Találatok a következő kifejezésre: A gravi-hcg teszt megbízható (3 db)

Szerintetek a Gravi Hcg teszt megbízható?

Tegnap kellett volna megjönnie,hál Istennek nem így lett.Vettem egy Gravi Hcg tesztet,mikor tesztelhetek vele?Holnap reggel már okés vagy még korai.Megbízható ez a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem megbízható, jó teszt.

Szia! Szerintem megbízható, jó teszt.
Én tesztelnék holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, egyébként jó ez a fajta teszt? Azért kérdezek ilyesmiket mert ugyan van már gyermekem de akkoriban ezek a kérdések nem foglalkoztattak, minden csak úgy jött:)
Nagyon jó teszt a Gravi HCG, persze, hogy használhatod már! Eléggé babás tüneteid vannak, a melleid mióta fájnak? Görbédet nem vezeted? TESZTELJ!!! Írd meg, hogy mi lett az eredmény, megy a drukk! :) ))
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolóim! Ma hajnalban ellõttem a tesztet és POZITÍV lett!!!! Halvány, de szép rózsaszín második csík jött ki. Akkor ennek a halvány csíknak is hihetek? Minden szögbõl látszik, messzirõl is, csak kissé halvány. Ugye ez valóban pozitív?? A fenébe is Lányok, annyira örülök!!!!Le se tudom írni. Azért két nap múlva megismétlem a tesztet, akkorra már erõsödnie kell igaz? A kedves utolsó válaszoló érdésére válaszolva, képzeld! Ez volt az elsõ hónap, amikor eltettem a mikroszkópot, eldugtam a hõmérõt, nem vettem ovu tesztet, azt se tudtam mikor ovulálok, fingom nem volt, mennyi a hõm, egyáltalán nem foglalkoztam a babatémával, csak akkor szeretkeztünk mikor megkívántuk egymást.És tessék bejött!!!! Amúgy van már két gyermekünk, de ezen a harmadikon már két éve dolgoztunk...és most végre. Nem élem még bele magam nagyon, de ott az a szép kis csíkocska!!! :) :) Köszönöm, hogy drukkoltatok, vissza fogjátok ám kapni :) :D Puszi minden csajnak, és mindenkinek pozitív teszteket!!!

Mennyire megbizhato a gravi-hcg teszt? Volt már aki negativat tesztelt? Közbe meg babavolt?

Legjobb válasz: teszteltél már? mennyi van még nem vártig?

teszteltél már? mennyi van még nem vártig?
Nekem ez a fajta teszt kétszer is álpozitív lett. :(
Szia!Nekem mindig kimutatta a babát!Utolsó, nem biztos hogy álpozitív volt, lehet úgy jártál mint én, babás voltál csak nem maradt meg és korai vetélésed volt.Az ilyet sokan sima menstruációnak hiszik, pedig nem az.
A kérdező hozzászólása: késik a msnszim az elsõnap csináltam negativlett még mindig nem jött meg majd hétvégén csinálok másikat ha lesz rá okom

A gravi-hcg terhességi teszt megbízható?

Legjobb válasz: Szerintem minden terhességi tesz megbízható, amire rá van írva, hogy háromnapos terhességet kimutat, ha kb egyhetes a megfogant magzatod. Én kb négyszer teszteltem négy különbözõ teszttel, az elsõ kettõ negatív lett, a doki szerint túl korai volt,mert UH se mutatott semmit, vagyis petezsákot nem, a harmadiknak nem hittem (pozitív, velem ilyen nem történhet-érzés), a negyedik után meg már a szívverése is látható volt.

Szerintem minden terhességi tesz megbízható, amire rá van írva, hogy háromnapos terhességet kimutat, ha kb egyhetes a megfogant magzatod. Én kb négyszer teszteltem négy különbözõ teszttel, az elsõ kettõ negatív lett, a doki szerint túl korai volt, mert UH se mutatott semmit, vagyis petezsákot nem, a harmadiknak nem hittem (pozitív, velem ilyen nem történhet-érzés), a negyedik után meg már a szívverése is látható volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!