Találatok a következő kifejezésre: A gyümölcs gondjaim vannak (2 db)

Mennyi főzeléket és gyümölcsöt eszik meg a 10 hónapos babátok? Nekem mostanában gondjaim vannak az etetéssel.

Ezidáig szépen, jóiz?en evett. Amióta a tizórai cuclit ki akarom váltani gyümölccsel, nem hajlandó enni egy falatot sem, és ebédre is ennek ellenére nagyon keveset eszik, és kiveri a kezemb?l a kanalat. Más baba is csinálja ezt, vagy csak én nevelem rosszul?

Legjobb válasz: Reggelire tejpépet kap, a tízórait mostanában mellõzi. Ebéd fõzelék, délután 2x kap gyümit, vacsorára fõzit. 10 hónapos kisfiú, akinek elég jó az étvágya, üveges bébiételek ezek amiket írtam és az egészet megeszi!

Reggelire tejpépet kap, a tízórait mostanában mellõzi. Ebéd fõzelék, délután 2x kap gyümit, vacsorára fõzit. 10 hónapos kisfiú, akinek elég jó az étvágya, üveges bébiételek ezek amiket írtam és az egészet megeszi!

A gyümölcs nappal gondjaim vannak. Lehet zöldséget enni ezen a napon?

pl:a gyümölcsben általában táblázat szerint szénhidrát van,olyan zöldségre gondoltam,amilyikben kb. annyi fehérje található mint a gyümölcsökben,vagy nagyon kicsivel több.

Legjobb válasz: szerintem nem lehet enni. hiszen azért hívják gyümölcsnapnak, és nem zöldségnapnak.

szerintem nem lehet enni. hiszen azért hívják gyümölcsnapnak, és nem zöldségnapnak.
Nekem is sokszor gondjaim vannak a gyümölcsnappal, de ha éhes vagyok mindig eszek persze csak mértékkel egy kis aszalt gyümölcsöt pl. mazsolát, és attól kicsit csökken az éhségérzetem.
Én bevágok 1 szelet t.k. kenyeret paradicsommal, paprikával, vagy egy tányér zsiradék nélküli zöldséglevest. De ehetsz nyersen bármilyen zöldségfélét, állítólag nyersen semlegesek. Egyébként a zöldségfélék ch tartalma sokkal kisebb, mint a gyümölcsöké:DDD Gyümölcsöt csak délelõtt eszek, még gyümi napon is:) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!