Találatok a következő kifejezésre: A győri a Bodai (6 db)

A győri kórházban a Bodai doktornál, és Drozgyik Csabánál mennyibe kerül ill. mennyit illik adni a szülés levezetésért?

Legjobb válasz: Én pont négy évvel ezelõtt Bodai Károlynál szültem. Nem a fogadott dokim volt (enyém lelépett egy vendégségbe). Ráadásul császárra került a sor. Én akkor 30 ezer forintot, és egy ritka, jó minõségû bort adtam neki. De handsúlyozom, nem a fogadott dokim volt.

Én pont négy évvel ezelõtt Bodai Károlynál szültem. Nem a fogadott dokim volt (enyém lelépett egy vendégségbe). Ráadásul császárra került a sor. Én akkor 30 ezer forintot, és egy ritka, jó minõségû bort adtam neki. De handsúlyozom, nem a fogadott dokim volt.
Szia, én novemberben szültem a Bodai dokinál, nem volt fogadott dokim sem õ sem más, és nem kért, nem is kapott semmit. A másik dokinál szült egy ismerõsöm õneki õ volt a fogadott dokija úgy emlékszem 70000 ft-t kapott.

Dr. Bodai Károly szokott rendelni a győri terhesgondozóban? Ha igen melyik napon?

Legjobb válasz: Szia! Idéntõl nem rendel e terhesgondozóban én is hozzá járok magánrendelésre ha érdekel priviben tudok címet és telefonszámot adni. Amugy én nagyon meg vagyok vele elégedve. 38 hetes kismami

Szia! Idéntõl nem rendel e terhesgondozóban én is hozzá járok magánrendelésre ha érdekel priviben tudok címet és telefonszámot adni. Amugy én nagyon meg vagyok vele elégedve. 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem, mert novemberben õ segítette világra a pici fiamat és annak ellenére hogy nem volt megfogadva (õ volt az ügyeletes), nagyon rendes volt, és szívesen jártam volna hozzá egyéb nõgyógyászati dolgok miatt is, ill. esetleg késõbb a második babónál terhesgondozásra, eszembe jutott hogy akkor esetleg eljárhatnék a magán rendelésére is, most mennyibe kerül egy vizsgálat nála?

Győrben dr. Bodai Károlynál mennyibe kerülnek magánrendelésen a vizsgálatok? Ultrahang és a terhesgondozás?

Még az érdekelne, hogy mennyit \'kell\' fizetni neki szüléskor és kb. összesen mennyibe került a magán-terhesgondozás?


Mik a tapasztalatok Győrben Dr. Bodai Károly szülész- nőgyógyászról?

Legjobb válasz: Nekem a szülésznõm õt ajánlotta, fõleg, ha gerincbe szeretnél érzéstelenítést kapni, mert õ adhat.

Nekem a szülésznõm õt ajánlotta, fõleg, ha gerincbe szeretnél érzéstelenítést kapni, mert õ adhat.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor már tényleg nincs sok hátra:) Gondolom már várod nagyon:) Én még csak most fogok menni az elsõ vizsgálatra.
Nekünk már nincs sok hátra a 35hétben járok:) Nov.1 a kiírt idõpont.Nagyon hamar eltelt ez a "pár" hét. Üdv:Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítségedet!!!Akkor még várok picit.:)
Ja az kimaradt hogy Gratulálok! Azért majd jelezd mi volt és kit választottál ok? Ha nem vagyok túl pofátlan! :)
Dúcz Renét sokan dicsérték, én nemigazán is merem egyiket sem. Õt nem kérdezted de Dr Likár Zsolt-ot szívbõl ajánlom és uh-oz magánba mindig!
A kérdező hozzászólása: A Dúcz Renérõl talán ez az elsõ negatív, amit hallottam....köszönöm, hogy elmondtad, sokat segít a választásban. Boldog babázást! :)
Én Dúcz Renéhez jártam, 4 hónapja császárral szültem nála, és abszolút nem voltam vele megelégedve!Ja, és uh-t sem csinál.Viszont Krekó doktorurat tudom ajánlani!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nagyon köszi:) Jó tudni, hogy ennyi rendes és kedves doki van Gyõrben! Gratulálok Neked, mikorra várod a második Picit?
Szia! Ha már ennyien ajánlottak más dokit én leírnám kihez járok második babámat várom és a dr. Krekó Imre az orvosom van uh. a Marcalvárosi Kamilla gyógyszertár mögött rendel és csak jókat tudok róla mondani!!! Azthiszem a Nagy Miklósnak is van uh.ja egy barátnõmnek volt a dokija meg volt vele elégedve, a többirõl sajnos nemtudom én sem, hogy van-e uh a rendelésükön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a Drozgyik Csabáról én is sok jót hallottam. Az elsõ válaszolónak: Jelenkeni fogok, ha megvolt az elsõ vizsgálat:)
Dúcz René-rõl, és Nagy Miklósról sok jót hallottam, de aBodai Károlyhoz járt egy barátnõm, és annyira nem volt megelégedve vele, hogy félidõ után otthagyta. Én Drozgyik Csabához járok, immár a második babával. Igaz, nincs uh-ja, de nagyon jó doki, nem választanék mást.
Én a mensi kimaradása után kb a 3. héten mentem el akkor csak a terhes gondozóba, mert nem tudtam idõpontot kérni, elküldtek a kórházba uh-ra és akkor már látták a szívhangot. De ha te egybõl a magánba mész ezt az utat megspórolod, mert ott meg uh-oz és a kórházba csak a 12 hetire kell menned, de akkor vigyél 1 napi hideg élelmet :)
Megnéztem sajnos nincs az utcanév benne a kis könyvemben, de azért remélem érted merre van....
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Azt hiszem sejtem merre van. Azt még megkérdezhetem Tõled, hogy 5. vagy 6. héten kell/érdemes menni elõször UH-ra, hogy látszódjon a pici?Vagyis mensi kimaradása után mennyivel?
Igen be kell nála jelentkezni. Hú pontos utcát nem tudok, ahogy mész a Jerevánin a József Attila út felé, át mész a sínen lesz egy utca jobbra, fagyizó-cukrászda van a sarkon. Bekanyarodsz új építésû lakások vannak jobb oldalt ott azt hiszem a 3-dik ilyen kis társas ház!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod!Róla is hallottam már, de azt nem tudtam, hogy UH-z is.Hol rendel?Elõre be kell nála jelentkezni?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól szeretném megkérdezni, hogy Likár Zsolt melyik napokon rendel, hány óráig, illetve a telefonszámát. Elõre is nagyon köszönöm!Üdv!

Dr. Bodai Károlynak van szakrendelése a Szent Imre úti (Győr) rendelőben? Mikor rendel?

Mi a véleményetek róla? Tudom, hogy neten fent van, de az adatok régiek. El?re is köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!