Találatok a következő kifejezésre: A győri milyen (156 db)

Győrben milyen koncert lesz a győri nyár megnyitójaként?

Neten még nem találtam sehol, de gondoltam hátha vki már hallott róla.

Legjobb válasz: Még mindig senki nem tud semmit? Lehet még õk se tudják ! :D

Még mindig senki nem tud semmit? Lehet még õk se tudják ! :D
A kérdező hozzászólása: Hát úgy tûnik, senki nem tud semmit. Vagy aki tud, az meg nem jár erre.

Győrben ki a legjobb szülész? Kit érdemes megfogadni? Milyen a Győri korház szülészete?

Legjobb válasz: Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami

Szia! Én tudom ajánlani Dr.Bodai Károlyt én nála fogok szülni és nála szült mostanság elég sok ismerõsöm, kedves aranyos és közvetlen. Ha érdekel esetleg priviben tudok tel. számot adni. Boldog babavárást. 31 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Szia. Megköszönném, ha elküldenéd. köszi, az infot

Milyen a Győri Krúdy Gyula gimnázium?

Legjobb válasz: Én jókat hallottam róla. Milyen szakra mész? Mi szeretnél lenni? :)

Én jókat hallottam róla. Milyen szakra mész? Mi szeretnél lenni? :)
Aha... a híre jó:) Vmikor annó jó volt meg szigoru és nagy hírnév az tuti. de változtak a dolgok..
Hát szerintem még mindig jó suli a híres ezt biztos forrásból tudom (jelenleg oda járok).
A kérdező hozzászólása: KÖSZI A VÁLASZOKAT.... a KÉTTAN NYELVÛBE KÉSZÜLÖK...


A győri Vajda Attilához szeretnék járni terhesgondozásra majd nála is szülni. Milyen nála szülni?

Legjobb válasz: hello! én hozzá járok terhes gondozásra.elsõ alkalommal kedves,érdeklödõ, de utána... én szülök majd nála,még nem tudom ,de leírom milyen volt.de ez engem is érdekelne, mivel az elözõ nagyon nehéz volt,ezért õt fogadtam meg.ha valaki hall valamit írjon.

hello! én hozzá járok terhes gondozásra.elsõ alkalommal kedves, érdeklödõ, de utána... én szülök majd nála, még nem tudom , de leírom milyen volt.de ez engem is érdekelne, mivel az elözõ nagyon nehéz volt, ezért õt fogadtam meg.ha valaki hall valamit írjon.
2x-es anyuka vagyok mind a két gyermekemet Dr úrnál szültem! Nekem csak jo tapasztalataim vannak! Kedves, udvarias, segittõkész. Szerintem a Dr Úr a legjobb orvos Gyõrben!
köszönöm a választ, 39 hetes kislányos kismama.

A győri Audi gyárban akik tesztelik az új autókat nekik milyen végzettségük van? (érettség, technikus, fősuli) Esetleg hogy milyen egyéb feltételekkel vesznek fel valakit erre a területre?

Legjobb válasz: Nem érettségi, nem fõsuli, hanem egyetem gépészmérnöki kar + 2 nyelvvizsga. Bekerülés: kihalásos alapon.

Nem érettségi, nem fõsuli, hanem egyetem gépészmérnöki kar + 2 nyelvvizsga. Bekerülés: kihalásos alapon.
Continentalnál gépészmérnök, vagy jármû gépész mérnõk végzettséggel lehet betölteni az ilyen állásokat. Érettségi az Audinál se elég hozzá, szerintem a technikusi papír sem.
"Nem érettségi, nem fõsuli, hanem egyetem gépészmérnöki kar + 2 nyelvvizsga. " Az év vicce :D Kérdezõ, akik a sor végén tetsztelik, õk jellemzõen technikusok. Már csak azért is vicces ez a "nem fõiskola hanem egyetem" duma mert a Bolognai rendszer óta a nincs eltérés a kettõ között, mindkét intézmény ugyanazt a BSc alapdiplomát adja... És azért az AUDI sem hülye, hogy "2 nyelvvizsgás mérnökökkel" teszteltet minden autót a sor végén...... Amúgy nem feltétel a 2 nyelvvizsga, minimum 1 nyelv TUDÁSÁT kérik, ami nem olyan nagy baj, ha német, de több ismerõsöm is angollal került oda.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm. Tehát akkor kapcsolat híján azt mondjátok esélytelen a bekerülés?

A győri Matusz Vad Zrt-nél milyen dolgozni, mennyire megbízható cég, mennyire becsülik meg a dolgozókat, milyen a csapat?

munka

Legjobb válasz: kamionos kollégám mondta, hogy fél napig tartott mire +rakták, szóval ez alapján sz*r szemét banda akik mások idejét nem becsülik

kamionos kollégám mondta, hogy fél napig tartott mire +rakták, szóval ez alapján sz*r szemét banda akik mások idejét nem becsülik
Maximálisan egyetértek az elõttem szólóval...
17 éve mûködõ vállalkozás, 100% magyar magántulajdonú. 5000 Partner, 7 milliárd Ft árbevétel a válság óta is folyamatosan növekvõ árbevétel. Szerintem ezek beszédes adatok Jó munkakörülmények vannak, anyagilag is meg vannak becsülve az emberek. A csapat jó, családias a hangulat. sokan vagyunk itt már 5-10 éve.
gondolom ez elöttem szolo egy közép vezetö a cégnél, kiérzödik a válaszbol... Csak hogy a valoságban az van hogy a csapat tényleg jo, csak 8 ora helyett 12-16-t dolgoznak és még lehetne sorolni jo sokáig a gondokat.
Nem vagyok középvezetõ. Nem tudom ki dolgozik többet 8 óránál. Esetleg sofõr, de akkor másnap nem is küldik el messzire, de nemragozom, mert Te úgy is jobban tudod......
Remélem messzire elkerülted !!!

Gépész, illetve elektro mérnöki szakra (főleg a győri egyetemen) milyen érettségi eredményekkel lehet bekerülni?

F?leg konkrét érettségi eredmények érdekelnének, illetve az, hogy milyen nehézség?, illetve lehet?ség? ez a szak

Legjobb válasz: Konkrét érettségi eredmény, hát van vagy ezerféle. Matekkal, fizikával hogy állsz?

Konkrét érettségi eredmény, hát van vagy ezerféle. Matekkal, fizikával hogy állsz?
A kérdező hozzászólása: Matek 4-5, válaszottt pedig info lenne, az megy 5re. Fizikát már 2éve nem tanultam, de az 3-4
Haverom ment oda, én BME-s vagyok. Séchenyire Gyõrben nem volt neki nehéz bejutnia, gyenge négyes közép matekérettségivel és gyenge négyes emelt fizikával Gyõrbe még lazán befért (a BME-re már nem).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!