Találatok a következő kifejezésre: A győri Aladár kórház szülészetéről (2 db)

Mi a tapasztalatok a győri Petz Aladár Kórház szülészetéről? Meg voltatok elégedve mindennel?

Hány napig kell bent lenni szülés után? Minden érdekel az err?l a témáról!! Köszi:-))

Legjobb válasz: A szülészettel elégedett voltam, orvosok, szülésznõk kedvesek, értik a dolgukat, egy rossz szavam nem lehet. Az osztályról meg inkább nem mondok semmit, jót nem tudnék:(

A szülészettel elégedett voltam, orvosok, szülésznõk kedvesek, értik a dolgukat, egy rossz szavam nem lehet. Az osztályról meg inkább nem mondok semmit, jót nem tudnék:(
A szülészettel én is maximálisan meg voltam elégedve.értették a dolgukat, és kedvesek is voltak.Az osztály dolgozói velünk nem voltak túl barátságosak, nekem tényleg olyan érzésem volt, mintha mindent kényszerbõl végeznének.De ez csak az én véleményem. Mi 4 napot töltöttünk bent, mivel kisfiam besárgult, és 1 napot kék fényben töltött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat még várok többet is, írjatok többen is légyszi!!

A győri Petz Aladár kórház szülészetéről szeretnék minél többet megtudni. Hogy állnak az ikres kismamikhoz? Mik a tapasztalatok?

Fogadott orvosom nincs, a Liezen-Mayer utcába járok terhesgondozásra. Bodai doktor a körzetis. Köszi!!!!

Legjobb válasz: Szia! Én 1 hónapja szültem Gyõrben Bodai Dr-nál bár nekem õ volt a fogadott orvosom, annyit hogy szrintem a szülésznõk nagyon aranyosak de a csecsemõs nõvérek egyszóval bunkó parasz...-ok, a kislányom nem tudott szopni de nem is segítettek hogy tudjon ha meg éhes volt és üvöltött egész éjjel akkor az volt a bajuk de persze kaját nem adtak neki mert ugye szoptassak, hát hogyan szoptassak ha nincs tejem és a babám be se kapta a mellbimbóm. Hát ennyit a Gyõri szülészetrõl én a 2.-kat nem ott fogom szülni az biztos. Sok sikert a szüléshez.

Szia! Én 1 hónapja szültem Gyõrben Bodai Dr-nál bár nekem õ volt a fogadott orvosom, annyit hogy szrintem a szülésznõk nagyon aranyosak de a csecsemõs nõvérek egyszóval bunkó parasz...-ok, a kislányom nem tudott szopni de nem is segítettek hogy tudjon ha meg éhes volt és üvöltött egész éjjel akkor az volt a bajuk de persze kaját nem adtak neki mert ugye szoptassak, hát hogyan szoptassak ha nincs tejem és a babám be se kapta a mellbimbóm. Hát ennyit a Gyõri szülészetrõl én a 2.-kat nem ott fogom szülni az biztos. Sok sikert a szüléshez.
én teljesen meg voltam elégedvel az orvosommal és a nõvérek is segitõ készek voltak.még a szopizásnál is segitetek meg mutazni.elõzõ válaszolonak :dokiki és a nõvérek is emberek.
A kérdező hozzászólása: A második válasz adójától szeretném kérdezni, hogy fogadott orvosa volt? ha igen, ki?
nem volt fogadott orvos de a Vajda Attila dr volt ûgyeletes.nagyon rendes volt mindenki.ne félj
Szia! Én két és fél hete szültem, és azt mondom: bármi nem olyan, mint szeretnéd, ne hagyd! Én egy bunkó csecsemõsnõvért fogtam ki, aki nem segített, azóta sem tudok szoptatni. Ki kell fogni a jó embereket, szerencse kérdése. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!