Találatok a következő kifejezésre: A győri milyen a kórház (9 db)

Győri korház szülészetén van magánszoba (már szülés utánra a babyvel)? Milyen a korház? Mika Péternél milyen a szülés?

Legjobb válasz: Szia!Én fogadott orvosom a Mika Péter.Csak jót tudok róla mondani!! Sógórnõm,barátnõm is nála szûlt,azt mondták,hogy tök normális volt végig velük.Sokat segített nekik!Sógornõm már másnap újraélte volna az egészet. :-)

Szia!Én fogadott orvosom a Mika Péter.Csak jót tudok róla mondani!! Sógórnõm, barátnõm is nála szûlt, azt mondták, hogy tök normális volt végig velük.Sokat segített nekik!Sógornõm már másnap újraélte volna az egészet. :-)
Gyõrben szülés után magadnál tarthatod a babát, egy szobába kerültök és ha van babafürdetõ ott is fürdetik, kétágyas szobák vannak, nekünk azt mondták a szülésfelkészítõn hogy az egyágyasokat azoknak tartják fenn akik pl. gyulladás miatt visszakerülnek.

A györi korházban a 18. heti uh-on megmondhatják, hogy milyen nemü lesz a baba? Az uh-os kép mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én a 32.hétben járok ikrekkel. nekem meg tudták mondani a gyõri kórházban, a 18. heti uh.-ot Nagy Miklós doktor csinálta, két kislányt mondott. Elvoltunk 4d-re is késõbb, és ott is ugyanezt mondták. A képek ára 500Ft/kép, a 4d vizsgálat ára, bár nem a kórházban csinálják 12500ft. (vizsgálat, dvd, 2db kép )Remélem tudtam segíteni, jó baba várást!!

Szia! Én a 32.hétben járok ikrekkel. nekem meg tudták mondani a gyõri kórházban, a 18. heti uh.-ot Nagy Miklós doktor csinálta, két kislányt mondott. Elvoltunk 4d-re is késõbb, és ott is ugyanezt mondták. A képek ára 500Ft/kép, a 4d vizsgálat ára, bár nem a kórházban csinálják 12500ft. (vizsgálat, dvd, 2db kép )Remélem tudtam segíteni, jó baba várást!!
Az elõbbi válaszküldõ vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a képek árát csekken kell befizetni, és azt kell az uh.-on bemutatni. Csekket én a védõnõmtõl kértem.
szia! nekem is megmondták a 18. ultrahangon, hogy kisfiam lesz. Bár kicsit elszomorított elõször a doktor úr(nekem is a Nagy Miki volt). Bejött velem a férjem is, és mint boldog apuka, akinek épp ott volt a negatívos triplateszt eredmény a kezében, elõször azt kérdezte, hogy már lehet e majd látni hogy lány lesz e vagy kisfiú. A doki leüvöltötte mind a kettõnk fejét, hogy mit képzelünk mi... miért nem az jár a fejünkben, hogy egészséges lesz e.. úgyhogy vigyázz, hogy mikor teszed fel a kérdésedet:) . Az a baj, hogy ezt már sokaktól hallottam. Igen, az ultrahangos képet, vagy hogyha videofelvételt is szeretnél csináltatni(mert a kórházban csak azt csinálnak), elõre kell csekken befizetni. Nekünk a csekket a védõnõ adta. Boldog babavárást! egy 27 hetes kismama
az elõzõ kismama vagyok! a videofelvétel és a kép együtt 2000 ftba kerül

Győrben ki a legjobb szülész? Kit érdemes megfogadni? Milyen a Győri korház szülészete?

Legjobb válasz: Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami

Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Megköszönném, ha elküldenéd. köszi, az infot


Milyen tapasztalataitok vannak a győri kórház VIP-szobájáról?

Próbáltad már? Minden érdekel!

Legjobb válasz: Próbálni nem próbáltam,csak gyakorlaton mutatták meg 1x. Külön tusoló és mosdó,gyönyörûen kicsempézve.Ha jól emlékszem még a baba és mama ágy sem az a lepukkant kórházi. Én azt mondom,ha nem sajnálod rá a pénzt,mindenképpen VIP-be menj.Sokkal nyugodtabb leszel az biztos! Én sajnos nem tehettem meg,mert azért elég drága :(

Próbálni nem próbáltam, csak gyakorlaton mutatták meg 1x. Külön tusoló és mosdó, gyönyörûen kicsempézve.Ha jól emlékszem még a baba és mama ágy sem az a lepukkant kórházi. Én azt mondom, ha nem sajnálod rá a pénzt, mindenképpen VIP-be menj.Sokkal nyugodtabb leszel az biztos! Én sajnos nem tehettem meg, mert azért elég drága :(
Biztos jó lehet, engem is érdekelne, csak egy lehet a bökkenõ, hogy ott és épp akkor dõl el, hogy szabad-e vagy sem. Mármint szüléskor. Infó még, hogy bármikor átkérheted magad sima szobába is. Tehát ha Te csak az elsõ éjszakát szeretnéd ott tölteni, akkor 1x10000. 33hkm
1.vok Nekem még annyit mondott a védõnõ, ha épp nem szabad, akkor megpróbálnak olyan szobába tenni, hogy egyedül legyél(ha már fizetnél érte), és ugyanazt a "figyelmet"adják, mintha VIP-es lennél.Ha szabad lesz a szoba pedig megkérdik, hogy még mindig szeretnél-e oda menni, max azt mondod h kösz nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Győri kismamák! Volt valaki a kórházban 4D UH-on? Milyen volt a vizsgálat? Mennyi ideig tartott? DVD-t adnak vagy vinni kell? Megérte szerintetek az árát? Szép képe van a gépnek?

Legjobb válasz: 2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)

2010-ben csináltattam a kórházban 4D-s ultrahangot. 45 percig voltunk bent, nagyon alaposan végignéztek mindent a kislányomnál. Nem kellett dvd-t vinnem, és szerintem szép képe volt a gépnek. :)
Én 5.-én megyek, tegnap néztük meg egy ismerõsünk tavalyi felvételét a kórházas 4Drõl. 10perc volt az egész, azt mondták a nõ kedves volt. A felvétel jó lett, megtudták a nemét is, nekik megérte. Most 10ezer forint, én már 2 hete kértem idõpontot, csak 1 hónapra elõre tudtak adni. Már befizettem a csekket (rendelõben adtak) de úgy hallottam sokkal jobb a Kyncsben, tovább nézik, jobb a minõség, visszahívnak, ha nem tudnak jó felvételt csinálni. Viszont drágább is. Ha elõbb tudom ezeket, inkább oda megyek, de remélem jó lesz a kórházban is.
Mi 2 hét múlva a Kyncsbe megyünk.(26ik hét) Drágább mint a kórház, de mi már 12hetesen voltunk ott, és igaz, nem feküdt úgy a drágám, mondták h nem kínoznak tovább, jöjjek vissza 2 nap múlva. Rendesek voltak nagyon. Már izgulok, alig várom h lássuk megint :) 24+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha képet is szeretnénk kérni, ahhoz külön csekk kell, vagy a 4d-s csekken fizessek be annyival több pénzt?
A korházi nõk kritikán aluliak! A jégcsap az forró hozzájuk képest!

A győri szülészeten milyen a kórház és a személyzet? Hogy zajlik ott egy szülész? A szülésznő mindent elmond? A látogatók bejöhetnek a korterembe?

37 hetes vagyok, el?ször fogok szülni. Idáig úgy néz ki természetes úton. Van fogadott dokim.

Legjobb válasz: szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre

szia én már kétszer szültem ott pápáról mentünk át oda, nagyon aranyosak voltak bár csak a fogadott szülésznõ és afogadottorvos foglakoztak velem, a csecsemõsökkel nincs semmibaj ha nem viszed oda a babát hozzájuk, van köztük egy nagyon aranyos õ már idõsebb nyugdíja korú, õ sokat segít a szoptatásnál de ha megkéred õket a többi is segít mi telefonos kapcsolatban voltunk szülésznõnkkel és amikor 4 perces fájásaim voltak akkor indultunk el, becsöngettünk hogy jöttünk szülni megvizsgáltak, átöltöztem korházi hálóingbe, papir kitöltés és irány a szülõszoba elõszöör alternatívba másodszor pedig rendes szülõszobába kerültem, lehet beöntést kérn ide én nem kértem, a látogatók a kórterembe bvemehetnek. ha még valamit zseretnél todni írj privit és szivesen válaszolok minden kérdésedre
Szia! Én 3 hónapja szültem itt Gyõrben. Volt fogadott orvosom, de szülésznõm nem, ettõl függetlenül nagyon kedvesek, figyelmesek voltak velem, egy rossz szavam sem lehet rájuk. Reggel bementünk rendszertelen fájásokkal 41 hetesen, elõkészítettek( beöntés, borotválás, tusolás), aztán mentünk a szülõszobára és délben megszülettet a kisfiam. A szülésznõ végig velem volt- aki mindent el fog mondani - és a párom is. Miután meglett a baba (természetes úton szültem), 2 óra hosszat még a szülõszobán kell maradni, megfigyelésre. A párod és a baba természetesen ekkor is végig veled lehet és készülhetnek az elsõ jó kis fotók , családi videók.:) A látogatók bejöhetnek a kórterembe, de azért igyekeznek az osztályon a délelõtti és délutáni látogatásokat betartatni. Ha mindig nyüzsi lenne, akkor nem tudtok pihenni és nem tudod a babádat kényelmesen szoptatni, ezért jó is, hogy nem engedik éjjel - nappal a bemászkálást. Persze , ha szükséged van valamire és a párod mondjuk behozza, azért beengedik látogatási idõn kívül is. A csecsemõsnõvérekkel azért már nem voltam ennyire elégedett. Köztük volt egy-két nem odaillõ, szerintem... Azért , ha mgekéred õket segíteni fognak, csak maguktól nem nagyon kérdezik meg, hogy minden rendben van-e. Ha gondod van, akkor nyugodtan szólj és segítenek, vagy kérhetsz segítséget a kórházi védõnõtõl Õ nagyon kedves, mindent megmutat ( nekem segített a szoptatásnál eleinte) , ha valamit nem tudsz a babával kapcsolatban.A többi jön magától, ösztönösen majd meglátod!:) MInden jót és könnyû szülést kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi csajok, rendesek vagytok! Most egy kicsit megnyugodtam. Az elsõ válaszolónak írtam priviben, várom válaszát! Jó babázást nektek, és köszi a jókívánságokat!
Szia! Én hat hete szültem a gyõri szülészeten, fogadott orvosom nem volt, se szülésznõm, de mind kettõjükkel nagyon meg voltam elégedve, irtó rendesek és lelkiismeretesek voltak. A csecsemõs nõvérek viszont nem nagyon erõltetik meg magukat segítség nyújtás céljából, bár vannak kivételek. Összevetve csak jó emlékeim vannak a szülészetrõl, és a személyzetrõl. Ja amúgy természetes úton szültem, és ikerbabákat. Jó szülést kívánok!!

A győri kórházban szült valaki mostanában vagy fog szülni? Tapasztalatok? Orvosok, nővérek milyenek?

Legjobb válasz: Igaz én már 2 és fél éve szültem, meg 10 éve, de nagyon kedvesek a nõvérek a szülészeten, nagyon meg voltam elégedve velük. Most ismét babát várok, augusztusban fogok szülni, de nekem fogadott orvosom van.

Igaz én már 2 és fél éve szültem, meg 10 éve, de nagyon kedvesek a nõvérek a szülészeten, nagyon meg voltam elégedve velük. Most ismét babát várok, augusztusban fogok szülni, de nekem fogadott orvosom van.
A kérdező hozzászólása: A fogadott orvosnak mennyit szokás mostanában adni? Nem tudod véletlenül?
Akihez én járok, havonta 7 ezer, a szülésnél meg annyi, amennyit adsz, Õ nem mondja meg még, mert fiatal lelkes orvos még, ezért is váltottam rá. Szülésre 40 köröl gondoltam. Tervezett császárom lesz.
Szia! Én decemberben szültem, nem volt fogadott orvosom, se szülésznõm, mégis úgy érzem, maximális ellátást kaptam. A doki 4 nap alatt többször is jött, hogy megnézze, mi van velünk. A csecsemõsök között egy hölgy volt, aki kicsit gorombább volt, de õ is segített. Nem tudtam szoptatni (azóta sem megy), de majdnem minden etetésnél próbáltak segíteni, még a hazajövetel elõtti órában is, pedig akkor már nem kellett volna foglalkozniuk velünk. Jó tanács: fürdõköpenyt mindig vegyél, ha mosdóba mész (fõleg éjjel), mert a bagósok nyitva hagyják az ablakokat:(
A kérdező hozzászólása: atya ég egy szülészeten, hogy lehet bagózni?:(
Úgy, hogy nagyon sok a buta ember, és sajnos csak áprilistól bünteti a törvény.

Milyen volt a győri kórházban szülni?

F?leg az utóbbi egy évben...milyenek voltak a szülés utáni napok? Orvosok, n?vérek, szobák, éjszakák?

Legjobb válasz: Összességében tûrhetõ volt, leszámítva a mosdók állapotát... az borzalmas. A személyzet is összességében kedves, segítõkész, az orvosok nagyon rendesek voltak, bár nagyon sok a dolguk. A csecsemõs nõvérek közül többen vannak a hozzá nem értõ de flegma oldalon, de van 1-2 aki aranyos, rendszerint az idõsebbek. A szobák elég zsúfoltak voltak amikor én szültem, mert nagon sokan szültünk, a takarítõnõk hangosak és felületesek, az éjszakák nagyjából csendesen teltek, de miondig volt 1-2 sírógép aki emlékeztetett rá minden percben hogy hol is vagyunk... de legközelebb is oda megyek szülni.

Összességében tûrhetõ volt, leszámítva a mosdók állapotát... az borzalmas. A személyzet is összességében kedves, segítõkész, az orvosok nagyon rendesek voltak, bár nagyon sok a dolguk. A csecsemõs nõvérek közül többen vannak a hozzá nem értõ de flegma oldalon, de van 1-2 aki aranyos, rendszerint az idõsebbek. A szobák elég zsúfoltak voltak amikor én szültem, mert nagon sokan szültünk, a takarítõnõk hangosak és felületesek, az éjszakák nagyjából csendesen teltek, de miondig volt 1-2 sírógép aki emlékeztetett rá minden percben hogy hol is vagyunk... de legközelebb is oda megyek szülni.
Általában szidják, de én kellemesen meglepõdtem. 17 hónapja szültem, és 15 hét mulva fogok megint. Most újítják fel az osztályt, a szülõszoba már kész, és a szobákat is újítják folyamatosan. Rám sokszor rám néztek, óránként jött egy nõvér, védõnõ 2x egy nap, elsõ nap. Utána ritkábban, de akkor sem panaszkodhattam. Ha bármi gond volt, segítettek a nõvérek, ha kellett elmentem a csecsemõs növérekhez, mindig segítettek, elmagyarázátk, mi van, mit tegyek. Mindig mondták, hogy mi történik, hova viszik a kicsit, miért és hogy mi volt, mikor visszahozták. Én egyágysban voltam, nem bántam. A fürdõ kicsit gáz, 1x takarítják csak, de használható. Amúgy én meg vltam elégedve, nem volt fogadott dokim, szülés elõtt költöztem a városba, nem is láttak még ott...
Ahogy az elsõ 2válaszoló írta, pont olyan.én tavaly október végén szültem, és ha minden igaz jövõ májusban is. Engem legjobban a takarítónõk hajnali csörtetése zavart a legjobban.abban a 3napban viszonylag jó állapotok uralkodtak a mosdóban, de zuhanyzáshoz papucsot vigyél!és wc ülõke papírt is.Én 2 ágyasban voltam, egy többed szer szülõ nõvel, csak a látogatói zavartak, mert mire pihentem volna jött hozzá valaki, vagy épp hozzám.a csecsemõsök többsége tényleg gyermektelen flegma hozzáállású, de ha nagyon muszáj segítenek.a szülésznõkhöz is volt szerencsém, az éjjeli nem sokat ért, viszont a mûszakváltás(reggel 6)utáni, akivel szültem nagyon kedves volt.A dokik is rendesek, mindent elmondanak, felhívják a figyelmet dolgokra.A kórházi védõnõ aranyos, bár szerintem még nincs babája(úgy jött le)de próbál segíteni, és ez a lényeg. összességében jó.engem elrémítettek, és így kellemesen csalódtam
5 napja szültem és isteni volt ott szülni! Én mondjuk sosem voltam nagyigényû, vagy kényes, de a szülõszoba tökéletes állapotban van, kaptam labdát vajúdni (kérnem sem kellett), a vizsgáló orvosok egytõl egyig kedvesek voltak és sokat érdeklõdtek, a zuhanyzó is okés, a WC-t napközben eléggé igénybeveszik, de nem vészes ez sem! A reggeli és a vacsora nem túl étvágygerjesztõ, de az ebéd isteni finom volt mindig! Egy hatalamas bajom volt csak, hogy a kórtermek a hullaházra néznek... A nõvérek 1-2 kivétellel nagyon segítõkészek, szóval nálam 5 pontból 4!
A kérdező hozzászólása: Fú, gratulálok!!! Sok boldogságot!!! Remélem, másodjára én is így érzek majd...elsõre kissé kiakadtam a nõvéreken, fõleg a rövid vöröshajún...

Milyen a győri kórház és a személyzet?

Minden érdekelne, tapasztalatok, a szülés lefolyása, minden.

Legjobb válasz: Szia! Én májusban szültem. Orvosom elõtt, szülésznõm elõtt le a kalappal, a többiek is hozzáértõ, jó emberek, na de a csecsemõsnõvéreknek több sírógörcsöt köszönhetek. Elsõ babámat szültem, és az akkor ügyeletes nem mutatta meg a szoptatást, meg is lett az eredménye, olyan mellgyulladást kaptam, hogy elment a tejem. Szóval ha bármit szeretnél, ne engedj a flegma válaszoknak, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy miattuk hiányt szenvedj bármiben. A 4 nap alatt 2 normális, kedves nõvérrel találkoztam, a többi elkeserítõ volt. Ajánlom Neked a szülésre felkészítõ tanfolyamot, én nem jártam, csak a szülészetlátogatásra mentem el, nagyon hasznos volt, mikor eljött az idõ, már ismerõs volt a terep. Remélem, nem rettentettelek el, tényleg csak a nõvérekkel volt bajom. Szép szülést kívánok Neked!

Szia! Én májusban szültem. Orvosom elõtt, szülésznõm elõtt le a kalappal, a többiek is hozzáértõ, jó emberek, na de a csecsemõsnõvéreknek több sírógörcsöt köszönhetek. Elsõ babámat szültem, és az akkor ügyeletes nem mutatta meg a szoptatást, meg is lett az eredménye, olyan mellgyulladást kaptam, hogy elment a tejem. Szóval ha bármit szeretnél, ne engedj a flegma válaszoknak, állj a sarkadra, ne hagyd, hogy miattuk hiányt szenvedj bármiben. A 4 nap alatt 2 normális, kedves nõvérrel találkoztam, a többi elkeserítõ volt. Ajánlom Neked a szülésre felkészítõ tanfolyamot, én nem jártam, csak a szülészetlátogatásra mentem el, nagyon hasznos volt, mikor eljött az idõ, már ismerõs volt a terep. Remélem, nem rettentettelek el, tényleg csak a nõvérekkel volt bajom. Szép szülést kívánok Neked!
Az utolsó vagyok. Lemaradt, ami a legfontosabb, hogy hasonlóan szép élményeket és álmaid szülését kívánom Neked. (Lehet, hogy majd a folyosón találkozunk :) )
Igazuk van az elõttem szólóknak, a csecsemõs nõvérek tényleg nem mindig vannak a toppon, viszont, ha kéred, ott lehetsz a fürdetésnél, ha zuhanyozni szeretnél, akkor ott hagyhatod a kicsit, mégis felügyelet alatt van, szóval azért nem olyan rosszak õk sem, sõt vannak kifejezetten kedvesek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!