Találatok a következő kifejezésre: A gyöngyösi melyik (11 db)

12 hetes kismama vagyok és a gyöngyösi kórházban szeretnék szülni. Eddig Szelva doktorhoz jártam, de kiderült, hogy a szülésem várható időpontjában (szept. 10.) elutazik. Melyik ugyanolyan kedves és jó orvost választhatnám helyette Gyöngyösön?

Papp doktorról tudtok valamit?

Legjobb válasz: Szia én Csépány doktornöhöz járok és nagyon szeretem biztos te is hallotál róla hogy nagyon felkapot orvos lett nagyon sok kismama jár hozzá szerdánként van a szakrendelésen és keddenként tart magánrendelést én a szakrendelésen szoktam megbeszélni vele mindent és néha megyek magánrendelésre is esetleg próbáld meg nála és jó baba várást.18 hetes kismama

Szia én Csépány doktornöhöz járok és nagyon szeretem biztos te is hallotál róla hogy nagyon felkapot orvos lett nagyon sok kismama jár hozzá szerdánként van a szakrendelésen és keddenként tart magánrendelést én a szakrendelésen szoktam megbeszélni vele mindent és néha megyek magánrendelésre is esetleg próbáld meg nála és jó baba várást.18 hetes kismama
Bár már nem aktuális a kérdés, de hátha olvassa még valaki:Dr.Csépány Adriennt én is csak ajánlani tudom, nála szültem, teljesen meg voltam elégedve vele!
én nem ajánlom a gyöngyösi kórházat, én befeküdtem a 32.héten. és azt mondta a doktor úr, h elfolyt a magzatvízem, és ocsmányul beszélt velem, majd átvittek b.pestre az I.számú klinikára (koraszülés veszélye miatt), és ott kiderült, hogy minden rendbe van, nem is folyt el semmenyi! hááát errõl ennyit

Gyöngyösön melyik a legjobb autósiskola, melyikbe érdemes menni?

Köszi a válaszokat előre is :)

Legjobb válasz: Útravaló autósiskola. Mondjuk ez az egyik legdrágább is, de a színvonal messze itt a legmagasabb. Jók az oktatók nagyon. Ha van kérdésed, akkor nyugodtan írhatsz privátot. :)

Útravaló autósiskola. Mondjuk ez az egyik legdrágább is, de a színvonal messze itt a legmagasabb. Jók az oktatók nagyon. Ha van kérdésed, akkor nyugodtan írhatsz privátot. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, az árakkal vagyok bajban:D Épp keresek diákmunkát, hogy össze tudjam szedni a pénzt rá:)

Melyik szülésznőt fogadjam meg a gyöngyösi Bugát Pál kórházból?

A szülés idejére nincs fogadott orvosom,csak a doki magánrendelésére járok.Többekt?l hallottam,hogy a szülészn? foglalkozik velem a legtöbbet,? van ott a vajúdás idején is mellettem,a doki csak akkor van ott,ha esteleg probléma van(remélem az nemlesz)


A gyöngyösi kórházban melyik szülésorvost válasszam?

Legjobb válasz: Én Dr Fehér András fõorvosnál szültem mindkét gyermekem. Maximálisan meg voltam elégedve. Természetesen ezt neked kell kitapasztalni, hogy ki a szimpatikus. Mindegyik orvosról fogsz jót és rosszat is hallani.

Én Dr Fehér András fõorvosnál szültem mindkét gyermekem. Maximálisan meg voltam elégedve. Természetesen ezt neked kell kitapasztalni, hogy ki a szimpatikus. Mindegyik orvosról fogsz jót és rosszat is hallani.
Hát én biztos nem mennék soha oda szülni!Nem akarlak elijeszteni de nõvérem is ott szült és nagyon rossz élményei voltak pedig Fehérnél szült!Most én is szeretnék babát de nem jön össze és pestre járok dokihoz és nagyon lazán megyek be hozzá nem görcsölök mint tesóm anno!
én nemrég szültem Gyöngyösön, csak jót tudok mondani nagyon kedves minden doki és nõvérke, szülésznõ - "sajnos" volt alkalmam megismerni õket, mert hosszabb ideig bent kellett feküdnöm Nadim doktornál szültem, maximálisan meg voltam vele elégedve, nála elsõ a kismama és nagyon kedves
én nem ajánlom a gyöngyösi kórházat, én befeküdtem a 32.héten. és azt mondta a doktor úr, h elfolyt a magzatvízem, és ocsmányul beszélt velem, majd átvittek b.pestre az I.számú klinikára (koraszülés veszélye miatt), és ott kiderült, hogy minden rendbe van, nem is folyt el semmenyi! hááát errõl ennyit

Melyik a legjobb útvonal a 18ik kerületi match üzletbe a Margó Tivadar út 87. -be? 13ik kerületből indulok a gyöngyösi útról.

holnap kell bemennem interjúra 12re,és már a tervez? azt mondta hogy 1 óra és 9perc az út

Legjobb válasz: Metróval elmész a határ útig és onnan 194es busszal, a végállomás (glóriett lakótelep) után egy megállóval kell leszállni. Ott már látni fogod, egy kicsit visszafelé kell sétálni. Én is azt mondom hogy kb 1 órát számolj az utazásra.

Metróval elmész a határ útig és onnan 194es busszal, a végállomás (glóriett lakótelep) után egy megállóval kell leszállni. Ott már látni fogod, egy kicsit visszafelé kell sétálni. Én is azt mondom hogy kb 1 órát számolj az utazásra.
Nagyjából jól mondta. A tervezõ általában okosabb mint mi, így hihetsz neki bátran. átutazol a fél városon, bõven hihetõ az 1 óra. http://maps.google.hu/maps?saddr=Gy%C3%B6ngy%C3%B6si+utca&da.. Baloldalt leljebbgörgetsz részletesen elírja. Az idõpontokat veheted biztosra, úgy állítottam, ogy 11:50-re vigyen oda. Arra figyelj, hogy a Gyöngyösi utca metrótól számolja, mert nem mondtad honnan mennél...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos válaszokat, meg a linket :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget pont odataláltam még hamarabb is értem oda mert hamarabb indultam :)
Nagyon szívesen. :) (Te is bizonyítottad, hogy aki akarja az tudja használni az útvonaltervezõt. Tele van az oldal ilyen kérdésekkel de egyesek még azt is elvárják, hogy méterrõl méterre írd le neki mikor hol hova menjen, pedig a linke leírja...)

Gyöngyösön melyik helyközi autóbusz megálló (Mátraszentimre felé) van legközelebb a vasútállomáshoz? És milyen nagyobb bolt van a közelben? (CBA, Spar. Stb. )

Legjobb válasz: A buszpályaudvar és a mátrai úti megálló is kb. 7 perc, de a mátrai úti megállónál a pesti buszok nem állnak meg (ami Pestrõl jön és megy imrébe). A buszpályaudvarnál van CBA (szembe), a mátrai útinál SPAR

A buszpályaudvar és a mátrai úti megálló is kb. 7 perc, de a mátrai úti megállónál a pesti buszok nem állnak meg (ami Pestrõl jön és megy imrébe). A buszpályaudvarnál van CBA (szembe), a mátrai útinál SPAR

Gyöngyösön a Tesco-ban lehet kapni, kerékpáros kesztyût? Ha lehet akkor melyik részlegen? Vagy milyen boltban lehet kapni, hogyha ott nem?

A válaszokat elõre köszönöm! :D

Legjobb válasz: Azt hiszem lehet kapni, ott ahol a biciklis cuccok vannak, habár nem nagy a választék, vagy sokszor ki is van fogyva. De ha gyöngyösi vagy akkor szerintem bármelyik biciklis boltban is kapsz. A legjobb ami a piacnál van.

Azt hiszem lehet kapni, ott ahol a biciklis cuccok vannak, habár nem nagy a választék, vagy sokszor ki is van fogyva. De ha gyöngyösi vagy akkor szerintem bármelyik biciklis boltban is kapsz. A legjobb ami a piacnál van.

Melyiket ajánlanátok nekem ezek közül a főiskolák/egyetemek közül - Szent István egyetem (Gödöllő), Károly Róbert főiskola (Gyöngyös), vagy Eszterházy Károly (Eger)? !

Pontosabban azt szeretném tudni, hogy melyik a legjobb, illetve milyen tapasztalataitok vannak ezekr?l az iskolákról, bármi érdekel! Mindenféleképp gazdálkodási menedzsment vagy kereskedelem és marketing szakra fogok jelentkezni. Esetleg ha tudtok ezeknél (szerintetek) jobb sulikat, más városban, nyugodtan megírhatjátok.

Legjobb válasz: KRF:)

KRF:)
Én úgy gondolom, hogy sajnos már a SZIE sem jobb a KRF-nél. Egy volt osztálytársam ki akar iratkozni a SZIE-rõl, mert gyengének tartja. Az Eszterházy Károly-ról eddig csak jót hallottam. Viszont a KRF-rõl, akárki akármit mond, én jó véleménnyel vagyok róla. De ne hagyd, hogy akárki is befolyásoljanak. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz az iskola. Valakinek könnyebben megy a tanulás, valakinek nehezebben. Nézd végig az iskolákat és az alapján döntsd el, hogy melyik a neked való. Mondjuk most már április van, szóval gondolom már eldöntötted, hogy hova szeretnél menni. Megtudhatjuk, hogy melyik lett a választott egyetem/fõiskola?
Alap, hogy KRF :) 2.hely Szent István..
A ZMNE elég jónak hangzik!!! Kívánom, hogy sikerüljön. És hogy-hogy végül olyan "távoli" iskolákat néztél ki? Mert azért ez a "választék", nagyban eltér az eredeti (KRF, SZIE, EKF) felállástól. :-) Mi a választott szakod? (Gondolom mind a 6 suliba hasonló szakokat nézegettél. Vagy nem?!)
KRF???? Nehogymár a KRF jobb legyen az EKF-nél vagy a SZIE-nél! Nem gyõzik összekaparni a diákokat, hogy oda menjenek, mert nagyon lebecsülik! Nagyon szép suli, meg modern, meg minden, de nincs jó híre!
BKF, BCE, BGF ... mind jobb nevû...
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó választ! Hát végül eggyikre sem, jelentkeztem a ZMNE -re a PPKE-re és a MÜTF -re. Remélem valamelyikre felvesznek. Ezeket mind az utolsó elõtti nap döntöttem el, de alaposan utánanéztem a suliknak és sok embertõl kérdeztem, hogy milyen, és nagyon szimpatikus volt minden.
A kérdező hozzászólása: Köszi. én is furának tartottam, hogy a KRF jobb lenne a másik kettõtõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy, érdekel:) Nyugodtan írhattál volna mail-t.. órákig tudnék errõl írni:) Ezeket a sulikat az utolsó pillanatban döntöttem el. Nemzetközi gazdálkodás szakra és pszihológiára jelentkeztem. De a ZMNE-t szeretném a legjobban. Te fõiskolára jársz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!