Találatok a következő kifejezésre: A győri Aladár kórház (7 db)

Győrben, a Petz Aladár kórház genetikai tanácsadás ingyenes, ha van beutalóm?

Legjobb válasz: Igen A nõgyógyász adott beutalót csak idõpontot kell kérned

Igen A nõgyógyász adott beutalót csak idõpontot kell kérned
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

FONTOS LÉGYSZÍÍ VALAKI! Mi a Győr Petz Aladár kórház traumatológia/kézsebészet telefonszáma?

Ma voltam ott, de a doktorn? csak a napot írta rá az ambuláns lapra, de hogy pontosan hányra kellene visszamenni azt nem:S A kézsebészet mellékelt számát hívtam, de nem veszik fel!! Ilyenkor mit csináljak??

Legjobb válasz: google->gyõr petz aladár kórház->elsõ találatra klikk->telefonkönyv->osztályok kiválasztás http://www.petz.gyor.hu/index.php?inc=telefonkonyv&MId=4

google->gyõr petz aladár kórház->elsõ találatra klikk->telefonkönyv->osztályok kiválasztás http://www.petz.gyor.hu/index.php?inc=telefonkonyv&MId=4
A kérdező hozzászólása: De itt melyik a kézsebészet?? Az általános sebészet? És ott két telefonszám is van, melyiket hívjam? Amúgy találtam a kórház honlapján a kézsebészetnél két telefonszámot, de az elsõt már próbáltam hívni, de nem veszik fel! Telefon: 96/418-244/1180 mellék Fax: 96/418-244/1612 mellék


Hol/ hogyan lehet érdeklődni állás után a győri Petz Aladár Kórházban?

Diplomás ápolói, ápolói állás érdekelne, de nem találtam erre vonatkozó emailcímet, ill. álláspályázatokat sem. Vajon, mennyire van igény erre ott? Ill. Gy?rben milyen intézmények vannak még, ahol diplomás ápolók el tudnak helyezkedni?

Mi a tapasztalatok a győri Petz Aladár Kórház szülészetéről? Meg voltatok elégedve mindennel?

Hány napig kell bent lenni szülés után? Minden érdekel az err?l a témáról!! Köszi:-))

Legjobb válasz: A szülészettel elégedett voltam, orvosok, szülésznõk kedvesek, értik a dolgukat, egy rossz szavam nem lehet. Az osztályról meg inkább nem mondok semmit, jót nem tudnék:(

A szülészettel elégedett voltam, orvosok, szülésznõk kedvesek, értik a dolgukat, egy rossz szavam nem lehet. Az osztályról meg inkább nem mondok semmit, jót nem tudnék:(
A szülészettel én is maximálisan meg voltam elégedve.értették a dolgukat, és kedvesek is voltak.Az osztály dolgozói velünk nem voltak túl barátságosak, nekem tényleg olyan érzésem volt, mintha mindent kényszerbõl végeznének.De ez csak az én véleményem. Mi 4 napot töltöttünk bent, mivel kisfiam besárgult, és 1 napot kék fényben töltött.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat még várok többet is, írjatok többen is légyszi!!

Győrben a Petz Aladár Megyei kórházban fogok szülni, mire készüljek?

Minden érdekel (mit szabad/nem szabad, mit vigyek vajúdáshoz/ ott tartózkodáshoz, mennyi ideig kell bentmaradni stb.)! Aki mostanában szült ott, kérem írja le a tapasztalatait.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolótól kérdeznék, ugyanis a 35. héten vagyok és a babóm még mindíg med,végû fekvésben van:(( vagyis nagyon vszínû nálam is a császár. Szóval: beöntés, katéter-el mi a helyzet ilyenkor? lehet bent valaki? kérni kell az egyágyas szobát vagy a császárosokat odateszik automatikusan ha van hely? mennyi idõ múlva adják oda a babát? mekkora a vágás? Bocs a sok kérdésért, de nem elég hogy elsõ baba, még faros is, szóval parázok ezerrel. Elõre is köszi.

A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolótól kérdeznék, ugyanis a 35. héten vagyok és a babóm még mindíg med, végû fekvésben van:(( vagyis nagyon vszínû nálam is a császár. Szóval: beöntés, katéter-el mi a helyzet ilyenkor? lehet bent valaki? kérni kell az egyágyas szobát vagy a császárosokat odateszik automatikusan ha van hely? mennyi idõ múlva adják oda a babát? mekkora a vágás? Bocs a sok kérdésért, de nem elég hogy elsõ baba, még faros is, szóval parázok ezerrel. Elõre is köszi.
Én szept 9.-én szültem ott. Nem császárral, de fogadott orvossal. A szülésrõl szép emlékeket õrzök, viszont a többi az katasztrófa! Az még hagyján, hogy semiben nem segítenek, ezt még túléli az ember. De amilyen higénés allapotok aott uralkodnak! Készülj fel a legroszabbra: 1 tusoló mûködött arra a rengeteg kismamára(a tisztaság hagy kívánni valót maga után), és 2 WC, amikben1-1 kis szemetes van, amit csak minden nap hajnalban ürítenek, tehát minden tocsog a vértõl. Nagyon vigyázz majd, vigyél papír WC-ülõkét! Szép szülést! 1 kisfiús anyuka
Szia, október 29 én szültem.Amit vinned kell:a vajúdáshoz:papucs, és jó ha marad rajtad zokni, mert szülés után fázhatsz.Hálóinget akkor adnak rád.Ott tartózkodás:2db hálóing, elöl gombos, tisztálkodó szerek, intim törlõkendõ, alsónemûk-de gondolom ezeket tudod.Jó ha viszel be a babának rugikat-mert kipattoghat a kórházitól.Olyan napi 2-3db.Ha minden rendben van veletek 3 napot lesztek bent.Könnyû szülést.Ha valami érdekel írj privit
Elsõ vagyok: én miután hazajöttünk, rá egy hetére belázasodtam, majd kiderült, hogy a kórházban szedtem össze coli-bacit. Szerencsére olyan antibiotikummal kezeltek ami mellett szoptathattam. Amúgy minden Wc-használat elõtt Domestos kendõvel letöröltem, de hát ezek szerint ez sem használt. Amúgy használd a szülõszoba ajtaja elõtti fürdõt, ami a kispapa váróval szemben van, az még kulturáltabb.

A győri Petz Aladár kórház szülészetéről szeretnék minél többet megtudni. Hogy állnak az ikres kismamikhoz? Mik a tapasztalatok?

Fogadott orvosom nincs, a Liezen-Mayer utcába járok terhesgondozásra. Bodai doktor a körzetis. Köszi!!!!

Legjobb válasz: Szia! Én 1 hónapja szültem Gyõrben Bodai Dr-nál bár nekem õ volt a fogadott orvosom, annyit hogy szrintem a szülésznõk nagyon aranyosak de a csecsemõs nõvérek egyszóval bunkó parasz...-ok, a kislányom nem tudott szopni de nem is segítettek hogy tudjon ha meg éhes volt és üvöltött egész éjjel akkor az volt a bajuk de persze kaját nem adtak neki mert ugye szoptassak, hát hogyan szoptassak ha nincs tejem és a babám be se kapta a mellbimbóm. Hát ennyit a Gyõri szülészetrõl én a 2.-kat nem ott fogom szülni az biztos. Sok sikert a szüléshez.

Szia! Én 1 hónapja szültem Gyõrben Bodai Dr-nál bár nekem õ volt a fogadott orvosom, annyit hogy szrintem a szülésznõk nagyon aranyosak de a csecsemõs nõvérek egyszóval bunkó parasz...-ok, a kislányom nem tudott szopni de nem is segítettek hogy tudjon ha meg éhes volt és üvöltött egész éjjel akkor az volt a bajuk de persze kaját nem adtak neki mert ugye szoptassak, hát hogyan szoptassak ha nincs tejem és a babám be se kapta a mellbimbóm. Hát ennyit a Gyõri szülészetrõl én a 2.-kat nem ott fogom szülni az biztos. Sok sikert a szüléshez.
én teljesen meg voltam elégedvel az orvosommal és a nõvérek is segitõ készek voltak.még a szopizásnál is segitetek meg mutazni.elõzõ válaszolonak :dokiki és a nõvérek is emberek.
A kérdező hozzászólása: A második válasz adójától szeretném kérdezni, hogy fogadott orvosa volt? ha igen, ki?
nem volt fogadott orvos de a Vajda Attila dr volt ûgyeletes.nagyon rendes volt mindenki.ne félj
Szia! Én két és fél hete szültem, és azt mondom: bármi nem olyan, mint szeretnéd, ne hagyd! Én egy bunkó csecsemõsnõvért fogtam ki, aki nem segített, azóta sem tudok szoptatni. Ki kell fogni a jó embereket, szerencse kérdése. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!