Találatok a következő kifejezésre: A gyógyszer mellett ebben a (3 db)

A gyógyszer szedése mellett ebben a hónapban kb. félidőben nyákos fehér folyást tapasztaltam (nem viszket). Lehetséges, hogy ilyenkor is teherbe eshetek?

Fogamzásgátlót szedek már 6 hónapja. Nem tudom, hogy máskor is tapasztaltam volna, de a gyógyszer szedése mellett ebben a hónapban kb. félid?ben nyákos fehér folyást tapasztaltam(nem viszket).Rá 1 napra lefeküdtem a barátommal(el?ször). Azt szokták mondani,hogy peteéréskor van ilyen, és azoknál akik nem szednek gyógyszert.Lehet,hogy nem használ a gyógyszer?

Legjobb válasz: Ha hat hónapja szedsz gyógyszert, és nem felejtetted el bevenni, akkor biztosan véd a gyógyszer. Azért érdemes lenne megvizsgáltatnod magadat, mert nem minden betegségnek vannak szembetûnõ tünetei. Lehet, hogy valami gyulladásban van odabent, aminek komoly következményei lehetnek, ha nem kezelik. Nyugodj meg, terhességtõl nem kell tartanod, de azért menj el dokihoz.

Ha hat hónapja szedsz gyógyszert, és nem felejtetted el bevenni, akkor biztosan véd a gyógyszer. Azért érdemes lenne megvizsgáltatnod magadat, mert nem minden betegségnek vannak szembetûnõ tünetei. Lehet, hogy valami gyulladásban van odabent, aminek komoly következményei lehetnek, ha nem kezelik. Nyugodj meg, terhességtõl nem kell tartanod, de azért menj el dokihoz.
Terhes biztos nem lehetsz. Esetleg én is arra tudok csak gondolni, hogy gyulladásban van valamid és akkor nem is tapasztalsz viszketést.
menj nõdokihoz akinek ugyanezt elmondod amit itt leírtál és mjd õ jobban tud segíteni. Am sztem is vmi fertõzés vagy gyulladás van odabent.

Én 2 évig szedtem a Lindinette gyógyszert és most nagyon meg betegedtem antibiotikumot kaptam 2 héten keresztül és úgy döntöttem nem eszem a gyógyszert ebbe a hónapba hisz úgy se hat az antibiotikum mellett igaz?

Most el szeretném újra kezdeni de már egy hete késik a terhesség teljesen kizárt más módon védekeztünk, így hogy kezdjem el ha meg se jön? Ez normális hogy késik ennyit?

Legjobb válasz: Gratulálok... a teljes tudatlanság megint. NEM LEHET egy hónapot kihagyni. Vagy kihagysz min. fél évet, amíg normalizálódik a helyzet, vagy szeded folyamatosan, még ha feleslegesnek tûnik is. Azért nem jött meg, mert idõ kell, míg rendezõdik a természetes ciklus. Ez akár hónapokat is igénybe vehet. És az sem igaz, hogy nem hat az antibiotikum mellet. Hat, csak csökken a hatás. (Nem követendõ példa, mert nekem férjem van, tehát nem lenne tragédia a becsúszott baba, neked meg nincs, de én sose védekeztem másképp, ha szedtem az antibiotikumot, és soha nem volt probléma. Mindössze annyirõl van szó, hogy "lehet" probléma. De nem biztos, hogy "lesz".) Viszont fontos folyamatosan szedni, hogy ne kavard össze a hormonjaidat, és a mesterséges ciklust fenntartsd. Írt olyasmit a betegtájékoztató, hogy antibiotikumnál abba kell hagyni? Nem!! Akkor minek variálsz? Szépen elbattyogsz a nõdokihoz, és megkérdezed, hogy most mit csinálj, hány hónap múlva kezdheted el szedni újra. De arra készülj, hogy lehet, hogy nem csak 1 hetet fog késni. Amikor én 10 éve abbahagytam a gyógyszert (most újra szedem), nekem 1 menzesz ki is maradt, az elsõ 60 nap után jött meg. Közben viszont óvszert kell használni, mert bármikor lehet érett petéd. Mivel nem tudod, mikor fog megjönni, még a félidõt sem tudod kiszámolni.

Gratulálok... a teljes tudatlanság megint. NEM LEHET egy hónapot kihagyni. Vagy kihagysz min. fél évet, amíg normalizálódik a helyzet, vagy szeded folyamatosan, még ha feleslegesnek tûnik is. Azért nem jött meg, mert idõ kell, míg rendezõdik a természetes ciklus. Ez akár hónapokat is igénybe vehet. És az sem igaz, hogy nem hat az antibiotikum mellet. Hat, csak csökken a hatás. (Nem követendõ példa, mert nekem férjem van, tehát nem lenne tragédia a becsúszott baba, neked meg nincs, de én sose védekeztem másképp, ha szedtem az antibiotikumot, és soha nem volt probléma. Mindössze annyirõl van szó, hogy "lehet" probléma. De nem biztos, hogy "lesz".) Viszont fontos folyamatosan szedni, hogy ne kavard össze a hormonjaidat, és a mesterséges ciklust fenntartsd. Írt olyasmit a betegtájékoztató, hogy antibiotikumnál abba kell hagyni? Nem!! Akkor minek variálsz? Szépen elbattyogsz a nõdokihoz, és megkérdezed, hogy most mit csinálj, hány hónap múlva kezdheted el szedni újra. De arra készülj, hogy lehet, hogy nem csak 1 hetet fog késni. Amikor én 10 éve abbahagytam a gyógyszert (most újra szedem), nekem 1 menzesz ki is maradt, az elsõ 60 nap után jött meg. Közben viszont óvszert kell használni, mert bármikor lehet érett petéd. Mivel nem tudod, mikor fog megjönni, még a félidõt sem tudod kiszámolni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségedet! Én ezeket a dolgokat hallottam az orvosom mondta amikor felírta az antibiotikumot hogy nem fog hatni mellette a fogamzásgátló mert egy nagyon erõs dózist kaptam...te biztos már jóval tapasztaltabb vagy e téren és köszönöm a válaszodat!

Fél éve szedek 0, 5-ös Frontint, napi 3x1-et pánik betegségre. Ez a mennyiség mellett nincs semmilyen tünetem. Ez a gyógyszer, ebben a mennyiségben hosszu távon okozhat bármilyen károsodást?

Legjobb válasz: Hozzászokást okoz. Próbálj meg óvatosan csökkenteni belõle. Két hetente negyed szemmel csökkentsd a mennyiséget. Lehet már nem is lenne rá szükséged.

Hozzászokást okoz. Próbálj meg óvatosan csökkenteni belõle. Két hetente negyed szemmel csökkentsd a mennyiséget. Lehet már nem is lenne rá szükséged.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!