Találatok a következő kifejezésre: A gumin a (3198 db)

18 (F) vagyok es nagyon utalom a gumi erzetet meg mindent ami a gumihoz tartozik, baratnom 15 es meg szuz, de nagyon akarjuk mar eggyut csak nem tudjuk a kotelezo, , dolgot, , lekuzdeni, valami tanacs hogy lehet elviselhetobbe tenni a gumit? .

Legjobb válasz: kiflis zacsi is jó, csak ne legyen morzsás mert akk törni fogja a farkad végét... amúgy ezt nem lehet "leküzdeni". ilyen és kész. de mindenféleképpen védekezzetek! és lehetõleg gumival! 15 évesen kár volna még hormonokat szedni...

kiflis zacsi is jó, csak ne legyen morzsás mert akk törni fogja a farkad végét... amúgy ezt nem lehet "leküzdeni". ilyen és kész. de mindenféleképpen védekezzetek! és lehetõleg gumival! 15 évesen kár volna még hormonokat szedni...
Annyi féle gumi van, válasszatok valami extrát, pl ami bizserget, vagy vékony. Fõleg, ha jól bekenitek kívülrõl sikositoval, akkor mintha szinte ott sem lenne.
öltöztesd csak fel a gyíkot!! lehet, h a 15 éves barátnõd "utálna" terhes lenni azért mert neked derogál felhuzni azt a kiba.. gumit!
tescos zacsi is megteszi ;(
abszinthe
Gondolj arra, hogy nincs gumi=nincs szex. Szerintem azonnal rajongani fogsz a gumiért.

A gumi a hibás vagy én?

Sziasztok van egy problémánk a párommal:S már többször próbálkoztunk azzal hogy testi kapcsolatot létesitsünk. Addig még nincs is gond hogy jol felizgulunk de mikor a gumi elökerül akkor lekokad a barátom most mit tegyek? :( én vagyok a hibás? :(

Legjobb válasz: Nyugi nem veled van a baj. Sem vele. Egyszerûen neki gumiban nem megy. Nekem is ez a problémám. Ajánlom a tabit neked. Elég megbízható azért az már. De ha nem tartod annak akkor rásegíthetsz pharmatex hüvelytablettával ami spermaölõ. Ez + a fogamzásgátló már elég nagy biztonság. ;) Sok sikert. A gumi sajnos egyén függõ van aki ha felhúzza annyira érzéketlenné válik benne, hogy nem tud mit kezdeni. Nem lehet hogy barátodnak nem hatalmas a farka csak átlagos vagy kicsi? Lehet kisebb óvszer kéne ami jobban ráfeszül és amiben többet és jobban érezne belõled és akkor nem kókadna le. Pl: Life Styles Snugger Fit Gumi.

Nyugi nem veled van a baj. Sem vele. Egyszerûen neki gumiban nem megy. Nekem is ez a problémám. Ajánlom a tabit neked. Elég megbízható azért az már. De ha nem tartod annak akkor rásegíthetsz pharmatex hüvelytablettával ami spermaölõ. Ez + a fogamzásgátló már elég nagy biztonság. ;) Sok sikert. A gumi sajnos egyén függõ van aki ha felhúzza annyira érzéketlenné válik benne, hogy nem tud mit kezdeni. Nem lehet hogy barátodnak nem hatalmas a farka csak átlagos vagy kicsi? Lehet kisebb óvszer kéne ami jobban ráfeszül és amiben többet és jobban érezne belõled és akkor nem kókadna le. Pl: Life Styles Snugger Fit Gumi.
csak gyakorolni kell. de gumi nélkül ne csináljátok!! vagy szedj tabit.
te normális vagy? a tabi sokkal biztonságosabb, mint a gumi. de a gumi + pharmatex is biztonsagos.
A kérdező hozzászólása: de félek hogy terhes leszek mert nem megbizhato annyira a tabi mint a gumi deh szegény meg már annyira ég elöttem:S és kezdem azt hinni velem van a baj...:S
Tévedsz, a tabi hatékonyabb mint a gumi. 100 nõbõl egy év alatt gumival történõ védekezés esetén 3-4 esik teherbe, tabi mellett pedig 0, 1-0, 5. http://szexologia.blog.hu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat..
A kérdező hozzászólása: komolyan mondod? és a te barátnöd/vagy te kiprobáltad már? és ez alapbol olyan macerás hogy tabit felirják meg minden és akkor negxyedévente szedni vagy rosszul tudom?
Elmész nõgyógyászhoz egyszer átvizsgál és onnatól nincs semmi! csak feliratni kell már! Az elsõ alkalom viszont picit rosz mert egy vékony fém csövet dugnak fel valameddig
A kérdező hozzászólása: Szerintem itt nem az a baj hogy kicsi mert igazság szerint túl nagy mert mindig vesz egyre nagyobbat de itt már aza gáz hogy ha még nem is ér hozzáa gumi már akkor mikor meg látja lekokad már en lyan kemény mint kéne lennie
te normális vagy? a tabi sokkal biztonságosabb, mint a gumi. de a gumi + pharmatex is biztonsagos. <<< El vagy te tévedve! A Gumi a legbiztonságosabb. Ha kombinálod mással akkor növeled az egyébkéntis 99%-os (bár a Jóbarátok óta tudjuk, hogy csak 93%-os) hatásfokot.

Mit jelent a gumin a 82T vagy 82H jelölés? Melyik a jobb? A mostaniak T-sek, de kettőt cserélnem kéne és jó áron tudok szerezni H jelölésűt. Fel lehet tenni így?

Legjobb válasz: A T és a H a sebességindexet jelölik. A T-s gumit max. 190km/h-ig ajánlja a gyártó, a H-s gumit pedig max. 210km/h-ig. Felthetsz különbözõeket (egy tengelyre azonos gumik kellenek), sem a rendõr nem köt bele, sem a stabilitást nem befolyásolja.

A T és a H a sebességindexet jelölik. A T-s gumit max. 190km/h-ig ajánlja a gyártó, a H-s gumit pedig max. 210km/h-ig. Felthetsz különbözõeket (egy tengelyre azonos gumik kellenek), sem a rendõr nem köt bele, sem a stabilitást nem befolyásolja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és szakszerû választ!
Simán rá lehet tenni, valamivel kisebb lesz a tapadás, de nem veszélyesen.
A felni szélessége nem közömbös, attól függ, milyen széles gumit lehet rátenni. Ha a 195-ös szépen állt rajta, nem feszült az oldalfala, valószínûleg a 185-öst is fel lehet majd rá szerelni.
Lehet, hogy még jobb is lesz!Nem biztos, hogy rosszabb lesz a tapadás ha 185-ös minõségibb gumi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeteket!!!:)

Miért ereszthet le a gumi a könnyűfémfelnin? Azt mondta az elado nem volt hegesztve. Megvegyem vagy sem?

Legjobb válasz: Ütés, repedés, deformáció, vagy a nagy kedvenc, a szelep.. Például ezek. Vidd be egy gumishoz a saját költségeden, nézesd meg és kiderül - már ha az eladó belemegy ilyesmibe. Levett gumival körbeforgatva elég sokmindent észre lehet venni, amit talán a garázsban gumival nem.

Ütés, repedés, deformáció, vagy a nagy kedvenc, a szelep.. Például ezek. Vidd be egy gumishoz a saját költségeden, nézesd meg és kiderül - már ha az eladó belemegy ilyesmibe. Levett gumival körbeforgatva elég sokmindent észre lehet venni, amit talán a garázsban gumival nem.
* egy idõs gumishoz járok, nagyon jó viszonyban vagyunk. Van nála egy szép nagy hordó, tele vízzel. Felfújja a gumit megfelelõ nyomásra, belerakja a hordóba és kiderül hol a turpisság. Olyan szép, régi módszer, hogy az egyszerûségével le tud nyûgözni. :)
Egy kátyú például tud olyat okozni, hogy a gumi csak egy adott helyzetben enged le, ha 5-10 centivel elõrébb-hátrébb állsz akkor már nem mert más a súly és a perem kölcsönhatása. Gumi le, gumi fel és közben sok minden kiderül pláne megforgatva a centírozón. Utána bátran megveheted. Véleményem szerint.

Szeretném én felhúzni a gumit a páromnak. Hogy lehet ezt úgy csinálni, hogy ettől jobb legyen neki és ne a gumira gondoljon?

Ha ? húzza fel, egy kicsit mindig lelankad, ezért is szeretné ha én húznám fel, de én még soha nem csináltam.

Legjobb válasz: Legyél szexi folyamatosan a gumi felhelyezése közben. Kívántasd magad, és közben a heréit simogasd, dícsérd, hogy mekkora a pénisze, ez önbizalmat ad, ami késõbb durva erekciót gerjeszt! :)

Legyél szexi folyamatosan a gumi felhelyezése közben. Kívántasd magad, és közben a heréit simogasd, dícsérd, hogy mekkora a pénisze, ez önbizalmat ad, ami késõbb durva erekciót gerjeszt! :)
Vagy csináld szájjal;)
A kérdező hozzászólása: Szájjal hogy kell jól csinálni?
Szájjal meglehetõsen veszélyes csinálni (könnyen sérülhet a gumi a fogaktól), de te tudod. Ha mindenképpen te akarod felhúzni, akkor csináld inkább kézzel, és azzal is elég óvatosan, csakis úgy, hogy elõtte nem érsz hozzá a cerkájához. Lehet, hogy kicsit kiábrándító a válaszom, de szerintem jobb félni, mint 9 hónap múlva megijedni. :)
A kérdező hozzászólása: Nem ijednénk meg 9 hónap múlva, max. elõbbre hoznánk az esküvõt:)

Gumival védekezés esetén, ha elélveztem akkor egyből vegyem ki és a gumit a kukába vagy pedig még használhatom a "teli" gumit ameddig a barátnőm el nem élvez?

Lehet bel?le baj? Pl.: kilyukad, szivárog...

Legjobb válasz: nem ajánlott, a lecsúszás a legnagyobb veszély.

nem ajánlott, a lecsúszás a legnagyobb veszély.
kukába vele...
Semmiképp, kuka... Gondolj csak bele, elõbb-utóbb össze fog menni ugyebár... könnyen lecsúszhat. Utána folytathatod orálisan és kézzel is, a lányok nagyon értékelik, hidd el :) Ha meg már elég régóta lesztek együtt, és összeszoktok, lehet hogy sikerül egyszerre is elélveznetek, vagy neki elõbb :)
Ha már elmentél... hát ha már csak pár mozdulat van hátra, ami neki hiányzik, hát tedd meg... de egyébként, ha még több kellene neki, akkor azt már ne így tedd meg. Az anyag visszajöhet, meg vissza is jönne a mozgástól a tövéhez is, ahonnan aztán már szabadon bekerülne oda, ahová nem kellene. Szóval húzd ki, gumit húzd le, és kuka! Aztán folytasd másképp, pl a száddal. De ha az ujjaidat is bevetnéd, akkor még egy alapos kézmosást se hagyj ki. Legalább van valami kihívás a gumis dologban így, nem? Hogy kénytelen vagy a csajt is felhozni a csúcsra, mielõtt te elélveznél. Meg kell tanulni: türelem, odafigyelés, gyakorlat...
A kérdező hozzászólása: És mit tehetek, hogy õ is elmenjen? Folytassam orálisan?
Vedd ki mert kiszakadhat aztán jön a kisbaba 9 hónap múlva.

Mi van, ha kiszakad a gumi? A fogamzásgátló kúp az milyen? Biztonságos?

Úgy érzem itt az ideje, h lefeküdjek a párommal. A probléma az, h még sz?z vok, nagyon félek a következményekt?l.

Legjobb válasz: Ha valóban úgy érzed, és nincs kétséged, akkor hajrá:-) Félni nem kell, mert addig nem fogod élvezni a szexet!!! Ezt zárd ki magadban és gondoskodj megfelelõ védekezésrõl. A gumi nem szakad ki, ha rendesen fel van téve-nincs alatta levegõ! Ha mégis baj lenne, menj orvoshoz, és 72 órán belül be tudod venni az esemény utánit. A kup is jó, csak szex elõtt 10 perccel kell feltenni, és csak egy alkalomra véd!!! A fogamzásgátlótól nem kell félned, manapság nagyon kevés hormontartalma van és ha megtalálod a neked megfelelõt, semmi tünetet nem okoz, és a legjobb védekezési módszer. De fontos, hogy az elkezdés után még egy hónapig nem véd, a mensi után a második levélnél vagy védve. TEhát ne félj, elsõre mindig a gumi szokott biztos védelmet adni, de ne félj elmenni orvoshoz, ha mégis baj lenne!!!!

Ha valóban úgy érzed, és nincs kétséged, akkor hajrá:-) Félni nem kell, mert addig nem fogod élvezni a szexet!!! Ezt zárd ki magadban és gondoskodj megfelelõ védekezésrõl. A gumi nem szakad ki, ha rendesen fel van téve-nincs alatta levegõ! Ha mégis baj lenne, menj orvoshoz, és 72 órán belül be tudod venni az esemény utánit. A kup is jó, csak szex elõtt 10 perccel kell feltenni, és csak egy alkalomra véd!!! A fogamzásgátlótól nem kell félned, manapság nagyon kevés hormontartalma van és ha megtalálod a neked megfelelõt, semmi tünetet nem okoz, és a legjobb védekezési módszer. De fontos, hogy az elkezdés után még egy hónapig nem véd, a mensi után a második levélnél vagy védve. TEhát ne félj, elsõre mindig a gumi szokott biztos védelmet adni, de ne félj elmenni orvoshoz, ha mégis baj lenne!!!!
Igaz, hogy a tabi biztonságos és nagyon alacsony a hormontartalma, de sztem azért ne "terheld" a szervezeted ezzel, amíg nem élsz biztos kapcsolatban. Ha nem lesz esetleg tartós ez a kapcsolatod és esetleg utána hónapokig nem lesz barátod, akkor is szedni fogod a tabit? Sztem felesleges egyelõre... az meg nem úgy mûködik, hogy szeded, aztán ha úgy alakul abbahagyod pár hónapra, aztán újra szeded amikor éppen együtt jársz vkivel... én gumit használnék a helyetekben. Legalább a fertõzésektõl is véd.

Lanyok! Ez a gumo a szuzhartyam?

Ha feldugom az ujjam, mindjart a bemenetelnel, alol, erzek egy gombocske alaku kemenyebb dudort, de nem olyan kicsi.

Legjobb válasz: Az egy hártya!! Nem gumó..

Az egy hártya!! Nem gumó..
A kérdező hozzászólása: en is igy tudtam..de olvastam hasonlo kerdeseket es ott ilyen valaszok erkeztek..ezert kerdem. nem en talaltam ki
Hány éves vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!