Találatok a következő kifejezésre: A gumi közben (147 db)

Szex közben mitõl szakadhat ki a gumi?

Legjobb válasz: A gumi márkák között is van némi eltérés, van amelyik silányabb minõség, de legtöbb eseteben azért szakad ki, mert rosszul húzzák fel. Ha sok levegõ kerül a gumiba amikor felhúzod, akkor szex közben nagyobb rá az esély, hogy kiszakad.

A gumi márkák között is van némi eltérés, van amelyik silányabb minõség, de legtöbb eseteben azért szakad ki, mert rosszul húzzák fel. Ha sok levegõ kerül a gumiba amikor felhúzod, akkor szex közben nagyobb rá az esély, hogy kiszakad.

Szeretkezés közben kicseréltük a gumit! Sok esély van rá, hogy terhes vagyok?

Az elsö gumiba semmi se ment bele!

Legjobb válasz: Ha gumi nélkül is szeretkeztetek (akkor is ha épp csak "bedugta"), vagy kiszakadt a gumi akkor igen. Ha kihúzta, feltett egy másik gumit, és utána folytattátok, akkor valószínûleg nem.

Ha gumi nélkül is szeretkeztetek (akkor is ha épp csak "bedugta"), vagy kiszakadt a gumi akkor igen. Ha kihúzta, feltett egy másik gumit, és utána folytattátok, akkor valószínûleg nem.
te mi a [email protected]ól beszélsz?? mit csináltatok ti?!?!
tisztázd a doanyulétam szó jelentését! meg hogy ki hova nyúlkált
am. nekem sem teljesen tiszta csak következtettem. :D 1 normális válasz adó voltam.
ez nekem se tiszta. :|
kezdjük elölrõl! szexeltetek. de nem tudod, h behatoltál-e?!?! a gumi meg csak ugy lecsusszant a löttyedt kuksidrol?! felszakadt?!?! szerintem fogj egy biosz könyvet és azonnal kezdd el tanulmányozni!! meg utána nézhetnél annak is, h puha kukival nem lehet dugni. olyan, mintha fõtt spagettitésztával probálnál darts-ozni...
A kérdező hozzászólása: Végre 1 normális válasz. Köszönöm szépen. És érthetetlen voltam tudom. De megijedtem :/
nem szakadtfel ?... jézus... tehát még szûz a csaj. :) ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Odanyultam* a péniszemhez.. és nemvolt rajta a gumi.
A kérdező hozzászólása: Nem a sperma..hanem ami orgazmus elött jön ki.. Elõváladék . Megvagyok picit ilyedve bocs :S Szoval probálkoztunk.. ÉS Még nem volt felszakadva a szûzhártyája.
aha oké te nagyon beszivtál xD
Mit szívtatok?! :D Adjatok nekem is xD
"Barátnõmmel Elõváladéka" O_o
:DDDD dohányoztatok ?! vagy mivan?! xD
a Csajod 9 hónap mulva lefog petézni neked 1 cotonMAN-t ami elháritja az emberek körébõl az écet. legközelebb dugj meg 1 majmot és azokkörébensem fog tovább terjedni

Lenne egy kérdésem. Kétszer volt ejakulációm, a harmadik ejakuláció sex közbe történt, de kiszakadt a gumi. Mennyi az esély arra hogy a barátnőn teherbe essen?

Legjobb válasz: Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha

Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha
Ez sok mindentõl függ, amúgy 50% vagy terhes lesz vagy nem.
Azonnal vegyél be sûrgõsségi tablettát! elég komoly az esélye, hoyg teherbe esel!
Úgytûnik nála 6 napot késett a mikulás! Nálam mindig december 6.án jön meg. És egy évben csak 1szer 17/F
A kérdező hozzászólása: December 12én jött meg neki
Üdv! Hát a mensit nem nagyon lehet elõrehozni, az inkább késni szokott (betegség vagy egyéb miatt). Amúgy ne izgulj, 1 fecske nem csinál nyarat, fõleg ha elõtte már 2 szer elélveztél. Viszonylag kevés spermiumod marad az utolsó menetre. Ne aggódj, velem is volt olyan, hogy pont utolsó pillanatba durrant el az óvszer, aztán meg én. A csaj egy rendes adagot kapott. Szerencsére nem lett terhes. Amúgy kérdezd ki hogy hány napos a ciklusa, és mikor jött meg neki legutóbb. Majd számoljátok ki, hogy a termékenységi idõszakban volt-e. Neten NAPTÁR MÓDSZER néven keressétek. F22
A kérdező hozzászólása: És az esetleg nem segíthetne, ha megpróbálná elõre hozni a menstruációját ?
Nagy az esély!Futás 72órás tabiért a nõgyógyászhoz, Kb 6ezer a tabletta.
Sok! 72 órást vegye be'
Utolsó: Nem a kérdezõ esik teherbe, hanem a barátnõje, de a lényegen nem változtat. Kell az a tabletta.
Kicsi/vékony a f*szod a gumihoz amit kiválasztottál, esetleg húzd rá jobban.
A kérdező hozzászólása: Naptárra figyelek és már írattam fel fogamzásgátlót, csak még nem volt aktuális, h elkezdjem. Pharmatexet nem próbáltuk, azóta még nem voltunk együtt. Köszönöm a válaszokat!
Na akkor egy jó tanács.. :) 18 éves lettem novemberben, augusztus vége felé csókolóztam elõször, akkor is volt az elsõ szex, de ez az eset még szeptemberben történt, ami 2. együttlétünkbõl..Lecsúszott a gumi, bennem maradt..Amúgy nem ment el a barátom bennem, elõbb észrevettük, de biztos ami biztos, elmentem nõgyógyászhoz, felírt egy 72 órás tablettát.Ez óta eltelt kicsit több mint 3 hónap..Azóta kismama vagyok.Mindent megtettünk, hogy ne legyen ez, nem tehettünk róla, de most ez van. :) Szóval inkább tényleg mellette akkor vagy használjatok olyan hüvelykúpot, vagy gyógyszer, vagy találjatok valami szûkebb gumit.Bár az én barátomnak se vékony, nem is értem, hogy hogy történt. Ja és persze nem vagyok együtt a sráccal, barátok vagyunk, szerencsére minden anyagim megvan, egyedül lakok és tartom el magam.Csak azért mégse a legjobb "kapcsolatba" született.És a srác se ez miatt hagyott el, nem voltunk együtt, csak összejártunk és persze pont baleset lett belõle.Aztán lehet, hogy pont ez fog minket összehozni, nem tudom. 18L
Nekem soha nem volt ilyen problémám, inkább a felhúzás volt nehézkes, mert nagyon szorított, és már fájt... Azóta meglátogattuk a nõgyógyászt, és a fogamzásgátlóval megoldódtak a gondok...:) Lehet, hogy önzõ vagyok, de még mindig jobb a 99, 9%-os védekezés, mint hogy ne élvezzem a szexet. Inkább nem mosok zokniban lábat, mert az ugye nem jó, és a lábgomba is könnyebben alakul ki ha zokniban mossuk.:)
hát ja... nem mondom hogy nem idegesítõ szex közben arra figyelni hogy ne jöjjön le a gumi de ha figyeltek rá hogy ne maradjon benned vagy hogy a vége mindíg kint maradjon akkor nincs baj.
a pharmatex nem volt jó ötlet? ja, és a naptármódszer.. az mindenképpen..
A kérdező hozzászólása: Nem mondom, h most megnyugodtam, de legalább nem vagyok egyedül. Akkor ti is idõnként visszahúzzátok és mehet tovább a dolog?
nálunk is ez van pedig nem kicsi a farka... de baj még nem lett belõle le is kopogom:D
A kérdező hozzászólása: Köszi! Még valakinek vmi tipp?
nalunk nincs igy.. én a helyetekben használnék pharmatexet is a gumu mellé, ha igy csuszkal.. az nem jó..
a pharmatexet csak gumival egyutt! csak minden esetre mondtam..

Miért lankad a le péniszem a szex közben, amikor el kezdem kibontani a gumit?

23 éves vagyok. Orális szex alatt sose lankad le, órákig nincs semmi probléma, aztán mikor arra kerül a sor, hogy felvegyem a gumit és elkezdem kibontani a csomagolását, na akkor lelankad és utána órákig fel se áll többet. Elég nagy probléma nálunk mert a barátnőm nem szedhet fogamzás gátlót. Valaki tudna segiteni, főleg olyanok akiknek szintén volt hasonló gondjuk, hogy milyen gyógyszer vagy krém létezik erre?

Legjobb válasz: Megszakításos módszer kirántod mikor elélvezel vagy berakod húzogatod még annyira kanos nem leszel hogy meghalsz és akkor teszed fel a gumit vagy 2-3 perc cumizás és akkor teszi rá a gumit a nõcid

Megszakításos módszer kirántod mikor elélvezel vagy berakod húzogatod még annyira kanos nem leszel hogy meghalsz és akkor teszed fel a gumit vagy 2-3 perc cumizás és akkor teszi rá a gumit a nõcid
Azért lankad le szerintem, mert megszakad a szexuális dolog pár percre, kizökkensz agyilag a szituból.A barátnõd használjon hüvelygyûrût, ha nem szedhet gyógyszert.
Van spermicid hatású hüvelytabletta, nem olcsó, de mégsem szedni kell.
órákig tartó orális szex? atyám!!! ha dobnád a csajod, léci ajánlj be nála!

Szex közben a gumi száján kiszivárgott egy kis anyag, lehet belőle baj?

Egyszer csak észrevettük, hogy nagyon nedves a péniszem töve, letöröltük és csak gumi szaga volt egyébként, de valószínű, hogy volt benne spermium. Lehet, hogy a vaginába is került, szerintetek lehet ebből terhesség? Az esemény után úgy negyed órát volt függőleges testtartásban a barátnőm.

Legjobb válasz: Ha nem szakadt el a gumi akkor nem kell aggódnotok,amúgy meg lehet h az a "nedvesség"amit a péniszeden találtál elõváladék volt.. a barátnõdnek meg felesleges volt negyed órát állnia mivel ha elszakadt a gumi és elmentél kb.abban a pillanatban megfogant..

Ha nem szakadt el a gumi akkor nem kell aggódnotok, amúgy meg lehet h az a "nedvesség"amit a péniszeden találtál elõváladék volt.. a barátnõdnek meg felesleges volt negyed órát állnia mivel ha elszakadt a gumi és elmentél kb.abban a pillanatban megfogant..
Nem lehet, hogy a barátnõd nedve volt?
A kérdező hozzászólása: A gumi nem szakadt el és jogos a kérdés, szokott a barátnõm leve is lenni de ez most feltûnõen sok nedv volt.

Szex közben, ha valaki elmegy gumiban, akkor utána még lehet attól szexelni, hogy benne van a sperma a gumiban?

Legjobb válasz: Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.

Javíts ki ha tévedek, de szerintem ejakuláció után a farkad lelohad, összemegy. Ha így folytatnád tovább, bizony lecsúszna róla a gumi. A másik meg, mi szoktunk egymáson pihegni még kicsit utána, de a páromnak már az is kényelmetlen, mert hogy érzi hogy ott van valami folyós.
jew soul is jew bro'
nem
Nem, elõször vedd le és fordítsd ki!
NEM!!! Még azelõtt ki kell húzni (gumival együtt), hogy lelohadna! Ez embertõl függ: van, akinél csak pár másodperc - van, aki tovább bírja. De még idõben ki kell húzni, különben lecsúszhat, kifolyhat, stb. Ja: spermával töltve könnyebben ki is szakad.
Nem írtad, új, vagy használt. Ha használt nincs fürészfogasra kopva ?
Szerintem kérdezzél rá a gumisnál aki felszerelte neked, hogy ez természetes gumihang vagy futómûvet kell beállítani a hang miatt.
2 lehetõség van, 1 már nagyon el van kopva és az végett (bár ekkor nem búg csak nagyon hangos), 2 szerkezetileg rossz, vagyis szál szakadt.
A kérdező hozzászólása: használt de nem túlságosan sõt! nagyon jó állapotban van! csak zajos mintha valami terepjáró lenne zúg.

Mért csúszik le a gumi sex közben?

Nem kicsi a szerszám nem is vékony pont jó. Mindig el?írásszer?en van felhúzva.

Legjobb válasz: Az elözö hozzászólásokban is van igazság és inkább kisebb átméröjü gumit kellene kipróbálnod. A Masculan elég cingár pl.

Az elözö hozzászólásokban is van igazság és inkább kisebb átméröjü gumit kellene kipróbálnod. A Masculan elég cingár pl.
Mert lelankad a p*csöd...Vagy túl nagy mozgásokat végzel...
lehet hogy nem jó méretû gumit veszel.. próbálj kisebbet.
-Rosszul van felhelyezve -Nem méretre vetted -Nem bírod az iramot, és szex közben gyengül a merevedésed -Nemes egyszerûséggel rosszul használod a "szerszámot"
Miért, mekkora a szerinted megfelelõ méretû kuki?
A kérdező hozzászólása: 16-18 cm
A guminál nem a hossz (ahogy írtad a 16-18-at) hanem az átmérõ a lényeg. Lankadsz, túl nagyot vettél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!