Találatok a következő kifejezésre: A gravidátol hányingerem (2 db)

A Gravidától hányingerem van, milyen terhesvitamint ajánlanátok?

Ezen kívül a Magne B6-ból mennyi szedtek egy nap? Én 7 hetes kismami vagyok. Az el?z? babámnál Gravidát szedtem, akkor is hányingerem volt t?le, de nem ennyire, mint most.

Legjobb válasz: Nekem az elevit jött be.A 12.hétig mindennap szedtem utána már csak heti 3-4 szemet.A magne b-bõl pedig nekem a doki napi 4 szemet javasolt ami ideális.

Nekem az elevit jött be.A 12.hétig mindennap szedtem utána már csak heti 3-4 szemet.A magne b-bõl pedig nekem a doki napi 4 szemet javasolt ami ideális.
szõlõ, alma, körte..
Nekem is hányingerem volt a Gravidától, ezért kipróbáltam az Elevitet, de sajnos attól is ugyanazt éreztem....
Femibion!!! 2 nõgyógyász is ezt ajánlotta, azt mondják ez mostanság a legjobb, amivel segíthetek a kisbabánknak :) Nagyon jó, semmi bajom tõle, csak elég drága, de az egészségnél nincs fontosabb, úgyhogy megéri! Sok boldogságot! 10 hetes Kismama :)
Femibion! mert van benne folsav is meg omega3-is, amúgy én csak a 20. hétig szedtem orvosi javaslatra. Ha sokat keményedik a hasad vagy görcsöl akkor inkább magnerotot szedj 3X2, vagy van a magnosolv ami citromos por és vízben oldva kell meginni az 2x1. Nekem ez vált be, és egészséges bébim lett :) 4 hós baba anyukája
Nekem csak a Ladeevit nevûtõl nem volt hányingerem, mivel azon nincs filmbevonat, és én ezektõl voltam rosszul (így gravida, elevit, femibion eleve kilõve). A Ladeevites az zselékapszula.
csakis Femibion
Én ugyan így voltam, mint te és én is a Femibiont ajánlom!Drága , de legalább nincs hányingered tõle egész nap! 39km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A gravidátol nagyon hányingerem van, csak ugy áttérhetek egyik naprol a másikra az elevitre?

26 hetes kismamam.

Legjobb válasz: Szia! Mindenfelekeppen,ha rosszul vagy tole.En pont az Elevittol voltam rosszul es persze rogton abba is hagytam.Azota mast szedek es semmi bajom. Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!

Szia! Mindenfelekeppen, ha rosszul vagy tole.En pont az Elevittol voltam rosszul es persze rogton abba is hagytam.Azota mast szedek es semmi bajom. Jo babavarast!Egy 16 hetes kismami!
természetesen, Egyik nap még bevetted a gravidát, másnaptól szedheted az elevitet.
Minden gond nélkül áttérhetsz, nem lehet baj belõle, hiszen funkcionálisan ugyanarra találták ki mindegyiket, ne aggódj!
Szia! Szerintem is áttérhetsz másik gyógyszerre, én is rosszul voltam a gravidátol, ahogy bevettem egy pár perc elteltével ki is jött. Mondtam a dokimnak és õ is mondta hogy akkor próbáljak meg mást szedni, most az elevitet szedem és kutya bajom sincs tõle.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos válaszokat.
Szia! Szerintem ha kihagysz 1-2 hetet még az sem baj. Én a Gravidától voltam mindíg rosszul. Én is itt kérdeztem meg, hogy lehetséges-e az hogy attól vagyok rosszul és 10 válaszból 9-en azt irták hogy õk is a gravidától szenvedtek. Ajánlom még a Hipp Natal Aktiv terhességi gyümölcskoncentrátumát (100% gyümölcs) 2X120ml kb.1000 Ft attól függõen hol veszed és napi 1x20ml kell meginni. Nagyon finom és ettõl nem lesz semmi bajod. Patikákban vagy a Brendonban lehet kapni. Szülés után pedig lehet inni a Hipp Natal Aktiv szoptatós teát ami enyhén citromos ízû. http://www.hipp.hu Üdv. 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT NEKTEK :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!