Találatok a következő kifejezésre: A gombás mindig viszket (3 db)

A gombás fertőzés mindig viszket? A két farpofám között valami pirosság jött ki, de nem viszket. Sudo krémmel kentem be. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Lehet akár gombás fertõzés is,nem feltétlenül viszket.Okozhatja egy szoros nadrág,amikor a farpofák össze vannak tapadva,és bepállik.A krémet nem ismerem,csak azt tanácsolom,hogy WC használat után mosd meg ha van lehetõséged,és feltétlenül tartsd szárazon.Inkább hintõport javaslok mint valami lassan felszívódó krémet.

Lehet akár gombás fertõzés is, nem feltétlenül viszket.Okozhatja egy szoros nadrág, amikor a farpofák össze vannak tapadva, és bepállik.A krémet nem ismerem, csak azt tanácsolom, hogy WC használat után mosd meg ha van lehetõséged, és feltétlenül tartsd szárazon.Inkább hintõport javaslok mint valami lassan felszívódó krémet.

A gombás fertőzés minden esetben viszket?

Legjobb válasz: Nem. A börön börgyogyasz tudja megallapitani, gombas fertözes-e vagy nem. Rengeteg gombafaj letezik, konkretan nekem volt olyan (ritkabb faj) a labujjaknal, ami egyaltalan nem viszketett. (Egeszsegügyis vegzettseggel irtam.)

Nem. A börön börgyogyasz tudja megallapitani, gombas fertözes-e vagy nem. Rengeteg gombafaj letezik, konkretan nekem volt olyan (ritkabb faj) a labujjaknal, ami egyaltalan nem viszketett. (Egeszsegügyis vegzettseggel irtam.)
A kérdező hozzászólása: és mi a helyzet a hüvelygombával? az se mindig viszket?
Igen, a hüvelygombát onnan lehet megismerni, hogy elviselhetetlenül viszket.
helyesírási szótár:(
Tényleg nem ártana érthetõbben megfogalmazni a problémádat... Azt ki tudtam bogarászni, hogy azt mondták, hogy nem egészséges a mindennapi fürdés: HAZUGSÁG! A napi több fürdés nem tesz jót a bõrnek, de minden nap szükséges egyszer fürdeni/letussolni. A többit sajnos nem értem, de ha valami bajod van, akkor menj el nõgyógyászhoz
Minek fürdenél. Ritkábban kell.Az legalább meg fog látszani rajtad, mert a nyelvtant nem vesszük észre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!