Találatok a következő kifejezésre: A gravi-hcg teszt (20 db)

Szerintetek a Gravi Hcg teszt megbízható?

Tegnap kellett volna megjönnie,hál Istennek nem így lett.Vettem egy Gravi Hcg tesztet,mikor tesztelhetek vele?Holnap reggel már okés vagy még korai.Megbízható ez a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem megbízható, jó teszt.

Szia! Szerintem megbízható, jó teszt.
Én tesztelnék holnap reggel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, egyébként jó ez a fajta teszt? Azért kérdezek ilyesmiket mert ugyan van már gyermekem de akkoriban ezek a kérdések nem foglalkoztattak, minden csak úgy jött:)
Nagyon jó teszt a Gravi HCG, persze, hogy használhatod már! Eléggé babás tüneteid vannak, a melleid mióta fájnak? Görbédet nem vezeted? TESZTELJ!!! Írd meg, hogy mi lett az eredmény, megy a drukk! :) ))
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszolóim! Ma hajnalban ellõttem a tesztet és POZITÍV lett!!!! Halvány, de szép rózsaszín második csík jött ki. Akkor ennek a halvány csíknak is hihetek? Minden szögbõl látszik, messzirõl is, csak kissé halvány. Ugye ez valóban pozitív?? A fenébe is Lányok, annyira örülök!!!!Le se tudom írni. Azért két nap múlva megismétlem a tesztet, akkorra már erõsödnie kell igaz? A kedves utolsó válaszoló érdésére válaszolva, képzeld! Ez volt az elsõ hónap, amikor eltettem a mikroszkópot, eldugtam a hõmérõt, nem vettem ovu tesztet, azt se tudtam mikor ovulálok, fingom nem volt, mennyi a hõm, egyáltalán nem foglalkoztam a babatémával, csak akkor szeretkeztünk mikor megkívántuk egymást.És tessék bejött!!!! Amúgy van már két gyermekünk, de ezen a harmadikon már két éve dolgoztunk...és most végre. Nem élem még bele magam nagyon, de ott az a szép kis csíkocska!!! :) :) Köszönöm, hogy drukkoltatok, vissza fogjátok ám kapni :) :D Puszi minden csajnak, és mindenkinek pozitív teszteket!!!

Mennyire megbizhato a gravi-hcg teszt? Volt már aki negativat tesztelt? Közbe meg babavolt?

Legjobb válasz: teszteltél már? mennyi van még nem vártig?

teszteltél már? mennyi van még nem vártig?
Nekem ez a fajta teszt kétszer is álpozitív lett. :(
Szia!Nekem mindig kimutatta a babát!Utolsó, nem biztos hogy álpozitív volt, lehet úgy jártál mint én, babás voltál csak nem maradt meg és korai vetélésed volt.Az ilyet sokan sima menstruációnak hiszik, pedig nem az.
A kérdező hozzászólása: késik a msnszim az elsõnap csináltam negativlett még mindig nem jött meg majd hétvégén csinálok másikat ha lesz rá okom

A Gravida HCG teszt is kimutatná? De arra nincs írva, h hány%-os.

Szeptember 23. volt ovum és azt mondták, hogy akkor már ma is tesztelhetek egy 10%-kossal.Mert elvileg ha az vagyok akkor két halvány csíknak kell lenni-e. De itt nem lehet kapni.

Legjobb válasz: Akkor szerinted lenne értelme már tesztelnem?

A kérdező hozzászólása: Akkor szerinted lenne értelme már tesztelnem?
A Gravi HCG megbízható teszt, elég korán mutat.
Ha tesztelsz is akkor reggel elsõ pisibõl, talán akkor már kimutatja. Nagyon szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! És nálad mik a tapasztalatok?

Ma halvány pozitív lett a Gravi HCG teszt. Hihetek neki? Ha a ciklus 11. napján volt peteérés, mikor teszteljek "biztosra"?

Átlag 27-28 naposak a ciklusaim, most kicsit el?bb volt peteérés, várjam meg ezeket az id?pontokat biztos eredményre?

Legjobb válasz: Ó:) gratula! LEhet valóban pocaklaó:D De szerintem 4-5 nap múlva tesztelj megint.

Ó:) gratula! LEhet valóban pocaklaó:D De szerintem 4-5 nap múlva tesztelj megint.
Szia! A terhességi tesztek 100%-os eredményt a menstruáció késése utáni 4-5. napon mutatnak. Az az elõtti pozitív teszt is pozitív, de akkor még fenn áll a kockázata annak, hogy a menstruációval együtt távozik a baba is, ezért szerintem ha akkor újra tesztelsz, megnyugodhatsz :) :) Én már most gratulálok neked a babához :) :)
Jajj te nem megijeszteni akartalak :) :) Ugyan már :) :) Amit mondtam, csak a kérdésre volt a válasz, hogy mikor tesztelj újra :) :) Ez már nálam berögzült tanács, egészségügyis vagyok :) :) A pozitív teszt nem téved, szóval elhiheteted neki :) :)
Gratulálok! A Gravi HCG jó teszt.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van... a Gravi HCG-t az itt olvasottak alapján vettem megbízhatósága miatt, így már lehet valami, viszont akkor a nemvárt napja ma van a 11. naptól ugye 14 nap. Ezért gondoltam, hogy ma már illene komolyabb csíkot látni ha valóban van "valaki"...
A kérdező hozzászólása: Értem... :-(
A kérdező hozzászólása: Oké-oké! :-)

A Gravi-Hcg teszt elég érzékeny? Hány nap után mutat biztosat?

Legjobb válasz: Szia! Én ilyet használtam. Nekem a mensi kimaradása után 2 nappal mutatott pozítivat. 10 hetes kismama

Szia! Én ilyet használtam. Nekem a mensi kimaradása után 2 nappal mutatott pozítivat. 10 hetes kismama
Olyan szinten jó, hogy a mensi elõtt pár nappal 50%-osan biztosra kimutatja a terhességet. De azért jobb megvárni azt, hogy késsen a mensi 1-2 napot.
Én nem a Gravi-Hcg-t használtam hanem egy másikat, de ugyanolyan érzékenységût. Mensi elõtt 3 nappal semmi (csak 2 órával utána jelent meg a csík). A mensi napján !este! már mutatta.
nekem is kb két hete késett a havim, vettem két tesztet és kimutatta, hogy terhes vagyok.
Mindenképpen csinálj még 1-2 más márkájú tesztet is! Ha a ciklus végén volt a pete érés és megtermékenyítés akkor lehet még nem mutatják ki a tesztek
Nekem a nemvárt napján kimutatta elsõ vizeletbõl a Gravi HCG, utána vettem mégegyet és az is pozitív lett.
A kérdező hozzászólása: Nekem negatívott mutatott..akkor lehet pontos?

Ma van 5. napja, hogy késik a menstruációm. Ciklusaim eddig pontosan 28 naposak voltak. Reggeli vizeletből a Gravi-HCG teszt negatív. 1 hete reggelente kicsi émelygek, illetve melleim is egyre csak nőnek. Terhes vagyok?

A menzesz késése óta ez a 6. tesztem.

Legjobb válasz: Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk,gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot,csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás,felfázás,stressz,válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.

Nem feltétlen vagy terhes.Mi nem védekeztünk, gyermeket szerettünk volna.Késett a menzeszem 9 napot, csináltunk vagy 10 tesztet mind negativ eredménnyel.Mikor megjött nõgyógyászhoz fordultam mi volt a késés oka mert a neten rengeteg olvasható.Azt mondta a doki lehet gyulladás, felfázás, stressz, válthatják ki bizonyos gyógyszerek is.Javaslom fordulj dokihoz.
Lehetsz terhes is de terhességkor több tünet egyszerre jelentkezik.Hányinger, étvágytalanság, picit romlik a közérzet, ingerültség, szédülés.Én most estem át ezeken, jön is a baba.Ha neked nincs meg mind fordulj dokihoz, mert más probléma lehet amit jobb kivizsgáltatni.Fõként ha a teszt is negativ eredményt mutatott ki.A HCG amugy szerintem a legjobb, nekem elsõre kimutatta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem bírtam ki, vettem egy Clearblue tesztet is, amit gyorsan megcsináltam. A tájékoztatón az szerepel, hogy felmérési adatok alapján, 1 nappal a menstruáció elõtt 87%-ban kimutatta a terhességet. Tapasztalatok ezzel a teszttel kapcsolatban?
A kérdező hozzászólása: Az lemaradt, hogy ez a teszt is negatív lett...
A kérdező hozzászólása: Véleményt kértem Dr. Petróczi István nõgyógyásztól, aki hamar válaszolt is nekem e-mailben. A fogamzásgátló Pharmatex krémre azt mondta, hogy semmit sem ér, felesleges pénzkidobás, a tesztekre pedig hogy egyik sem megbízható. Ezt így ilyen tömören, röviden, illetve a végére még egy cinikus megjegyzést is biggyesztett, "szereti az izgalmakat?" Szóval véleményem az megvan róla...
Nem semmi az az "orvos", vagy aki ezeket írta.Sokan szednek Pharmatex krémet és igazán bevált nekik.(Bár én tablettát szedek, attól jobban biztonságban érzem magam) A kérdésedre: velem is egyszer elõfordult, hogy késett párnapot, vettem tesztet:negatív lett, feszült voltam, és fájtak a melleim(valószínüleg a növéstõl), de aztán szerencsére megjött nekem.(bár én még fiatal vagyok, akkor 17éves)De azok a napok kétségbeeséssel teltek el. Írdd majd meg, hogy mi lett végül!

Melyik terhességi teszt jobb, a Corax vagy a Gravi Hcg?

Legjobb válasz: Szerintem a Gravi Hcg.

Szerintem a Gravi Hcg.
A Gravi hcg ismertebb...
Acorax is nagyon jó!

Gravi-Hcg teszttel lehet tesztelni két nappal a késés után délután? Mutathat már pozit?

Legjobb válasz: már mindegyik teszttel lehet késés után egy nappal is legtöbb esetben kimutatja, de reggel jobb mert akkor töményebb a pisi és több benne a hcg. ha van. ha mindenképp délután akarod megcsinálni, elötte legalább 3 orán át ne igyál.. hogy tömény legyen ma csinlod meg? irj majd

már mindegyik teszttel lehet késés után egy nappal is legtöbb esetben kimutatja, de reggel jobb mert akkor töményebb a pisi és több benne a hcg. ha van. ha mindenképp délután akarod megcsinálni, elötte legalább 3 orán át ne igyál.. hogy tömény legyen ma csinlod meg? irj majd
A kérdező hozzászólása: igen ma csinálom, bár azon kívül hogy késik más tünetem nem nagyon van. Kissé fel vagyok puffadva, a melleim még annyira sem feszülnek mint egyébként szoktat menszi elõtt. Hát nem tudom mi lesz!Amúgy fura lenne ha terhes lennék mert megszakítással ugyan, de védekezünk.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam és negatív. Nem vagyok terhes.
Sajnálom, bár nem tudom hogy miért védekeztek ha babát akartok?! vagy nem is akartok? És most annak kellett szúrkolni hogy negatív legyen? Bocsi csak ez nem derült ki számomra.

Vajon baba? A Gravi Hcg milyen érzékenységű teszt? Kimutat pici terhességet?

A h?m a peteérés óta 36,8 (amúgy 36,2 szokott lenni). Csütörtökön 37,1 volt. Utána megint 36,8, most meg már 36,9. Ma kellett volna megjönnie. Holnap csináljak tesztet?

Legjobb válasz: szerintem jó teszt!! én is ezt használtam. kimutatja, tesztelj nyugodtan.

szerintem jó teszt!! én is ezt használtam. kimutatja, tesztelj nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Még annyit hogy nincs tünetem, sõt folyamatosan "mindjárt megjön" érzésem van. Köszönöm elõre is a válaszokat.
Szerintem is tesztelj nyugodtan, ha biztosabb eredményt szeretnél akkor az elsõ vizeletet használd. A hõmérsékleted is elég biztató! Ha nem mutat ki semmit, és mégsem jön meg akkor se keseredj el, nem mindenkinek mutatja ki ilyen hamar. Sok sikert!!!!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, holnap reggel tesztelek egyet.
Nekem a nemvárt nap reggelén kimutatta. Sok sikert!
na mi lett??????írj.
A kérdező hozzászólása: Gravi Hcg-vel nagyon halvány pozitív reggeli vizeletbõl, de csak jó 5 perc után. Utána Midstream-al - nem reggeli vizeletbõl - szintén halvány pozitív. Úgy örülök, de nagyon félek is. Volt egy vetélésem már.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!