Találatok a következő kifejezésre: A gyíknak esik le a (3 db)

Miért jó itt a Gyik-es pasikak, hogy állati szintre degradálják le a férfi nemet és mindent azzal magyaráznak, hogy "az állatvilágban is így van"?

Ennyire materialista, ateista itt a társaság? Miért jó nekik, hogy az állatokhoz hasonlítják magukat?

Legjobb válasz: Az ateizmusnak ehhez mi köze? Amúgy a nõk is ugyanezt csinálják, mikor azt magyarázzák, miért csak a határozott, domináns, legjóképûbb férfiakhoz tudnak vonzódni.

Az ateizmusnak ehhez mi köze? Amúgy a nõk is ugyanezt csinálják, mikor azt magyarázzák, miért csak a határozott, domináns, legjóképûbb férfiakhoz tudnak vonzódni.
mondod ezt te nõként, akik kb. ugyanannyira járatják le a nõi nemet
Mert lesüllyedtünk a nõk szintjére
Már akinek jó. Azzal, hogy általánosítasz, te sem vagy különb senkinél.
Tévedés, az állatoknál nem sírnak gyakorin a gyengébb egyedek, mert a többiek felfalják õket.
Tudsz mondani erre példát, kérdezõ? Mert én ezt még nem tapasztaltam. Sõt, jómagam sem szoktam ezt mondani és spirituális beállítottságú, vallásos ember vagyok.
Ez a humánetológia lényege.
nemtom en a ferfiakal nincs gond a nok vannak angyon eldurvulva igaz regen se volt job bar akkor azert meg hatarok koze volt szoritva a dolog.
mit szívtál?
Se a materializmust, se az ateizmust ne keverd ebbe bele. Sot, a gyakran hangoztatott evolucios ervek is hamisak. Nem ugy van az nalunk. Viszont az teny, hogy sok ember egyszeru, mint egy faek. Nemely allat jobban tanithato naluk.
Értelmesnek akarnak tûnni gondolom.
A kérdezõ is megpróbálhatott volna annak tûnni.
Graveworm megbas.zott az ördög?
666
Mert egy ÁLLAT vagyok!
ez már nekem is feltûnt itt... kíváncsi vagyok a válaszokra
én például ateista vagyok
Mindenki próbálja megmagyarázni a bizonyítványát, hátha így elfogadhatóbb az, ahogy ahogyan élnek vagy amit tesznek. Véleményem szerint tök felesleges, mindenki úgy él, ahogyan jól esik neki.
Kicsit morcis vagy, dobj be egy görcsoldót! Na jobb már?
A vasárnap esti legjobb probléma..bár nekem lennének ilyen nagy válaszra váró kérdéseim..
te am mit szívtál ?
Én sátánista vagyok.
Szia. Én nem tudom, hogy mi, pasik milyenek vagyunk, mivel nõkkel szoktam ilyen értelemben ismerkdeni. De az tuti, hogy a nõk az állatias ösztönekinek engedelmeskednek állandóan. Pénz, otthon, gyereknevelés, stb.

Annyira romlottnak és manipuláltnak tűnik az új generáció. A GYIK kérdéseit olvasván nekem ez jön le. Nektek?

Az hogy egy fiatal mennyit kivel hány éves korától melyik nemmel hányasba' nyomja az mért lett státuszszimólum? Kinek az érdeke hogy ez így legyen? Vagy ez tök normális? És az mért van hogy két véglet jellemzi ?ket: sóvárgás(aki itt panaszkodik/együttérez..) és a túltengés (aki itt szinte már dicsekszik) A másik meg hogy annyira úgy érzem hogy oktatás vagy nevelésükbe marhanagy hiányosságok vannak. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: 1 - el lejjebb én is kiirtam 1 hasonló kérdést. engem is idegesit. amugy te hany eves vagy?

1 - el lejjebb én is kiirtam 1 hasonló kérdést. engem is idegesit. amugy te hany eves vagy?
Abortuszt!
terhes vagy.egyértelmû.
tegnapelõtt 22:57 A tanárodnak igaza volt!!! A gyûlölködés a gátlások, a személyiségzavarok csak mégtöbb torzuláshoz vezetnek! A kulcsa mindennek a szülõi nevelés lenne, de a világ változik, a szülõk pedig nem adhatnak többet, mint amit anno õk is kaptak, holott most nagyobb szükség lenne a munkájukra!!! Aki rosszall, a legtöbbet azzal tehet a helyzetért, hogy toleráns és nem ítél el! Mert ez ellentétes hatást vált ki, mint amit az illetõ várna!!!
Manipulált? Igen. Nem is kicsit. Ha csak a filmeket vesszük alapul(Amerikai Pite, Hangyák a gatyában, meg az összes többi iszunkhányunkd*gunk film), gyakorlatilag felelõtlenségre tanítja a még gondolkodásban nem túl fejlett gyermeki agyat. Jól van, én sem fogadtam cölibátust, de azért a szex nálam nem hétköznapi pótcselekvés. Szakadék szélén áll az egész világ...
A tolerancia világát éljük, amikor minden és mindenki elfogadható, és aki felemeli a hangját, az egybõl gyûlölködõ. Kinek az érdeke? Kinek az érdeke a népbutítás? Kinek az érdeke a betegségek gyógymódjait visszatartani? Kinek az érdeke...
Nem tudom minek nevezzem ezt az új generációt...nem akarom õket megbélyegegezni, de megdöbbenéssel olvasom itt az olyanokat, hogy 13-14 éves lányok kb.25 éven felüli pasikkal járnak, már aktív nemi életet élnek stb. Nem tudom megállítható-e ez a folyamat, de szerintem van ok aggodalomra.
Az egyik tanárom nekem egyszer azt mondta, hogy az én generációm egyszerûen hülye, de az utód generációval az a gond, hogy rosszindulatú és hülye. :D Amúgy a gond ott van, hogy már egy jó ideje a gyerekek és a szülõk alig találkoznak, így a szülõk semmilyen erkölcsi alapot nem tudnak lefektetni a porontyaiknak. A gyerek egész nap bent van az oviban/suliban, a pedagógusoknak nincs joguk nevelni a gyereket, ezért kizárásos alapon egymástól tanulják az erkölcsi normákat, ami meg átlagban egy bölénycsordáéval ér fel. A véleményem az, hogy szánalmas a helyzet... 20F
Nem romlott, hanem sérült!!! Az elõítéletek, a megbélyegzés, a [email protected]ás, az antiszociális viselkedésformák, teszik a mai fiatalokat prûddé, álszentté, nagyon gátlásossá, és emberi kapcsolatok terén esetlenné!!! Ezért van ennyi kérdés, a "nem merem megszólítani", "nincs orgazmusom", és a "lehetek terhes" témakörökben. A sok primitív, a lányokat mindennek elhordó megbélyegzõ fiatal csak gerjeszti ezt a folyamatot, és mintegy bekonzerválja azt! A sok gátlás olyanmód cseszheti el egy ember életét, hogy egész életében boldogtalan lesz, képtelen a problémamegoldásra, és a pozitív, és nyílt életszemléletre! A nevelés és az intelligens döntésekre való oktatás teljes hiánya, az amerikai szabadelvû kultúra terjedése, a tradíciók felrúgása, és a mai, kritikán aluli közmédia, a maga erõs döntésbefolyásoló hatásával, mind felelõs ezért!!!
Teljesen egyetértek, és az oktatással kapcsolatban is igazad van. Mi megy manapság? Mindenkinek csak jogai vannak kötelezettségei nincsenek. Majdnem sikerült az egyiknek (15 éves volt) fogamzásgátlót bevenni esemény utáni helyett, mert fogalma sincs mi történik az emberi szervezetben, mi micsoda, csak megy a saját feje után, na meg manapság ez a menõ :S Kiborító. 2008-ban 43 118 abortusz volt Magyarországon, szerintem ez azért elég durva az ország népességét nézve.
Azért, mert menõnek tartják... És a média sok dolgot elront.. legalábbis én így látom.. Azért, kedved Kérdezõ, van 1-2 fiatal elszórtan, aki nem ezeket a nézeteket követi :) Szóval Aggódni kell ez miatt, de azért nem árt tudni, hogy a háttérben van 1-2 más ember is :D Csak észre kell venni :) Amúgy teljesen egyet értek veled... Igazából ebbõl már én is rosszul jövök ki, mert nem igazán lehet találni normális (!!) barátnõt... F/16
hát elég gáz
hat, igen.. mert õk a nagyok, meg az érettek. :DD
A kérdező hozzászólása: Nekem igazából mindegy hogy mikor vesztik el csak ezt -könyörgöm- ne késztetésre tegyék már. meg minek dicsekedvenk vele. mért nézik le/ki a másikat ha nem tette mértnem segítenek neki?
utolsó, igen, lehet.. több kérdésben is elõfordult, h pattognak a 15 évesek, és engem is idegesit.
Ez most a 15 éves csaj hatása? :D
én is 20 vok :) 18 évesen vesztettem el, de ha azt mondom a 15 éveseknek, h nem kellene még szexelniük, akkor én vok az irigy, meg az erkölcscsõsz, meg a maradi.. jó, mi? :DD
A kérdező hozzászólása: 20f
ki kell vágni a méhed különben ultrabrutál kamehame csubakkávé változol ami a hattyúk tavát járja az éjféli misén!!!

A gyíknak miért esik le a farka?

Legjobb válasz: Mert megijed, ha veszélyben van, és hogy könnyebben tudjon menekülni, ledobja a farkát.

Mert megijed, ha veszélyben van, és hogy könnyebben tudjon menekülni, ledobja a farkát.
A ragadozó gyakran megelégszik a farokkal, errõl van szó. MEg persze zavaró is. Plusz esetleg ha ott kapják el. Praktikus
A kérdező hozzászólása: Jól van na, direkt a GYIK-rovatba írtam poénból, ezek meg átrakták a hüllõkhöz.Semmi humorérzékük nincs:)
:) :) :) :D :D :DDDDDD Bocs, de olyan jót röhögtem. XD
Szia! Ez védekezõ módszer. És nem akaratukból, hanem reflex szerûen dobják le a farkukat. Amikor a ragadozók a farkuknál fogva megfogják õket, az izmokat összerándítják és addig "ficánkolnak", ameddig le nem pottyan a farkuk. De a negyedik alkalom után már nem nõ vissza többé. :) • Wanda
Miért pont négyszer nõne vissza farka? 1.Ha az is egy szaru szerû anyag, akkor elvileg bármennyiszer visszatud nõni. 2. Ha számításba kell venni, hogy csigolyát nemtud visszanöveszteni akkor viszont annyiszor tudja amíg marad csigolyája, ami nem feltétlenül 4x-i alkalom.
Talán mert ha úgyis impotens, akkor minek legyen az ott. :)
Nos mivel a gyík menekül hiába "ragadozó"ez nálla egy speciális menekülési módszer(amit csak akkor alkamazz ha nagy a baj, egy fajta vész esetre b terv ha nem jön be neki az a terv), míg õ ledobja a farkát ellenfele azzal van elfoglalva õ meg gyorsan eliszkol!Ezt akár kétszer is megcsinálhatja!De annak meg marad a nyoma!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!