Találatok a következő kifejezésre: A gumi hogy elég (18 db)

Az a helyzet, hogy két hónapja kiszakadt a gumi de elég későn vettük észre. Azóta már kétszer is menstruáltam rendesen de a derekam elég gyakran fáj. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: A derékfájásnak semmi köze a terhességhez. Ha biztos eredményt akarsz,akkor teszt (700 forintért dmben lehet kapni) vagy orvos... nem itt kell kérdezõsködni...

A derékfájásnak semmi köze a terhességhez. Ha biztos eredményt akarsz, akkor teszt (700 forintért dmben lehet kapni) vagy orvos... nem itt kell kérdezõsködni...
neeeeee-.-
A kérdező hozzászólása: romániai vagyok és egy kisvárosban élek a gyógyszertárban az unokatestérem dolgozik és nem akarok oda menni.
Teszt nélkül senki nem tud semmit. Ha te nem mered megvenni, kérj meg valakit, egy barátodat, barátnõdet, hogy vegye meg neked a tesztet. (ami valószínûleg negatív lesz, hacsak a jelenlegi ciklusodban nem estél teherbe) Netrõl is tudsz tesztet rendelni.
Felesleges lenne tesztre pazarolnod a pénzt:) Ha már 2x is rendesen menstruáltál és se hányinger se émelygés se semmi tüneted se utal arra, hogy terhes lennél csupán csak gyakran fáj a derekad. Nekem is fáj épp most is és nem vagyok kismama-még:)
A kérdező hozzászólása: neha van hanyingerem de lehet, azert mert epézek
A kérdező hozzászólása: napkozben ha uborkat vagy paprikat eszem
Havégig gumi van , és anélkül sosem történik semmi, még probaszinten sem, akkor nem lehetsz terhes, más miatt puffadsz.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem szoktunk kockáztatni és a gumi végig fent van aktus közben. Elõtte orálisan szoktunk játszadozni de az aktus elõtt feltétlen felhúzza a párom a gumit. Csak ez a haspuffadás zavar engem :S 9
A kérdező hozzászólása: És mitõl van az hogy 3 napja elkezdett úgy fájni a mellem mint ahogyan menstruáció elõtt szokott? 9 nap múlva kell megjönnie és a melleim azok mindig szoktak fájni menzesz elõtt de csak 2-3 nappal elõtte nem 11-12 nappal. Esetleg tudtok valamit mondani erre?

A gumi biztos, hogy elég védelmet nyújt?

A Pasimmal szeretnénk átesni az els?n, de nagyon félek, hogy teherbe esek!

Legjobb válasz: Egyetértek az elõttem szólóval! Ha nagyon parázol, akkor inkább szedj tablettát, az óvszerrel rengeteg minden történhet (lecsúszhat, kilyukad stb). És mivel ez lesz nektek az elsõ, a gumival majd csak "bénáskodtok" (bocsi :)), az elronthatja az egész hangulatot, meg mindent!

Egyetértek az elõttem szólóval! Ha nagyon parázol, akkor inkább szedj tablettát, az óvszerrel rengeteg minden történhet (lecsúszhat, kilyukad stb). És mivel ez lesz nektek az elsõ, a gumival majd csak "bénáskodtok" (bocsi :) ), az elronthatja az egész hangulatot, meg mindent!
Mármint egyszerre csak egy db óvszer! :D
Nem értek egyet azokkal, akik azt mondták, h "bénáskodnak" az elsõ alkalomnál a gumival... Ez marhaság szerintem. Eleve a fiúk nagy százaléka kipróbálja már elõtte, h milyen érzés (bár ez csak tipp :) ). Mi is azt használjuk, a legelsõ alkalomtól fogva. És ha valaki a súrlódás miatti kiszakadás felõl aggódik, akkor ajánlom figyelmébe a Durex Extra Safe-et és Elite-et, mert azok síkosítóval vannak bevonva. :) Nyugi, totál biztonságos, még ha nem is merik ráírni, h 100%.
Semmi sem nyújt 100%-os védelmet, ezt jobb ha tudod. A lényeg hogy védekezzetek és a gumi nagyon megfelelõ az elsõ alkalomra. Majd késõbb, ha rendszeres szexuális életed lesz, akkor jöhet a tabbletta is, de egyik sem nyújt 100%-os védelmet, Sajnos ez így van, de nagyon parányi rá az esély, hogy gumi vagy tabi mellett terhes legyél, szóval valamelyiket használjátok!
Ha nem valami no name, olcsó óvszert vesztek akkor véd! Nekem évekig problémamentesen bevállt! HA viszont félsz a tehességtõl, akkor a tablettát ajánlom, persze csak ha úgy gondolod, hogy több ideig együtt maradtok ill. elég idõs vagy ahhoz hogy elkezd szedni. Tabi esetén sem egészen 100% a védettség, de 99, 9 szóval nálam összességében a tabletta nyert :) Jó pont, hogy gondolsz a védekezésre! Sok sikert:)
Szerintem tabletta. Elmmeni nõgyógyászhoz, megvizsgál és felírja. Mivel neked az elsõ, és ebbõl kiindulva gondolom a pasi sem túl tapasztalt, akkor némi szerencsétlenkedés a gumival még ha nem is rontotok el technikailag semmit teljesen tönkrevághatja az egészet. Ha viszont elkezded szedni a tablettát, akkor semmi mással nem kell foglalkoznotok, mint a lényeggel.
A két gumi nem a legnyerõbb, ugyanis a surlódás miatt kiszakadhatnak! Vagy tabi, vagy óvszer!
Nekünk tökéletesen bevált.Hát még nem tanácsos mivel nem vagy tapasztalt a pharmatex hüvelykúp(persze óvszer mellett!).10 perccel az aktus elött kell felhelyezned magadnak.Nyugi.Ha bármi kérdésed van írj e-mailt!Puszy:[email protected]
mi is gumit használunk évek óta, sosem volt vele probléma. ha nagyon aggódsz - akármilyen hülyének is hangozhat - húzzatok fel két gumit.

Ha biztosak akarunk lenni a párommal, hogy nem szakadt ki a gumi, elég ha a "dolog" után felfújom a gumit?

Sokan mondták, hogy vízzel kell megtölteni, de nem szaladgálhatok mindig ki, f?leg ha a szül?k is otthon vannak... :D Én azért gondoltam, hogy felesleges megtölteni, ert pl egy lyukas lufit sem tudsz felfújni :D Vagy nincs igazam és muszáj megtölteni? Esetleg egyéb módszer?

Legjobb válasz: Mondjuk tény, hogy ha lyukas, akkor nem tudod felfújni, szóval akár ez is mûködhet.

Mondjuk tény, hogy ha lyukas, akkor nem tudod felfújni, szóval akár ez is mûködhet.
Észreveszed mindenféle praktika nélkül, a gumi az anyagánál fogva hasad, nem lehet rajta 1 picike lyuk, súrlódás közben biztos h szemmellátható lesz .
Már miért durranna a képébe?! Elég ha egy kevés levegõt fúj bele, már akkor látható, hogy lyukas vagy nem. Sztem a fújkálós jó módszer, még jobb, mint vízzel töltögetni.
fujj, azért egy spermával teli óvszert nem nagyon fujogatnék....mi egyszerûen csak megnyomkodtuk a spermazsákot...amibe lesz egy kis levegõ...és akkor megnéztük hogy jön e ki valami az alján...
Fújd fel azt majd jól a képedbedurran :D
ha mindenképp erre vágysz miért nem ér rá majd reggel? Szerintem ha meg lukas inkább kiszakad, vagy szórd ki egy tûvel és nézd meg meddig bírja.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Akkor ezek szerint nem lehet gond, ha fel tudom fújni :) Megnyugtató :D
több kiló víztõl se durranna ha a felül fogod marokra fél kád víz is belefér .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális hozzászólásokat! Többieknek mondanám, hogy nem lufisat játszanék vele...

Ma 3 hetes a kislányom, és csípő ultrahangon voltunk, azt mondta a doki, hogy nem elég fejlett, és nagyon laza az egyik oldal. Létezik az, hogy egy 3 hetes gyereknek gumi-rugit kell hordani egy hónapig?

Nem túl korai ezt még így kijelenteni? Mármint a doki részér?l.

Legjobb válasz: A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia

A tesómék babájánál is ugyanígy volt, bár õ már elmúlt 2 hónapos mikor ajánlották a gumi-rugit. Szia
A veleszületett csípõ problémák már a születéskor jelen vannak.3 hetesen fõleg UH-val már jól észrevehetõek.Minél elõb kezelik annál nagyobb a gyógyulás esélye.
Menj el szûrésre 3 hét múlva.
Neked csókbetegséged van fiam:) [link]
Ha megnyalod a könyöködet, meggyógyulsz!
A kérdező hozzászólása: nagyon viccesek vagytok -.-
Köszi, de amúgy tõlünk mit vársz? De most komolyan
Védekezés nélkül bármit elkaphatsz....Vannak laborok, ahol van kompletten mindenféle nemi úton terjedõ betegségre szûrõcsomag. Pár ezer ft...
amúgy a mononukleózis is simán szóba jöhet...torokfájás, láz tünet
Hát ez azért nem úgy van, hogy elkapod és másnap már a kezdeti tünetek rajtad vannak. Ezt senki sem fogja neked megmondani a neten keresztül. el kell menni szûrésre és megtudod.
Hááát ez nagyon jó, a válaszok is... Ha ennyit rinyál valaki egy numera miatt miért nem veri ki magának??? :-) Jaaaa, hogy nem gondolkoztál? Hmmm, az milyen, amikor nem gondolkozik valaki??? :-) A csajoktól sokminden szarságot el lehet kapni, mert mind egy qrva... :-) Anyátok is az volt, mikor fiatal korában kereste apátokat és 50-edjére vagy 60-adjára megtalálta... :-)
Töltsél le egy megfelelõ vírusirtót, javaslom a NOD32-t. Az megoldhatja a problémádat. NOD32/Eset reporting, found 1 new virus +++ HIV+ Disinfecting. Please wait.
Õszintén, nem hiszem. 2-3 hét az alapvetõ lappangási periódus, utána influenzaszerû tüneteket tapasztalhatsz magadnál, amik pár hétig tartanak, majd eltûnnek. De ha biztosra akarsz menni, fogd meg a nyirokcsomóidat. HIV fertõzés esetén valószínûleg duzzadtak lesznek. De ha biztosra akarsz menni, várj 2-3 hetet és menj el egy szûrésre.
25-es: a nyirokcsomók mástól is duzzadtak lehetnek, pl. mononulceosis esetén is azok.
A kérdező hozzászólása: nemvoltam olyan alapotba sajnos hogy gondolkodjak
A kérdező hozzászólása: ..!.. :D
Nem mérvadó a sok mindenki... ugyan már... ha meg ennyire tudtad, miért dugtad meg gumi nélkül?
2 héten belül iszonyatos kínok között elpusztulsz
A kérdező hozzászólása: bocsi hogy hülyén fogalmaztam meg a kérdés végét, csak gondolkoztam hogy hogy irjam, és utána elfelejtettem kitörölni egy réészét
Az is lehet, hogy egyik ismerõsén keresztül, aki Afrikában járt elkapta az Ebolát, most meg te.
ha csak nem ku*váztál, nem hiszem hogy HIVes vagy. lehet simán bekaptad ezt a tavaszi hányós-hasmenéses vírust. de egy orvos azért nem árt ha kivizsgál. Fõ a hidegvér!
Persze. Jó h*ü*lye vagy már ne haragudj! Kicsit meg is érdemled. Csak nem kelhetett annyira az a p*i*n*a! Amúgy meg sokkal valószínûbb hogy megfáztál vagy vírusos vagy. De a f*a*szod r*e*tkesedne ha baj lenne!
A kérdező hozzászólása: Szerintem neked meg agyhártya gyulladásod van tesó.
Nincs ilyen bajod, max. megfáztál, de ha megnyugtat menj el szürésre..máskor használj gumit..nagyon tartós kapcsolatban engedheted meg ezt a felelõtlenséget.
A kérdező hozzászólása: xddd azok a kommentek...
Beírod a Google-be, hogy "láz torokfájás hányinger", rákattintasz a keresésre és gyorsan agyrákot diagnosztizálsz magadon!
A kérdező hozzászólása: tudom... most elõször fordult elõ... és utoljára is.
Szerintem mononukleózis.
Az écc biztos jelei!
papírba?ezt elmagyaráznád? egyébként h megjött akkor nem hiszem, hogy terhes lennél. egy nap ohh még sok is.
Ha másnap megjött, még lehetsz terhes. A megtermékenyítés a petevezetékben történik, onnan még több nap, mire eljut a méhbe, és beágyazódik. Szóval lehetsz terhes... Sõt, van, akinek az elsõ pár hónapban nem marad ki a menstruációja.
Bármikor teherbe eshetsz. Második menetnél nem is húzott gumit, vagy mi? Te is lehetsz kb. 13 éves az írásod alapján..és neked is elõbb egy biológia könyvet ajánlanék, mert a szexhez még buta vagy.
Most valószínûleg nem estél teherbe, ugyanakkor felelõtlenség így csinálni, ha nem terveztek mostanában kislurkót. Az elõnedvtõl is simán teherbe lehet esni, az meg, hogy még csak meg se mossa két menet között... Jaj de hülye emberek vannak, már bocsánat.
"Denem gumiba élvezet hanem papírba." Ezt nem lehet félreérteni.
Mit nem ért azon már 4 ember h a papírra verte rá és megtörölte. Utána visszrakta a f*szát a lyukába.
Rossz hírem van. Lehet, hogy teherbe estél.
Hogy kell azt érteni, hogy "papírba élvezett". :| Amúgy biológiából már biztos tanultátok, hogy a menstruáció során mondhatni kipucolja magát a méhed, tehát ha ez másnap megtörtént, akkor már nemigen lesz gyerek a dologból.
Papirba? Ej, ha! Azt tekert rá?
Majd a jövõ hónapban!
A kérdező hozzászólása: Nem 13 éves és azért írtam úgy ahogy, mert csak bizonyos karakterig bírok írni. Így muszály volt hibásan írnom. Az pedig, hogy nem gumiba, hanem papírba élvezett az annyit jelent, hogy mielõtt elment volna kivette a farkát és papírba élvezett bele. Gyengébbek kedvéért: nem az ágyra, nem rám hanem bele a papírba! Ez jelenti azt, hogy papírba. Rendesen letörölte magát, és nem rögtön kezdtük utána a másikat, hanem vártunk vagy 10 percet. Szóval szerintem ha maradt is rajta sperma 10-20 perc alatt az már "megsemmisül" . Nem? Mondjuk ez érdekes, mert egy ember azt írja, hogy nem lehetek terhes, mert a menstruáció kitisztítja a szervezetem szóval nem lehetek terhes. Valaki azt írja, hogy lehetek. :S Érdekes.
Az a probléma, hogy egy fórumon senki sem tudja, hogy benned mi zajlik. Menzesz alatt is teherbe lehet esni, az, hogy másnap megjött nem függ össze azzal, hogy terhes vagy, vagy nem, mivel az a folyamat már napokkal elõbb elindult, mint hogy Te szexeltél volna. Pár hét múlva tesztelj, fõleg ha nem jön meg a következõ menzeszed, ezen kívül védekezzetek és nem kell ilyenek miatt feleslegesen aggódni. Azonban van egy elszomorító tényem: 10-20 perc alatt nem pusztul meg a sperma. 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra alatt pusztulnak el, szóval arra, hogy ott már halottak voltak a kisfickók, ne alapozz.
De, teherbe eshetsz. Egyrészt a húgycsövében maradhattak spermiumok. Másrészt a megtermékenyítés a petevezetõben történik, szóval mire leér, addigra elmúlik a vérzésed. Nem nagy az esély rá, de ha ezt megúszod, máskor védekezz normálisan, mert ez nem megfelelõ védekezés.
hát a 72 órás tabit már b*szhatod, szóval marad az ima.
Nekem is volt hasonló problémám, próbáld ki a durex Elitet.
A kérdező hozzászólása: rendben..és ez lehet baj , hogy 52mm-s kicsi lenne. és hogyha nagyobbat próbálok menni fog?
Ha 14 cm a kerület, hogy lehet 5 cm az átmérõ? Általános iskola 3. osztály. Inkább tanulj, ne dugj.
A kérdező hozzászólása: Belekötni és leszólni a legkönnyebb.. ha kicsit is arra koncentrálnál és azért lennél itt hogy segíts a válaszban.. akkor nem akadnál fent ezen mert tudnád hogy úgy értem , hogy az átmérõ (szélesség) 5 cm . Körbe megmérve 14 cm .
A szélesség nem ugyanaz, mint az átmérõ
A kérdező hozzászólása: a lényeg ugyanaz marad. 14 cm vastag.
14 vastag??? Arra nincs gumi. Elefánt töcskölõre nem adnak.
A kérdezõ olyan sötét, mint az éjszaka
A teszt sajnos sokszor csal, legjobb ha elmesz orvoshoz, o felirhat valami fogamzasgatlot is.
02:57-nek: Szia! En nem ertem miert kell tamadnod? Miert vagy ennyire agressziv? Talan en igy "beszeltem" veled? Mar elnezest, de ez egy olyan oldal, ahol valaszolunk a kerdezonek, nem pedig, ahol egymasnak beszolunk. Vagy talan igy nevtelenul konnyen beszolsz masoknak? Egy ember pedig hiaba pontoz le valakit, tobben kell ertekeljek a valaszt. Meg annyit fuznek az egeszhez, hogy ahelyett, hogy itt a kerdezonek adunk lehetoleg elegendo segitseget es feltarunk elotte minden lehetseges verziot, mi azzal vagyunk elfoglalva, hogy lepontoztak-e vagy sem, meg azzal, hogy egymasnak beszologatunk, csak azert mert akadnak emberek, akik nem ertenek velunk eggyet.
A HCG-t nem a baba termeli, hanem a nõi szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hõje és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata. Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hõ fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket. Dr. Nagy László -http://www.babanet.hu/faq/terfogam06.php
Én azt mondom, ha már 10 napja késik, vegyél 1 tesztet, ha baba van a dologban, akkor ki kellene mutatnia ennyi idõ után. Dokihoz pedig mindenképp menj el!!4
Utolsó elõtti vagyok és én sem értem miért lettem lepontozva....Aki csak szórakozni jár ide miért nem keres más elfoglaltságot???? Legtöbben segíteni vagyunk itt, tanácsot adni, és aki kérdez annak jól esne ha hasznos válaszokat kapna....
Az elõttem szóló miért lett lepontozva??? Komolyan mondom felesleges válaszolni akárkinek is...
Tesztelj, lehet, hogy a teszt csal, de a pozitív soha. Legfeljebb ha negatív akkor csal, mert lehet, hogy terhes vagy csak még nincs elég HCG hormon a szervezetedben, mert még túl korai a terhesség. Szóval nyugodtan tesztelj, már csak megnyugtatásképpen is, de ha pozitív azért menj orvoshoz, ha meg negatív akkor azért, mert akkor más problémád van ami miatt késik, így mindenképpen kezelni kell.
Gondolom a harmadik válaszoló pontozott le. Én is lepontozzalak mert akitõl idéztél csapnivaló orvos??? Úgy félrediagnosztizált, hogy csak na... Jah! És semmilyen papírt nem kaptam. Mondhatnám szinte el se látott mikor két pozitív teszt után elmentem hozzá. Amúgy meg igen, lehet akkor is pozitív ha valami más oka van, például ciszta is elõidézheti a pozitív eredményt, de 99%-os biztonsággal kimutatják a terhességet. Marad 1% . Tanultál matekot??? Még ha 5%-ot lenne a kockázat az se lenne vészes, de 1 ?! Tipikus magyar hozzáállás, aligha pesszimista. Na mostmár van miért lepontoznotok! Úgy látszik itt csak így lehet kommunikálni...
02:57-es vagyok, azért írtam így, mert a válaszodból azt gondoltam, hogy te pontoztál le. Ha ez mégsem így lenne akkor elnézést kérek, hogy letámadtalak. Meg felhúzott, hogy pont egy olyan ember, "orvos" szavára támaszkodik valaki, aki csapnivaló, talán nem is jártál még nála. És ezt most nem rosszindulatból írtam, de hidd el ez az orvos, akit idéztél, bár lehet valaha jó volt a szakmájában, de hogy mostmár nincs a szeren az tuti. A másik meg, hogy lépten nyomon lepontozzák a jó válaszokat és ezen is kiakadtam teljesen, holott örülök neki ha valakinek segíthetek a válaszommal, mint itt reményeim szerint oly sokan és aztán meg jönnek a nagy lepontozások... Szóval a lényeg, hogy ha nem te voltál akkor elnézést.
Megmondom oszinten en nem adok semmit a pontozasra, emiatt ugranak itt ossze hanyan. nem mondom, az elejen rosszul esett, amikor lepontoztak, de mostmar nem is erdekel, nem azert valaszolok a kerdezonek, hogy pontozzanak. Akinek nem tetszik a valaszom, az jojjon szerinte jobb valasszal...

Két hete szeretkeztünk a feleségemmel gumi nélkül, és ma (szerdán) kellett volna megjönnie neki. Elég stresszes volt mostanában iskolakezdés miatt. Lehetséges, hogy terhes? Hogyan lehet ilyen korán ezt észrevenni?

Ilyen korán tablettával el lehet vetetni? Mennyit késhet max. A menstruáció?

Legjobb válasz: Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?

Te gumival szeretkezel a felesegeddel? Miert vetted el ha nem akarsz vele csaladot alapitani? Erdekböl?
1. Fél nap késés után szerintem még nem ezen kellene aggódni 2. Lehetséges hogy terhes... 3. Stressz miatt is eltolódhat a menstruáció 4. Terhességi tesztel lehet észreveni 5. Nem lehet tablettával elvetetni... azt 72 órán belül kellett volna alkalmazni 6. Nincs olyan hogy max késés (barátnõmnek volt olyan hogy 2 hónapig kimaradt mivel rendszertelen neki)
Az elõzõ hozzászólónak üzenem hogy nem kéne így válaszolni. Mi az hogy érdekbõl??? Biztosan akarnak majd gyereket, de te nem tudhatod hogy milyen helyzetben vannak (anyagilag, munka...stb). Mint sok más házaspárnál lehet náluk is vannak olyan gondok amik mellett most egy gyereket nem tudnak bevállalni. Kedves kérdezõ Úr! Elképzelhetõ hogy terhes, mivel ha 2 hete voltatok együtt védekezés nélkül akkor valószínûleg a peteérés ideje volt...így van rá esély. De van aki minden nap együtt van és mégsem jön össze a baba. A peteérés idején egy együttlénél 30% esély van (a nagykönyv szerint) arra hogy megfoganjon a baba. Ha késik neki, akkor vegyetek egy terhességi tesztet és akár a hétvégén csinálja meg. Reméljük a legjobbakat!
Kedves második válaszoló! Igaza van az elõttem szólónak, nem kéne így válaszolni. De ha figyelmesebben elolvasod az Úr kérdését, benne van, hogy a feleség az iskolakezdés miatt volt stresszes, szóval valószinû, hogy van ott már gyerek. És ha nem akarnak többet akkor az szívük joga. Amúgy mi is használtunk gumit a férjemmel amikor még nem szerettünk volna babát, na és??? Kedves kérdezõ úr! Szerintem vegyen a nejed egy terhességi tesztet, utána kevesebb lesz az idegeskedés!
Szerintem is mindenképpen tesztet kellene venni, abból azonnal kiderül mi a helyzet, akár megjön a menstruáció, akár nem! (elõfordulhat menstruáció szerû vérzés a terhesség elején is!) Ha mégis terhes és nem tudják megtartani a babát, érdemes azonnal orvoshoz fordulni. Minél elõbb túl vannak a dolgon annál jobb. Egy nap késés nem a világ, mi a férjemmel 7 hónapig szeretkeztünk gumi nélkül mire összejött a babó, pedig mindketten egészségesek, fiatalok vagyunk! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy "idõ elõtt" kihúztam, mielõtt még lementem volna. Köszönöm az eddigi válaszokat. Esetleg a nõ viselkedésébõl rá lehet jönni, hogy terhes-e? Mert pl. hétvégétõl megvan a szokásos 'hisztije' mint menses elõtt.
Hát a hiszti sok mindentõl lehet. Lehet menzi miatt is és a hormonok miatt is! Ez kétesélyes. Én mindkettõnél hisztis voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!