Találatok a következő kifejezésre: A györi a 18 (10 db)

Ha 18 hetesen megyek 4d ultrahangra (Győrbe a kórházba), ahol szakorvosi leletet is kapok a dvd mellé, akkor is el kell menni genetikai UH-ra, vagy mivel ott is mindent néznek, ezért nem szükséges?

Dokimat elfelejtettem megkérdezni, mert ? minden félét nézett most is UH-n, szerdán voltam, vasárnap töltöm a 17.hetet.

Legjobb válasz: A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.

A 18 hetes uh kötelezõ, a 4d nem. Így igen, menned kell akkor is, de nem is árt.
Kötelezõ, úgyhogy el kell menni. Egyébként én is gyõri vagyok, szerdán megyek 4D-re.Milyen a gép a kórházba?Mert sok mindenkitõl azt hallom, nem adnak jó képet és nem olyan szépek a felvételek.Neked mi volt a tapasztalatod?
Sziasztok! Én is gyõri vagyok, és igen, menni kell attól a genetikaira is. A kislányommal voltam a kórházban a 4D ultrahangon kb. 1, 5 éve, nekem tetszett akkor és a képek inkább azért nem lettek jók, mert a lányom takarta a pofiját. Most 20 hetes vagyok, és voltam Down-szûrésen a Kyncsnél. Hát most láttam, hogy ég és föld a 2 gép. A Kyncsben olyan felbontása van a képnek, hogy el voltam hûlve, így most megfogadtam, hogy 4D-re is oda fogunk menni, már csak azért is, mert ugyanaz a hölgy csinálja mint a kórházban is csinálta 1, 5 éve, és azt hiszem ugyanannyiba is kerül. De nekem régen a kórházi 4D is nagy élmény volt.
A kérdező hozzászólása: Én is csak most megyek majd, de rengeteg ismerõsöm van Gyõrben és környékén és legtöbben azt mondták, hogy ott a legjobb, mert ott szakorvosi leletet is adnak, dvd-t is. Szó szerint mindent megnéznek a babádon, állítólag nagyon alapos.
Nagyon jó a kórházi is, de a Kyncsben még jobb, igaz ott 5 ezerrel drágább. Ott is adnak leletet, de akkor is kell menni a kórházba genetikai uh-ra. 2 gyerekes 26 hkm
Ha teheted a Kyncsbe csináltassátok a 4D-s uh! szerintem 1000x jobb a kórházinál, + a dvd, meg hát egy igazi alapos lelet.és ha a baba éppen akkor nem mozogna akkor visszahívnak:) , vagy felkeltik, és addig nem hagynak békén még nincs a babyrõl szép felvétel:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat lányok, lehet én is átgondolom akkor, ha ennyire sokan ennyi jót mondtok a Kyncsrõl...

A györi korházban a 18. heti uh-on megmondhatják, hogy milyen nemü lesz a baba? Az uh-os kép mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Szia! Én a 32.hétben járok ikrekkel. nekem meg tudták mondani a gyõri kórházban, a 18. heti uh.-ot Nagy Miklós doktor csinálta, két kislányt mondott. Elvoltunk 4d-re is késõbb, és ott is ugyanezt mondták. A képek ára 500Ft/kép, a 4d vizsgálat ára, bár nem a kórházban csinálják 12500ft. (vizsgálat, dvd, 2db kép )Remélem tudtam segíteni, jó baba várást!!

Szia! Én a 32.hétben járok ikrekkel. nekem meg tudták mondani a gyõri kórházban, a 18. heti uh.-ot Nagy Miklós doktor csinálta, két kislányt mondott. Elvoltunk 4d-re is késõbb, és ott is ugyanezt mondták. A képek ára 500Ft/kép, a 4d vizsgálat ára, bár nem a kórházban csinálják 12500ft. (vizsgálat, dvd, 2db kép )Remélem tudtam segíteni, jó baba várást!!
Az elõbbi válaszküldõ vagyok. Azt elfelejtettem leírni, hogy a képek árát csekken kell befizetni, és azt kell az uh.-on bemutatni. Csekket én a védõnõmtõl kértem.
szia! nekem is megmondták a 18. ultrahangon, hogy kisfiam lesz. Bár kicsit elszomorított elõször a doktor úr(nekem is a Nagy Miki volt). Bejött velem a férjem is, és mint boldog apuka, akinek épp ott volt a negatívos triplateszt eredmény a kezében, elõször azt kérdezte, hogy már lehet e majd látni hogy lány lesz e vagy kisfiú. A doki leüvöltötte mind a kettõnk fejét, hogy mit képzelünk mi... miért nem az jár a fejünkben, hogy egészséges lesz e.. úgyhogy vigyázz, hogy mikor teszed fel a kérdésedet:) . Az a baj, hogy ezt már sokaktól hallottam. Igen, az ultrahangos képet, vagy hogyha videofelvételt is szeretnél csináltatni(mert a kórházban csak azt csinálnak), elõre kell csekken befizetni. Nekünk a csekket a védõnõ adta. Boldog babavárást! egy 27 hetes kismama
az elõzõ kismama vagyok! a videofelvétel és a kép együtt 2000 ftba kerül


Györben manapsag hol bulizik a 18 körüli korosztaly?

Meglatogat kedves unokaöcsem Györben, aki most töltötte be a 18-at. 10 eve (akkor voltam en is annyi) szerdatol Vasarnap hajnalig lehetett menni valahova. Lapos, Bridge, Rock, söt meg valami hajo is volt a rakparton (nem csak a pizzazo). Ahova jelenleg szoktam jarni, ott nem erezne jol magat, mert nagyon gyereknek szamitana az atlagos korosztalyt tekintve. Szeretnem, hogy jol erezze magat latogatasa soran. Jokepü, de szereny srac, aki nem valogatos a zenet illetöen, ha szep csajok razzak magukat hozza. Tehat: Hova vigyem bulizni Györben?

Legjobb válasz: Én gyõri vagyok, és a helyedben a Mundoba mennék :)

Én gyõri vagyok, és a helyedben a Mundoba mennék :)
LAPOS! muhahahaha :D na jó, be ne tedd oda a lábad.
Neo vagy Mundo

Győrben a genetikai uh-t melyik héten végzik (18-19-20? ) Ha nincs magánorvos, ha látszik-akkor is megmondják a baba nemét? Orvos végzi mindenképp-v. Csinálhatja a szonográfus is?

Legjobb válasz: Nekem magándokim van, de a genetikai UH-t csak a kórházban végezhetik el. Engem a 18ik héten küldött el. SOkat kell várni, nem túl kedvesek, de Én kifogtam egy kedves dokit, aki magától rákérdezett h akarom-e tudni a nemét. Mondom természetesen :) És akkor mondta, hogy kisfiú lesz :) Ja, és orvos kell hozzá mindenképp. 26hkm

Nekem magándokim van, de a genetikai UH-t csak a kórházban végezhetik el. Engem a 18ik héten küldött el. SOkat kell várni, nem túl kedvesek, de Én kifogtam egy kedves dokit, aki magától rákérdezett h akarom-e tudni a nemét. Mondom természetesen :) És akkor mondta, hogy kisfiú lesz :) Ja, és orvos kell hozzá mindenképp. 26hkm
Szia! Igaz nekem van magándokim, de engem a 20.héten küldött el.A baba nemét megmondják, ha rákérdezel(de ne a vizsgálat legelején mert azt nem szeretik és akkor bunkók).Orvos végezte nekem a vizsgálatot. 30hkm
Szia! Igen, úgy van ahogy az elsõ válaszoló írta. Minden esetben csak orvos csinálhatja a genetikai uh-t, és ne az elején kérdezz rá a nemére :) 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi Lányok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, és gratulálok a kisfiadhoz :) Ezt egyébként nem értem, abszolút nem egységes, ismerõseim is random lettek elküldve...van aki a 18-dik hetet betöltve, van aki 19, 20, de volt aki 21...nem értem én ezt :) ..kíváncsian várom, holnap megyek dokihoz, és mivel havonta egyszer kell menni, gondolom most ad már beutalót...majd megírom a végeredményt..
Tényleg orvos válogatja, ki mikor csináltatja az UH-t, legalábbis én is így vettem észre.Azért ha szeretnétek tudni a nemét egyél elõtte csokit :D Biztos ami biztos :D Boldog babavárást! 1.válaszoló, 30hkm
A kérdező hozzászólása: 19 héten csinálják, de közben voltam priváton is, amin kisfiút mondtak... :) de jövõ héten megyek a kötelezõre, úgyhogy ott biztos kiderül :D

Győri kismamák/anyukák! A 18 hetes ultrahangon a kórházban nektek megmondták a baba nemét (már ha megmutatta természetesen)?

Érdemes rákérdezni? Sajnos most hallottam olyat, hogy csak lehurrogják az embert, mondván, ez az uh nem arról szól. Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: köszönöm a gyors választ. Jövõ héten megyünk, jó lenne, ha megmondanák, bár tervezünk valamikor 4D-t is. Nekem anno 2.5 éve a kisfiamnál egy fiatal doki volt bent, õ rendes volt, de nem látszott a neme. Viszont most többektõl hallottam azt, amit írtál. Jó babázást!

A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. Jövõ héten megyünk, jó lenne, ha megmondanák, bár tervezünk valamikor 4D-t is. Nekem anno 2.5 éve a kisfiamnál egy fiatal doki volt bent, õ rendes volt, de nem látszott a neme. Viszont most többektõl hallottam azt, amit írtál. Jó babázást!
Szia! Én tegnap voltam, s nagyon rendes volt a doki. Mi nem szóltunk elõre, hogy szeretnénk tudni. Elõször mindent szépen lemért, elmutogatott, végignézett, s mondta, hogy forduljak oldalra, s megnézzük a nemét! :) :) :) Szóval nekünk teljesen magától nézte a vizsgálat végén. :) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez jól hangzik! Ki volt a doki?
Kedves utolsó! engem is érdekelni ki volt az orvosod? magán/sztk? én most keresek dokit, és fontos lenne, hogy normlisat fogjak ki..elsõ ba.. 4 h km
elsõ baba--bocsi
15:48-as vagyok! Dr. Papp Gábor volt akkor bent, gondolom akkor keddenként Õ csinálja a genetikai uh-t :) :) :) Tényleg nagyon rendes volt, csak dicsérni tudom! Utolsó válaszolónak üzenem, hogy nem a saját doki csinálja, hanem aki ott van aznap a kórházban, de ha jól tudom, ennek a dokinak van magánrendelése a Kodály Zoltán úton, s ott is van neki uh-gépe, csak nem tudom, hogy ezek a kötelezõ vizsgálatok kiválthatók-e az ottani uh-gal. De szerintem nem, de tényleg nem tudom. Én amúgy nem hozzá járok, tényleg csak véletlen volt, hogy Õ volt ott! Mindenkinek további nagyon boldog babavárást!
ú..anyám..szép kis történet..nah ezek a gyõri orvosok!! pf..pedig én is most keresek egyet aki állandó lehetne.. akkor papp gábor kilõve.. én voltam ügyeleten barnázás miatt és akkor horváth zoltán volt pont benn...de vele sem voltam megelégedve.. a mostani uh-on meg egy nõ volt, de ha tehetem, akkor soha többet nõhöz nem mennék..hogy mekkora parszt volt!! Valaki ajánlhatna egy normális nõgyógyászt!!!!! sos!
A kérdező hozzászólása: Én Dr. Drozgyik Csabához járok, az elsõ gyermekemet is nála szültem, nagyon korrekt és normális. Igaz, nincs saját uh készüléke a magánrendelésen, de ez legyen a legnagyobb baj. Õt szívbõl ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Ma voltunk uh-n, nálunk is a Papp Gábor volt és nagyon rendes volt. Megint kisfiunk lesz:)
Vársz majd sokat, felveszik az adataid, képzettséged...
Ha beregisztráltál, akkor már nem kérdeznek semmit. X idõnként meg kell jelenni, bemutatni a kis könyvet, hogy kerestél munkát. Ha közben beíratnak tanfolyamra, menned kell.
A kérdező hozzászólása: Akkor most ha megyek akkor kapni fogok valami kis könyvet? és itt olyan van, hogy kiközvetítenek õk valahová dolgozni? mert Hajdú-Biharból jöttem és ott olyan is volt, meg volt aki segélyt kapott. Ezt a segély dolgot nem azért írtam mert arra számítok, szívesebben mennék dolgozni :)
A kérdező hozzászólása: Vagy szívesen mennék tanfolyamra is :)
munkanélkülin keresztül értelmes melót nem kapsz. NÓGRÁDI

Van győrben vagy a környékén amatőr kézilabda csapatot, ami bevesz nagyon kezdő, de annál elszántabb játékosokat? 18/F

Válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: http://www.worldhandball.com/DesktopDefault.aspx?menuid=875 keresgélj itt biztos találaszHa éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!