) Igazából azért szoktam említeni, mert mikor van egy párkapcsolati kérdés, hozzá szoktam tenni, hogy "már csak exrõl tudok beszámolni". Nem akarom úgy "osztani az észt" egy ilyen kérdésben, hogy úgy tûnjön, párkapcsolatban élek. Talán mellékes apróság, de ezt valahol így találom fairnek.
Bizonyára tévedtem :) Bocsánat. Amúgy a kérdésre felelvén: nem tudok róla, hogy fent lennének az exeim. Mivel ezek a nõk nálam idõsebbek voltak 4-5 évvel, szerintem nem ez a dolguk, hogy itt legyenek ilyenkor. Gyanítom épp szeretkeznek :)
A kérdező hozzászólása: A kérdés nem az én exemre vonatkozott, hanem másokéra. Miért nem nyitok mások felé? Ezt te mégis honnan is tudhatnád, hogy így van? És kérdezem újra: hogy is jön ide?
Mert ha nem lenne fontos neked az exed, nem említetted volna meg a kérdésben. Mivel kiírtad, a motiváció egy részét a rá való gondolás is táplálta. Nemde? Szerencsés ezen morfondírozni? A múlt elmúlt. :) Miért nem nyitsz mások felé?
A kérdező hozzászólása: Sosem fogom azt állítani, hogy nem hagyott nyomot bennem az ex, igen, a múltam, hozzám tartozik. A túllépés más kérdés, de szerintem ezt jobban tudom én :) Ez miért is fontos ennél a kérdésnél?
#17 Én anno a gta_sa.exe-n nem tudtam túllépni;) :D
#14 Valahol igazad van. Viszont pub. nick által egy személy leszel a sok anonim között. Ki tudsz alakítani magadról egy képet a többiek szemében, ami értelmében értelmezhetik a válaszaidat. Na meg nagyon kellemes társaságot nyújt a többi publikus nickû ember:D
Kérdezõ, aha, elhiszem ;) Mindenkinek van egy exe, akin nem tud túl lépni.
A kérdező hozzászólása: #14, ez is egy vélemény, tiszteletben tartom. Köszi, hogy írtál.
A kérdező hozzászólása: *publikusak
blöki.hu, netboard fórum
Milyen fajta kutyád van? Vannak fajtafórumok én is csak oda írok...
A netboard a jó. Bár nem szoktam beleírni, csak olvasgatni, de akkor is, sok jó tanács van ott. A blöki egy fokkal kezdetlegesebb
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget és a gyors válaszokat. Labrador-német juhász keverék kutyusom van. Most fél éves. Nagyon-nagyon szeretem, és gondoltam, hasznos lenne egy ilyen kutyás fórum. Megnézem mindegyiket :) Köszönöm!

Fiúk! Gyakori nálatok az ha egy lánnyal orális közösülés után csókolóztok, esetleg hogy lenyaljátok a testéről az ondót? Nem lenyelésre gondoltam.

nekem már volt olyan pasival dolgom aki ezeket megcsinálta.s?t ? mondta nekem hogy bevállalja.a fiúk miért undorodnak ett?l?

Legjobb válasz: Hát én ilyen sráccal egyszer találkoztam de a többség bzisnak tartja

Hát én ilyen sráccal egyszer találkoztam de a többség bzisnak tartja
Mert a saját testnedvemet csak nem nyalogatom. Fúj!
Kettéválasztanám a dolgot. Azt nem tartom elképzelhetõnek, hogy ráélvezek a barátnõm hasára, és utána lenyalogatom az egészet, viszont ha beleélvezek a szájába, és utána csókolózunk és érzem a nedvemet a szájában az nem zavar, sõt!!!!!
A mostani barátnõm rögtön kiköpi és rágót vesz a szájába, nem is jut eszembe, hogy ne csókoljam meg. Az elõzõ barátnõm lenyelte, de így sem volt ondós a szája. Ha tele szájjal akarná, valószínûleg nem lennék képes megcsókolni.
én simán bevállalnám, pedig homofób vagyok..., de ez szerintem egy szeretkezés közben egyáltalán nem gáz, a kinyalós hasonlat telitalálat etéren..., ha a partnerem ezt szeretné miért ne? az meg hogy orál után ne csókoljam meg a lányt, ugyan már... 25/F
Ha a barátnõmnek ettõl jobb és kiteljesül vele a dolog akkor legyen (mindent a nõért) és igen másért már gusztustalan lenne ez még talán belefér a keretbe
Én meg inkább nyalogatnám a saját testnedveim, mind egy másik emberét. Szerintem az sokkal gusztustalanabb.
A kérdező hozzászólása: ennyi erõvel én sem csókolózhatnék miután kinyal a barátom. szerintem ez ugyan olyan
Én igazádniból úgy vagyok vele, hogy hogyha a barátnõm nem undorodik, akkor én miért tegyem? Nekem se esne jól, ha orál után nem kapnék egy "hála" csókot.
ha a párom akarja simán, mindent megteszek neki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!