Találatok a következő kifejezésre: A gyümölcs gondjaim (3 db)

A gyümölcs nappal gondjaim vannak. Lehet zöldséget enni ezen a napon?

pl:a gyümölcsben általában táblázat szerint szénhidrát van,olyan zöldségre gondoltam,amilyikben kb. annyi fehérje található mint a gyümölcsökben,vagy nagyon kicsivel több.

Legjobb válasz: szerintem nem lehet enni. hiszen azért hívják gyümölcsnapnak, és nem zöldségnapnak.

szerintem nem lehet enni. hiszen azért hívják gyümölcsnapnak, és nem zöldségnapnak.
Nekem is sokszor gondjaim vannak a gyümölcsnappal, de ha éhes vagyok mindig eszek persze csak mértékkel egy kis aszalt gyümölcsöt pl. mazsolát, és attól kicsit csökken az éhségérzetem.
Én bevágok 1 szelet t.k. kenyeret paradicsommal, paprikával, vagy egy tányér zsiradék nélküli zöldséglevest. De ehetsz nyersen bármilyen zöldségfélét, állítólag nyersen semlegesek. Egyébként a zöldségfélék ch tartalma sokkal kisebb, mint a gyümölcsöké:DDD Gyümölcsöt csak délelõtt eszek, még gyümi napon is:) ))

Mennyi főzeléket és gyümölcsöt eszik meg a 10 hónapos babátok? Nekem mostanában gondjaim vannak az etetéssel.

Ezidáig szépen, jóiz?en evett. Amióta a tizórai cuclit ki akarom váltani gyümölccsel, nem hajlandó enni egy falatot sem, és ebédre is ennek ellenére nagyon keveset eszik, és kiveri a kezemb?l a kanalat. Más baba is csinálja ezt, vagy csak én nevelem rosszul?

Legjobb válasz: Reggelire tejpépet kap, a tízórait mostanában mellõzi. Ebéd fõzelék, délután 2x kap gyümit, vacsorára fõzit. 10 hónapos kisfiú, akinek elég jó az étvágya, üveges bébiételek ezek amiket írtam és az egészet megeszi!

Reggelire tejpépet kap, a tízórait mostanában mellõzi. Ebéd fõzelék, délután 2x kap gyümit, vacsorára fõzit. 10 hónapos kisfiú, akinek elég jó az étvágya, üveges bébiételek ezek amiket írtam és az egészet megeszi!

A védőnőm javaslatatára elkeztem 3 és fél hónapos tápszeres fiamnak a mandarin levét (? ) adni ( kaka gondok miatt). Mindenhol azt olvasom, hogy a déli gyümölcsökkel várni kell. Akkor most mit csináljak?

Álljak le vele és egy ár nap múlva kezdjük az almát? Én ezt most komalyan nem értem!

Legjobb válasz: Nekem a védõnõm 4 hónapos kortól mondta a narancsot.Nem adtam neki.Nem mertem.De vannak bébiitalokban is narancsosak.Nem tudom,azt hogyan készítik.Cukros kamillateát nem próbáltad?

Nekem a védõnõm 4 hónapos kortól mondta a narancsot.Nem adtam neki.Nem mertem.De vannak bébiitalokban is narancsosak.Nem tudom, azt hogyan készítik.Cukros kamillateát nem próbáltad?
Az én védõnõm is a mandarint javasolta a kakira, semmi bajunk, de azért javasolják késõbb, mert eléggé allergének. Viszont ha gond van a kakival, ne adj neki pépes almát, csak levet, mert a pép is fog.
Érdekes. Én inkább más praktikát próbálnék ki ha kaka gondok lennének.
csak bele kell gondolni... miért nem adható citrusféle az elején? Mert összezavar(hat)ja a picik gyomrát. Mi kell a kaki "kihajtásához"?? Pont ez...Kevés mandarin vagy narancslével beválik, jót mondott a védõnõ!
ezzel az erõvel barack levét és paradicsomlét is adhatnál.
Szia! Mikor a fiam három hónapos volt ugyanerre a problémára nekünk is a mandarint javasolta a védõnõ. És bevállt! Meg a gyerekorvos még mondta a paradicsomlét!
Nekunk is a mandarint javasolta, de hozzatette, hogy allergen es ha kis pici pottyok jelennek meg a baban akkor ne adjam. Ellenkezo esetben minden ok. Nekunk bevalt es a kis lurko egyenesen imadja.
ha már mandarint levét mondott ( eléggé fura), akkor adhatnál neki sim cukros vizet, vagy cukors kamillateát is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!