Találatok a következő kifejezésre: A gyógyszermentes napban, menstruáció (9 db)

Nem jött meg a menstruációm a gyógyszermentes napokon (Lindynette 20) ez azért lehet mert még nem állt rá a szervezetem?

Most el?ször szedek fogamzásgátló gyógyszert(Lindynette 20). Az els? levél bevétele után nem jött meg a 7nap alatt. Lehetséges hogy még nem állt rá a szervezetem? A terhességi teszt negatív. Ennek ellenére elkezdtem szedni a második levelet.

Legjobb válasz: Mennyi idõ után voltál úgy a barátoddal, h nem védekeztetek?

Mennyi idõ után voltál úgy a barátoddal, h nem védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: 3 hét után volt elõször hogy nem vigyáztunk. Addig gumival védekeztünk. Nem hiszem h terhes lennék, mert két tesztet is csináltam és mind 2 negatív lett.
A kérdező hozzászólása: bocsi elszámoltam magam 2, 5 hét után.
Tesztelj pár nap múlva újra reggeli elsõ vizeletbõl, bármi lesz az eredmény, menj el dokihoz!
Mi kb 18 nap után voltunk elõször úgy, hogy nem védekeztünk és nem lett semmi baj, szóval szerintem nem kéne gondnak lennie... Ha 2 teszt is negatív akkor meg pláne, de ez furcsa, hogy nem jött meg, szóval minél elõbb menj dokihoz, lehet a szervezeted nem jól reagál a tablettára. Szurkolok :)
Vedd elõ a tájékoztatót, nézd meg, azt írja, hogy néha ez elõfordul. Ha a második kimarad, akkor kell dokihoz menni. De azért hívd fel, õ majd megmondja, mi legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a segítséget! Egy kicsit megnyugodtam. A tájékoztatót már sokszor átrágtam, de lehet h csak nekem de pár mondat nem elég egyértelmû. Amin fenn akadtam az az hogy gyakori mellékhatás a rendszertelen vérzés az elsõ pár hónapban.

Ha előre szeretném hozni a menstruációmat és kihagyom az utolsó pár tablettát akkor a 7. gyógyszermentes nap után melyiket vegyem be? Ami megmaradt az lözőből vagy már a második levelet? Amugy Belarat szedek

Legjobb válasz: ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot

ha lehet, akkor ne kesleltesd, de ha megis, akkor mindenkeppen kezdj uj levelet. ne felejsd el hogy igy csokken a fogamzasgatlo hatasa, tehat par hetig masfajta vedelem is szukseges ( az elso gyogyszermentes naptol a 10edig gyogyszeres napig) de mindenkeppen olvasd el a tajekoztatot
A kérdező hozzászólása: Azt olvastam hogy lehet pár nappal elõre hozni azzal hogy kihagyok pár gyógyszert de az nincs leírva hogy a gyógyszermentes napok után melyiket kell folytatni!Azt amit abbahagytam vagy egy teljesen új levelet
Természetesen egy teljesen új levelet kell kezdened!
Nem. A lényeg hogy megjöjjön a gyógyszermentes szünetben.
Én is azt szedek. Elsõ hónapban a 4.-en, most pedig az 5. napon jött meg. Nyugodj meg, semmi gáz. :)

Cypromix fogamzásgátlót szedek és csütörtökön vettem be az utolsó szemet, most a 7 napos gyógyszermentes időszakban vagyok és ez a 3. nap. Baj ha még nem jött meg a menstruációm?

Legjobb válasz: Nem baj. A 7 nap azért van,hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát,ha még vérzel.

Nem baj. A 7 nap azért van, hogy valamelyik napján megjöjjön.Mindegy melyik napon.A 8.napon viszont akkor szedd be a következõ levél tablettát, ha még vérzel.
*akkor IS szedd be... ez kimaradt.
Szia. Én egy évig szedtem Cypromixet, és nekem mindig az 5. napon jött meg :/ 18L

Mi van akkor ha a gyógyszermentes 7 nap 2. vagy 3. napján nem jön meg a menstruációm? Mit csináljak?

Legjobb válasz: elsõ gyógyszer szünet? vagy már régóta szeded és ugy nem jön meg?

elsõ gyógyszer szünet? vagy már régóta szeded és ugy nem jön meg?
A kérdező hozzászólása: elsõ. baj lehet?
Nyugi. Nekem mindig a 8. napon jott meg tehat mikor kezdtem a kovetkezo csomagot. Cypromixet szedtem.
akkor semmi gond még megjöhet.
A kérdező hozzászólása: gestomix20-at szedek...
Nekem 4. napra szokott megjönni. Szerintem egyáltalán ne izgulj. Átolvastad az útmutatóját? Azzal kezd!
Elsõre én is pánikoltam, de fölösleges volt. Mindig a következõ levél elsõ napján jön meg, legkorábban a szünet 6. napján.
Nyugi, nekem mindig 5. napon jön meg :)
nekem is a 4. napon jön meg mindig...

A gyógyszermentes 7 napban, menstruáció alatt is véd a Tri Regol fogamzásgátló?

1. hónapban vagyok! ! !

Legjobb válasz: Természetesen véd! Gondolom a menzesz alatt úgysem nagyon szeretkeznétek a pároddal (bár azidõ alatt is véd!), de elõtte, utána is minden ok! Miért pont Tri Regolt szedsz, vannak sokkal modernebb szerek is?

Természetesen véd! Gondolom a menzesz alatt úgysem nagyon szeretkeznétek a pároddal (bár azidõ alatt is véd!), de elõtte, utána is minden ok! Miért pont Tri Regolt szedsz, vannak sokkal modernebb szerek is?
Az elõttem szólónak igaza van, a tabi a gyógyszermentes napokon is véd.
Igen véd a gyógyszermentes napokon is!

36 éves vagyok, és hónapról hónapra egyre depressziósabb vagyok a menstruáció elõtt 2-5 nappal. Gyógyszermentes megoldást tudtok javasolni?

Legjobb válasz: Remek gyógyteák vannak. Menstruáció elõtt az alacsony nõi nemi hormonok szintje miatt vagyunk hajlamosak depresszióra vagy az idegbajra. :-) Ezt gyógyteákkal lehet némiképpen enyhíteni pl. cickafark, meg még most most nem tudom pontosan milyen gyógynövényekbõl állnak ezek a teák, de ha bemész egy gyógynövényboltba, akkor biztosan tudnak segíteni. Kifejezetten ilyen teakeverékeket is árulnak. Depresszió ellen pedig kiváló a napi egy kávé és d-vitamin. (Multivitamin is jó.) Menzesz elõtt hajlamos vagyok én is bedepressziózni, ráadásul a migrénem is akkor jön ki. Mióta rendszeresen mértékkel kávézom és d-vitamint szedek, százszor jobb. Alig fáj a fejem. Esetleg próbáld ki ezeket. Ha bírja a bõröd mértékkel járhatsz szoláriumba is, jó hatással van az idegrendszerre. A legtöbb ember télen a napfény hiánya miatt depressziós, ami ugye vitaminhiánnyal jár együtt.

Remek gyógyteák vannak. Menstruáció elõtt az alacsony nõi nemi hormonok szintje miatt vagyunk hajlamosak depresszióra vagy az idegbajra. :-) Ezt gyógyteákkal lehet némiképpen enyhíteni pl. cickafark, meg még most most nem tudom pontosan milyen gyógynövényekbõl állnak ezek a teák, de ha bemész egy gyógynövényboltba, akkor biztosan tudnak segíteni. Kifejezetten ilyen teakeverékeket is árulnak. Depresszió ellen pedig kiváló a napi egy kávé és d-vitamin. (Multivitamin is jó.) Menzesz elõtt hajlamos vagyok én is bedepressziózni, ráadásul a migrénem is akkor jön ki. Mióta rendszeresen mértékkel kávézom és d-vitamint szedek, százszor jobb. Alig fáj a fejem. Esetleg próbáld ki ezeket. Ha bírja a bõröd mértékkel járhatsz szoláriumba is, jó hatással van az idegrendszerre. A legtöbb ember télen a napfény hiánya miatt depressziós, ami ugye vitaminhiánnyal jár együtt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Szegedk D vitamint, bár csak pár napja kezdtem, kávét fogyasztok 2-t naponta. A cickafarkot nem próbáltam még, de ki fogom! Szoláriumba is elmegyek. Remélem, segít.
A kérdező hozzászólása: szedek

21 napig szedem a fogamzásgátlót utána a 7 napos gyógyszermentes szünetben fog megjönni menstruációm? Vagy ezt nem lehet előre kiszámolni? Eddig 6 hetente jött meg, de gondolom a fogamzásgátló beállítja majd a ciklusomat

Legjobb válasz: Igen, már az elsõ mensid is megjön a szünetben, ezért nem kell aggódnod, hogy "úr isten, vajon most mikor fog megjönni?" Általában a szünet 2.-4. napján jön meg, de minden hónapban majd úgy lesz, hogy a szünetben ugyanazon a napon fog megjönni.

Igen, már az elsõ mensid is megjön a szünetben, ezért nem kell aggódnod, hogy "úr isten, vajon most mikor fog megjönni?" Általában a szünet 2.-4. napján jön meg, de minden hónapban majd úgy lesz, hogy a szünetben ugyanazon a napon fog megjönni.
A gyógyszerszünet végéig mindenképp meg kell jönnie. Ez a 2-4. nap dolog nagyon jól hangzik, meg hogy ugyanazon a napon mindig, de úgy vettem észre hogy nem nagyon jön be (ha stresszelek van hogy csak a gyógyszerszünet legvégén jön meg, máskor már az elsõ nap)
Az elõzõ válszadónak írnám, hogy akkor vszínûleg nem a legmegfelelõbb gyógyszert szedi, én is így voltam vele, váltanom kellett és azóta percre pontos a menstruációm. De ha tényleg jó a gyógyszer neked akkor pontos lesz
de lehetsz...99.99% h véd..
A kérdező hozzászólása: akkor vajon miért nem jön meg?
Nekem Lindynette-re a dokim azt javasolta, elsõ hónapban még védekezzünk mással is. Az elsõ 7 napos kihagyás után lesz tuti a hatása. E szerint ha i egybõl biztosra mentetek vele, hát elõfordulhat.
Csinálj egy tesztet és kiderül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!