Találatok a következő kifejezésre: A győri milyen a kórház és (2 db)

A győri szülészeten milyen a kórház és a személyzet? Hogy zajlik ott egy szülész? A szülésznő mindent elmond? A látogatók bejöhetnek a korterembe?

37 hetes vagyok, el?ször fogok szülni. Idáig úgy néz ki természetes úton. Van fogadott dokim.

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre

szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre
Szia! Én 3 hónapja szültem itt Gyõrben. Volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, ettõl függetlenül nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velem, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Reggel bementünk rendszertelen fájásokkal 41 hetesen, elõkészítettek( beöntés, borotválás, tusolás), aztán mentünk a szülõszobára és délben megszülettet a kisfiam. A szülésznõ végig velem volt- aki mindent el fog mondani - és a párom is. Miután meglett a baba (természetes úton szültem), 2 óra hosszat még a szülõszobán kell maradni, megfigyelésre. A párod és a baba természetesen ekkor is végig veled lehet és készülhetnek az elsõ jó kis fotók , családi videók.:) A látogatók bejöhetnek a kórterembe, de azért igyekeznek az osztályon a délelõtti és délutáni látogatásokat betartatni. Ha mindig nyüzsi lenne, akkor nem tudtok pihenni és nem tudod a babádat kényelmesen szoptatni, ezért jó is, hogy nem engedik éjjel - nappal a bemászkálást. Persze , ha szükséged van valamire és a párod mondjuk behozza, azért beengedik látogatási idõn kívül is. A csecsemõsnõvérekkel azért már nem voltam ennyire elégedett. Köztük volt egy-két nem odaillõ, szerintem... Azért , ha mgekéred õket segíteni fognak, csak maguktól nem nagyon kérdezik meg, hogy minden rendben van-e. Ha gondod van, akkor nyugodtan szólj és segítenek, vagy kérhetsz segítséget a kórházi védõnõtõl Õ nagyon kedves, mindent megmutat ( nekem segített a szoptatásnál eleinte) , ha valamit nem tudsz a babával kapcsolatban.A többi jön magától, ösztönösen majd meglátod!:) MInden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi csajok, rendesek vagytok! Most egy kicsit megnyugodtam. Az elsõ válaszolónak írtam priviben, várom válaszát! Jó babázást nektek, és köszi a jókívánságokat!
Szia! Én hat hete szültem a gyõri szülészeten, fogadott orvosom nem volt, se szülésznõm, de mind kettõjükkel nagyon meg voltam elégedve, irtó rendesek és lelkiismeretesek voltak. A csecsemõs nõvérek viszont nem nagyon erõltetik meg magukat segítség nyújtás céljából, bár vannak kivételek. Összevetve csak jó emlékeim vannak a szülészetrõl, és a személyzetrõl. Ja amúgy természetes úton szültem, és ikerbabákat. Jó szülést kívánok!!

Milyen a győri kórház és a személyzet?

Minden érdekelne, tapasztalatok, a szülés lefolyása, minden.

Legjobb válasz: Szia! Én májusban szültem. Orvosom elõtt, szülésznõm elõtt le a kalappal, a többiek is hozzáértõ, jó emberek, na de a csecsemõsnõvéreknek több sírógörcsöt köszönhetek. Elsõ babámat szültem, és az akkor ügyeletes nem mutatta meg a szoptatást, meg is lett az eredménye, olyan mellgyulladást kaptam, hogy elment a tejem. Szóval ha bármit szeretnél, ne engedj a flegma válaszoknak, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy miattuk hiányt szenvedj bármiben. A 4 nap alatt 2 normális, kedves nõvérrel találkoztam, a többi elkeserítõ volt. Ajánlom Neked a szülésre felkészítõ tanfolyamot, én nem jártam, csak a szülészetlátogatásra mentem el, nagyon hasznos volt, mikor eljött az idõ, már ismerõs volt a terep. Remélem, nem rettentettelek el, tényleg csak a nõvérekkel volt bajom. Szép szülést kívánok Neked!

Szia! Én májusban szültem. Orvosom elõtt, szülésznõm elõtt le a kalappal, a többiek is hozzáértõ, jó emberek, na de a csecsemõsnõvéreknek több sírógörcsöt köszönhetek. Elsõ babámat szültem, és az akkor ügyeletes nem mutatta meg a szoptatást, meg is lett az eredménye, olyan mellgyulladást kaptam, hogy elment a tejem. Szóval ha bármit szeretnél, ne engedj a flegma válaszoknak, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy miattuk hiányt szenvedj bármiben. A 4 nap alatt 2 normális, kedves nõvérrel találkoztam, a többi elkeserítõ volt. Ajánlom Neked a szülésre felkészítõ tanfolyamot, én nem jártam, csak a szülészetlátogatásra mentem el, nagyon hasznos volt, mikor eljött az idõ, már ismerõs volt a terep. Remélem, nem rettentettelek el, tényleg csak a nõvérekkel volt bajom. Szép szülést kívánok Neked!
Az utolsó vagyok. Lemaradt, ami a legfontosabb, hogy hasonlóan szép élményeket és álmaid szülését kívánom Neked. (Lehet, hogy majd a folyosón találkozunk :) )
Igazuk van az elõttem szólóknak, a csecsemõs nõvérek tényleg nem mindig vannak a toppon, viszont, ha kéred, ott lehetsz a fürdetésnél, ha zuhanyozni szeretnél, akkor ott hagyhatod a kicsit, mégis felügyelet alatt van, szóval azért nem olyan rosszak õk sem, sõt vannak kifejezetten kedvesek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!