Találatok a következő kifejezésre: A gumi általába (11 db)

Ha kiszakad a gumi általában hol szakad ki?

Legjobb válasz: -én sem vagyok kezdõ,mégis szakadt már ki,..nem értem miért gondolja itt valaki,hogy a gumik 100%osak és mulya akinél kiszakad?! -ha kiszakad,ahogy írta is valaki-végigfut a szakadás,így tökmindegy hogy hol kezdõdött...

-én sem vagyok kezdõ, mégis szakadt már ki, ..nem értem miért gondolja itt valaki, hogy a gumik 100%osak és mulya akinél kiszakad?! -ha kiszakad, ahogy írta is valaki-végigfut a szakadás, így tökmindegy hogy hol kezdõdött...
engedj bele vizet és ahol szivárog ott;) vagy pisikélj bele...
nekem az a tapasztalatom, hogy ott, ahol még nem lyukas. de ha meg szeretnéd ezt a problémát kerülni, akkor csak egy tûvel ki kell szúrni a végét. így nem kell azzal foglalkozni, hogy vajon hol szakadhatott ki... különben meg nem tök mindegy, hogy hol szakad ki? deszar
Ott ahol meggyengül az anyag. És olyankor az végigreped, mint a lufi, amikor kiszúrják.
A kérdező hozzászólása: Eddig még sosem szakadt ki használat közben, pedig nem tegnap kezdtem el élni szexuális életemet, azért tettem fel ezt a kérdést, mert sokan írták, hogy kiszakadt, és kíváncsi vagyok rá, hogy aki tapasztalt már ilyet, hogy kiszakadt, annál hol szakadt ki? Az elejénél, a spermatartó résznél, vagy oldalt?
Az tud pl.probléma lenni, hogy a spermatartó résznél nem nyomják ki felvételnél a levegõt, és úgy elvileg meg van a veszélye, hogy ott kiszakad. Én ezt tudom elképzelni.
Igen, nekünk is végigszakadt, nem is tudom hol kezdõdött, szinte már "kettéesett".
Nekünk végig hasadt az oldalán. A tövénél egy kis darabon egyben maradt, a hatalmas lyukon meg a spermával együtt kibújt a farka. 2x szakadt, mind2x így.

Nők akik oráloznak gumi nélkül meg a férfiak akik nyalják a nőket, nem tartatok a HPV által okozott torokráktól?

Legjobb válasz: Juj, orálozni gumival, te jó ég.....ha nem bizok meg a pasiban, akkor minek is lefekükdni vele....akkor akár a nyelvünkre is húzhatnánk gumit, nehogy elkapjunk valamit..

Juj, orálozni gumival, te jó ég.....ha nem bizok meg a pasiban, akkor minek is lefekükdni vele....akkor akár a nyelvünkre is húzhatnánk gumit, nehogy elkapjunk valamit..
Egyszerû a dolog! NE SZEXELJ SOHA SENKIVEL, és akkor nem kapsz el semmit! Hidd el jobb lesz neked is, és nekünk is!
Mivel nagyon is megbízom a barátomban, meg abban amit az orvos elé tett papírban, így nem :D
Akkor halj meg szüzen!:)
Ez csak téged fenyeget.
Inkább anyád maradt volna szûz, utolsó!:)
"A HPV-t nem tudod kizárni. A nõk 30-50%-a átesik rajta. Akinek 10-15 partnere volt az a 150 törzs valamelyikét már elkapta." Nekem nem volt csak két partnerem mégis elkaptam valamelyiktõl. Semmi jele nem volt egyik pasin sem! Szájüregi szûrésre meg nincs pénzem.. Mert szarnak az emberre az egészségügynél, ha beteg vagy fizess, vagy dögölj meg.. ez van sajnos! :(
A kérdező hozzászólása: Hát errõl , beszélek . Neked csak 2 partnered volt és hordozhatnak valamit , úgy is hogy nem lehet észrevenni és a nõk még csak csak eljárnak orvoshoz , de a férfiak nem járnak urológushoz , hogy ellenõriztessék magukat . Szóval most én rácuppanhatok valakinek a szerszámára , mert ugyan nincs neki semmi baja , aztán meg pár év múlva foghatom a fejem , hogy kellett ez nekem . Persze ez nem törvényszerûen van így csak mondom , az emberek nagyon könnyen veszik ezeket a dolgokat , fõ az élvezet a többi meg nem érdekes .
Ha mindentõl rettegsz és nem élvezel semmit, akkor minek élsz?
A kérdező hozzászólása: Jó kérdés . :D Lettem ezért vagyok . Ha megkérdeztek volna nagy valószínûséggel mondhatom , hogy most nem léteznék . Vannak amúgy ilyen agyon aggódós emberek , én ilyen vagyok , ez is egy agybaj gondolom .
Mobiltelefon, adalékanyagok. Félni akarsz? Az is veszélyes ha ki sem lépsz az utcára.
A kérdező hozzászólása: Sokmindentõl lehet tartani ez nem vitás . Most én itt konkrétan az orál és a HPV és az abból származható késõbbi betegségre kérdeztem rá , hogy állnak hozzá az emberek .
Azért ne keverjük már össze a HPV-t meg az AIDS-et.. a HPV-t az immunrendszered is le tudja gyõzni, míg egy AIDS-et nem kifejezetten. A HPV másrészt annyira elterjedt már, hogy szinte biztos, hogy majdnem mindenki elkapja élete során. Nekem is volt, immunerõsítõt szedtem, most a tesztek szerint negatív. Dokija is válogatja, hogy ki mit mond, van aki szerint olyan, mint a herpesz vírus: ha egyszer elkaptad, akkor ha kicsit gyengébb az immunrendszer ugyanúgy elõjön, mint egy herpesz. Szerintük nem lehet tõle SOHA megszabadulni. Aztán ki tudja kinek van igaza. Kérdezõ, te egy kicsit hipochonder vagy inkább szerintem és túlaggódsz dolgokat. Egyébként pedig ha el is kapod a HPV-t, attól még nem leszel másnap rákos egyáltalán. Járni kell rendszeresen rákszûrésre és meg van oldva a probléma.
Gondolom akik rettegnek a szextõl azok nem csinálják ezeket sem.
A HPV-t nem tudod kizárni. A nõk 30-50%-a átesik rajta. Akinek 10-15 partnere volt az a 150 törzs valamelyikét már elkapta.
Nem az orális szexet kell abbahagyni hanem a HPV-t kell kizárni.
Kaptam védõoltást:-)
A nõk 30-50% átesik a fertõzésen. Nem kikerülhetõ.
A kérdező hozzászólása: Valahol azt is olvastam , hogy a gumi sem véd , mert elég az is hogy érintkezzen a nemi szervek körüli bõrfelület ahhoz , hogy a HPV fertõzzön . Az rendben van mikor valaki leellenõrizteti és nincs semmi baja , mag ha párok régóta együtt vannak , de nem minden eset ilyen ideális . Elég sok komolytanal ember van , meg olyan is aki akkor sem használ gumit , ha pl olyannal szeretkezik aki nem állandó párja , aztán meg lesz állandó partnere akire meg átvihet valami fertõzést , mert neki nincs tünete és nem gondolja , hogy hordoz valamit .
A kérdező hozzászólása: Valahol azt is olvastam , hogy a gumi sem véd , mert elég az is hogy érintkezzen a nemi szervek körüli bõrfelület ahhoz , hogy a HPV fertõzzön . - Így van, és ezt nem szûrik SEHOL.
Hál' istennek ilyen gondom nincs!
Az életben sok minden veszélyes. Ha mindentõl fél az ember, akkor nem használ mikrosütõt, nem ül sokat a számítógép elõtt, nem fluoridos fogrémmel mos fogat és folytathatnám. Csak otthon ül és retteg a betegségektõl. Így kap aranyeret a sok üléstõl. 29F
A kérdező hozzászólása: Azzal már elkéstem , hogy soha senkivel .
Ne haragudj kérdezõ, de akaratlanul is felmerül bennem ilyenkor egy másik kérdés: ez valami kifogás keresés, hogy ne kelljen a másikat orálisan kényeztetni? Mert ha nekem ilyennel állna elõ a partnerem biztos ez lenne az elsõ gondolatom, akárhogy kezdi el alátámasztgatni orvosi kutatásokkal, százalékos adatokkal. Véletlenül se akarom azt mondani, hogy "ez hülyeség" vagy elbagatelizálni jó férfi módjára a problémát. Ugyanakkor a szexuális kapcsolat létesítése rizikóval jár, mindkét fél részérõl. Rengeteg vírus, baktérium és gomba cserél ilyenkor gazdát, nem beszélve ugye egyéb kockázati tényezõkrõl. Szóval, ha a partnerem ilyenre hivatkozna az orál kapcsán, akkor én erre azt mondanám akkor minek szexelünk egyáltalán? Nézhetnénk a TV-t is, akkor nem kaphatunk HPV-t, HIV-et, Hepatitis-t és egyéb nyalánkságokat a másiktól.
A kérdező hozzászólása: Fenntartásaim vannak az orálal , igen .
Na akkor hamarossan ahogy a cigire a gumira is rá lesz irva h halált okozhat stb..szpás súlyos torokrákhoz vezethet:D Szerintem ebbõl leszürhetõ a válaszom de ha nem akkor tessék itt van normálissan.NEM NEM ÉS NEM.De nem is fexem le bárkivel és nem is nyalok ki bárkit.
Valamelyik nagy amerikai egyetem orvosai bebizonyították a szájüregi rák és a HPV közötti összefüggést. Nõkre és férfiakra egyaránt veszélyes.
Sztem te full hipochonder lehetsz. Már ne is haragudj. Volt már dolgom olyan nõvel, aki mellesleg orvostanhallgató is (nem is elsõ éves), föl sem merült...
Ha a gumiba élvezett, valószínûleg nem lehetsz terhes. Ha nem így van, akkor esemény utáni tabletta gyorsan!
Nagyon kicsi az esélye, de megeshet.
gumiból kifelé folyik a cucc, ha nem szakad.
ha megjött a menzid, és ugyan olyan a folyás mint álltalában, akkor nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Hát az van most hogy már a 72 órás tabiról lekéstem de a menstruációm még nem jött meg már 5 napja késik! Mennyi idõnek kell eltelnie hogy a teszt ki mutatja azt hogy terhes vagyok?
A kérdező hozzászólása: De a barátom a gumiba élvezett nem belém és azután csúszott le a gumi amit persze rá kis idõre vettünk észre

A gumi (óvszer) általába a tempótól, vagy az ügyetlenkedéstől lyukad ki?

Én így els?re csak erre tudok gondolni. De általába mért lyukad ki, ha kilyukad?

Legjobb válasz: a fenét a tempó. ne fosassátok már be... a rosszul felhelyezett gumi szakad ki. nem szabad levegõnek lenni alatta, és tényleg figyeljetek a szavatossági idejére. ha jó a márke, jól van felrakva, és nincsenek a lányban üvegszilánkok, akkor nem fog kilyukadni

a fenét a tempó. ne fosassátok már be... a rosszul felhelyezett gumi szakad ki. nem szabad levegõnek lenni alatta, és tényleg figyeljetek a szavatossági idejére. ha jó a márke, jól van felrakva, és nincsenek a lányban üvegszilánkok, akkor nem fog kilyukadni
vagy azért, mert régi a gumi, vagy "nevenincs" márkájú.
az a vákum:) ott sem szabad levegõnek maradnia. oda majd a cucc megy;)
Igen, nagyjából azért, mert lejárt...de van mert a tempó, vagy sérült volt
igen, az elejében maradhat kis levegõ, de nem szabad olyannak lennie, mint amit felfújtak. Akkor majdnem biztos, hogy kiszakad. Az oldalánál viszont, ahol rásimul az szerszámra ott egyáltalán nem kívánatos a levegõ. Leginkább egyébként attól szakad ki, hogy nem teljesen merev szerszámra húzzák fel. Ez aztán behatolás után még nõ és kifeszíti az óvszer. Esetleg még megsértik a körmükkel, meg van arra is némi esély, hogy az intim szõrzet is megsérti.
Egyértelmûen attól szakad ki ha levegõ marad benne!! Ki az a nemnormális aki azt mondta egyeseknek, hogy maradjon kevés elöl??? Biztos nagyon jót akart neked :DD Szóval a végét ahova a cucc megy össze kell nyomni és úgy teljesen merev hímtag tetejére kell helyezni és szépen legörgetni a tövéig. Ne legyen levegõs sehol! És a tempótól nem szakad ki!
A kérdező hozzászólása: :F :) Hát üvegszilánkok azok nincsenek. De egy valamit nem értek. Én úgy tudtam, hogy valami kis levegõnek KELL benne maradni, mivel oda megy a.... nagy tévedés?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Hát igen, a tisztánlátás véget..

Általában mikor szakad ki a gumi?

Legjobb válasz: Ha a lánynak hosszú körmei vannak, akkor elõfordulhat, hogy ahogy felhúzza... vagy, mint bárminél, elõfordulhat guminál is egy- egy selejtes darab, ami alapból lyukas. De azért ezeket szigorúan ellenõrzik, de semmi sem 100%.

Ha a lánynak hosszú körmei vannak, akkor elõfordulhat, hogy ahogy felhúzza... vagy, mint bárminél, elõfordulhat guminál is egy- egy selejtes darab, ami alapból lyukas. De azért ezeket szigorúan ellenõrzik, de semmi sem 100%.
PL:HA NAGYON SZÁRAZ A LÁNY MERT NEM IZGULT FEL ELÉGGÉ
Ha pl. rosszul van felhelyezve.
Mindig a legrosszabb pillanatban.

Első együttlétnél általában a fiú szerzi be a gumit? Õ föl is tudja tenni magának? Vagy jobb lenne a fogamzásgátló? Azt mikortól kéne szednem, és mikor lehetünk együtt?

Kérlek, ne írjatok butaságokat. Jövő héten leszek 18 éves, és eléggé izgulok, mert a barátom azt mondta, hogy "megünnepeljük a nagykorúságomat". :) Még sohasem voltam együtt senkivel. Oké, az orál szexet már kipróbáltuk, de előtte elvittem a barátomat kivizsgáltatni, hogy nincs-e semmi baja stb... Mint ahogy gondolom már levettétek, igen, szűz vagyok. :) Õ már nem szűz, volt eddig 2 barátnője. A gumit ugye ő hozza? És ő fel tudja tenni, vagy én bénázzak ott? :D Vaaaaagy.. megkérem hogy "kicsit" halasszuk el a dolgot, és akkor fogamzásgátló. Õszintén szólva, nem tudom mi legyen, mert ("hála" édesanyámnak) elég sok dologra allergiás vagyok... A bátyám például egyszer kiütéses lett az általuk használt síkosítótól, ezért könnyen lehet, hogy én is az leszek a síkosítós gumitól, vagy magától az anyagtól. Szóval, nem tudom mi legyen... Szerintetek? Előre is köszönöm a válaszokat. :) L/18

Legjobb válasz: Nem értem, ezt miért nem tudjátok ketten megbeszélni. Ha már nem vagytok biztosak a dolgotokban, õ se elég, hogy választ adjon neked, akkor ott bajok vannak.

Nem értem, ezt miért nem tudjátok ketten megbeszélni. Ha már nem vagytok biztosak a dolgotokban, õ se elég, hogy választ adjon neked, akkor ott bajok vannak.
A kérdező hozzászólása: 6-os.. egyáltalán nem kicsi, nekem elhiheted.:D Amúgy nem idegenkedem tõle, csak félek, hogy bénázni fogok. Azt se tudom, hogy kell. De akkor ezek szerint megoldja õ. :) Amúgy köszönöm a válaszokat:)
10-es!Akkor le vagyok maradva! :D Csak akkor miért idegenkedik a gumi felhúzásától amikor már nem csak a kezében hanem a szájában is volt?..:)
9es nekunk is hamarabb volt az oral...:) ) L
Persze a gumi jó lesz elsõnek, a barátod felhúzza azzal nem lehet gond, és meg is veszi ha dugni akar.Komolyan szûz létedre már volt orál?Ezt nem hiszem el, egy szûz lány nem szokott olyat csinálni...
6# extra kicsi xd
Egy normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni. Mindenkiben merülnek fel buta kérdések is, ezzel sincs probléma, normális kapcsiban ezeket is el lehet mondani, nem?
közünk hozzá?!?! ha fel se tudja tenni, hagyjátok a dolgot még vagy 10 évig szerintem úgy illene, hogy van nála, csak õ tudja mekkora kell, hátha extra kicsi van neki :D
ak vagy okos ha megbeszéled vele mert nem butaságról fogsz vele beszélni
Inkább ne szexelj -.-"
A kérdező hozzászólása: Megkérdezzem tõle? :/ Én megkérdezem, csak akkor ne legyen kínos a dolog. Mert õ úgy tudja, hogy "okos vagyok", szóval, lehet hogy úgy veszi, hogy miért kérdezek butaságokat... Remélem értitek a problémámat..:"D
1# nek igaza van
a tacskós szatyor is jó lessz rá :D

Általában mennyit kérnek a gumisok azért, hogy otthagyhasd (veszélyes hulladék) az elhasználódott gumikat, felniket?

Legjobb válasz: Ha árul gumit, akkor köteles az elhasználódott gumiról gondoskodni díjtalanul . legalábbis azt hiszem ez így van :)

Ha árul gumit, akkor köteles az elhasználódott gumiról gondoskodni díjtalanul . legalábbis azt hiszem ez így van :)
nemtusom, de a szeméttelepen tõlem semmit nem kértek csak kipakoltam a többi gumijuk közé, és elmentem
Ahol én cseréltetem a gumit, ott szó nélkül otthagyhatom hulladéknak. Sajnos a mostani téligumi felszereléskor a nyári már annyira rossz volt, hogy ott is hagytam.
nem kérhet érte pénzt amiért átveszi!
semennyit
Az EU utasítása szerint a torvény életbe léptetése ota, hozzá kell számolni az áru árához a veszélyes hulladék likvidálási koltségének egy részét is.Ugyhogy mindenki aki ilyen árút árúsít, kénytelen elfogadni annak az árúnak az elhasznált példányát, amelyet árúsít. Olyan nincs, hogy nem fogadja el, de a nagy szemétgyujto telepeken ugyan ez érvényes, nem kell érte kulon fizetni, csak nem szabad a kukába vagy mellé lerakni.A vásárlo a régi tárgy lecsrélésével tulajdonképpen már kifizette a likvidálási koltségeket!

Az autómon (Lada 2105), a gyári 175-ös gumik helyett, 165/65/60-asokat használok. Mennyi lehet az eltérés a km óra által mutatott és a valódi sebesség között?

Legjobb válasz: Ha a 175/65R14-es gumi helyett 165/65R14-est használsz, akkor a sebességmérõ 100km/h állásánál a Te valós sebességed 97,8 km/h lesz. Egyébként itt: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html megnézheted bármilyen gumi méretre az eltérést. Ne feledd el beikszelni a metrikus szamítás opciót, mert alapbeállításban mérföld per órában számol.

Ha a 175/65R14-es gumi helyett 165/65R14-est használsz, akkor a sebességmérõ 100km/h állásánál a Te valós sebességed 97, 8 km/h lesz. Egyébként itt: http://www.miata.net/garage/tirecalc.html megnézheted bármilyen gumi méretre az eltérést. Ne feledd el beikszelni a metrikus szamítás opciót, mert alapbeállításban mérföld per órában számol.
Más az átmérõ... Az R13(R14?) az nem változik ugyan, de a gumi magassága igen (175-nek a 65%-a vagy 165-nek a 65%-a), így a kerület is. Pici az eltérés amúgy, kicsivel többet mutat az óra, mint amennyivel mész. Kb 3-4%-kal. Vagyis ha azt mutatja, hogy 50-nel mész, az valójában csak 48.
http://totalcar.hu/tanacsok/gumidoktor/051229b/ itt alul találsz egy programot amivel ki tudod számolni az eltérést - ha van
semennyi. nem a vastagság számít hanem az átmérõ. sima fizika
nálam ugyan ez a szitu ha 90-et mutat az óra akkor 82-vel megyek

A téli gumival szerelt autók egy részére miért nem rakják vissza a dísztárcsát (csak a téli gumi, meg az általában fekete felni marad rajtuk)?

Legjobb válasz: Én kérdeztem már ismerõseimtõl, mert engem is izgatott a dolog. Azt válaszolták, hogy nem akarják hogy a hó alá menjen, ott felgyûljön. Szerintem nálunk ritkán van olyan hó, hogy a kocsiknak kerékagyig kellene járni benne. Ha mégis, könnyedén ki lehet takarítani. Dísztárcsa nélkül az autó igénytelenül néz ki, meglehetõsen lehangoló az amúgy is szürke téli utakon.

Én kérdeztem már ismerõseimtõl, mert engem is izgatott a dolog. Azt válaszolták, hogy nem akarják hogy a hó alá menjen, ott felgyûljön. Szerintem nálunk ritkán van olyan hó, hogy a kocsiknak kerékagyig kellene járni benne. Ha mégis, könnyedén ki lehet takarítani. Dísztárcsa nélkül az autó igénytelenül néz ki, meglehetõsen lehangoló az amúgy is szürke téli utakon.
szerintem meg a nyári gumi alufelnin van, a téli meg lemezfelnin (a fekete felni), és arra nem vesznek dísztárcsát
Vagy amit az elõzõ írt, vagy egyszerüen más méretû a felni és szintén lusták voltak rá venni, vagy egyszerüen azért mert a só és a homok marja és tönkremennek!
Egy dísztárcsa garnitúra 2000 Ft-ért beszerezhetõ. Minden méretú kerékre lehet kapni, és még az ilyen olcsó is évekig bírja. A só ezeket nem marja, mert olyan anyagból készülnek. Ha nem is márkás, ha csak a Tesco-ból van, akkor is igényesebben néz ki tõle az autó. Szerintem.
szerintem nem gáz a fekete felni, de az ezüstre festett télleg nem szép
Télen azért járnak sokan dísztárcsa nélkül mert így jobban kitisztul a felni, amikor a sós hólében megy, vagy csak nedves az út, de a síkosság mentesítés céljából szórják az utat. A mûanyag alatt nagyon össze tud állni, esténként ráfagyhat, eltömíti a szellõzõ lyukakat nem szellõzik a fék megfelelõen. A dísztárcsát is nagyon meg tudja marni a só.
mert a mûanyag hidegben megkeményedik, rideggé válik, könnyen törik, és egy gyári garnitura dísztárcsa boltban 30 ezer, a lopott a vaterán meg 15ezer...
Vegyetek tesztet.
Hát az az 1 alkalom is eléggé felelõtlen!! MINDIG VÉDEKEZZ!!! Csináljatok tesztet ha negatív akkor egy hét múlva is új tesztet is h biztos legyetek benne. Ha pozitív irány a doki. És ez a naptár módszer eléggé kiszámíthatatlan... mindig van esély rá h teherbe esik a párod MINDIG! de lehet szerencsétek van és nem jön szóba egy apróság.
Még várjatok 3-4 napot ha nem jön, teszteljen. Spontán peteérés+elõváladék=baba! Remélhetõleg nincs baba, de ez a módszer csak akkor jó ha nem lenne nagy baj ha jönne a baba, de szerintem nálatok ez nem így van. Válasszatok más védekezési módszert!
nagyon kétesélyes. simán lehet baba. nem kell hozzá 30 millió sperma, elég 1 db!!! Ezt jól jegyezzétek meg! És a naptármódszer BABATERVEZÉSRE SZOLGÁL, NEM PEDIG VÉDEKEZÉSRE!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!